17.09.2014 11:32:35
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 045 000 subjektů
2 290 státních organizací
6 000 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením CZC, CechCrownCoin s grafickým vyobrazením státního znaku v obchodní značce, která mohla bez zásahu CERD důvěřivé investory připravit až o jednu miliardu korun.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

04.09.2014 - Desítky firem měly společnosti Metrostav zaplatit více jak 60 milionů korun. Naštěstí tak ale neučinily. Faktury, které dostaly, neměly s Metrostavem nic společného. Vedly totiž na účty podvodníků.

02.09.2014 - Centrální registr dlužníků podal trestní oznámení na Elišku Čeřovskou, neboť dne 2.9. 2014 úmyslně nevyčkala příjezdu PČR za účelem zdokumentování její případné trestné činnosti.

28.08.2014 - CzechCrownCoin (CZC) prověřuje Policie ČR Více ZDE

23.08.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků v řadě kauz začala podávat trestní oznámení a oznámení médiím přes zprostředkovatele. Nově se tak recipročně vyhne zpětným útokům ze strany ovlivněných novinářů, jež neprověřují pravost zdrojů a pravděpodobně podléhajících vlivu prověřovaných z trestné činnosti.

16.08.2014 - Centrální registr dlužníků své služby poskytuje více jak 10 let. Služba je poskytována formou automatizované on-line aplikace na stránce http://www.centralniregistrdluzniku.cz, která zajištuje výměnu informací mezi věřiteli a dlužníky. 95% stěžovatelů na zápis v registru je při zpětné kontrole jejich stížností podezřelá z trestného činu úvěrových podvodů. Stížnostmi se většinou snaží dosáhnout zastavení sběru negativních informací k jejich osobě z důvodu reálné hrozby odhalení trestné činnosti. Centrální registr dlužníků není oprávněným subjektem se jakkoliv vyjadřovat k těmto problematickým dlužníkům na veřejnosti a médiím, neboť jakékoliv informace k fyzickým osobám jsou ze strany věřitele chápany jako informace osobního charakteru.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

ČESKÁ TELEVIZE

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 00027383 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: KAVČÍ HORY
Část obce:
Obec: Praha 4
PSČ: 14070

Datum vzniku: 01.01.1981

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 3000 - 3999 zaměstnanců

Převažující činnost: Tvorba televizních programů a televizní vysílání

Právní forma: Veřejnoprávní instituce (ČT,ČRo,ČTK)

Institucionální sektor: Nefinanční podniky veřejné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
03.06.2010
ČESKÁ TELEVIZE je komoušskej státní podnik !!!!
Moderátor Jan Kraus (56) se zlobí. Z České televize prý jeho pořad Uvolněte se, prosím vyhnala cenzura. „Pět let to šlo normálně a najednou na mně lidi z televize chtěli dopředu seznam hostů včetně toho, o čem si s nimi budu povídat,“ svěřil Kraus Blesku. „Přitom pořad je aktuální talk show založená na improvizaci,“ dodal.


Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.06.2010
Česká televize - politické s.r.o.
Blok Jany Bobošíkové Suverenita podává Nejvyššímu správnímu soudu dvě žaloby na neplatnost voleb. Dá i stížnosti Radě pro rozhlasové a televizní vysílání a Radě České televize. Suverenita byla podle Bobošíkové poškozena ve veřejnoprávních médiích, konkrétně v České televizi, a také při sčítání hlasů ve volbách.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.12.2010
Česká televize je takové malé s.r.o.. Nikdy nevíte - co udělá a pro koho dělá! Klidně poškodí kohokoliv, neboť veškeré náklady jsou ze státní kasičky. Je to smutná ukázka, kam to ČT dotáhla.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.12.2010
ČT je nezávyslost sama o sobě. Každá svoboda je třeba hlídat, ČT je ukázkou - že když se nehlídá, stane se diktátorskou.
Vloženo z: WRL.HTR.NW.QZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2010
Když je ČT tak nezávislá, divím se, že pořád pořady typu REPORTÉŘI, ČERNÉ OVCE nesou o samotní České televizi.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2010
O čem ČT je! Může poškodit kohokoliv a je jí jedno, jestli za to zaplatí. Nova a Prima se za škody zodpovídá vlastníkům, takže vedoucí funkce jsou v sázku. V ČT si každý může dělat co chce s jasnou židličkou pod zadkem. Česká televize je ukázka toho, jak lze komunistický přežitek zneužívat při volbách, při konkurenčních tahanicích a při manipulací s pověstí. Je to hnuj a zaměstnanci ČT jsou jeho zrcadlo!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2010
Česká televize si zatím naštěstí nenechává do pořadů kecat od různých zájmových skupin, které pak, dle přísloví o potrefené huse, kejhají. Sám pan Kraus vždy propagoval, že kdo platí poroučí a každý může jít jinam. takže pokjud začal zabředat do bulváru a každý honorář mu byl málo, prostě šel jinam.
Proboha, jen ČT nezprivatizovat - na ten hnůj v privátnách komerčních televizích se nedá koukat!
Vloženo z: AV.QWB.RE.WG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2010
Česká televize si nechává do pořadů kecat od různých zájmových skupin, ale zodpovědnost nenese.
Proboha, jen ČT už měla být přinejmenším zrušena a nebo zprivatizována - na ten hnůj co vysílá za poplatky svých finančních otroků (tzv koncesionářů) se nedá koukat!
Vloženo z: EWL.AE.JNE.WFA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
No tak bych vcelku ráda věděla,proč jdou na ČT reklamy,když platíme poplatky a bylo slíbeno,že reklama na této televizi nebude ?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRL.HVH.E.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
NOVA a PRIMA a jiné TV jsou živené za svůj výkon a sledovanost a žijí podle zásluhy z prodeje reklam. Česká televize jede v komunistické setrvačnosti, kdy je koncesionář státem nedobrovolně daněn a nucen financovat program který ho nezajímá. Za „demokracii“ v niž jsem nucen platit formou – mám TV a plať za ni ve prospěch politické ČT je snad každému na zvracení.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Jsem pro privatizaci České televize a pro konec dalšího malého ČEZU na občany. ČT má podřadné pořady, povinou účast financování těchto pořadů od občanů a to nemluvím ani o těch co v ní pracují. Nekale konkuruje soukromému sektoru, který si na sebe musí vydělat reklamou. Je vrchol, když každý občan co má TV musí financovat tenhle moloch a ČT si ještě prodává reklamu. ČT je ukázka, že komunismus ještě v Čechách neskončil !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Česká televize = koncesionářské poplatky =povinné zdanění občana za fuj pořady = TOTALITA I PO 20 LETECH! Ostuda všem co se na tom podílejí!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Souhlasím, fungovaní ČT a lidí v ní je nemorální !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Nezávisé zpravodajství a vůbec informace z poza kterých nejsou cítit \"tlaky\" peněz příp. politiky, ty mě opravdu chybí. Bohužel veřejnoprávní ČT už toho zdá se není schopná. Všechno co je pod dohledem \"státu\" je používáno pouze k prospěchu těch, kteří jsou momentálně u vesla.
Vloženo z: WRL.HTR.YH.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Tak to jsem se zasmál, ČT zbrojí proti registru, který vede v databázích Českou televizi. No chápu že se jí to nelíbí, když si člověk přečte ty články – tak se akorát nasere, že financuje bandu neumělců a podvodníků! Ředitel Janeček si koupí za naše peníze BMW X6, staví luxusní rezidenci, vyplácí některým umělcům ohromné sumy za bezcenné pořady a žaluje každého za naše peníze kdo se mu postaví!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Česká televize je odrazem zkorumpované politické elity - takže hnuj. V lidovkách výjde zajímavý článek !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Nejhorší je, že ty naše mocná prasata mlaskají, aby to ještě každý viděl a měl pocit, že nic nezmůže.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Nechci platit poplatek na ČT, když nezaplatím tak mě čeká exekuce. No v demokracii by se to mu mělo říkat okrádání občanů za bílého dne! POMOC !!! Česká televize má blíže k Finančnímu úřadu, než veřejně prospěšnému médiu.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Česká televize je komunistický pozůstatek, který se dodnes používá k ovládání oveček. Proto tu máme korupci tak vysokou, životní úroveň tak nízkou a prehistorické pořady.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Česká televize si tady dělá co chce, stačí si přečíst názor Krause. Uskupení placené z daní , je stejně prohnilé jako lidi v něm.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Je to tu super, konečně nikdo nemaže názory. Dnes hodíte kritiku o někom a hned to administrátor smaže. Že by konečně stránky, který podporují svobodu slova i proti mocným. Jinak Čt je politická žumpa – plná hovno vysavačů. Proto má sledovanost, jakou má! Na ho_no!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Česká televize okrádá občany, ve formě povinných koncesionářských poplatků. Takže největší hustota příživníků je na Kavčích horách. Jak za komančů – pracuje, plať a pak čum na naší politickou ideologii v TV.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
Myslim si, ze CT plni svoji roli. Reporteri CT jsou skveli...
Vloženo z: AK.XTB.UJ.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2010
Česká televize podpořila Moroze, o tom sporu každý Ví
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Nevím, za co platím koncesionářské poplatky! Na ČT nekoukám, kvalita zpráv je o propagandě a ne o informování. Umělá zaměstnanost mě nezajímá a proto nepotřebují podporovat tisíce „státních zaměstnanců“ za mé koncesionářské poplatky.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Myslím si, že CERD by si měl zamést před svým prahem a né házet vymyšlenou špínu kolem sebe. Je dobře, že čt upozornili na špinavost stránek CERD. Varovný text o tom, že na těchto stránkách jsou lživé informace, mnoho lidí přehlédne.
Vloženo z: AQ.XNV.TT.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2010
Česká televize je hnuj za naše peníze. Od Čezu dostanete alespoň předražený proud s kterým si naložíte jak chcete, od ČT dostanete politické vymývání mozků. Každé volby lze vidět výsledek. Lidi volej korupci, podvody a sociální nejistoty v domnění jak bojuji s korupcí, spod vody a zajištující si snad jistoty na stáří.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Fórum považuji za užitečné. Nikdo tady necenzuruje, jsou tady články vydané k dané firmě – takže docela mě překvapuje, jak se píše hodně negativně v tisku o ČT a tak málo se o ČT mluví.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Tak souhrnem o čem to bylo? Že někdo neumí číst a že nehodlá akceptovat svobodu slova. Nevidím v tom problém mít právo napsat o poměrech v České televizi, kord když si na ní přispívám pravidelnou daní v podobě koncesionářského poplatku.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Česká televize kope kolem sebe, stačí se podívat na články a je každému jasné jaký hnuj si tu platíme.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Papaláš Janeček: Umělci, zveřejním vaše platy
Janečkův plat je nemorální, vzkazují umělci
Řediteli ČT Janečkovi zatrhli prémie! Tleskáme!
Janečková z Talentmanie: Ještě nevyhrála a už má kšefty s Chodúrem!
JXD: Chce zrušit ČT! Přidáte se k jeho petici?
a to jsem hledal je asi 1 minutu na jedné stránce - MF, Lidovky, Aktualne, atd... jde mnohem dále
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Navrhuji zavést petici za zrušení koncesionářských poplatků - ať se živý za odvedenou práci a ne za daňové palmáre!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Papaláš Janeček a Papaláš John. Doufám že v to je jen náhoda. Jinak mám pocit, že se vrací Komunismus.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Prohraný soud zablokoval České televizi její sídlo - Česká televize nemůže už devět měsíců volně nakládat se svými pozemky. Může za to prohraný soud s jedním z koncesionářů.
Toto mě pobavilo - Dlužník Česká televize moralizuje kde koho .-)))))))))) a neustále se snaží upravovat politické mínění.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Česká televize je hybrid bahna se skvostem. Vždy jednou za rok je nestranná a to když je MS v hokeji – do výsledku totiž nemůže zasahovat. Ještě že umí za naše peníze alespoň koupit práva na mistrovství. Jen doufám že za ně neplatím 4x více než ostatní jako tomu je u silnic.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
To je síla, když články o ČT sejdou na jednom místě! Styděl bych se tam pracovat a podílet se na těch sviňárnách!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Filip Černý je opravdu „loajální“ zaměstnanec České televize. Svou činností především ukázal na hnojník v České televizi. Jeho bych chtěl mít ve firmě.

To že registr pedofilů podpořil registr dlužníků se snad psalo úplně všude a mluvila o tom i ČT. On z toho udělal novinku století! Ale na druhou stranu se všeobecně zjistilo, že ČT se zastává pedofilů - takže asi jich tam dost pracuje.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Česká televize by se měla přejmenovat na Politickou televizi, Lobbistickou televizi a Totalitní televizi. Platím poplatky za něco s čím jsem nespokojen. Komunismus po 20 letech kvete dál.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Na ČT sleduji pouze předpověď počasí. To je asi jediné, čím ostatním stanicím může konkurovat. Ale uznávám, že jim za to platím opravdu hodně. ČT by měla mít stejné podmínky jako ostatní a hospodařit pouze se svými penězi.
Vloženo z: WRD.CE.UEB.QRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.12.2010
Nevím, proč se VIP, rádo-by umělci, rozčilují, když chce pan Janeček uveřejnit výši plateb za jejich činnost. Mělo by to být samozřejmé. Vždyť jsou placeni za naše poplatky a tak je na místě nám předložit účet !! Toto však není jen problém ČT. Největší LOBY tohoto státu jsou naši UMĚLCI. Dostanou velice dobře i za hodně podřadnou práci - viz seriály - a pak ještě za každou reprízu. To je neskutečné. Představte si třeba zedníka nebo krejčího - plať za každé použití ! Ale co se nad tím pozastavujem - společnost kde dítě je méně než kdejaký čokl nebo kočka je všechno možné.
Vloženo z: TH.QEE.JUH.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
ČT se svým pořadem Černé ovce nepravdině informuje českou veřejnost. Máme vlastní zkušenosti přesto že jsme poskytli informace , kde nás klient poškodil, televize jsi odvisílala svůj vlastní pořad , kde nás jako firmu poškodila. Napsali jsme odmítavý dopis na ředitele televize, který nám se ani neobtěžoval odpovědět . Jestli u nás funguje stát ve státě tak je to ČT. Po této negativní zkušenosti odmítáme se dívat na veškeré pořady ČT rovněž i naši zaměstnanci.
Vloženo z: TH.QET.UNK.WRY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Jedině co pan Janeček dokázal je návýšení poplatku ze 75 Kč na 135/měsíc. Za toto zefektivnění provozu ČT dostává z našich poplatku téměř 1 milion Kč roční odměny a dle jeho názoru je svým měsičním platem podhodnocen. Dle mého názoru to je nejproduktivnější žebrák v České Republice, jiného asi, dle výsledku jeho práce, neumí. Ať to jde zkusit žebrat na Národní třídu, snad si tam doopravdy vžebrá víc a nebude překážet ve vedení ČT. Jeho působení v ČT a jeho odměny za tuto práci je opravdu výsměch povinným koncesionářům ČT.
Vloženo z: WRL.HER.NK.XA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Zveřejnit platy zaměstnanců ČT, umělců a pak zrušit koncesionářské poplatky a pmluvot se občanům za tudo daň! Je ostudu, když národ financuje politické manipulátory a zloděje.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
ČT je velká ostuda. V dnešní době, kdy vysílání v HD je už standard a koketuje se i s vysíláním 3D, na ČT se musíme stále koukat na sport v mizerné kvalitě. Trochu mi to připomína totalitu, kdy na vše nové si počkáme 20 let. Poplatky platím a tohle mne opravdu vytáčí.
Vloženo z: AR.J.GHV.RGA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
K ČT mám také spoustu výhrad. Ale abych se jen nepřidával k nadávajícím, musím objektivně přiznat, že pořady na ČT2 mají obvykle velmi vysokou úroveň, ne technickou typu HD, 3D apod., ale informační i kulturní. Takové pořady v komerčních televizích nikdy nenajdu. Hynek Střelka.
Vloženo z: AQ.VC.DVW.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.12.2010
ČT má tak ohromný rozpočet, že kvalita vysílání a pořadů neodpovídá. Koncesionářský poplatek je obyčejnou daní v bujné rozhazovačné „státní politické mediální instituci“.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Největší ostudou ČT jsou koncesionářské poplatky! Pokud už MUSÍM platit, tak se ale nechci koukat na REKLAMY! Kdysi se poplatek zdůvodňoval vysíláním bez reklam. PROČ mám platit teď, když jsou na ČT naprosto stejné reklamy jako na konkurenčních televizích a tudíš mají svůj příjem???? A takové výmluvy jako "chceme vám dát kvalitnější programy....."co to je za blbost?! PROČ SE ZBAVOVAT PENĚZ POSVĚCENÝCH STÁTEM, ŽE !!! Česká povaha se vyznačuje NENAŽRANOSTÍ! A to by jsme mohli jmenovat i ČEZ že.......
Vloženo z: WRD.SY.UYH.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Mě Česká televize poškodila, natočila u mne ve firmě reportáž skrytou kamerou, kterou pak odvysílala sestříhanou tak, že to splnilo to, co reportér potřeboval, ale to co odprezentovali se vůbec nezakládalo na pravdě. Otázky které kladli se týkali úplně něčeho jiného. Pak otázky v telivizi řekl reportér jiné a pustili na to moje odpovědi, tak, že to vzbudilo úplně jiný dojem. Nastěstí mi rozmazali obličej, tak mne poznalo minimum lidí. Napsal jsem stížnost, a chtěl omluvu, ale nidko na to neráčil ani reagovat.
Vloženo z: TH.QEA.JUE.WHU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Poplatek pro ČT??? UŽ NIKY VÍCE!! V mé firmě jsme měli 16 televizorů napojených na kamerový systém pro ostrahu. Všechny TV byly upraveny, aby neuměly přijímat signál (profesionálně - specializovanou firmou odstraněn tuner). Přesto .... soudy, právníci, pokuta, ... Prostě nikoho nezajímá, jak je zařízení upraveno, pokud bylo vyrobeno pro příjem TV signálu, tak smůla. Takže jsme to obrátili! Televize jsou v popelnici. Nakoupili jsme počítačové monitory a to nejen pro ostrahu, ale i na chodby, do čekárny, ... domů samozřejmě taky a do řídícího počítače jsme dali TV kartu. A hádejte které srač.. jsou na všech monitorech na chodbách??? Zdarma!
Vloženo z: AO.US.HRH.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Šikovnej kluk... Zajímavý, že tyhle příspěvky všechny psal jeden člověk... :-)
Vloženo z: AK.XNA.UWH.WBY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
jj, taky se bavim, muselo to dat praci
Vloženo z: SQ.XTE.WW.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.12.2010
Ceská televize není jen politckou devkou, jde o ryze rodinný podnik, stačí si pozorně projít titulky. Petr Kelkovský
Vloženo z: EWL.HTB.UEA.HA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
Jsem hlavní kameraman v CT a musím bohužel souhlasit se vším. Když se k nám někdo hlásí z venku a nikoho nezná, vyhodí ho s tím , že nevystudoval FAMU, ale kolem mne za 25let praxe se hemží samí zetové a synáčci lidí z produkce a FAMU z nich nemá ani jeden, zůstal jsem jediný. Když něco namítnu, že se na jejich záběry nedá koukat, přište na akci nenapíšou mne
Vloženo z: EWL.HTB.UEA.HA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
ČT - co to je - to se dá někde naladit?
Vloženo z: XA.XT.DV.BV ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2010
je to proste hnus....
Vloženo z: EWI.SNH.UK.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2010
Jsem pro to, aby byl tento neprůhledný moloch zprivatizován a to vč. Českého Rozhlasu. Tato jakože veřejnoprávní média nejsou vůbec nezávislá a nezaujatá, propagují názory a vize výhradně jedné úzké ideologické skupiny.
Vloženo z: WRL.HEA.TWW.RT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2010
Ostatní konkurenční jiné TV si musí na svou činnost vydělat svým výkonem a sledovaností a žijí podle zásluhy z prodeje reklam. Česká televize jede v dnešní době pouze v komunistickém kabátě, kdy je koncesionář státem nedobrovolně daněn a nucen financovat program který ho ne vždy zajímá. Za „demokracii“ v niž jsem nucen platit formou – mám TV a plať za ni ve prospěch politické ČT jde snad mnoha koncesionářům přinejmenším na nervy.
Vloženo z: AA.QNN.JYT.WZY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Jestli má ČT v úmyslu ,hned po otevření televize odradit svými programy, tak se jí to\\r\\n\\r\\n povedlo na 1,ale ještě za to platit ?To snad ne!!!!!!!!!!.
Vloženo z: AA.QNX.D.RGG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Informace od anonymního uživatele s IP 90.177.248.118 byla odstraněna z následujícího důvodu:

1) CERD nezasílá nevyžádanou poštu, neboť využívá pouze informační kanál 700.000 vlastních uživatelů s předem daným souhlasem, nebo placených služeb 3tích stran pro zasílání obchodní sdělení.

2) Druhá část sdělení obsahovala www stránky a propagovala tak pořady ČT.

Vloženo z: TH.QET.JWA.WRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Odkazem na reportáž jste jen prokázal, jak neprofesionální pracovníci ČT dostávají své peníze za nic. Pokud to měla být investigativní reportáž, je třeba s \"reportéry\" okamžitě ukončit spolupráci. Jejich reportáž nic neprokázala (kromě jejich vlastního pocitu bezmoci), a na to, že pracují pod záštitou veřejnoprávní televize, se právu a veřejnému mínění spíše vyhýbají.
Nevím, co jste myslel tou výhružkou, že link na tuto diskusi rozkopírujete do internetových fór. Rád bych našel fórum, které bude ČT chválit :-) (ale tak jste to asi nemyslel).
PS: nejsem majitel těchto stránek a přesto nemám rád ČT
Vloženo z: XA.UW.DJT.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Ano s předešlým přispěvatelem souhlasím. ČT nemůže diktovat komukoli, aby potlačoval svobodu slova. V USA, Německu, Anglii, běžný nástroj. Nevidím nic špatného, pokud mají lidí možnost za předem jasných pravidel si bezplatně vyměňovat informace o firmách. Ty mimo jiné žádným zákonem o ochraně osobních údajů nejsou chráněny. V toto reportér naprosto selhal a vydal zavádějící stanoviska, jež lze přirovnat k podvodu a klamání občanů.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Je neuvěřitelné když lidé dřou bídu a šéf čt má plat 158000 z našich poplatků , je to hanba tady přestává i hovno smrdět
Vloženo z: AA.QNG.WW.WXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
ČT je nutné zrušit, vymývá mozky lidem propagandou jako v 50.létech a navíc za naše peníze. Mediokracie si dělá co chce, zpravodajství katastrofa, vlastní tvorba otřesná. Ať se zprivatizuje a ti co nás chtějí politicky ovlivňovat, nechť si to zaplatí.
Vloženo z: TH.QEV.KA.RW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2010
Nechci ČT zrušit, jen mi vadí ty nápisy pro blbečky: Za chvíli uvidíte. Proč jsou jen ve filmech, seriálech a ne ve zpravodajských pořadech. Proč platí zaměstnan, kteří obsluhuje EPG a teletext, naco HD vysílání. Vše je zbytečné, když si nevkusem rušíte vlastní vysílání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!c
Vloženo z: WRB.ET.UET.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.12.2010
ČT je vyloženě politická pravicová televize. Reportéři jsou vybíráni s pravicovým zaměřením. Pokud se na obrazovku dostane levicově smýšlející politik, tak je upozaděn před pravicovým politikem. Dříve jsem fandil panu Dr.Václavu Moravcovi, ale co teď poslední dobu předvádí ?!!!\\r\\nJanečkova ČT se stala vyloženě politickou televizí. Pan Janeček jako bývalý komunista se chce zavděčit prvicové vládě aby přežil co nejdéle. Za ty peníze co bere udělá cokoliv. Za to ještě musíme platit nehorázné peníze.
Vloženo z: XW.VA.LJ.RSQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.12.2010
Jsem pro zrušení ČT, jak navrhuje J.X.Doležal.
Henzl.
Vloženo z: TH.QEA.UWK.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.12.2010
K ochraně svého majetku jsem zakoupil nejlevnějsi kameru a televizi do sve provozovny. Nevlastnim přijímací antenu ani parabolu a sledovat nějaké vysíláni nelze. Doma za příjem CT řádně platím. Nedávno jsem obdržel dopis od nějakého právníka,ktery CT zastupuje s pokutou 10 000kc a výhružkami. Bránit se nelze. Varuji ostatní.
Vloženo z: AW.XTA.JWA.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
Česká televize vyvolává vášně u lidí tím, že si vybírá ze své ankety ty nejnegativnější příspěvky, bez toho zda celý případ je vůbec vyšetřen a zda se nejedná o záměrnou provokaci člověkem, o kterém zatím nikdo nic neví a nikdo se s ním nezbývá.Nikoho nezajímá kam zmizel a proč ho žádná media nekontaktují.
Vloženo z: TH.QET.JWR.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
ČT - zločinci za bílého dne. Koncesionářské poplatky jsou obyčejnou daní, která je po každím vymáhána. Totalitně si platíme i to, co nechceme!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
nemám chuť platit za to co nevyužívám
Vloženo z: ECA.ET.JTW.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
Když tak poslouchám pana Veselovského, jak se vyžívá v opozičních propagandistických projevech a zve si k tomu ještě souzvučné komentátory,dokumentuje tím jen, jak je česká televize \"nezávislé\" médium a nedivím se, že mu do jeho pořadu nechce nikdo z vládních stran chodit
Vloženo z: TH.QET.JWR.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.01.2011
Souhlasím s kritikou reportáží na ČT. Chci poukázat na reportáže p. Macháčka´o politické scéně v Třebíči v minulém období. Tyto reportáže , vyrobené na zakázku Františka Ryneše, který se všemi prostředky snažil o ovládnutí radnice, poškozovaly a těžce poškodily pověst města po celé republice. Když se poškození ozývali a poukazovali na zjevné nepravdy v reportážích, v ČT se s nimi nikdo nebavil a na jejich stížnosti nereagoval. O Radě ČT nemluvě.
Vloženo z: SQ.QET.WT.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.01.2011
Teď jsem poslouchal diskusi p. Lutonského s ministrem Kalouskem o problémech s likvidací IPB a zahraničních arbitrážích arbitrážích. Proč si beree Česká televize do svých pořadů témata, kterým její komentátoři vůbec nerozumějí a přitom se snaží své diletantské názory v diskuzi prosadit za každou cenu i tím že nenechají svého hosta nepřerušovaně vysvětlovat nastíněné problémy. A když se host nevyjadřuje podle moderátorem naplánovaného scénáře, tak jej přerušuje a pokud se nenechá přerušovat a ohrazuje se proti tomu, tak vysílání bez závěru ukončí.
Vloženo z: TH.QET.JWR.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.01.2011
Moderátoři České televize se nechovají nezávisle a politizují problémy, což zcela znehodnocuje její pořady. Místo aby nechali odborníkům vysvětlovat problémy které diváky zajímají, snaží se za každou cenu uplatňovat své názory a směrovat je do sféry politiky.
Vloženo z: TH.QET.JWR.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.02.2011
Jak dlouho budou moderátoři ČT baštit odborářské výhrůžky na všech frontách bez toho aby je nazvali pravým jménem, že nejde o mzdy, ale o vytváření podmínek pro diskreditaci současné vlády, které pak zneužívá svými populistickými řečmi opozice, která když byla u vláídy nehla v tomto směru ani prstem, protože by to bylo nepopulární řešit jen úzkou skupinu občanů. Dnes vykřikují že už 10 měsíců ? (neumí počítat ?) je ministr ve funkci a nevyřešil žádné minulé rozkrádačky nebo korupce, které přetrvávají z období před 10 lety.
Čekám, kdy moderátoři se výrazněji v tomto směru budou ptát na to co dělaly předchozí vlády před těmi 10 lety, kdy bylo peněz dost ale stát se stejně zadlužoval.
Rád bych také někdy viděl nějakou odezvu na tuto kritiku.
Vloženo z: TH.QET.JWR.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.03.2011
Za co máme platit poplatky ČT. Vždyť už i ta nekomerční televize dává reklamy kde se dá.
A hlavně se na ní nedá koukat.
Pořádný pořad nebo film nedávájí , hlavně že chtějí platit.
Teď mají nasmlouvaného právníka a ten následně exekutory, aby se každý pořádně nakapsoval. Jak jednoduché?
Vloženo z: XA.QZE.UYH.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2011
Sleduji pečlivě program České televize Otázky Václava Moravce. Pořad vysílaný v neděli dne 6.3.2011 mne rozčaroval. Diskuse p. Moravce s p. Škromachem byla na úrovni do té doby, než došlo k tomu, kdy p. Moravec utrousil nemístnou poznámku na účet p. Škromacha, že on speciálně určitě hladem netrpí. \\r\\nJsem nestranná, ale myslím si, že erudovaný moderátor, kterým p. Moravec jistě je, by se neměl snižovat k urážkám tohoto typu, hlavně z toho důvodu, že ČT by měla být apolitickým médiem.
Vloženo z: AV.XNT.TH.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2011
ČT je ukázka totalitního uskupení, platíte ji i když o ni nestojíte. Podle toho je taky ta kvalita.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 39 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.03.2011
Je to celé pravda že česká televize je z minulého režimu zprofanovaná a lidi kteří tam jako pracují nic pořádného neumí jen blbě kecají žvásty nedá se to srovnat s jinými televizemi a ti lidé kteří myslí tak jedině komunisticky a jsou tam takový kteří jsou pohrobci těch kteří nám dříve vládli a jsou na nulové úrovni vzdělání tak jak to máme ve vládě stidím se za to že jsem češka a brzy to tu bude vypadat jako v Japonsku ,každý si dělá co chce a zákony jsou ubohé a zmanipulované mějte se jak si vy sami zařídíte život.
Vloženo z: EHH.AB.UTH.QZT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.04.2011
Zloději.. druhý ČEZ !!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: AQ.QWB.UEW.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2011
Necháte se připoutat a pak plať! Nemáš, zaplať 3x víc! Proč bych měla platit něco, na co se nekoukám? Je to jen praní peněz do kapes těch vyžraných prasat! Sami zákony schvalují tak, aby měli víc a ty se hoň jako debil, ať mají víc a ti nahoře kradou kde můžou, lidi jsou jim někde a sami svými leštěnými šablonami se neřídí! Zákony jsou psané na papíře a s papírem si můžu vytřít i .... Každý máme své zákony v srci a soudcem je nám svědomí a každý normální člověk ví, co je zlé a co dobré.
Vloženo z: WRD.HEA.TTA.EU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2011
Ano, vládou podporovaná zlodějina.
Vloženo z: EWL.HER.TRG.SDZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2011
Jeden den jsem odeslala mailem tiskopis č.rozhlasu i české tv,abych poplatky platila přímo jim a ne přes SIPO. Český rozhlas obratem zareagoval,poslal var.symbol,bankovní spojení a rozpis platby. Poplatek jsem dle svého požadavku zaplatila do konce roku a na příští rok zadala trvalý příkaz v bance. Moloch tv si vyžádala formulář 3x,jednou poslala aktivační kód,příště variab.symbol,upozornila mi,že jsem dlužna(platbu za srpen přes SIPO asi ještě -oproti rozhlasu-nezaregistrovala), platbu chce až od října ?!, a ani jeden údaj, co jsem obdržela, mi neumožňuje přístup kamkoliv v čt . SUPER. Proč čt nepoužívá jednoduchý a pohotový program českého rozhlasu?
Vloženo z: AW.QNX.RH.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2011
ČESKÁ TELEVIZE je komoušskej státní podnik !!!!Moderátor Jan Kraus (56) se zlobí. Z České televize prý jeho pořad Uvolněte se, prosím vyhnala cenzura. „Pět let to šlo normálně a najednou na mně lidi z televize chtěli dopředu seznam hostů včetně toho, o čem si s nimi budu povídat,“ svěřil Kraus Blesku. „Přitom pořad je aktuální talk show založená na improvizaci,“ dodal.

Vloženo z: AV.YH.HJW.WAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2012
nezdá se Vám,že to píše jeden a ten samý člověk,co názor, to perla,další komerční televize/ \"USA\"/ je ke zvracení,bože chraň nás od takových seriálů a filmů,krásný ČESKÝ film v komerci nebyl vidět ani nepamatuji.
Vloženo z: PD.QZ.RJ.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2012
Na slovensku budou v roce 2013 zrušeny koncesionářské poplatky televize i radia, jestli to bude pravda.
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2012
Kdyz jsem si jednou, uz je to davno, stezoval u byvaleho reditele tak mne k memu podivu pozval na Kavci Hory na obed. Stezoval jsem si na redaktora polit-poradu \\\\\\\"V prave poledne\\\\\\\". Vysvetlil mi ze CT je jako stado ovci ktere zadny reditel CT nemuze ovlivnovat protoze se CT nachazi v rukach produkcnich spolecnosti ktere pouze prevlekly kabaty. Tyto spolecnosti existuji dodnes a oni jsou to kteri ridi toky penez ktere z CT odtekaji. Ten redaktor pry patri k inventari CT a jeho odstranit neni mozne. On pak sice byl odejit ale stal se pote mluvcim nejakeho ministerstava a tak to tam chodi. CT je skutecne to co odpovida vsem zdejsim komentarum ale jedno je pravda; reditel je tam jenom na ozdobu. Pokud by chtel neco menit tak ho odstavi nebo na nej neco usiji. Tak to funguje mimochodem i u CRO a kazdy reditel dela vsechno pro to aby si ten lukrativni job udrzel; potazmo tedy nedela vubec nic. Vim o cem mluvim, ziji v zahranici a mohl bych o mnohem referovat.
Vloženo z: TH.QEA.UUA.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2013
Spatná kvalita programů.
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2013
croykdfousbmojsfhjtusemv{ojlv, jmuiurnorm , [url=http://www.rorkljhscv.com/]svpkrerodh[/url], http://www.dwnzlcabww.com/ jmuiurnorm
Vloženo z: TD.UE.HJW.GWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.09.2013
Česká Televize má jedny z nejkvalitněhjší televizní noviny (Události) nejen v ČR ale podle mě i v celé evropě. V porovnání s ostatními českými teleivzemi je tato televize nejkvalitnější, nejvýstižnější a nejzajímavjejší.
Vloženo z: EAA.HTR.TKG.ZY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.01.2014
ČT.24. je nejhorší program - vymívání mozku diváků !!!
Vloženo z: AA.QNN.EY.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
BIDOS s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382