16.11.2018 16:13:09
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 500 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Benstav Praha, s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 28367065 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Vosmíkových 1001/34
Část obce: Libeň (Praha 8)
Obec: Praha 8
PSČ: 18000

Datum vzniku: 31.03.2008

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
04.09.2011
Tato firma provádí veškeré práce s nekvalitním materiálem , majitelé firmi nemají žádné základní znalosti o stavebnictví , majitel této firmi nesnese jakoukoliv kritiku o nedostatcích jak materiálově tak znalostí o těch či oněch pracích, živnostníkův podřízenost ja dána tím že nikdy nedostanete zaplacenou částku vždy prý musíte být na dostřel jak říká sám majitel se 60% účastí,přímo mu je podřízen i stavební dozor, pokud mu dáte najevo že s ním končíte spolupráci nedostanete zaplacenu celou požadovanou částku, pokud sem nastoupíte domluvte si týdení vyplácení svojí odmněny a do dvou měsíců poznáte co je to za mafii, lidi co pro něj dělají déle jsou poslušný tak že se mu na odpor nikdy nepostaví celkově bych tuto firmu hodnotil na 4-,problém je i v pracovnim nasazení i když padnete na hubu nikdy to Beneš neocení , ráno místo pozdravu dostanete držkovou proč to či ono neni hotovo aníž by se zeptal proč to neni, práci pro 8 lidí se v této firmě běžně účastní maximálně 3 lidi a to je řevu že jste drahý, pokud zde budete pracovat úkolově pracujte pomalu jinak jste moc rychlý musí platit najednou velkou částku a protože to je rychle tak to nestojí za nic i když se trefíte do tolerance +-0.0, hlavně co se týče obkladů lepidla kvality bauhaus je pro něj svatá, kolikrát zakoupí třeba vánený štu který je na nové jádro prostě firma jen pro silné nervy na 14 dní a pryč.
Vloženo z: AV.YH.BW.EH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.09.2011
BENSTAV PRAHA s.r.o. = Tato firma provádí veškeré práce s nekvalitním materiálem , majitelé firmi nemají žádné základní znalosti o stavebnictví , majitel této firmi nesnese jakoukoliv kritiku o nedostatcích jak materiálově tak znalostí o těch či oněch pracích, živnostníkův podřízenost ja dána tím že nikdy nedostanete zaplacenou částku vždy prý musíte být na dostřel jak říká sám majitel se 60% účastí,přímo mu je podřízen i stavební dozor, pokud mu dáte najevo že s ním končíte spolupráci nedostanete zaplacenu celou požadovanou částku, pokud sem nastoupíte domluvte si týdení vyplácení svojí odmněny a do dvou měsíců poznáte co je to za mafii, lidi co pro něj dělají déle jsou poslušný tak že se mu na odpor nikdy nepostaví celkově bych tuto firmu hodnotil na 4-,problém je i v pracovnim nasazení i když padnete na hubu nikdy to Beneš neocení , ráno místo pozdravu dostanete držkovou proč to či ono neni hotovo aníž by se zeptal proč to neni, práci pro 8 lidí se v této firmě běžně účastní maximálně 3 lidi a to je řevu že jste drahý, pokud zde budete pracovat úkolově pracujte pomalu jinak jste moc rychlý musí platit najednou velkou částku a protože to je rychle tak to nestojí za nic i když se trefíte do tolerance +-0.0, hlavně co se týče obkladů lepidla kvality bauhaus je pro něj svatá, kolikrát zakoupí třeba vánený štu který je na nové jádro prostě firma jen pro silné nervy na 14 dní a pryč.
Vloženo z: AV.YH.BW.EH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.10.2011
OK PLNĚ SOUHLASÍM S PŘEDCHOZÍM PŘÍSPĚVKEM KVALITA O NIČEM A ZNALOSTI O STAVEBNÍCH PRACÍCH NULOVÉ
JESTLI SE TO SESKUPENÍ DÁ VŮBEC NAZVAT FIRMOU MUŽE DOSTÁVAT ZAKÁZKY VŠECHNY PRÁCE JSOU DĚLÁNY JAK MATERIÁLOVĚ TAK ODBORNĚ \" HORKOU JEHLOU\"
POKUD MUŽETE TAK SE TADY TĚMHLE VYHNĚTE LEVNÁ PRACOVNÍ SÍLA ALE BEZ ZNALOSTÍ A PRÁCE NA ČERNO ZDE NENÍ VYJÍMKOU
Vloženo z: AV.YH.BW.EH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.06.2018
Jak si čtu příspěvky z roku 2011 tak ani dnes v roce 2018 se nic nezměnilo. Beneš zásadně nevyplácí slíbené peníze subdodavatelskym firmám. Zásadně využívá nejlevnější firmy, což se projevuje na kvalitě provedené práce. Vede společnost se svým synem a oba mají velké nedostatky v oboru, v kterém podnikají. Také se objevují případy činností na které má být člověk důkladně proskoleny a tyto činnosti si dělají své pomocí i bez dodržování technických listů.
Vloženo z: PD.QZE.A.RAW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Šaton Trans s.r.o. detail
Komořany 2083 s.r.o. detail
Right Power Group, a.s. detail
Kaunos s.r.o. detail
Galerie ARCIMBOLDO s.r.o. detail
Potrea s.r.o. detail
Ivan Begeni detail
DG FOOD s.r.o. detail
Suat Karagöz detail
Jana Kraifová detail
Simona Holanová detail
Jitka Völgyesiová detail
Martin Harnisch detail
Vojtěch Gráca detail
Tomáš Buryán detail
Ondřej Dlugoš detail
Thien Tran Thi detail
Jiří Hlavatý detail
BIOPLYNKA JAROŠOVICE, s.r.o. detail
TEDEO, spol. s r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382