28.08.2016 02:14:03
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 145 200 subjektů
2 460 státních organizací
7 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz, která podala podnět k zahájení trestního stíhání Vladimíra Růžičky, se rozhodla kompenzačně podpořit projekt na podporu talentovaného sportovce z důvodu rizik vzešlých z výše uvedeného stíhání! Firmy, ale i fyzické osoby se tak mohou zapojit formou přímého sponzoringu prostřednictvím stránek: zasponzoruj.cz

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

07.05.2016 - Protikorupcnilinka.cz: V kancelářích detektivů, kteří prověřují také dotační podvody kolem ministra financí Andreje Babiše (strana ANO), se našla skrytá kamera a odposlouchávací zařízení.

31.03.2016 - ČSSD dluží více jak 300 mil. korun. Existence strany ČSSD je ohrožena. Díky sporu ČSSD vs. Altner v nadcházejících letech výrazně posílí strana ANO Andreje Babiše. Ano tak může v parlamentních volbách získat ústavní většinu a získat absolutní vládu na schvalování zákonů v České republice.

07.10.2015 - Počet lidí, kteří mají na krku více exekucí, rychle stoupá. Za poslední rok a půl se jejich počet zvýšil o 54 procent na 356 tisíc lidí. O plných 92,3 procent se zvýšil i počet lidí, kteří mají deset a více exekucí. Těchto nešťastníků už je téměř 100 tisíc.

24.09.2015 - Proběhla oprava chybně spárovaných plateb v důsledku chybně zadaných variabilních symbolů. Současně proběhla plošná kontrola párovaných plateb automatizačním systémem s následnou korekcí.

24.09.2015 - V důsledku úprav systému, dochází k opožděnému odbavování písemných požadavků. V současné době pracujeme na zkrácení lhůt. Děkujeme za pochopení.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Böhm Rudolf

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 48691950 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Stochov
Obec: Stochov
PSČ: 27303

Datum vzniku: 30.03.1994

Datum zániku: 30.04.1996

Datum poslední změny: 02.12.2003

Datum zániku: 30.04.1996
Způsob zániku: Nezjištěno

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost:

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Subjekt 'Böhm Rudolf' zde nemá prozatím žádný příspěvek / reakci, vložte ji jako první!

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
ZAČALOVÁ FRANTIŠKA NÁKUP A PRODEJ SMÍŠENÉHO ZBOŽÍ detail
HRABALOVÁ ANNA NÁKUP A PRODEJ OVOCE A ZELENINY detail
Ladislav Krejčí detail
KURTINOVÁ IVANA ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE, NÁKUP A PRODEJ KYNOLOGICKÝCH POTŘEB A KRMIV detail
MOUČKA JIŘÍ ŘIDIČ MOTOR. VOZIDEL SKUP. B, C, E, T, BAGRISTA KOLOVÝCH NAKLADAČŮ, SOUSTRUŽNICKÉ PRÁCE detail
Václav Ordelt detail
VYHLÍDALOVÁ JAROSLAVA NÁKUP MATERIÁLU, ŠITÍ A PRODEJ ODĚVŮ detail
HANÁČEK LADISLAV TĚŽEBNÍ A PĚSTEBNÍ ČINNOST V LESE detail
HLAVINKA ZDENĚK ZEDNICKÉ PRÁCE A DROBNÉ DŘEVAŘSKÉ PRÁCE detail
Ivo Křížka Řidič motorových vozidel skup. B, C, M, T detail
OPRAVIL PAVEL OBCHODNÍ ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ ČINNOST, NÁKUP, VELKOOBCHODNÍ PRODEJ SPOTŘEB. A PRŮMYSL. ZBOŽÍ detail
RŮŽIČKA LADISLAV ZEDNICKÉ, OBKLADAČSKÉ A BETONÁŘSKÉ PRÁCE detail
SMĚTÁK JAN ZÁMEČNICKÉ PRÁCE detail
ŠKVÍR JAROSLAV ŘIDIČ MOTOROVÝCH VOZIDEL SKUP. C detail
VELIČKOVÁ EVA NÁKUP, VÝROBA A PRODEJ VÝROBKŮ Z TEXTILU, KŮŽE A PLASTŮ detail
CRHONKOVÁ MARKÉTA POŘÁDÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ detail
GAJDUŠKOVÁ MARIE ÚKLIDOVÉ PRÁCE detail
HAMPL STANISLAV PRÁCE S MOTOROVOU PILOU, TĚŽBA A PŘIBLIŽOVÁNÍ DŘEVA detail
Milan Hepnárek - TAXI TEX Provozování osobní nepravidelné nehromadné autodopravy detail
Ludmila Jarošová Úklidové práce detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382