18.11.2018 04:02:39
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Bc. Dagmara Kantorová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 73918466 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Český Těšín
Obec: Český Těšín
PSČ: 73701

Datum vzniku: 11.10.2005

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
12.12.2011
Dobrý den,

chci se s Vámi podělit o zkušenosti s realitní kanceláři FOR YOU.
Je mi líto, že jsou ve službách lidi, kteří pracuji JEN za provizi = jakmile je provize na účtě klient již přestává být důležitý a slíbené závazky jsou zapomenuty :(! Není to správné!
Bohužel jsem tuto zkušenost měla s paní Kantorovou z For You. Po 3 letech mne uhání z finančáku, protože paní (For You) neprovedli to za co jim bylo zaplaceno! Více než měsíc jsem se snažila domluvit s paní Kantorovou - telefon mi nebrala, na sms nereagoval a e-mail asi taky nečte.... Samozřejmě jsem ji zastihla z cizího čísla a to mi přislíbila náhradu ..., ale k ničemu se neměla...
Je mi líto, že jsme museli pro pár peněz dojít až do této situace, ale bohužel i
přez opakované pokusy a výzvy cca 2 měsíce se mi nepodařilo s paní domluvit a na vše zapomenout...reagovala snad jen 2x! A ještě neefektivně a příslib uhrazení
pokuty za vlastní chybu nedodržela!! :(

Určitě NEDOPORUČUJI!!!!

Přeji šťastnou ruku při výběru realitky :).

cylenka
Vloženo z: TO.XTG.UUR.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2013
Dobrý den, mám úplně stejnou zkušenost, jak paní, která píše přede mnou. Realitní kancelář se zavazala uhradit daň na FU a vyzadala si ode mne jako klientky veškeré podklady. jelikož nestihli termín, přišla mi pokuta na mé jméno, neboť jsem byla prodávající já a ne realtní kancelář. Ikdyž jsem paní Kantorovou upozorňovala na blížící se termín na FU, nebot jsem dostala upomínku, tak se tato firma necítila vůbec povinna mi pokutu zaplatit jako vlastni provineni. Proste to podali po terminu a pokutu jsem zaplatila ja, nebot se neslo s pani Kantarovou, respektive firmou reality for you jinak domluvit. zazila jsem taky nezvedani telefonu, pokladani telefonu a nic neresici emaily.
Takze tuto realitku nedoporucuji.
Vloženo z: EAA.HTR.TWG.SDG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2015
17.1.2015 Dobrý den, bohužel i já mám zcela totožné zkušenosti s paní Kantorovou. Zadržuje mi neprávem peníze, nebere telefony a dělá mrtvého brouka. Ještěže jsem po přečtení výše uvedených zkušenosti si sama zaplatila daň z prodeje nemovitostí, alespoň mi nehrozí pokuta z FÚ. Dostat ale peníze, které si přivlastnila je řádnou cestou nemožné. V a r u j i v š e c h n y , p o z o r n a FOR YOU, čachrují s doručovacími adresami, nepřebírají poštu, sídlo mají v mrtvé schránce v Praze, společnosti v rejstříku jsou zapsány na jejího syna a mění vždy jen tak, aby mohli být nepostižitelní. Nezačínat si nic s nimi.
Vloženo z: TK.QWX.UUT.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2015
17.2.2015
Jak se vidím v těchto příspěvcích :) Do poslední tečky a písmena to sedí i na mou situaci.... Žádná komunikace po zaplacení provize, nespolehlivá, nedodržuje termíny, a hlavně nevyplácí peníze, vytváří pojistky, nevýhodné pro klienta atd. Příklad za všechny 7/2014 podepsána kupní smlouva, ale peníze realitní kancelář For you reality(broker atd.) nevyplatila doteď (17.2.2015)... Opravdud neskutečné jednání...


Rozhodně nebrat!!!!


Vloženo z: AR.XNB.TN.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2015
Všem pro výstrahu! - jak jsem před chvíli zjistil - tato paní Kantorová kandidovala v posledních volbách do zastupitelstva Českého Těšína! Toto je neskutečné, hroší kůže, která nezná servítky, neví, kde by co narýžovala a moc se nenadřela. Naštěstí voliči již ji asi znají a nezískala potřebný počet hlasů. Českotěšínští - hrozilo vám velké nebezpečí. Bděte!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GQH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2016
je to strasna kurva a hlavne nedoporucuji se jakkoliv priblizit ke jmenu for you reality, for you company atd a je tezke se vyhnout podvodníkum ale kazdopádne nikdy se ani nesnazte sverovat se lidem jako jsou kantorovi nebo klegovi atd jsou to proste podvodníci a to jednoznacne ,prisel jsem o hodne penez snad mi budete verit je to hodne neprijemne a nepisu jen tak ale s praxe
Vloženo z: TO.XSV.AH.QX ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2016
Musím souhlasit se všemu co tady píšou. Kantorova její syn Jakub Kantor a její Bratr Klega. Je to jedné pakáž a všichni jsou zloději lháří a podvodníci!!!! Okradaji poctivě lidi a na druhé straně dluží, kde se podíváte. Je na ně spousta exekucí, kterým se vyhýbají. Jezdí si v audinách, jako velcí podnikatelé, ale ve skutečnosti jsou to ZLODĚJI!!!!
Vloženo z: XA.QWT.UET.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2017
Také jsem jedna z těch,kterè p.KANTOROVÀ okradla,zažila jsem opravdu hnusnou zkušenost s jejím arogantním chovàním a podobným svinstvem jako ostatní tady a finance co mi dlužì jsem neviděla doteď.Jen doufàm,že bude spravedlnosti učiněno zadost při připravovanèm soudním jednànì.Takže všechny varuji před For you reality broker a p.Kantorovou!Je to lhàřka,zlodějka a podvodnice!!!
Vloženo z: AW.XT.HUY.GAS ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2017
Také jsem jedna z těch,kterè p.KANTOROVÀ okradla,zažila jsem opravdu hnusnou zkušenost s jejím arogantním chovàním a podobným svinstvem jako ostatní tady a finance co mi dlužì jsem neviděla doteď.Jen doufàm,že bude spravedlnosti učiněno zadost při připravovanèm soudním jednànì.Takže všechny varuji před For you reality broker a p.Kantorovou!Je to lhàřka,zlodějka a podvodnice!!!
Vloženo z: AW.XT.HUY.GAS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2017
Je to neuvěřitelné že mohou tito lidé podnikat a dále okrádat lidi pozor na tyto podvodníky,pozor !!!! na celou rodinu Kantorovi,Klegovi a NÁZVY jako For You Reality,Company,Browser Kantor Graphics a podobně znějící firmy.Jakub Kantor má na sebe vedené veškeré nemovitosti a firmy a Kantorová ,Klega vesele podnikají ale pouze v uvozovkách.Podvádějí a okrádají poctivé lidi,také tito výtečníci mají nespočet soudních sporů a exekucí.Martin Klega dokonce podruhé vyhlásil osobní bankrot tady je detail- \r\nhttps://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=FB755243FCE640F587E2D3F1937CD599
Vloženo z: TO.XSV.AH.QX ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2018
Je to obyčejná zlodějka a nikdo s tim nic nedělá. Okradla mou rodinu o tisíce a přesto jsem byt nedostali,hlavně že si jezdí ta svině v džípu za naše a vaše peníze. Při každé schůzce se pani Kantorova chovala mile a ochotně,,,,až do té doby nez jsem ji dala penize do ruky za rezervaci bytu,,,id té doby se neozyva na smsky ani emaili ani na telefonaty. Takže příští týden se chystám za advokátem.
Vloženo z: XA.QWT.UEH.GA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.07.2018
Když to čtu přidám zážitek z dávnější minulosti... paní Kantorová nechtěla vrátit zálohu poté, co nedošlo k zprostředkování koupi nějakého pozemku. Hrála o čas - po 2 letech se to promlčí. Zabral advokát a v den kdy měla být podaná žaloba peníze vrátila. Zde ale pozor - paní Kantorová využila služeb snad všech advokátů v okolí, takže ti Vám pro střet zájmů nepomůžou a budete muset za vzdálenějším advokátem. A já budu jen rád, pokud to někomu pomůže :-)
Vloženo z: XA.QWT.UET.XR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.07.2018
Zdravíme a také se připojujeme ..Klega a Kantorová před soudním jednáním se snaží vždy vyrovnat mimosoudně..proím ..ne přistupujte k mimosoudnímu vyrovnání a raději se snažte soudní jednání vyhrát..aby mněli útrum..Právníci jí lezou na ruku..jejim ochráncem je bývalý starosta Těšína..kdo asi?Pro to si je tak jistá v kramflecích..\\r\\n
Vloženo z: AA.QNX.UTE.AB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Urban detail
Dagmar Fuhrmanová - Kadeřnictví detail
Ing. Helena Plavecká detail
Ing.Gustav Barabasz detail
Dušan Valica detail
Ing. Jan Václavík detail
Rudolf Kupka detail
Ing. Jaroslav Skácel - J.S. CONSULTING detail
Ing. Vladimír Zástěra detail
František Pecháček detail
Jiří Smrček detail
Josef Duda detail
Josef Bíba detail
Jaroslav Švejda detail
Ludvík Toth detail
Alžběta Krystová detail
Štěpán Bórik detail
Miroslav Kleslo detail
Milan NEDVĚD - AKOV detail
Jiří Bumbálek detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382