30.06.2015 01:09:53
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 090 500 subjektů
2 350 státních organizací
6 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

15.04.2015 - Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

11.02.2015 - V současné době upravujeme databáze veřejného hodnocení firem a OSVČ. K 1. 3. budou znepřístupněné informace o místech podnikání u OSVČ.

08.01.2015 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků zaznamenala další úspěch. Statutární orgán realitní kanceláře Škorcová byl obžalován pro podezření z podvodů ve výši desítek milionů korun na základě podaného trestního oznámení ze strany registru. Jednatelce společnosti hrozí až 10 let vězení.

31.12.2014 - Dluhy domácností od začátku roku trvale rostou, v říjnu meziměsíčně stouply zhruba o pět miliard korun. Bankám a finančním institucím lidé ke konci října dlužili téměř 1,243 bilionu korun.

31.12.2014 - Dlužníků po Vánocích přibývá, Exekucí v prvním čtvrtletí přibude. Převzato ze statistiky největšího Exekutorského úřadu Přerov.

29.12.2014 - Novinky.cz: Sliby advokátů z akce Poplatky zpět jsou k ničemu, platit budou lidé. Webové stránky s klamavým označením hromadných žalob můžou uvrhnout stovky lidí do sociální nouze a exekucí. Projekt poplatkyzpet.cz mediálně podpořila TV PRIMA! Centrální registr dlužníků proti těmto projektům před půl rokem vydal důrazné varování a ohradil se proti mediální podpoře za vrácení poplatků.

29.12.2014 - Kdo zaplatí účet za prohrané soudní spory o bankovní poplatky? Systém hromadných žalob byl pokus o zbohatnutí bohatých právníků! Teď se k placení nemají a lidé platí tisíce! Více ZDE

29.12.2014 - Česká bankovní asociace varuje před pokusem iniciativy Poplatkyzpet.cz uvést v omyl klienty bank, které v minulosti přiměla zapojit se do poplatkových soudních sporů.

28.12.2014 - Rada pro rozhlasové a televizní vysílání uložila televizi Prima pokutu za pořady ohrožující vývoj dětí.

04.11.2014 - Ministerstvo financí bude více omezovat dlužníky, chystá další registr.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 22822925 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Vinohradská 2029/124
Část obce: Vinohrady (Praha 3)
Obec: Praha 3
PSČ: 13000

Datum vzniku: 28.12.2009

Datum poslední změny: 06.01.2010

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Právní forma: Sdružení (svaz, spolek, společnost, klub aj.)

Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.05.2010
Není to žádná asocicace, nedá se tam dovolat, nemá žádné členy. Je to nějaký pochybný podnik a bůh ví proč vznikl.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2010
ANOV je podvod, nechápu smysl jejich počínání. Asi jako vždy si požádají o nějakou tu dotaci - grant, proto to občanské združení o pár lidech. Asociace jak řemen :-))). Jinak koukal jsem se na Jméno Michal Moroz a jediné co jsem zjistil, že jeho rodina je ve svazcích STB, firmy co spravuje mu předal agent STB, Takže vše kolem něj je akorát komunistická špína.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2010
Proč asociace nevlastní své webové stránky? Není jasné jak přijímá členy ? Podle mě žádné nemá! Ta asociace bude spíš podvůdek v podání prezidenta Michala Moroze. Na internetu jsem se dočetl , že jeho otec byl agentem STB. Takže pokud je to pravda, tak to je opravdu Asociace na ochranu ........
Vloženo z: WRL.HTR.NW.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2010
Asociace jak stehno. Žádná aktualizace, žádné reference. Chovají se jako zástupci věřitelů, ale jasně prezidet zastupuje sám sebe a své firmy.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2010
Možná to je podvod? Občanská sdružení pokud nefunguje se většinou zakládají pro čerpání dotace na různé fuj projekty. MOROZ zakládá docela dost podobných sdružení, takže podle mě to je jasné. Nejde mu o zájem věřitelů, ale o zájem svůj. Hodně se o něm poslední době dost píše. Nic veselého.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2010
ANOV dostala pokutu od ÚOOÚ

Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o. s. – zveřejnění osobních údajů na
internetových stránkách sdružení - sdělení

V návaznosti na Váš podnět ze dne 2. února 2010, který byl zaslán Úřadu pro
ochranu osobních údajů, Vám sdělujeme, že po jeho prověření bylo zahájeno
správní řízení s Asociací na ochranu věřitelů České republiky, o. s., se sídlem
Vinohradská 2029/124, 130 00 Praha 3, IČ: 22822925, ve věci porušení povinností
při zpracování osobních údajů.

Ze spisového materiálu vyplývá, že Asociace na ochranu věřitelů České republiky,
o. s. zveřejnila nejpozději ke dni 1. února 2010 seznam cca 200 osob,
prostřednictvím internetových stránek sdružení (www.anov.cz), v rubrice Černá
listina, obsahující jejich osobní údaje, a to v rozsahu jméno, příjmení a rodné číslo,
čímž došlo k porušení povinnosti stanovené v § 13 odst. 7 zákona č. 133/2000 Sb.,
o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů, podle kterého je
rodné číslo oprávněna užívat a rozhodovat o jeho využívaní v mezích stanovených
zákonem výlučně fyzická osoba, které bylo rodné číslo přiděleno, nebo její zákonný
zástupce; jinak lze rodné číslo využívat jen v případech stanovených v § 13c tohoto
zákona.

Rozhodnutí o uložení pokuty bylo vydáno dne 3. května 2010 a právní moci nabylo
dne 28. května 2010.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2010
Tak to je dobré, chtějí radit věřitelům a porušují zákon. I když se není čemu divit, když tam je Moroz a jeho \"práva\". Myslím, že jim jde spíše o upevňování vlastních aktivit a to i za cenu pomluv a jiných podrazů. ANOV se zdiskreditovala sama a to naší firmě vnucoval MOROZ své služby. Když sem se zeptal na složení té asociace, tak nikdo nedovedl říci kdo v ní je. Jediné co jsme zjistil že má 3 členy a z toho ještě dost podivné.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
MOROZ ? To je ten co podrazil Hybáškovou ne ?
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
Ať žije STB. Dítě stbákáka je pořád Stbák.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
MOROZ byl poradce Ministra vnitra. Takže podle toho to vnitro také tak dopadlo - je v troskách.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2010
Je to tam banda podvodníků co porušují zákon. MOROZ je docela kvítko.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2010
No ale on asi na vnitru bude dál jako náměstek, no to je teda fičák......
Vloženo z: TO.QHG.UEK.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.07.2010
ANOV je podvod, Moroz je podvodník a John je šašek na špagátkách.
Vloženo z: TV.XCX.DWE.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2010
ANOV.cz - cena internetových strnek je tak 20 tis, takže ta avízovaná prodejní cena 2 mil zaváním spíše praním špinavych peněz.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2011
ANOV založil Michal Moroz a pokusil se podvodně pomluvit svou konkurenci, která vymáhá pro řadu renomovaných firem. Stránky už se již více jak rok nemění, což také něo nasvědčuje.

MBA FINANCE.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2011
Podle všeho je Moroz Anov propojený s Antošem z Lupy. Stačí si přečíst příspěvky, které tam Marek Antoš píše a je to všem jasné. Antoš taky žije z čuňáren.
Vloženo z: EOB.SBC.TRA.S ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Ing. Vítězslav Gazdoš - GZ - SAND detail
Ing. Josef Machalíček - Obchod detail
Radomír Zbranek detail
Dagmar Řemenovská detail
Jan Šimera detail
Karel Kozlovský detail
Věra Pavlová detail
Petr Hradil detail
Miloš Pindryč detail
Miloš Luža detail
Josef Barcuch detail
Rudolf Hurta detail
Zemědělské obchodní družstvo Drnovice, okres Vyškov detail
SANTRA, spol. s r. o. detail
Tělovýchovná jednota SLOVAN Černá Pole Brno, občanské sdružení detail
Zemědělské družstvo Žalkovice - v likvidaci detail
INCOM TRADE export, import spol. s r.o. detail
Český svaz chovatelů Základní organizace chovatelů ušlechtilých koček Brno detail
S a M spol. s.r.o. detail
MACCABI BRNO o.s. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382