25.04.2014 09:40:33
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 019 700 subjektů
2 250 státních organizací
5 800 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě.

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

13.01.2014 - Podnikatel se domáhá výmazu kritiky i přesto, že dluží nemalé prostředky, které jsou již splatné v Exekuci. CERD SYSTEM díky aktivním exekucím nevyhověl výmazu negativních příspěvků a rozhodl se je ponechat veřejně přístupné! Martin Chour-EXPRESS MCH

06.01.2014 - Z velké části exekučních dražeb těží v prvé řadě drobní vetešníci. Majetek se totiž se souhlasem exekutorů prodává pod cenou a nesplacené závazky dlužníků se tím neřeší, tvrdí právník a oceněný oznamovatel korupce Ondřej Závodský. "A to je přeci úplně špatně."

04.01.2014 - Neoprávněné vyhrožování exekucemi motoristům, kteří na povinném ručení nic nedluží, jen tak neskončí. Ministerstvo dopravy, provozující Centrální registr vozidel, a Česká kancelář pojistitelů (ČKP) se sice vzájemně viní z chyb v databázích, ale žádné společné kroky k nápravě se nerýsují.

23.09.2013 - Registr dlužníků zaznamenává stále více firem a živnostníků ve finančních problémech. Už třetím měsícem po sobě narůstá počet vyhlášených konkurzů. Hlavním důvodem je druhotná platební neschopnost, kdy si firmy navzájem přestávají hradit závazky. Významná většina firem v bankrotu si řádně nekontrolovala své obchodní partnery. Tisíce firem jsou totiž vedeny v registru dlužníků dlouhodobě jako problematické.

03.09.2013 - CERD SYSTEM, provozovatel protikorupční linky na základě nátlaku úředníků ÚOOÚ rozhodl o ukončení transparentní protikorupční linky. Od 9. 1. 2013 bude zablokován přístup na veřejné stránky, na kterých jsou veřejně přístupná oznámení o podezření ze spáchání přestupků a trestných činů. Sdělení třetích stran již nebudou podléhat veřejné kontrole.

02.09.2013 - Bezdomovectví hrozí 100 000 Čechů. V České republice je bez domova zhruba 30 000 lidí, bezdomovectvím je však ohroženo až 100 000 lidí. Plyne to z informací vlády premiéra Jiřího Rusnoka.

01.09.2013 - Úřad na ochranu osobních údajů se stal politickou institucí. Bez bezpečnostních prověrek se mohou seznamovat s utajovanými skutečnostmi a ovlivňovat chod řady firem a státních organizací. V současné době ÚOOÚ omezila zveřejňování platů a odměn státních úředníků a řadu transparentních protikorupčních aplikací. Prezident republiky tento úřad označil za zcela zbytečný. Plat inspektora (90.000,-Kč po dobu 5ti let)Trafikanti na ÚOOÚ

01.09.2013 - ÚOOÚ tak zahájilo tažení proti zveřejňování platů státních úředníků, agentů STB, osob jež páchají přestupky. V minulosti se tento úřad postavil i proti zveřejnění odsouzených sexuálních deviantů, kdy postavil ochranu zločince nad ochranou života dětí.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 22822925 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Vinohradská 2029/124
Část obce: Vinohrady (Praha 3)
Obec: Praha 3
PSČ: 13000

Datum vzniku: 28.12.2009

Datum poslední změny: 06.01.2010

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Právní forma: Sdružení (svaz, spolek, společnost, klub aj.)

Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.05.2010
Není to žádná asocicace, nedá se tam dovolat, nemá žádné členy. Je to nějaký pochybný podnik a bůh ví proč vznikl.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2010
ANOV je podvod, nechápu smysl jejich počínání. Asi jako vždy si požádají o nějakou tu dotaci - grant, proto to občanské združení o pár lidech. Asociace jak řemen :-))). Jinak koukal jsem se na Jméno Michal Moroz a jediné co jsem zjistil, že jeho rodina je ve svazcích STB, firmy co spravuje mu předal agent STB, Takže vše kolem něj je akorát komunistická špína.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2010
Proč asociace nevlastní své webové stránky? Není jasné jak přijímá členy ? Podle mě žádné nemá! Ta asociace bude spíš podvůdek v podání prezidenta Michala Moroze. Na internetu jsem se dočetl , že jeho otec byl agentem STB. Takže pokud je to pravda, tak to je opravdu Asociace na ochranu ........
Vloženo z: WRL.HTR.NW.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2010
Asociace jak stehno. Žádná aktualizace, žádné reference. Chovají se jako zástupci věřitelů, ale jasně prezidet zastupuje sám sebe a své firmy.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2010
Možná to je podvod? Občanská sdružení pokud nefunguje se většinou zakládají pro čerpání dotace na různé fuj projekty. MOROZ zakládá docela dost podobných sdružení, takže podle mě to je jasné. Nejde mu o zájem věřitelů, ale o zájem svůj. Hodně se o něm poslední době dost píše. Nic veselého.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2010
ANOV dostala pokutu od ÚOOÚ

Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o. s. – zveřejnění osobních údajů na
internetových stránkách sdružení - sdělení

V návaznosti na Váš podnět ze dne 2. února 2010, který byl zaslán Úřadu pro
ochranu osobních údajů, Vám sdělujeme, že po jeho prověření bylo zahájeno
správní řízení s Asociací na ochranu věřitelů České republiky, o. s., se sídlem
Vinohradská 2029/124, 130 00 Praha 3, IČ: 22822925, ve věci porušení povinností
při zpracování osobních údajů.

Ze spisového materiálu vyplývá, že Asociace na ochranu věřitelů České republiky,
o. s. zveřejnila nejpozději ke dni 1. února 2010 seznam cca 200 osob,
prostřednictvím internetových stránek sdružení (www.anov.cz), v rubrice Černá
listina, obsahující jejich osobní údaje, a to v rozsahu jméno, příjmení a rodné číslo,
čímž došlo k porušení povinnosti stanovené v § 13 odst. 7 zákona č. 133/2000 Sb.,
o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů, podle kterého je
rodné číslo oprávněna užívat a rozhodovat o jeho využívaní v mezích stanovených
zákonem výlučně fyzická osoba, které bylo rodné číslo přiděleno, nebo její zákonný
zástupce; jinak lze rodné číslo využívat jen v případech stanovených v § 13c tohoto
zákona.

Rozhodnutí o uložení pokuty bylo vydáno dne 3. května 2010 a právní moci nabylo
dne 28. května 2010.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2010
Tak to je dobré, chtějí radit věřitelům a porušují zákon. I když se není čemu divit, když tam je Moroz a jeho \"práva\". Myslím, že jim jde spíše o upevňování vlastních aktivit a to i za cenu pomluv a jiných podrazů. ANOV se zdiskreditovala sama a to naší firmě vnucoval MOROZ své služby. Když sem se zeptal na složení té asociace, tak nikdo nedovedl říci kdo v ní je. Jediné co jsme zjistil že má 3 členy a z toho ještě dost podivné.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
MOROZ ? To je ten co podrazil Hybáškovou ne ?
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
Ať žije STB. Dítě stbákáka je pořád Stbák.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
MOROZ byl poradce Ministra vnitra. Takže podle toho to vnitro také tak dopadlo - je v troskách.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2010
Je to tam banda podvodníků co porušují zákon. MOROZ je docela kvítko.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2010
No ale on asi na vnitru bude dál jako náměstek, no to je teda fičák......
Vloženo z: TO.QHG.UEK.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.07.2010
ANOV je podvod, Moroz je podvodník a John je šašek na špagátkách.
Vloženo z: TV.XCX.DWE.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2010
ANOV.cz - cena internetových strnek je tak 20 tis, takže ta avízovaná prodejní cena 2 mil zaváním spíše praním špinavych peněz.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2011
ANOV založil Michal Moroz a pokusil se podvodně pomluvit svou konkurenci, která vymáhá pro řadu renomovaných firem. Stránky už se již více jak rok nemění, což také něo nasvědčuje.

MBA FINANCE.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2011
Podle všeho je Moroz Anov propojený s Antošem z Lupy. Stačí si přečíst příspěvky, které tam Marek Antoš píše a je to všem jasné. Antoš taky žije z čuňáren.
Vloženo z: EOB.SBC.TRA.S ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
NEUGEBAUEROVÁ, PROVOZ RESTAURACE detail
SCHULHAUSEROVÁ, OBCHODNÍ ČINNOST detail
Josef Káňa detail
ELEKTROSERVIS BES detail
SUŠIL, PRODEJ POTRAVIN detail
Eva Kolaříková detail
HRDLIČKA, PRODEJ POTRAVIN detail
WALA detail
KUHNELOVÁ, PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO ZBOŽÍ detail
MIX MODE, PRODEJ ODĚVŮ detail
OVOCIT, PRODEJ OVOCE A ZELENINY detail
J.MALENOVÁ-DROB.DOPLŇKY A PLETENÍ detail
J.ŠIMON-ZÁMEČ. A SOUSTRUŽ.PRÁCE detail
Věra Popelová detail
J.PRACHAŘ-ELEKTROMECHANIK detail
FIRMA MN detail
Miroslav Grulich detail
NEDOROST MIROSLAV-TECHNICKÝ PORADCE detail
Simona Rosmusová detail
J.HANÁKOVÁ-SLUŽBY ÚČETNICKÉ detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382