09.12.2018 21:52:10
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 226 300 subjektů
2 580 státních organizací
10 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

CentralWork s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27952223 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Třebohostická 3069/14
Část obce: Strašnice (Praha 10)
Obec: Praha 10
PSČ: 10000

Datum vzniku: 31.08.2007

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 250 - 499 zaměstnanců

Převažující činnost: Činnosti agentur zprostředkujících zaměstnání

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé pod zahraniční kontrolou

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
25.09.2014
tato agentura to je čista užera,vzdy si najdu ako Vas legalne obrat a strhnut Vam co najviac penazi s vyplaty.neodporucam pokial nieste uplny dementi s prepacenim.podla mna by mali agenturi zrusit a bol by pracovny trh ovela lepsi...

Vloženo z: AO.XTE.UEK.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.11.2014
Bohužel je to pravda .....Vyhodí Vás po noční směně na ulici, je to v rozporu se zákonem.Rodiče nepoustejte tam vaše děti i kvůli drogám na ubytovnach
Vloženo z: SD.XTV.AT.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2014
Ano je to bohužel pravda, agentura CentralWork je čistý podvod na lidi. V nabídce na skladníky a baliče uvádějí cca 14000 až 17000 Kč výdělku za měsíc, přičemž si pracující člověk za tvrdou práci vydělá něco kolem minimální mzdy (8000Kč) a přitom ještě musí žít v Praze kde se ceny pohybují někde jinde. Práci budete vykonávat ve dvou velkoskladištích a to Jirny a Horní Počernice, přitom je jedno na kterém skladišti budete officiálně zaměstnán.Budete pendlovat sem a tam jak se jim to hodí. V Horních Počernicích jsou nevyhovoující podmínky pro práci, přílišné teplo,zápach, buzerace ze strany vedení i když se člověk třeba zaučuje. Klidně vás po 4 hodinách vyhodí z práce a nezajímá je že jste tam třeba na výpomoc nebo že je brzo ráno a vy se nemůžete jak dostat zpět na ubytování. Celkový chaos, nepřehlednost, špatná komunikace s koordinátory, kteří vůbec neví která bije, nezavolají vám, jsou neaktivní, člověk dlouho nemůže zjistit kde na směnu a v kolik, amatérský přístup. Ukáží vám pouze zákady práce, poučí o bezpečnosti, ukáží cestu do práce a pak pro ně končíte, vypnuté telefony. Za dva dny po vás vedení chce i když máte pouze dohodu o provedení činnost výkon práce člověka za měsíc. Ubytování: Ubytování Hloubětín hradí zaměstnavatel, hezky vám to strhnou z i té bídné výplaty, ubytovna nečistá, výtahy nejezdí, zdi na chodbě jsou špinavé, žádný vařič, lednička chladí tak napůl, špinavé umyvadla, předražené potraviny , žádné sociální a sportovní vyžití, smrad a špína, uklízečky nechodí ani do všech pokojů ale uklízejí kde se jim chce a hodí, potřeba vlastního vysavače nebo metličky nebo zhnijete ve špíně, na chodbách samý Rus, Ukrajinec, Albánec a Bulhar. Dopravu a stravu si hradíte sami. Žádné stravenky, bonusy, odměny. Navíc chtějí vaše otisky prstů pro přihlášení do jejich pracovní databáze ( v rozporu se zákonem ČR) žádné přihlášení karty s čipem. Těžší fyzická práce za minimální mzdu. V této agentuře se postupem času stanete jejich otrokem, budete těžce pracovat a brát minimální peníze, někomu to stačí mě určitě ne. Je to systém neprověřené agentury nabrat co nejvíce lidí z ČR a ze Slovenska kteří jsou nějaký čas evidování na ÚP, nabídnout dohody o pracovní činnosti, inkasovat za ně nějaké peníze od státu a potom je nechat po nějaké čase vyhodit a nabrat znovu nějaké nezaměstnané a tak pořád dokola. Je to systémový výdělečný kolotoč na úkor lidí kteří chtějí pracovat. Nabízejí 3 měsíční zkušební dobu ale málokoho si tam celou dobu ponechají, potřebují totiž pořád střídat lidi. Na pracovní smlouvu ani nemyslete, té se nedočkáte. RADA NA ZÁVĚR: Pokud máte opravdu všech pět pohormadě tak tam nechodte stanete se opravdu těžce pracujícími otroky na těžkých směnách za minimální peníze a to jen na čas než vás zase nahradí nějakým novým a neznalým... PS: Pouze moje vlastní zkušenost...
Vloženo z: AA.QTE.UER.QZT ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2014
Tak mně nechcou poslat vyplatu, okradli mně, co tak hromadna žaloba na inspektorat? Bylo by to fajn
Vloženo z: SD.XTV.AT.WXH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.11.2014
Je pravda že vypinaji telefony, když mají poslat vyplatu. Dodatek a omylem jsem klikla na zelený tlačítko! Tento záznam je negativní oprava
Vloženo z: SD.XTV.AT.WXE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2014
Poslaly mi vyplatni pasku ,už tam nejsem a účtují si za hotel tak bohužel podám.TO
Vloženo z: JC.QAA.UWR.QSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2015
Nabídli mi práci v Brně-Pohořelicích.Je to sklad s oblečením a obuvi.Plat 15.000-17.000kč hrubého.K tomu příspěvek na dopravu(nejezdí tam bus asi),na ubytování a týdenní zálohy ve výši 1.000kč.Krásný benefity.
Tak v čem je podle vás problém?? :-))
Vloženo z: PD.MC.DEJ.QW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.02.2015
zderaci preklinam vsetkych ktori sa tam nabaluju\\r\\nak sa chcete stat zamestnanimi bezdomovcami nech sa paci centralwork vam to zabespec
Vloženo z: AO.XTE.UEK.AE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.05.2015
ZLODEJI!!! Po odpracovanom mesiaci sme nedostali ani korunu..novodobe otrokarstvo!!
Vloženo z: EAA.EE.UUA.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.09.2015
moj syn dostal k výplatě 1400kč za cely mesiac stoho bol 4 krat u zubára mal riadne potvrdenu piepustku ale koordinator to zatajil fuj hanba im treba na nich poslat kontrolu ktora sídli na Prahe 7


Vloženo z: EHH.AB.JWB.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2015
Mám velice špatné zkušenosti, naslibují a potom člověka vyhodí po sms a ani neudají důvod. Jen že už nemusí chodit. Na vyplatu strhou človějku uiplně vše, dají mu tam A any nemuseli zaplati. HLavně se to ted děje dost často v Pohořelicích u Centralworku. Jednání je hrozné, neodpovídají a neberou telefony, lidi vyhazují jen tak lusknutím prstu.
Vloženo z: EWI.SNC.URG.HC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.02.2016
Hrôza hrôza a ešte raz hrôza..... Na začiatku milá pani čo nám povedala ako budeme dostávať 100kč na hodinu, ako nám dajú 2000kč na vlaste bývanie.... ako sa tam dá zarobiť neviem koľko korún.. a blá blá blá... pred mesiacom som tam dala výpoveď (po mesiaci :D ), pretože si nás prehadzovali zo skladu do skladu, museli sme povinne ostať tri dni v týždni doma lebo nebolo pre nás roboty... tak načo potom berú stále nových ľudí??? Naši koordinátori nevedeli nič vybaviť, nevedeli nás o ničom informovať, nevedeli dokonca, do akej roboty ideme..... no proste des...Teraz som už mesiac doma a kvôli týmto neschopníkom sa nemôžem nikde zamestnať, lebo mi stále neposlali výpoved, ktorú som mala dostať už pred mesiacom. Problémy so zdravotkou, s úradmi atď sú samozrejmosťou.... Odroila som pre túta trápnu agentúru 98 hodín, za ktoré som dostala 6700kč :D ...to som si ani nebrala zálohy, sľubovali vianočné bonusy, sezónny príplatok a aby som nezabudla, tak už aj spomínaný príspevok na bývanie.... keď si to tak zrátam že by bol príspevok na bývanie aspoň tých 1200kč, vianočný aspoň 500kč a sezónny tiež 500kč (hovorím príklad..) tak čo?? mojich odrobených 98 hodín malo hodnotu 4500kč??? nejak tej spomínanej stovke na hodinu nerozumiem... Každopádne...NIKDY NIKDY NIKDY nikomu neodporučujte túto agentúru, ktorá vás po pár týždňoch dostane do sračiek...Ostávajú im tam len ľudia, ktorí sú už fakt v prdeli a musia robiť chtiac nechtiac, pretože si nemôžu dovoliť byť doma a dostávajú od Centralu aspoň túto trápnu almužnu... Fuj odpor, klamstvá a falošn sľuby. NIKDY viac!!!! Poznám veľa agentúr, ale toto je fakt topka v sraní si do huby... S pozdravom čakateľka na výpoveď :)
Vloženo z: AC.XTY.UHE.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2016
No, už tam nikdo nechoďte na tu jejich odpornú ubytovnu. Horor. Já výplatu nemám dodnes
Vloženo z: EAA.HEL.TTH.SDA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2016
Výplata chodila sice vždy o nějakou tu tisícovku menší. Na ubytovně jsem byla asi měsíc no hnus a špína. Každou chvíli se tam někdo porval takže na zdech krev a bůh ví co všechno. Na postel jsem se štítila si i lehnout abych nechytla nějaké vši nebo horší věci. Práce stála za prd. Dřeli jsme se jako koně a nic z toho. Teď jsem šla marodit a oni po třech měsících nebyli schopni dodat na čssz potřebné doklady takže jsem již třetí měsíc bez peněz. Opravdu kdo jste normální nelezte tam nestojí to za to!!!!!
Vloženo z: AA.QNG.JUA.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2016
Ja odporucam kazdemu kto chce ist do tejto agentury aby sa hned otocil na pate. vsetko co ste si tu precitali je svata pravda. Mna tak isto oklamali. dneska som mal mat vyplatu a dosla mi vyplatna paska kde este ja som zostal im dlzny vyse 2000Kc. ja som tam bol skoro dva mesiace. za prvy mesiac som mal odrobenych 16 dni a vyplatu som mal 6500 korun postrhavali kade co mal som slubenych tak isto okolo stovky na hodinu. vcera mi dosla vyplatna paska a na nej bolo zarobok okolo 3900 korun a ideme ze 2000 korun zalohy 2200 ubytovanie 1000 korun cestovne 680 korun pomocky atd toto vsetko mi bolo postrhane a k vyplate som mal ze minus 2000 korun. takze neodporucam nikomu aby ste sa v tejto agenture zamestnali. su to vzdieraci a ludi tam maju za otrokov. a co vam naslubovali nikdy vidiet nebudete.ja som sa tam pekne oklamal a neprajem to nikomu. mna podstate vyhodili na ulicu bez penazi na cestu domov som si musel pozicat od mojej rodiny ktora zije v prahe takze este raz kaslite sa na nich. ak sa tam nahodou vyberite urcite bude sklamany a to nie je vsetko navyse aj okradnuty. su to obycajny zdieraci ludi zarabaju na poctivych ludoch ktori tam makaju jak roboti co nemaju skoro cas ani sa poriadne najest. fuuujj su to spiny nic viac nepoviem.
Vloženo z: TV.QNG.UEA.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2016
dobry den,dakujem vsetkym za tieto prispevky.Tiez som tuto agenturu oslovila a som rada ze nemusim ist do Prahy a zdielat podobne skusenosti.Uz so taktoo bola 2 tyzdne pracovne v Lodeniciach a na Archive /ubytovna/ v Beroune ma k smrti dostipali plostice))Ale to nie je o tento agenture ale o Edymaxe,zrejme nebude medzi nimi nejaky znacny rozdiel..Drzim palce kazdemu aby si nasiel dobru pracu.tana
Vloženo z: EWC.WA.JNE.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.07.2016
Okradnú o peniaze a oklamú. Viac od nich nečakajte.
Vloženo z: TV.QNG.UWR.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.09.2016
Presne ako všetci píšete. Ja som cez nich išiel do Prahy na Hloubětín a tiež mi nasľubovali 96KČ na hodinu, tak mi to povedala pracovníčka po telefóne a plus osobné, čili podla nej som mal zarobiť 19000 čistého. Kedže som dorazil na miesto pri podpise zmluvy bolo 76Kč na hodinu plus osobné a všetko ostané som si musel hradiť vrátane nakladov na metro do zamestnania, to mi tiež bolo nasľubované, že doprava do zamestnania úplne zdarma a odpoveď koordinátora bola úplne nemiestna, že sme v 21 storočí a peniaze by sme mali mať dáke u seba. Takže podľa mojej osobnej skúsenosti, ktorú som mal by som mal mať na rozbeh aspoň 15000KČ vzhľadom na to, že za všetko sa tam platí aj za internet na ubytovni si na deň účtujú 50KČ. životné podmienky otrasné jedna sprcha pre 4 ľudí atď...Takže presne ako čítam vyššie uvedené sťažnosti sú opodstatnené a nikomu neodporúčam pracovať cez centralwork.
Vloženo z: EWC.HEA.UEV.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.11.2016
Hovada zasrane NIKDO TAM NECHODTE !!!
Vloženo z: AA.QTE.UER.QZT ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.11.2016

Vloženo z: PD.QZE.KW.GQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.11.2016
jak čtu spoustu negativních recenzí na tuto pracovní agenturu tak opravdu přemýšlím nad tím jací jsou lídé,kteří ty recenze píšou.. pod touto pracovní agenturou jsem pracoval 2 měsíce(poměr ukončen z mé strany a ne z toho důvodu že by mi tam něco nesedělo)..jak koordinátoři tak i vedení úplně v pohodě záleží na přístupu docházce :) já osobně bych doporučil :)
Vloženo z: XA.UW.HJJ.GXR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2017
Zdravím, tak číst si tyto recnze je lepší než se dívat na nějakou komedii.
Pracuji tu přes rok ,už jsem 2x povýšil a na prachy si určitě stěžovat nemůžu.
Pokud člověk není dement a HLAVNĚ CHODÍ DO PRÁCE , má velmi dobré příležitosti.
Já CentralWorku děkuji za šanci do života a hlavně praxi s vedením lidí ke které bych se určitě jinde nedostal po půlroce.
PS:Ano ubytovna je ubytovna ale za 35kč na den nemůžete snad čekat Hilton Hotel
Vloženo z: JC.QAA.UNH.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.06.2018
To co lidi tady pisou jako pozitivni komentare budou nejspise zamestnanci spolecnosti same. Mel sem tam odpracovanych 7 mesicu s cistou 100% dochazkou hodinama navic a dostal jsem 3.400 korun. Opravdu by se s tim melo neco delat a poleno nejsem v praci me jeste chvalili a nechteli o me prijit. Toto je cista pravda
Vloženo z: AW.QET.UAA.WAT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.07.2018
skurvenci podvodnici všetky kurvy slubuju všetko a nič
kurvy všetky

Vloženo z: XA.VC.HRW.GWF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.07.2018
Neodporucam pracovat v tomto hnoji. Naslubuju v ponukach vsetko, ale realne nedostanete absolutne nic. Ze vraj kvalitne ubytovanie :) Absolutny humus, co s kvalitnym ubytovanim nema nic spolocne. Na ubytovni bordel, spina, smrad a fetky kam sa len pozries. Ze vraj doprava do/z prace zdarma. Na vyplatnej paske zrazka za dopravu 543kc. Zrazka za lek. Prehliadku 450kc. Samozrejme vsetko strhnu z vyplaty hned prvy mesiac. Som stastny ze som po tyzdni odisiel ani nechcem vediet na com vsetkom este ludi okradaju. Drzte sa od tohto hnoja co najdalej.
Vloženo z: TR.XHX.UWR.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.09.2018
OKRADAJU VAS O Vyplatu užernici ubytovanie špinave!!
Vloženo z: ECF.HNR.TKG.SAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.12.2018
POZOR? Zloději!!!!!!! Oberou vás o peníze. V noci Vás vyhodí ze špinavé ubytovny na ulici, jak si budete žádat výplatu. Respektive pošlou jiného zaměstnance, aby odvedl špinavou práci za ně. Lžou, slibují a nedodržují. Zbytečná ztrata času.
Vloženo z: XA.UW.HJU.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.12.2018
hmmm,silné komentáře
Vloženo z: AW.QNG.UWR.QRA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.12.2018
že si ti lidi nedají pokoj
Vloženo z: AW.QNG.UWR.QRA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Mgr. Jiřina Kuncová detail
PaedDr. Romana ŠIMLOVÁ detail
Michal Trenkler detail
Karel Chlaň detail
Luboš Steinhauser detail
Konstantin Romanov detail
Tomáš Zeman detail
Ing. Jaroslav ŠTĚPANOVSKÝ detail
Radek Bartoš detail
František Jarský detail
Péter Kocsis detail
Věra Rabiňáková detail
Ing. Petr Domša detail
Jaroslav Pelcman detail
Michal Moc detail
Rostislav Soudek detail
Martina Vejmelková detail
Petra Zywaczivská detail
Jaroslava Čapková detail
Pavel Koupal detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382