24.06.2018 20:09:17
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 211 900 subjektů
2 570 státních organizací
9 700 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

DEREDES s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 26956675 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Sokolovská 366/84,86
Část obce: Karlín
Obec: Praha 8
PSČ: 18600

Datum vzniku: 28.02.2005

Datum poslední změny: 23.12.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Činnosti v oblasti informačních technologií

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.06.2010
Jsou to podvodníci, zavolejte si na reference a nikdo je nezná.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2010
Nechapu, jak si to homou dovolit.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2010
Upozornění: Centrální registr dlužníků prohlašuje, že nespolupracuje s firmou DEREDES a Lorem Ipsum. Jimi uváděné reference na centrální registr jsou nepravdivé.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2010
DEREDES je jeden velký podvod, hrozně spamuje, má falešné reference, a zastupuje ho známý spamer Aleš Slabý. Vyhněte se té firmě obloukem.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2010
Spamer, dostal jsem od něj za poslední měsíc 5 spamů.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2010
Varuji před podvodnou společností DEREDES s.r.o. a Lorem Ipsum LLC, kterou vlastní podnikatel Aleš Slabý. V pozicích statutárních orgánů obou společností Aleš Slabý presentuje firmy DEREDES a Lorem Ipsum jako největší společnostmi zabývající se správou pohledávek a registru jež eviduje pohledávky, které vymáhá firma DEREDES.
Svůj úspěch presentuje na nepravdivých referencí velkých a úspěšných firem a formou podvodu se snaží vzbudit dojem kvalitní společnosti.
www.uhrazeno.cz/kontakt - uvádí nepravdivé reference, kdy například Ministerstvo nespolupracuje z žádnou z firem Aleše Slabého.
www.fair-cod.cz – Fimlpatk, s.r.o. a ani Alza.cz s Alešem Slabým nespolupracují. Projekt fair-cod.cz pod falešnou presentací je obyčejný podvod.

http://www.checkout.cz/?level=6 – Stránky DEREDESU a Aleše Slabého zde opět podvodně se snaží vzbudit dojem spolupráce s renomovanými společnostmi. Kam zavolám, tam ho nikdo nezná.

DEREDES po mě vymáhá peníze za nepřevzatou dobírku z e-shopu, kterou jsme si ani neobjednal a někdo na mé jméno zavtipkoval objednávkou. Zapsal mě do svého registru registr-dluzniku.cz a vyhrožuje mě exekucí.

Doporučuji všem, které DEREDES osloví ať si přečtou reference na tyto společnosti na internetu. Dlužníkům doporučuji neplatit ani korunu. Reference o spoluprácích jsou falešné a jediné co Vám pošlou je nesmyslnou upomínku. Pokud Vás navštíví v práci, nebo doma, zavolejte na ně Policii.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.07.2010
Mám uzavřenou mandatární smlouvu s DEREDES.........poraďte, co teď? Pohledávka je stále nevymožena, když jsem se dotazoval na stav vymáhání, neodpověděli.
Vloženo z: AW.XT.R.TEG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.07.2010
Nevím, asi bych odstoupil od smlouvy z důvodu podaných klamavých referencí. Smlouva založená na podvodu, nelze považovat za smlouvu uzavřenou v dobré víře. Rozhodně je docela síla, když se tady firmy dávají do reference nejúspěšnější české a světové firmy a skutečnost je úplně jiná. Asi pan majitel ví, že jinak by si o něj nikdo ani kolo neopřel. Aleš Slabý je ovšem známá postavička na internetu a jeho reference jsou opravdu příšerné. Podvodníček prostě!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.07.2010
Aleš Slabý je opravdu vyžírka Českého internetu. Nechápu - jak tady mohl podnikat s falešnými referencemi. Jsem rád, že se někdo na tuto osobu konečně došlápnul a držím palce před pomluvami Aleše Slabého, který teď asi křeči místo psaní dobrých recenzí o sobě, bude pomlouvat po různými nicky všechny kdo na něj ukáže. \\r\\n\\r\\nJednou jsem na něj napsal něco špatného a pak mě ten podvodníček pomlouval kde se dalo. \\r\\n
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2010
Je to podvodníček, který pro peníze a svou záchranu podrazí své zákazníky. Přeci je jasné, že nelze označovat lidi za dlužníky, když nepřevezmou zásilku z e-shopu. Pokutu ve finále dostane právě ten e-shop - co s Alešem Slabým spolupracuje. Jak snadné .... :-))). Jeho klienti za to zaplatí a Aleš Slabý se bude chechtat za jejich peníze :-)
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2010
Podvodem jsem se dostal na ty jejich stránky jako dlužník a oni mě s úsměvem vyhrožuji falešným exekutorem.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2010
Rozsudkem Okresního soudu Praha-východ ze dne 17. 4. 2009, č. j. 1 T 50/2009-128, byl obviněný Aleš
Slabý uznán vinným trestným činem vydírání podle § 235 odst. 1 trestního zákona. Za tento trestný čin byl podle § 235 odst. 1 tr. zák. odsouzen k trestu odnětí svobody v trvání deseti měsíců, jehož výkon mu byl podle § 58 odst. 1 tr. zák. a § 59 odst. 1 tr. zák. podmíněně odložen na zkušební dobu v trvání osmnácti měsíců. Podle § 49 odst. 1 tr. zák. a § 50 odst. 1 tr. zák. mu soud zároveň uložil trest zákazu činnosti spočívající v zákazu poskytování služeb v oblasti vymáhání dluhů a pohledávek na dobu osmnácti měsíců. Dne 9. června 2010 Nejvyšší soud jeho dovolání podle § 265i odst. 1 písm. e) tr. ř. odmítl. Proti rozhodnutí o dovolání není s výjimkou obnovy řízení opravný prostředek přípustný.

Nově je v podezření. že spáchal trestný čin maření úředního rozhodnutí, neboť svou činnost nadále vykonává prostřednictvím stránek deredes.cz, uhrazeno.cz, mapadluzniku.cz, a dalších... a vykonává podnikatelskou činnost v oboru vymáhání pohledávek.


Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2010
Mám své zkušenosti s firmou DEREDES nikomu ji nedoporučuji,smlouva jimi podepsaná je kus papíru,kterou porušují jak se jím hodí.Pokud předpokládají,že se nechcete soudid s dlužníkem,tak spoléhají na to,že se s nimi také soudit nebudete. Zřejmě jim to zatím vychází,též jsem na ně podal trestní oznámení a byl jsem odkázán na Obč. právní soud.Možná něco vyřeší nový ministr vnitra.
Vloženo z: WRL.SXR.TER.HD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.08.2010
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám uzavřenu smlouvu s Deredes a nevím jak ji zrušit...pokud bych vypověděla smlouvu, tak stejně v podmínkách je uvedeno, že i když si najdu jinou vymahačskou firmu, tak z toho budu muset platit i Deredesu. Platí stále tyto podmínky, když Aleš Slabý je odsouzen a Deredes má zakázánu činnost nebo je tedy smlouva neplatná a nemám k němu žádné povinnosti?
Vloženo z: AV.XNT.RU.QA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.10.2010
Dobrý den, mám také uzavřenou smlouvu s tímto bohužel podvodníkem. Zatím teda se nic neděje, poslali první email dlužníkům. Rád bych odstoupil od smlouvy, jen nevím jak na to a jestli má někdo s tím zkušenosti. Poradíte mi někdo prosím? moc děkuji\\r\\n\\r\\nl.mejsnar@gmail.com
Vloženo z: AA.QNX.UYH.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2010
Dobrý den prosím o radu.Nezplatil jsem dluh svému známému v domluveném termínu 25000 kčVčetně domluveného úroku 5 tis.kč.(původní dluh byl 20 tis.kč.).Deredes ted pod hrozbou exekuce po mně vymáhá 39 tis.kč.Zplácím to po 4 tis.kč.Mají právo dluh takto navýšit.Neměli s vymáháním žádné náklady,krom jednoho dopisu,co mi poslali.Moc prosím o radu,jestli mám kontaktovat právníka.Což bude stát samozřejmě další peníze.Jestli až to všechno zaplatím,nebudou chtít další peníze?Děkuji za odpověd Rousek M. E-mail Milrou@centrum.cz
Vloženo z: WRL.HEA.TAW.RAG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.10.2010
Nic jim proboha neplaťte. Je to jen pár podvodníků, kteří se zmůžou jen na rozesílání upomínek poštou a sázejí na to, že se obyčejný člověk zalekne velkého nápisu exekuce.
Vloženo z: XC.XTG.WW.GWS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.10.2010
A když narazí na jedince, který se nenechá nachytat. Tak začnou otravovat toho \\\\\\\"věřitele\\\\\\\", který to tam na začátku vložil. A budou po něm požadovat nějakou částku s odvoláním na mandátní smlouvu. Samozřejmě také neoprávněně.\\r\\nPokud někdo chystá podat trestní oznámení. Nebo se na něco zeptat, kontaktujte mě na \\r\\nkubapecina(zavinac)gmail.com
Vloženo z: XC.XTG.WW.GWS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.11.2010
Mám možná precedenční rozhodnutí rozhodčího řízení, kde mně firma Deredes dala, protože jsem nechtěla zaplatit jejich cca 2400 Kč za něco, co jsem si neobjednala a toto jsem rok odmítala platit. Naopak, to že jsem chtěla vymoci 19000,-Kč za firmou, která dluží mně, jakoby neexistovalo. Já jsemjim dala svou pohledávku asi před dvěma léty a za 1 měsíc jsem se stala dlužníkem já.Paradoxní situace, která mně rok ničila - zhlédla jsem Černé ovce, kde jejich praktiky byly zviditelněny, státní instituce však nechtějí do všeho toho marasmu raději vstoupit. Zatímco, když žena s dítětem \"obere\" sociálku o 1000 Kč, najednou to má i s penálem až 10 000 Kč. Na chudý lid je paragraf ihned. Nicméně jsem rozhodčí řízení vyhrála, smlouvy Deredes mají skulinku a já jsem fakt šťastná, že předsedkyně rozhodčí komise tu pravdu uviděla.Na dotazy odpovím.Mail - nispa@seznam.cz


Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2010
Neskutečné praktiky.Právně Vám pomoci nedokážou,ale vymoci si provizi 45% z vymáhané částky + DPH,na to jsou odborníci.Takže jestli chtete podpořit tuto firmu a přijít o většinu vymáhaných peněz,tak vřele doporučuji.
Vloženo z: TH.QAN.WW.GXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.12.2010
Stalking, utisk a vydirani & techniky a praktiky spolecnosti Deredes sro :

- masivne odposlouchavaji mobilni i pevne linky a to nejen cilove osoby, ale i cisla na ktere cilova osoba vola = tak ziskaji maximum informaci – jak by jinak vedeli kde jsem se nachazel / co jsem delal
- masivne zachytavaji + ctou cizi maily – jak by jinak znali napr. muj pracovni / osobni program
- umi lokalizovat mobilni cislo, pritom pouzvaji notebooky, ktere se nachazeji budto na kline spolujezdce, nebo na sedadle spolujezdce ( je –li ridic ve voze sam )
- umi cist v diari ciziho mobilniho telefonu = vi kdy mate jake schuzky a v kolik hodin,
( operator nabizi jako sluzbu, ze pri ztracenem mobilu vam vyhleda/navrati vase kontakty – neboli – jestlize je operator schopen vam „cist“ v mobilu, pak je toho schopen i Deredes – technicky je to proveditelne )
- jedna se o skupinu lidi, ktera pracuje jako „sit“ - kdy kazdy nekoho zna - s cilem mit kontakty/kamarady vsude, infiltrovat se co nejsireji a nejhusteji do spolecnosti. Pojitkem jsou overene dlouhodobe vztahy ( navazane napr. ve sportovnim klubu, kamradi z mladi, atd ). Hustota site je nejvyssi v Praze a ve stredoceskem kraji.
- Cilem je „dostat“ se k jedinci co nejblize, nejen fyzicky, ale i spolecensky a nasledne na zaklade ziskanych informaci cloveku vstupovat do soukromi. Osobne mam zkusenost, ze se dostali do me blizkosti ( nejen fyzicke) pri nakupu meho noveho osobniho vozu. Jejich snahou je byt cloveku stale za zady = stat za vami ve fronte v lekarne, ve fronte v samoobsluze, na poste, ve fronte při nakupu listku do divadla, snazi se prisednout si v restauraci co nejblize ... . Jestlize deredes nevi kde jste + co delate, tak to chape jako svuj neuspech. Pak obycejne nasleduje/ovalo zvyseny pocet stalkeru, tzv. „rojeni“, castejsi prozvaneni od neznamych mobilnich cisel, dokonce od neexistujich cisel ktera byla zrusena (!), nebo vola „jakoby“ operatorka, ktera nabizi produkty mobilnich operatoru ale chova se pri tom neprofesionalne, nevhodne a misty az vulgarne, ze kdyby se jednalo o skutecnou zastupknyni operatora, tak by ji firma (po prehrani zaznamu ) musela budto napomenout, nebo uz primo vyhodit. Nedavno jsem byl na spolecenske akci, kde byla vysoka bezpecnostni opatreni pri vstupu. Nedostali se tam a nesli to velmi tezce , nasledovalo „rojenicko“ , nesmyslene telefonaty, prozvaneni .
- Stalkeri „rotuji“ = objevuji se pouze jednou (vyjimecne vicekrat) – protoze velmi riskuji – od 1.1.2010 plati novy zakon o stalkingu. Mimo to pripoustim, ze v ojedinelych pripadech jsem se mohl proste mylit. Sledovat jak rotuji napr. v tramvaji uz me nebavi, to bych se z toho nejspis zblaznil  . Prehlizeni je irituje jeste vic.
- Organizacni struktura : existuje majitel (statutar sro), k ruce ma „marsaly“ to jsou lide s byvalou praxi u ministerstva vnitra (znaji zakony, maji znalosti psychologie, vedi jak pracuje policejni aparat = cim se policie zabyva, na co ma kapacity a na co ne ....) nize stoji „zavodci“ , kteri ridi „pesaky“, ty, kteri vykonavaji „cernou“ praci primo na ulici.
( Ministervo vnitra ma tzv Utvar zvlastnich cinnosti /UZC/– zabyva se odposlechy, sledovanim osob a dalsi operativni cinnosti. Formy „práce“ deredesu vysoce pripominaji vyse citovany UZC )
- Charakter lidi - pesaku = jedna se o studenty kteri si privydelavaji, lidi kteri maji svuj hlavni/civilni/radny pracovni pomer a stalking provadeji jako „vedlejsak“, vyuzivaji napr. synergickeho efektu jako je treba blizkost sveho zamestnani a blizkost zamestnani cilove/sledovane osoby. Maji ve svych radach i duchodce, nebo taxikare, ba i ukrajince. Naleznou se mezi nimi i socialne slabsi – s jednim jsem se dal do reci a behem 5 minut z neho vylezlo, ze splaci dluhy u 2 bank ( byly velke mrazy, tak byl opily aby je lepe snasel), pak se rozpovidal a nakonec dost zesmutnel ......, jiny mi sdelil, ze za tuto cinnost pobiraji 70 Kč/hod., dalsi pri blizsim kontaktu zapachal ( nemyl se snad 4 tydny), jiny mi sam predlozil obcanku se slovy „ … kdyby se vam něco stalo tak abyste vedel ze jsem to nebyl ja … „ ( adresu bydliste mel na obecnim uradu ). Nekteri jsou primitivove, nekteri jsou bojovni grazlici a nekteri – kdyz se s nimi date do reci – tak se nakonec stydi.
- Vnitrni sounalezitost + organizovanost – jedinci pracuji na zaklade vysoke vnitrni sounalezitosti, s vedomim, ze provadeji nezakonnou vec, pro mladsi cleny Deredes sro to s sebou jiste prinasi i vysoke vnitrni uspokojeni, ze patri k necemu „tajnemu / zakazanemu“, coz je stmeluje. Od pesaku se ocekava naprosta poslusnost, diskretnost a musi oddaně pracovat jako součást systému.
- Pronasledovani / stalking – probiha budto skryte, nebo demonstrativne (otevrene).
 Skryte – nevite o nem ( nebo Deredes si mysli ze o nem nevite ), stalkeri nosi ruzne „radoby“ rekvizity = nejcasteji list papiru, desky, krabici, ale zazil jsem i stalkera s obrazem v podpazi .... . Schvalne zde neuvadim zpusob JAK jsem je poznal / jak je poznam, protoze by pak zmenili svuj model chovani a tim bych ztratil komparativni vyhodu.
Hodne kapacitne narocna je metoda sledovani, kdy na klicovych bodech (rohy domu, krizovatky ) jsou lide umisteni stacionarne, jsou i v paralelnich ulicich a predavaji si mobilnim telefonem info, kde se clovek nachazi, kam jde. Pripadne se cela „sit“ muze pohybovat i rovnobezne s vami.
 Demonstrativni – stalkeri vam na chodniku krizuji cestu tak, ze o ne div nezakopnete, v tramvaji vas obstoupi a delaji jako ze se bavi a pritom vam zabranuji na zastavce vystoupit, zastavuji vas na ulici lide ( casteji nez obvykle ) a ptaji se vas na ulici kam – jako z udelani  – sli prave vasi kolegove z prace ten den na obed, zastavuji vas lide a „jakoby“ s vami delaji ankety na nesmyslna temata a pritom vidite to neodpovidajici vybaveni = osuntely diktafon, kteremu visi mikrofon na poloutrzenem dratku + radoby redaktorka je natolik opila, ze by ani nedokazala reporaz pri prichodu do redakce relevantne zpracovat. Oblibeny zpusob je pri cestovani v tramvaji = auto jede pred linkou tramvaje do ktere jste nastoupili a na prislusnych refizich vysazuje sve stalkery, kteri nasledne k vam pristupuji do tramvaje a obklopuji vas – osobne jsem to videl. V mem pripade se jednalo o dodavku bez oken, nebylo mozno odhadnout pocet pasazeru uvnitr. Kdyz na dane zastavce nevystoupite a vystoupite na pristi ( hned za rohem) a jdete se podivat na opustene stalkery kteri nepristoupili, tak jsou fuc (zadna tramvaj mezitim nejela) tak to znamena, ze je auto opet nabralo ( okolo nikde nikdo, zadny dum kam by clovek mohl zajit, nic. ) Stejnou aktivitu vyvijeji i pri sledovani auty = na klicovych bodech stoji ( = cekaji) vozy, ktere si sledovany objekt predavaji. Jestlize je nasazeny pocet vozu nedostatecny, jsou schopni nasadit nove/dalsi vozy. Nebo dalsi forma s pomoci automobilu – jdete po chodniku a ze silnice najizdi prudce auto, ktere na posledni chvili zabrzdi / uhne tak, aby vas na chodniku neporazilo, k cemuz smerovalo puvodni chovani ridice = 15 x na stejnem miste rano cestou do prace, 15 x za sebou, 15 dni v rade = 3 tydny v kuse, ale pokazde jine auto. Ta „nahoda“ toho timingu . Nebo na okresce vas nesmyslne predjede auto, ktere vas zahy zacne brzdit ( je to o cetnosti = jak casto se to cloveku deje ), nebo proste auto stoji napric silnici a nechce vas nechat projet. Na to je nejlepsi vzit fotak/mobil a udelat snimecek. Vyficel a i pestickou hrozil ..... :-)


- Model „ neverny manzel / partner „ – v dobe kdy jsem mel deredes za zady jsem se rozchazel s byvalou partnerkou a seznamoval se s novymi partnerkami. Deredes monitoroval muj detaily rozchodu, ale zaroven si nenechal ujit setkani s novymi potencialnimi partnerkami. Melo to tuto podobu : Pokazde, kdyz jsem se sesel s novou holkou a sedli jsme si do kavarny, tak celkem ve 4 pripadech ze 4 se vzdy objevil jiny fotograf a fotil nas, neznamy par, bez objednavky. Nemam pochyb o tom, ze deredes sbiral material napr. i pro pripad navratu k me byvalce. Pak by zacali rozvracet tento rekonstruovany vztah. Umim si predstavit ze takto vydiraji mnoho muzu, umim si predstavit, ze kdyz by si nejaka manzelka objednala napr. vysetreni manzelovy nevery, tak by 1.) ziskali kompromitujici materialy a nasledne 2.) by vydirali i manzela = 2 prijmy z 1 akce. Ale pro radu muzu je lepsi platit za „mlceni“ nez by meli rozvracenou rodinu. Takto si deredes „pase“ s vysokou pravdepodobnosti radu koniku. Tento fakt dokresluje skutecnost, která se mi udala v 9/2009 : byl jsem na Morave, na posviceni. Když partnerka odesla, vyzvala me k tanci divcina o 20 let mladsi a zacala se na me neumerne „lepit“. Uz jste sami jiste uhadli, ze nedaleko byl chlap s fotakem, ale protože cela situace byla az moc pruhledna, deredes neziskal to, do ceho ten vecer investoval tolik prostredku.
- Databaze – mam pomerne rozsahlou ( nikoliv vycerpavajici ) databazi fotografii stalkeru (pesaku, zavodcich a troufnu si rici, ze i marsalu), mam radu SPZ vozu. Mnohe z vozu nemely/nemaji zaplacene ani povinne ruceni. Nedelam si ale iluzi, ze se jedna o databazi uplnou, celou.
Zaver :
Do stalkingu a utisku me osoby deredes vlozil za poslednich 24 mesicu odhadem 500 tis CZK. M.j. i proto jsem na ne podal trestni oznameni.
Kontakt na autora clanku, ktery pracuje jako analytik je : ledbk@seznam.cz.
Upozorneni : budete-li reagovat na vyse uvedenou adresu vezmete prosim na vedomi, ze je \\\\\\\"monitorovana\\\\\\\" , resp. jeji IP adresa.

Vloženo z: SQ.XTE.WY.WQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2011
Varuji před firmou DEREDES, nic nevymohla a pak začla nutit placené baličky. Po uhradě se nic nezměnilo, až na uhrazení těch balíčků.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.03.2011
Nedoporučuji, špatná zkušenost
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.03.2011
Jak je možné že Aleš Slabý je dle obchodního rejstříku stále jednatelem firmy Deredes. Pokud byl odsouzen a v trestu má zákaz činnosti.
Vloženo z: AV.QZE.JE.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Tato firma je velice neseriozní,když s nimi uzavřete smlouvu na vymožení dluhu,nedokáží nic vymoci,při dotazu si Vás přehazují jako horký brambor a dlužník se Vám díky nim jen vysmívá.Nedokázali vymoci ani 30000,- od podnikatele,který celou dobu podniká a celé dva roky je jenom dokázal vodit za nos.Skončilo to tím,že díky jejich liknavosti se stal dluh promlčeným.Klidně se na tuto společnost obraťte a zůstanou Vám oči jenom pro pláč.Jsou absolutně neschopní!!!!!!!!
Vloženo z: AW.QCB.EW.GAS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2011
Opravdu velmi špatné zkušenosti, po 5 měsících nejsou schopni vymoci ani 10000,- lituji,že jsem s nimi smluvu uzavřel.Provize skrytě 60 %, absolutní nezájem o pohledávku.Teď přemýšlím jak z toho ven.Výpověď 6 mesíců.Poraďte.
Vloženo z: XC.UA.DDE.VA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.04.2011
Deredes není na sídle, nic nevymáhají a ve finále chtějí peníze po Vás.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.04.2011
\"Firma\" už na uvedené adrese nesídlí od 1.2.2011 i když \"operátorka\" mi neustále tvrdila,že tam opravdu kancelář mají. Je to síla,kolik je na tyhle podvodníky reakcí na netu a hlavně na \"šéfa \"Aleše Slabého\". Podávám na jejich praktiky trestní oznámení.Radka

Vloženo z: TK.QWX.UE.SG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2011
Zdravím! Je po mě vymáhána sankce za prafémy z eshopy společnost fm group, které jsem nepřevzala. Samozřejmě jsem nic nepodepsala, ani jsem nic to netušila. Balíček každopádně nemám. Všude čtu že jde o podvodnou firmu, dokonce když jsem napsala přímo na uhrazeno.cz na jejich kontaktní email, poslali naše veselé mailování s arogantním pracovníkem uhrazeno.cz který s emi doslova a do písmene vysmíval na mého zaměstnavatele s tím že neplním pracovní povinnosti a píši z prac. emailu, což mi přišlo velmi vtipné. Otázkou je, zda řešit či neřešit. Zatím jsem podala stížnost na st. správu, ale co dál? Už někomu opravdu přišla exekuce na tuto firmu? Jednají přece protiprávně a neoprávněně zveřejňují osobní údaje. Viz.www.recenze-firmy.cz/2045882,DEREDES-s-r-​o-.htm

Prosím o info, kdo se setkal s vymáháním a jak to bylo? Děkuji...budu řešit s právníkem...
Vloženo z: AW.XC.DDU.GXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.05.2011
prosim o radu na aukru jsem vyhrala mobilni telefon nevyzvedla jsem ho zposty a ze 120 kc ktere jsem mela pry zaplatit (nikdo mi o tom ndela vedet) je najednou 2600 ten pan u ktereho jsem telefon chtela koupit (nekoupila nemam ho) me dal do registra dluzniku na strankach deredes ... hrozi mi exekuci a myslim ze to je nepravem jelikoz jsem vubec o nicem nevedela ted jak ctu ze ta firma je podvodna tak jsem zblaznena z toho jeste vic...k.a.t.k.a69@seznam.cz
Vloženo z: AH.FS.DRY.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.05.2011
Tak asi jako vetsina, poda oznameni na PČR pro poskozovani cizých prav na prodejse a na Alese Slabeho (vlastnika stranek uhrazeno.cz a firmy DEREDES). Dale bych podal stiznost na ÚOOÚ (uoou.cz) z duvodu nezakonneho nakladani s osobnimi udaje, nebot nikdo nemuze bez souhlasu fyzicke osoby vas zverejnovat jako dluznika. A pak jen cekat.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.05.2011
Dobrý den, ja zašel na Policii, pry až se mu to nasčítá - tak bude svůj DEREDES provozovat z vězení. Takže kdo si počka, ten se dočká.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2011
Dobrý den. Obdobný problém je též na Slovensku s firmami kolem Viliama Adamči (PRO Content, s. r. o. a WEB Content, s. r. o.), kdy se nemusíte ani registrovat a stejně si Vás najdou a snaží se Vás vydírat pod údajnou registrací za služby, které jsou jinak na netu úplně zadarmo. Doporučuji všem, abyste takovým firmám jako je DEREDES a jim podobné firmy neplatili a dali opravdu trestní oznámení na PČR v místě Vašeho bydliště.
Vloženo z: TH.QEE.UTT.AB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2011
Prosím o radu,díky 3500kč které jsem nestihla včas zaplatit jsem se objevila ve společnosti deredes a dnes o de mě chtějí přes 14tis. dávala jsem jim splátky ale ti nebyli vydět ,tak jsem přestala platit a to bylo hned vidět o sta korun na víc a v kaslíku A4 papír že jsem dlužníkem a že mě do týdne pošlou exekutora aby zjistil můj majetek hned jsem zas začala platit ale zas nikde není nic vydět poradte co mám dělat.
Vloženo z: TK.VH.DTT.QW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2011
firma Deredes pro mne vymáhá pohledávku od dlužníka /fakt je že jejich služby jsou nehorázně drahé a navíc si ještě účtují 120,- Kč jako poplatek za platbu od dlužníka,který údajně od něj pro mne vymohou - no uvidím,ale zatím smluvená částka,kterou dohodli jako splátku s dlužníkem mi chodí pravidelně - takže zatím nemám problém.
Vloženo z: AV.YH.DRW.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.05.2011
Zdravím všechny,kteří zde píší o firmě DEREDES s.r.o . I já s nimy mám svou zkušenost; na internetu, jsem nechal k vymáhání svou pohledávku (2.500kč), a tato společnost, se mi ozvala, jako první a bylo mi sděleno, že má částka, bude vymožena v co nejkratším termínu. Podpsal jsem plnou moc a bylo mi sděleno, že čas je nyní na mé straně. Byla mi dokonce zaslána i korespondence, mezi touto firmou a dlužníkem; dokonce jsem viděl, že dlužná částka, \\\\\\\"narostla\\\\\\\" až na skoro 6.000kč. Když mi bylo zasláno \\\\\\\"vyjádření\\\\\\\" dlužné strany o tom, že nic platit nebude s tím, že dluh není uznán soudem, tato společnost od dalšího vymáhání upustila s tím, že se nezabývá mimosoudním vymáháním ! ! ! A to jsem jim zaslal ofocený a notářsky ověřený protokol od Policie ČR, kde se dlužník doznal ke svému dluhu. Takže jsem se nechal přes půl roku vodit za nos nějakými podvodníky, kteří se vychloubají tím, že vymáhají pohledávky, ale nakonec skutek - utek. Nakonec jsem oslovil vymahačskou společnost u nás regionu a dlužná částka, mi byla vymožena za týden - i včetně jejich provize ! ! ! Takže důrazné varování všem před těmito podvodníky ! ! ! A pokud tyto recenze někdo z této společnosti čte, tak jsem si vytiskl VEŠKEROU komunikaci mezi mnou a touto společností a v případě, že mne bude tato firma kontaktovat, připojím se k zástupu těch, kteří na ně podali trestní oznámení; své závazky, totiž nedodržely a vůbec se divím, že mají tu drzost ještě lidem lhát o tom, jak jsou úspěšní.
Vloženo z: AK.XNA.JWT.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.06.2011
Kdekdo si tady stěžuje, že v Deredesu jsou podvodníci. Jenomže ta firma nabízí právě to, co chtějí její zákazníci, které nezajímají reálné nabídky subjektů, které pohledávky poctivě vymáhají a kterým by museli něco málo zaplatit. Kdyby nebylo jejich nereálných očekávání, že mizerné pohledávky (kdyby byly dobré, nesvěřovali by je specializované firmě) založené často na vadných smlouvách, které špatně okopírovali někde z Internetu, lze úspěšně mimosoudně vymáhat \"zadarmo\" a \"bez poplatků předem\", nebyl by tu ani Deredes se svou proklamovanou 92% úspěšností.

Zákazníci Deredesu patří k těm, kteří se s oblibou houfují všude v místech, kde se něco nabízí zadarmo. Jakmile se doví, že mohou něco získat bez placení, přestanou užívat i ty zbytky mozkové kapacity, které do té chvíle snad ještě měli, a vůbec je nenapadne, že Deredesem uváděná úspěšnost musí být čirý nesmysl, když soudní exekutoři, kteří mají nesrovnatelně větší pravomoci než nějaká soukromá firma, mají úspěšnost kolem 30 %.

Nutným výsledkem vymáhání bez požadavku minimální platby, která by pokryla alespoň počáteční náklady na lustraci dlužníka, ovšem musí být jenom to, že firma si nedokáže opatřit informace, neboť vstup do dlužnických databází je zpoplatněn. Firma, které zákazník při předání pohledávky nic nezaplatí, na vstup do databází prostě nemá peníze, a tedy je nemůže dělat. Stejně tak je omezeně akceschopná i vůči dlužníkům. Nemá na zaplacení kvalitních lidí, kteří by s dlužníky skutečně pracovali, takže se jim nanejvýš telefonuje nebo posílají dopisy či mejly. To snad některého dlužníka přiměje k placení, ale mnohem víc bude těch, kteří se bezzubému způsobu vymáhání akorát zasmějí, což je dobře vidět z uváděných výsledků.

Deredes ovšem musí něco vydělat, a tak smlouva má klauzuli, že i majitel pohledávky posléze něco zaplatí, jestliže se pohledávka nevymůže. Věřitele lačného dostat něco zadarmo to ale od sjednání smlouvy neodradí a zmíněnou klauzuli považuje za nepodstatnou formalitu, když přece firma má tak ohromující úspěšnost. Ovšem nevadí mu to jenom do té doby, než zjistí, že má tu neuvěřitelnou smůlu nacházet se společně se skoro všemi ostatními věřiteli v oněch osmi neúspěšných procentech.

Věřitelé, kteří pominuli solidní nabídky některých jiných firem a teď si na praktiky Deredesu stěžují, jsou dobří jenom v jednom, ve skoku na špek.
Vloženo z: AW.XT.E.ET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.06.2011
Ano, ale 92% úspěšnost je klamavá reklama, ale spíše bych řekl podvod. To je jeden z důvodu proč bych jim nezaplatil, když pominu fakt, že bych DEREDESU \"Aleši Slabému\" podhledávku nedal.
Vloženo z: EWL.HER.TRG.SDZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
DOBRY DEN FIRMA DEREDES PO ME VYMAHA PENIZE ZA NE CO CO JSEM SI NEOBEDNAL A HROZI MI SOUDEM CO MAM DELAT PISTE MI NA E-MAIL.......MUHAR01@SEZNAM.CZ
Vloženo z: TH.QAB.JTR.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.07.2011
Na kolik podvodníku člověk ještě narazí!!!! Okradl mě Paulen z Dencoru(Praha) podvodníci z Cemstaru a teď když jsem dala pohledávku k vymáhání tak se dozvím, že i tato firma jsou podvodníci
Vloženo z: AW.QNX.UNT.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.08.2011
Pěkně jsem si naběhnul na ty SMS. Super podovod .-)
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 23 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2011
Ignorujte Deredes i uhrazeno.cz, jsou to podvodníci a hrají pouze na nervy, nic ale nedokáží, se smlouvou v jejich elektronické podobě se nezatěžujte, nemá žádnou platnost k soudu s tím jít nemohou a bez soudu nemůže být exekuce. Když to všechno sečtu, tak je nejlépe se na ně vysrat.
Vloženo z: AV.YH.DEN.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2012
dobrý den, tato společnost mi z dluhu 5000 udělala 16 000,- Vše jsem poctivě splácela a teď mi chybí poslední splátka zaplatit jenže nevím přesně kolik, tak už měsíc se snažím do společnosti marně dovolat.Nevím co mám dělat teď po tom co jsem si zde přečetla.Poslední splátka mi dělá pár stovek asi- moc těch jejich výpočtům nerozumím...Je někdo ve stejné situaci??
Vloženo z: EHH.WV.JTE.QED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2012
PODVODNÍCI: nevyzvedla jsem si dobírku a tím pádem jsem fyzicky nepřevzala zboží, firma DEBTZERO LTD. (deredes) mě kontaktovala, že mi udělili pokutu z hruba ve výši 3000Kč, já jsem se zalekla a poslala jsem této společnosti část této údajné pohledávky, poté jsem se chtěla se společností zkontaktovat, ale jelikož číslo, které bylo uvedené na jejich sprosté upomínce bylo vypnuté, tak to nešlo. Začelo mi to být divné a dala jsem si do vyhledávače tuto společnost a zistila jsem, že to je vlastně společnost DEREDES, šla jsem na policii vše ohlásit a bylo mi zděleno, že nic už platit hlavně nemám. Poté jsem spočnost kontaktovala na jiném čísle a mluvila jsem nejpíše přímo s Alešem Slabým a ten mi zdělil, že mam nedoplatek, chtěl po mě vědět mé rodné číslo a hlavně odmítal mi poslat zpětné vyůčtování a bezpáteřně lhal. Mluvila jsem poté opět s policii a právníkem a opět mi zdělili, že nemám nic platit, že by ze mě tahali pořád jen peníze, přitom nemají žádné podložitelné důkazy proč vznikl dluh, když ani nemohl vzniknout, vše je pro mě uzavřené a pokud by na mě nikdy tato společnost něco zkoušela, tak mají na krku další z mnoha trestních oznámení.
Vloženo z: AR.XNB.TY.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2012
přitelkině platila teto firmě peníze chtěl bych se zeptat zdali je nějaká šance že se ji to muže ty peníze vrátit a nebo jaka je pomoc kam se mam obratit o pomoc děkuji valent pište mi na zdenek.valent@seznam.cz
Vloženo z: AV.YH.HT.EH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
VETEX s.r.o. detail
KLOKO s.r.o. detail
Selenge LKHAGVASUREN detail
Wood Works & Build spol. s r.o. detail
Rekant s.r.o. detail
VERKAUF a.s. detail
Oáza Nové Dvory a.s. detail
Thai Hoang Nguyen detail
SPEDLOG Praha s.r.o. detail
Sídla & Služby s.r.o. detail
DIAMANT CAR CENTRUM spol. s r.o. detail
Oanh Cao Thi detail
Slezská a Perunova, družstvo detail
TVINLIT, spol. s r.o. detail
Společenství Moskevská 2982-2983, Kladno detail
Sluneční svět s.r.o. detail
Thi My Nguyen detail
Rossete s.r.o. detail
Chuong Nguyen Quang detail
NOVÁ SPOLEČNOST s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382