22.02.2018 03:18:25
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 600 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Beno Lukeš

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 43079148 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Dejvice
Obec: Praha 6
PSČ: 16000

Datum vzniku: 18.07.1990

Datum poslední změny: 26.07.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
13.08.2013
Chtěl bych upřimně varovat před jakýmkoliv druhem spolupráce nebo snad přímo společným podnikáním s tímto příkladným lemplem, který je tak líný, že kdyby nebylo dýchání spontánní činností a nehrozila při přerušení této činnosti smrt, nevykonával by nejraději ani to. Tento bezpáteřní zloděj a podvodník, který od konce 90. let hromadí dluhy v řádech statisíců ( ne -- li víc ) od Prahy až po Krkonoše, se neštítil zatáhnout do \\\\\\\"žumpy\\\\\\\" ani mě, přestože se známe déle jak 45 let už od mateřské školky! Přestože do celého projektu nedal ani korunu vůbec nezaváhal a zpronevěřil z něj 150.000,- a dopomohl mi k dluhu okolo 600.000,-, abych se z toho mohl vyhrabat a začít znovu vydělávat, abych byl tyto dluhy schopen splácet. I za něj ! Od roku 2010 nebyl schopen se ozvat ve snaze se aspoň domluvit, jak budeme celou věc řešit. Poslední, co jsem o tomto hovadu slyšel je, že ještě s jedním výtečníkem udělal fakturační podvod v nějakých sklárnách v řádu milionů. Jeho nejoblíbenější činnosti jsou zasvěcené přednášení o podnikání a práci vůbec typu \\\\\\\"jak na to\\\\\\\" a to i v mezinárodním měřítku, kouření, celodenní konzumace piva a telefonování mobilem. V tom je opravdová kapacita.\\r\\nSuchý Jaroslav
Vloženo z: AW.XS.RT.KRX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2017
POZOR na jakýkoliv pokus o podnikání s Beno Lukešem!!! Dluží na koho se podívá, včetně státních institucí, je líný jako prase (je prakticky schopen pracovat pouze hubou - manuální a opravdové práce se štítí) a lže, až tomu sám věří! V důsledku svých neustálých neúspěchů v podnikání - posere na co sáhne - a zadluženosti, je schopen prakticky všeho. I okrást a zneužít dlouholeté kamarády! Dejte hlavně pozor na jeho výřečnost - na mnohé působí velmi věrohodně. Prezentuje se sebevědomě jako zkušený expert na mezinárodní i domácí byznys a dovede dávat zdarma mnohahodinové přednášky, jak na to. Každý, kdo s ním společně podnikal a koho znám, má na tohoto "byznysmena" nezapomenutelné vzpomínky do konce života, vypucované konto a lituje dne, kdy tohoto nezměrného lempla poznal !
Vloženo z: XC.UA.DTA.RW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
PROFCOM LINE s.r.o. detail
GLOBAL VENTURES a. s. detail
INSAMKES s.r.o. detail
CEERM, s.r.o. detail
Thi Thanh Dao detail
OSTAVIA ORV s.r.o. detail
BRIT.AFRO s.r.o. detail
Společenství Křižíkova 2831/2, Ostrava detail
FlexiTrade s.r.o. detail
PANDA Energy s.r.o. detail
BP CHADIM s.r.o. detail
Společenství vlastníků pro dům Krestova 1283 a 1284 detail
Společenství Životická 1373/6c detail
Společenství pro dům čp. 560 v Ostravici detail
SVÍTIL TRUCKING s.r.o. detail
Jiří Šíf detail
Libor Vlček detail
Jan Adámka detail
Martin Nicielnik detail
Lubomír Chaloupka detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382