22.07.2018 00:43:28
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 213 800 subjektů
2 570 státních organizací
9 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Filip Mikláš

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 74724177 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Bludov
Obec: Bludov
PSČ: 78961

Datum vzniku: 21.01.2009

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
10.03.2011
Podvodník pan Filip Mikláš obchoduje s navigacemi nic si od něho nekupujte budete plakat
Vloženo z: AV.YN.HD.KRQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.04.2011
Vypečený podvodník Filip Mikláš nebere telefony, nereaguje na emaily. Nebrat od tohoto podvodníka vůbec nic. Obchoduje s autorádii.
Vloženo z: TH.QAX.R.RA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2011
Já jsem velmi spokojený s tímto prodejcem autorádií. Neměl jsem žádné problémy.
Vloženo z: AV.YH.AJ.RHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.04.2011
Já jsem velmi spokojený s tímto prodejcem autorádií. Neměl jsem žádné problémy.
Vloženo z: AV.YH.AJ.RHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2011
Chtěl jsem reklamovat autoradio a pan Mikláš nereaguje.Nechápu že takovej podvodník může něco prodávat.Zavřít bych ho nechal.Nic od něj nekupovat
Vloženo z: AA.QNX.EW.GG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2011
Nekomunikuje je to zloděj!!!
Vloženo z: AA.QNX.EW.GG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2011
Jsem velmi spokojený, Pan Mikláš mi vyhověl ve všem co jsme potřebovali.
Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.06.2011
Nepoctivý obchodník, nebere telefony, neraguje. Vše už řeší ČOI a finanční úřad v Šumperku. Nic nekupujte, je to podvodník. Dříve podobné podvody prováděl se svým bratrem na jinou firmu. Něvěřím, že by nějaký zákazník spokojený!!!
Vloženo z: EHH.SXD.TES.FU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.06.2011
Velmi spolehlivý prodejce, já jsem neměl žádný problém. Vyhověl mi ve všem.
Vloženo z: TH.QEE.T.BW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.06.2011
Velmi spolehlivý prodejce, já jsem neměl žádný problém. Vyhověl mi ve všem
Vloženo z: TH.QEE.T.BW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.08.2011
pan Mikláš je podvodník nic od něj nekupujte dáte peníze a zboží bud závadné nebo žádné.Jeho autoradia jsou čínské šmejdy a navigace bez nahraných karet navíc nereaguje na tf a ni mail podávám žalobu na jeho osobu dejte si na něho prosím pozor
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2011
Aj ja som kupil radio ktore som dal na reklamaciju, a teez boli problemi. Ale uz to dal do poriadku aj z odskodnym. Je to seriozny obchodnik a verim ze kazdemu vyjde v ustrety. Ked nieco budem potrebovat znova kupim od neho.Som velmi spokojny.
Vloženo z: WRL.SNR.AK.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.08.2011
Jsem s panem Miklášem naprosto spokojený, Rychlé dodání a perfektní komunikace.
Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.08.2011
Já jsem s tímto prodejce velmi spokojený. Pokud někomu nějaké rádio nefunguje , nemyslím si že je to jeho vina, to se může stát u kterékoli jiné věci. Mě vše perfektně funguje, a pan Mikláš semnou komunikoval bez problému.
Vloženo z: TH.QEE.T.BW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.08.2011
Pan Mikláš si všechny pozitivní příspěvky napsal sám. Škoda že zde není zveřejněna IP adresa.
Vloženo z: TH.QAB.K.RQX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2011
takže prosím vás minulý týden se mi po dlouhé pan Mikláš ozval a slíbil že peníze za navigaci pošle abychom viděli jak je solidní dobrý výkon po třičtvrtě roce tahanic ale bohužel opět peníze nepřišli a zase jen sliby volal jsem na finančák v Šumperku opravdu ho prověřují i ČOI a vyžádali si ode mne dokumentaci podal jsem na něho také trestní oznámení pro podvod nechápu že mu to vychází ale já jsem tvrdá hlava a půjdu po tom do konce aby nebylo víc podvedených
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2011
ještě já můžete se k mé žalobě přidat aby takoví prodejci už neprodávali jako pan Mikláš když budu sám vysoudím si náhradu škody a zaplatí soudní výlohy jestli bnás bude víc dopodnikal a už nikoho nikdy nepodvede.Já to tak nenechám a postarám se o to
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2011
tak v tuto chvíli npan Mikláš svůj závazek vůči nám vyrovnal
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2011
Zakoupil jsem od pana Miklase autoradio, ktere bylo zaslano bez faktury. Pote jsem ho reklamoval a dohodli jsme se na vymene za jiny typ. Autoradio jsem zaslal zpet. Od te doby pan Miklas nekomunikuje. Rad bych se pripojil k hromadne zalobe. Moje skoda cini cca 6000 Kc. V pripade, ze nekdo v obdobne veci podavate zalobu, prosim kontatujte mne na vzalud@seznam.cz. Dekuji.
Vloženo z: EWL.HTB.JW.QSA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2011
Taktéž jsem se stal objetí tohoto podvodníka, prosím kdo podával trestní oznámení,napiště na toto forum, kde to šetří, ať je to spojeno do jednoho šetření a škoda se sčítá, u mne to dělá cca 10 000 Kč Díky
Vloženo z: AW.QNX.KT.VW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2011
Taky jsem naletěla panu Filipiovi Miklašovi. Koupila jsem si od něj sygic kartu s mapami eu.Karta byla zkopírovaná nebo stažená s internetu nedala se zaregistrovat , protože je bez licenčního klíče takže je k ničemu zaplatila jsem za ni 1100 kč.Pan Milkaš se ozval, když jsem napsala ,že kod neni funkční a slíbil,že ho obratem pošle od té doby už uběhlo 10 dní a už se neozval na emaily neodpovídá.Je to pořádný podvodník .
Vloženo z: TH.QET.JNR.QSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2011
Pan Mikloš mi poslal správný kód a mapy fungují.
Vloženo z: TH.QET.JNR.QSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.10.2011
ZLODEJ zicha.david@email.cz (piste neco vymyslime :)
Vloženo z: TK.FC.DDU.RA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2011
Je to podvodník a lhář. nevěřte mu ani slovo
Vloženo z: AO.XTY.WU.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2011
Mate nekdo nejaky navrh na reseni je to podvodnik a davam to na COI
Vloženo z: TK.FC.DDU.RA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2011
Mali by sme sa spojiť a dať ho okrem iného do jednej z televízijí.Ten človek ma už štve.
Vloženo z: XA.QTN.UWK.WHJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2011
no tak už konečně někdo něco vymyslete s tímhle obchodníkem souhlasím s návrhem z 19.11
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2011
Jak píše několik lidí přede mnou, autorádio jsem poslal na reklamaci a prodejce již nereaguje. Vše jsem zaslal na ČOI a budu Vás informovat jak mi odpoví.
Vloženo z: AQ.XNV.TH.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2011
Já jsem se snažil dát připad na ČOI a bohužel mi napsali že mi nemohou pomoci kdyby někdo věděl jak jinak postupovat tak se ozvěte děkuji
Vloženo z: TK.FC.DDU.RA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2011
Dlho trvalo kým mi doposlal veci k autorádiu ktoré v balíčku neboli a mali byť, ked konečne dorazili (až po upozornení že ho dám na ČOI) som si myslel že je to vyriešené, avšak trebalo rádio poslať na reklamáciu, oznámil mi že neni problém mám ho poslať, odvtedy nič, zrušil sovenskú stránku, ale hlavne že si v prahe otvoril pobočku, cez živnostenský rejstřík som si našiel aj jeho brata tak sa snažím komunikovať cez neho aj ked aj to je spomalené... Nechápem ako je možné že ked tolko z vás ho dali na ČOIku tak stále mu to prechádza...
Vloženo z: XA.QTN.UTB.QST ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2012
dejte to na živnost.úřad ve Fulneku
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.01.2012
chyba ve Frýdku Místku
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2012
Ja jsem byl podveden o cca 6000 Kc.
Stejny pripad jako jiz vyse popsane - zakoupil jsem radio, dohodl se na vymene za jiny typ (do teto doby Miklas reagoval na maily, bral telefony). Poslal jsem radio zpet a tim vse skoncilo. Nove mi uz neposlal. Od te doby nereaguje na maily, nebere telefony.
Jsem rozhodnut jit k soudu. Prosim vyse prispivajici, kdo se chce pridat k zalobe, o kontakt na vzalud@seznam.cz.
Prece nemuze beztrestne pokracovat v podvodech.
Vloženo z: EWL.HTB.JW.QSA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2012
Zdravim všechny:kupoval jsem od p Miklaše autoradio už je to měsíc s stale nic.Chci na něho podad trestní oznámení.MAIL davidskrivanek@seznam.cz

Vloženo z: TO.QHX.JU.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2012
Je to podvodník a zloděj!!Nereaguje na email ani na tel.
Vloženo z: TH.QET.AU.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2012
Muj pripad resi policie ale uz ani oni nevi co s nim a kdo ma s nim problem tak doporucuji okamzite podat trestni oznameni na policii cim vic jich bude tim lip pro nas
Vloženo z: TK.FC.DDJ.QJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.03.2012
Pokud byl někdo opravdu poškozen firmou Filip Mikláš, tak ať se obrátí na email eonon@seznam.cz, celá věc bude projednána a vyřešena. Děkujeme
Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.03.2012
Pokud byl někdo opravdu poškozen firmou Filip Mikláš, tak ať se obrátí na email eonon@seznam.cz, celá věc bude projednána a vyřešena. Děkujeme
Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.04.2012
to jsou zase o firmy eonon jen plané sliby nevěřte jim už jsou to podvodníci a zase chtějí jen hrát o čas jedině trestní oznámení na policii jinak svoje peníze nikdo neuvidí a miláš a spol se budou jen smát
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2012
k nabidce firmy Eonon napište nám mail to je výsměch ne? a co asi všichni celou dobu dělají než píší maily a tf do vaší firmy bez odezvy vy ale prostě na nic nereagujete a jen samé býmluvy na vás platí jen hromadná žaloba a doufám že vy už dlouho prodávat radia nebudete další ze spokojených zákazníků
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2012
!! DŮLEŽITÉ !! Pokud byl někdo firmou Filip Mikláš nebo-li Eonon někdo poškozen, prosím obraťte se na email eonon@seznam.cz ,celá věc bude projednána a vyřešena. Stále se zde ukazují anonymní recenze, a přitom nikdo problém nemá. Děkujeme

Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.04.2012
kecy když jsme se proti vám spojili a podali hromadnou žalobu tak najednou chcete věci řešit
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2012
POZOR !!! Pan Mikláš Je to podvodník a zloděj!!Nereaguje na email ani na tel. Za reklamované zboží nevrátil ani nové ani nevrátil peníze!!!
Vloženo z: AA.QNG.UJR.WHA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2012
Mám také negativní zkušenosti s tímto prodejcem. Nereaguje na emaily, nezvedá telefony. K hromadné žalobě se rád připojím.
Vloženo z: AK.XTB.AN.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2012
Stejný problém, objednal jsem si autorádio, přišlo mi použité s porušenou záruční plombou a ještě k tomu nekompletní balení. Na maily nereaguje , telefon nezvedá přes icq nekomunikuje. Pokud někdo podává hromadnou žalobu prosím o info na Brezina.martin83@gmail.com . Rád se přidám.
Vloženo z: TQ.XTB.UJT.WRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
A co takhle televize, to by snad pomohlo, ne? Rád se připojím, když policie nic nezmůže....
Vloženo z: XA.UW.HT.RG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.06.2012
s televizí bych to viděla reálně co takhle pořad Černé ovce pomohli už víc lidem a na podvodníky mají spadeno já bych do toho šla hned
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.06.2012
anonym 21.6.2012, napište mi na meil dj.st@email.cz i všichni ostatní co se chtějí přidat.
Vloženo z: XA.UW.HT.RG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2012
ano souhlasím jedině hromadná žaloba pomůže škoda se sčítá hromadně takže čím víc nás bude tím dřív pan Mikláš skončí s podnikáním
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.07.2012
Informace pro poškozené. Trestní oznámení na pana Mikláše můžete podat na Policii ČR, SKPV , Odd. hospodářské kriminality ,787 90 Šumperk, Havlíčkova 8. Poškození se mohou kontaktovat písemně případně zatelefonovat na č.974 779483.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
jsem asi další z podvedených. Objednal jsem si rádio za 6 a jak najivní jsem poslal peníze předem. Posléze jsem zjistil, že s nimi nejde vůbec komunikovat. Začal jsem pátrat na netu a narazil jsem na toto smutné fórum. Jestli někdo ví jak na to, prosím pište kamk@centrum.cz
Vloženo z: EWL.HTB.WE.A ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2012
takže já se také přidám. rádio za 10tis. - platba předem -10%.. zaplatil jsem 9.031,-Kč a rádio nikde, na maily a ICQ nereaguje a telefonní čísla neexistují.. co dál??? díky Michal.. pilotmike@seznam.cz
Vloženo z: AW.XT.RD.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2012
výborně přidávám se k žalobě škoda se sčítá tak prosím všechny poškozené aby se také k žalobě přidali kontakt na policii máte víš aby pan Mikláš už nepodváděl slušné lidi komunikace nula jen se nám všem vysmívá prosím přidejte se k žalobě
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
Dnes podveden p. Miklas nereaguje mapy sygic bez kodu.
Vloženo z: PD.QZE.AW.GX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
Dobry vecer vsem zde. Zakoupil jsem take u eonon mapy sygic na sd karte. Vse krasne funguje. Nekdy proste clovek nema zrejme moznost vzdy odpovedet ihned na email, to je muj nazor. Je potreba firmu kontaktovat a urcite vse splni tedy u mne to tak bylo a je vse v poradku, dekuji tim firme eonon. Ondrej.
Vloženo z: PD.QZE.RT.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.09.2012
aha připadá vám půl i třičtvrtě roku nereagování jako normální že člověk nemá možnost hned odpovědět? to je sranda ne? no ono už je to podáno pane Mikláši takže škoda se sčítá u všech poškozených dohromady panu miklášovi jsem 100 krát volal napsal asi 40 mailů a nic což mi nepřipadá jako náhoda nebo nemožnost hned reagovat souhlasím i s tv pořadem o něm takoví podnikatelé by podnikat nemohli volal jsem i do ostatních prodejců Eonon všude mi řekli že to se svým bratrem skládá na koleni necertifikované proto mapy nemohou fungovat totéž mi řekli i na živn.úřadu ve frýdku \\místku takže to asi náhoda nebude
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.10.2012
Taky sem se nechal napalit. Zejtra jdu podat trestni oznameni.
Vloženo z: AW.XZE.UE.GWZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.10.2012
Jak je mozny ze jeste funguje? To nechapu. Jedine sejmout. Co s nim jinyho!!!
Vloženo z: AW.XZE.UE.GWZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2012
14.9.2012 jsem převodem zaplatil 6878,- Kč za zboží, které je skladem a k dodání do tří dnů. Do dnešního dne 19.10.2012 jsem zboží neobdržel. Telefon zvednul dne 15.10.2012, kdy mě sdělil, že vše prověří a dne 16.10.2012 mě dá vědět. Od této doby však již nekomunikuje, na e-mail neodpovídá. Předal jsem právnímu zástupci a podévám na PČR trestní oznámení na Filipa Mikláše - autoradiaeonon.
Vloženo z: EHH.EG.D.KWW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.10.2012
Ja sem mel taky velky problem autoradio jsem vratil protoze to byl cinsky smejd s tim ze mi pan Miklas vrati penize a uz sem nevidel ani penize ani radio. Nakonec jsem si musel zajet k nemu domu a nastesti jsem ho dostal pokud se bude neco podavat tak jsem ochoten taky prispet at toho zmetka potrestaji, davideczech@seznam.cz
Vloženo z: TK.FC.DDJ.VW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2012
Také jsem si objednal autorádio za 10tis.a poslal peníze předem.Nic se nedělo napsal jsem meil došla odpověď že není skladem a že bude později.Přečetl jsem si tyhle zprávy a nedoufal.Asi za týden přišla odpověď a za další týden i rádio.Vše je v pořádku.

Vloženo z: WRB.HVL.TEV.RUG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.11.2012
Je to zlodej. Akorat taha z lidi penize. Okrada kazdyho koho muze. Je to hajzl. Zavrit do basy na hodne dlouho!!!
Vloženo z: AW.XT.DW.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2012
Negativní zkušenost rádio se rozbilo, tak jsem mu ho před 2mi měsíci poslal na opravu, rádio se nevrátilo, peníze mi neposlal, nekomunikuje, podal jsem podnět ČOI, podám na něj žalobu.
Nedoporučuji, nekupujte nic.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.11.2012
Tak ten zlodej uz zase podnika s necim jinym a jeho telefon je 777238715.
Vloženo z: AW.XT.DA.BH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2012
cca před 3 měsíci jsem podal trestní oznámení.policie vše prošetřila a případ nejenom můj odložila s tím,že se žádný trestný čin nestal,protože pan Mikláš řekl,že se jedná o nedopatření a vše dá do pořádku ,což se nestalo.oblbuje nejenom nás,ale i policii.
Vloženo z: AR.VN.DKW.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2012
Musime se spolcit a jit proti nemu vsichni najednou. Jinak to uz asi nepujde.
Vloženo z: AW.XT.HD.KGA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2012
Mely bychom si domluvit urcitej termin a jit spolecne podat trestni oznameni. Aby se tohle cely uz konecne dalo do pohybu.
Vloženo z: AW.XT.HD.KGA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2012
Já jdu podat trestní oznámení na Policii zítra, podle mne když ho ostatní podáte ve stejnou dobu +/- den nebo 2 tak je to trkne že to není ojedinělí případ. Už je to u ČOI, já pana Mikláše nenechám napokoji, dokud mi nevrátí peníze nebo ho nedostanu před soud. Je toj en na něm. Já nepolevím, na takovýhle lidi se musí s bičem, z jeho strany není žádná ochota domluvit se.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2012
Koupil jsem od Miklase radio. Do 14 dnu jsem mu ho poslal zpatky . Po mesici mi prisel papir ze mi penize nevrati ze prej prislo pozde. Po dalsim mesici mi prislo zpatky ale zase bez faktury a uz tam neni ani zarucni list co s nim to opravdu nevim. Je to hroznej podvodnik a lhar. Nekomunikuje a kdyz uz se mu dovolate tak se s nim neda ani mluvit. Je to prachobycenej zlodej. Akorat tady okrada vsechny svoje zakazniky!!!!!! Nic od nej nekupovat!!!!! V zadnym pripade nedoporucuji.
Vloženo z: AW.XT.HU.BH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.11.2012
Tak trestní oznámení jsem podal, teď si počkám co z toho bude, včera jsem byl na Policii a byly strašně ochotní, dal jsem jim veškeré důkazy a teď ať se p.Mikláš těší, když v tom termínu co budou vyšetřovat moje trestní oznámení, podá ještě někdo(stačí 1člověk) trestní oznámení tak p. Mikláš dopodnikal protože to překvalifikují na trestný čin, tak kdo můžete běžte na Policii a podejte to, nic to není fakt není čeho se bát. Já po něm půjdu všemi dostupnými justičními prostředky dokud mi peníze nevrátí do poslední koruny a to myslím vážně.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.12.2012
Tak mi přišlo vyjádření od ČOI, pro nepolupráci pana Mikláše a protože jsem již 3tí nahlášený případ kdy pan Mikláš oklamal spotřebitele, tak s ním ČOI zahajuje správní jednání na odebrání živnostenského oprávnění, takže hurá podvedený možná ubyde, jen tak dál pane Mikláši, poženu Vás klidně k soudu, já si tu práci a čas s Vámi dám. Teď ještě počkám co vyšetří POLICIE.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2012
Bohužel jsem přečetl až dnes... A nechal se taky napálit, 8 tisíc v prdeli...
Vloženo z: XA.FN.BA.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2012
Rád bych se přidal k hromadné žalobě, pokud jí někdo podal. prosím kontaktujte mne! kamk@centrum.cz
Vloženo z: EWL.HTB.WE.A ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2012
Dnes mi volala PČR věc prošetřily a postoupili jí městskému úřadu k přestupkové komisi, pak Mikláš tvrdil že mi poslal autorádio zpět, ač to tak nebylo. Policie mu neskočila na špek, protože nedoložil žádný důkaz o poslání rádia ke mne. Počkám jak dopadne přestupko, ale každopádně když to dopadne pro mne špatně půjdu proti panu Miklášovi soudně, vůbec se toho nebojím a hodlám z něho dostat každou korunu co mi dluží, on si totiž dost dobře nuvědomuje že jednoho dne může narazit na člověka který více tvrdohlavý a odhodlaný než on. Každopádně to nenechám být, já mám času dost a panu miklášovi poroste penále za platbu v prodlení.... Pane Mikláši já Vás nenechám, klidně se sejdeme u soudu, mě to nevadí... Nikdo od něj nic nekupujte!!!!!!!!!
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2012
musíme se spojit a podat hromadnou žalobu škoda se sčítá pan Mikláš je lhář a podvodník doufám že ho zbaví oprávnění podnikat nesmíme ho nechat a svědčit proti němu všichni je to sprostej hajzl který spolíhá na to že kvůli 10000 ho nikdo neudá jedině hromadná žaloba
Vloženo z: AA.QNB.UAE.WBJ ( 15 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.12.2012
Jsem Filip Mikláš, odpovídám na odkaz z vloženo AA.QNB.UAE.WBJ z 23.12.2012, prosím ať se mi tento člověk ozve na email eonon@seznam.cz, nejsem si totiž vědom co je za problém, Vaše zpráva z 08.08.2011
tak v tuto chvíli npan Mikláš svůj závazek vůči nám vyrovnal

Děkuji za pochopení
Vloženo z: EAA.HNR.AH.A ( 6 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.12.2012
Je to kurva zlodejska. Uz ho nekdo prippravte o zivnost zmrda.
Vloženo z: AW.XT.DK.WQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.12.2012
K doplnění trestního oznámení dne 9.1.2013 na PČR OO Příbram, potřebuji e-mailové spojení všech poškozených na 512Mirek@seznam.cz, kterým Filip Miklaš dluží zboží nebo peníze, vzhledm k tomu, že to policie nesloučila všechno do jednoho celku a dále těch, kterým nedodal zboží do garantovaných tří dní a chtějí se k trestnímu oznámení připojit i odložené nebo postoupené případy. Na PČR OO Šumperk má zřejně nějaké krytí.
Vloženo z: ECF.WG.JNK.X ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.12.2012
Půjdu do to s Vámi ECF.WG.JNK.X, zatočíme s ním počkám jak dopadne přestupko a pak se Vám ozvu, musí se to dát k řešení jinam přijde mi to v šumperku podjaté, podle výsledku přestupka se s Vámi spojím.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2013
dne 18.2.2013 jsem obržel usnesení státního zastupitelství Příbram o tom, že ruší PČR usnesení o odložení trestního stíhání Filipa Mikláše a nařizuje v pokračování trestního stíhání. Zde jsem se dočetl, že PČR Šumperk odložila 7 poškozených. Všichni poškození se co nejdříve přihlašte na PČR s tím, že to vyšetřuje PČR Příbram pod č.j.: KRPS-368977-28/TČ-2013-011119-ŠKU ze dne 20.12.2012. Dopustil se podvodu dle § 209, nebo zpronevěry dle § 206 tr.z.
Vloženo z: ECF.WG.JNK.X ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2013
Také jsem si objednal radio za 8.582 před měsícem dne 12.2.1013 jsem ho zaplatil ,ale pan Mikláš na email nereaguje do dnešního dne nic nepřišlo. Otec telefonoval několikrát s otcem pana Mikláše ml. ten stále slibuje ,že radio přijde .Pokud do konce tohoto týdne nebude zboží dodáno tak podám také trestní oznámení.
Vloženo z: TH.QET.UNE.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.03.2013
Tak jsem se dočkal obj. zboží došlo 12.2.2013 -dodáno dne 26.3.2013 ale má to háček,zásilka neodpovídá skutečné ob. Místo radia Eonon G1306DE bylo dodáno G1310.A nebyla dodána prodejka ani záruční list.Rozdíl v ceně je asi 1.600 Kč. Tímto varuji potenciální kupce není to dobrá firma. Je to podvodník.Budu na tuhle firmu tlačit o vrácení dlužné částka,a dodání prodejky ,záručního listu.
Vloženo z: TH.QET.UNE.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2013
Pozor na celou rodinu, já mám negativní zkušenost s bratrem p.Filipa- Radovanem.
Ten založil firmu ARAMI.cz. Krásné webovky, ale tím to hasne. Vzal zálohu už v říjnu a vystupoval velmi sebevědomě a suveréně. Pak začaly výmluvy, zapírání a nezvedání telefonů. Nepomohla ani rozprava s otcem obou bratrů.Měli by oběma zakázat podnikání v jakémkoliv oboru. Nebojte se podat na soud v Šumperku tkz. Výzvu k platebímu rozkazu. Zaplatite 1000kč kolek,ale ten vám Mikláš zaplatí včetně dluhu a úroků.
Vloženo z: TH.QET.JNH.QRT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.04.2013
Tiež som sa nechal oklamať, namiesto rádia EONON poslal nejaké čínske bez označenia. Chýba český návod, záručný list, dodací list, faktúra. Nereaguje na emaily ani na tel. Podávam trestné oznámenie.
Vloženo z: SQ.QWA.KN.WJH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.09.2013
POZOR !!! p. Filip Mikláš má zaniklou živnost!!!!! Nekupujte nic, jeho web funguje dál!!!!

http://rejstrik-firem.kurzy.cz/74724177/filip-miklas/statisticky-urad/
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.10.2013
To je sice pravda, ale u mne udělal osudovou chybu, vlastně několik:o) Přesně jak tu lidé píší jsem zaslal autorádio zpět, a jelikož mám svého právníka, kvůli jiným soudům, tak jsem si nechal vše o vrácení během 14 bez udání důvodu zdokumentovat..mailem, doporučeným dopisem a speciální zásilkou, která mi přes doručenku ukázala, že jej skutečně převzal, takže mám všude jeho podpisy. Nicméně dodal ke zboží fakturu, s razítkem firmy jeho otce...otec zapíral, že je jeho zaměstnanec..vůbec nemají šanci a otec nejspíš doobchodoval s \\\\\\\"velkoobchodem\\\\\\\" s cukrovinkami, protože má firma jeho zákazníkům též dodává, odebírá, což si měli zjistit, druhá chyba..Takže pan Filip Mikláš nám tu podvodně vydává faktury se starými razítky svého otce Radovana Mikláše, a na FU se budou zabývat s tím kdo kdy kde platil zdravotní a sociální, když je jeho zaměstnanec a pod., tentokrát již ano, osobně na to dohlédnu:o) A nejzajimavější je, že otec, který tohle všechno kryje a dokryl, protože nám defacto prodal autorádio tímto on sám a ne Filip Mikláš jeho syn, ani neví, že jeho spolužáci sami nyní pracují na policii...jen proti němu. Tak tuto komedii si nenechám ujít.., a ani nebude potřeba státní zastupitelství, jak jsme původně zamýšleli, a věřte že na podruhé to FÚ s PČR už došetří, a vypadá to tentokrát na celou rodinu, oni těch dluhů dle mých velmi spolehlivých zdrojů mají víc, nejen autorádia, víme své..a příští sezonu bude zřejmě o jeden zmrzlinový stánek v Bludově míň.... takhle je to jistější, bez nějakého volání a čoi:o)), a pozavírají celou rodinu.
Vloženo z: WRL.HVH.W.WAB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.10.2013
Krása, držím palce :-) ...V tažení proti Miklášům, já už to mám taky rozjeté a úředně doložené... vykonatelné :-) tak uvidíme co se bude dít..... lidi nebojte se sice to trvá ale přece se nenecháme okrádat ne?
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.11.2013
Super, ze se neco deje, uz sem myslel, ze je to mrtve, uz skoro rok cekam na penize zpet ....
Vloženo z: WRL.HVR.URA.RY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.03.2014
Také jsem se nechal napálit. Objednal jsem autorádio EONON G2216, ale přišlo něco, o kterém nezjistíte žádné informace, žádný doklad o prodeji, telefon nikdo nebere. Budu postupova přes právníka. V žádném případě se na tuto firmu pro koupi autorádia neobracejte.
Vloženo z: XA.QWT.UJE.XR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2015
Nevíte tady někdo náhodou kde sehnet na rádio Eonon G2216 náhradní díly - ať to není od Mikláše? Nový rámeček ...... Děkuji za každý nápad a návod v češtině?\\r\\nrostislav.horak@centrum.cz
Vloženo z: AR.VH.HUY.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2015
Od pana Mikláše jsem koupil televize do autobusu, které jsem následně reklamoval z důvodu závady. Od reklamace nereaguje, nezvedá telefon, je to velmi NESOLIDNÍ obchodník, spíše PODVODNÍK.Nekupujte od něho ani šroubek.
Vloženo z: AR.QWN.EY.QJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.11.2015
Dobrý den..vzkaz pro pána z 29.9.2015, kde jste koupil od pána Mikláše ty televize do autobusů, má nějakou novou webovou stránku a nebo máte adresu prodejny? Děkuji
Vloženo z: XA.QHN.UUW.GZ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2015
kdo ma nevyřešen problem s timhle podvodnikem,at se ozve,přece mu to nemuže jen tak prochazet,
Vloženo z: PD.QZ.DWW.QX ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2015
Dobry den. Miklášovci vo svojich podvodoch pokračujú dalej cez Bombardier s.r.o. p.Miklášovej v českom internetovom obchode http://www.x-autoradia.cz/ a dokonca aj v Anglicku cez servre v USA na http://www.xsetic.com/.Na tovar ktory bol dostupný skladom som čakal 30 dní.Po doručení bolo vidieť ,že radio je vratena stará reklamacia.Nehrá ľavy predny reproduktor, mechanika strašne hrkoce ,chyba 2din ramik a žiadne kody k mapam GPS.Teraz čakam už 2 mesiace na riešenie reklamacie,ale stale su len sľuby a naťahovanie času.Podnet na ČOI mam pripraveny a zvažjem preverenie na finančáku a oznamenie na polícii.Nič od nich nekupujte!!!
Vloženo z: ECA.TB.UHA.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2015
Přesně tak,stranku ma.hraje si na delfina,na jednani jezdi s fotrem.
Vloženo z: PD.QZ.DWW.QX ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2016
Neobchodovat, budu to resit pres COI, PCR a soud
Vloženo z: AV.XNT.UWA.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2016
Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:

Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com
Vloženo z: AK.QWT.JWE.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2016
Dobrý den, 16.11.2016 jsem koupil od tohoto pana Filipa Mikláše autorádio 2DIN s GPS a další vychytávky. Byl to inzerát jen pod značkou na Bazoš,kde cena i s mapama Evropy a se zárukou na 2 roky. Autorádio mi nainstaloval v Olomouci,jak jsme se domluvili. Po několika dnech se mi zablokovala dotyková obrazovka a hrála mi jen jedna rozhlasová stanice a to ještě nešla vyladit. Tak jsem ho kontaktoval přes jeho e-mail a SMS na telefon,který měl uveden v inzerci. 2x mi poslal zprávu,že není problém vše vyřešit,ale od té doby nereaguje !! Cena autorádia z Číny je 5000,-Kč.!!! Inzerenta nešlo na Bazošu ověřit jelikož tam měl jen e-mail a mobilní číslo. Nabídl jsem mu,že přijedu do Bludova,kde by měl mít sídlo,ale žádná reakce z jeho strany. Tak se přikláním k názoru,již zde uvedených. !!!!
Vloženo z: AW.QNG.WN.QA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
KATEŘINA CARDOVÁ detail
Ing. Daněk Kudrna detail
MICHAEL SUCHÁNEK detail
JAROSLAV FŮS detail
Vlastimil Patrovský detail
Václav K r e j č í detail
Marie Bartošová detail
BEZUCHA - UZENÁŘSKÉ VÝROBKY, VÝROBA A PRODEJ, PRODEJ OST.POTR.ZBOŽÍ,TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ,TEXTILU ODĚVŮ A KOŽENÉHO ZBOŽÍ detail
DOLEŽAL-VÝROBA PLETENÝCH ODĚVŮ A PRODEJ,PRODEJ NÁŠIVEK,PRODEJ DROGISTICKÉHO ZBOŽÍ,KOSMETIKY, PRODEJ SPOTŘEBNÍ ELEKTRONIKY detail
Milan RŮŽIČKA detail
Rudolf Plíva detail
Dana Křivohlavá detail
Jiřina Oplová detail
Karel Ďuriš - lakýrnické služby-LAKMA detail
Marcela Syrová detail
Václava Došková detail
EKOTRANS-HOHNEL-SILNIČNÍ NÁKLADNÍ DOPRAVA VEŘEJNÁ detail
Luboš Němec detail
Jana Skalická detail
Zdeňka Janoušová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382