22.02.2018 03:19:36
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 600 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

František Bodiš

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 46818901 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Zbiroh
Obec: Zbiroh
PSČ: 33808

Datum vzniku: 13.04.1994

Datum poslední změny: 27.06.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Silniční nákladní doprava

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
30.06.2015
Osobní zkušenost se zakázkou pro F.Bodiše.\\r\\nJakákoli domluva s F.Bodišem je neplatná. Nedrží termíny, práci odvádí nekvalitně. Cenové nabídky se liší o desítky procent oproti reálné ceně, která je na konci díla. Neplatí řemeslníkům ani dodavatelům.Práce které měly být hotové do minulé zimy stále nejsou. Důrazně varuji u něj cokoli objednávat, cokoli přes něj zprostředkovávat. Není to odborník na svou práci, ale všeuměl. Když dojde na řešení problémů, tak už ani nezvedá telefony. Činím kroky pro žalobu o nekvalitně zhotoveném díle a penále. Je pravděpodobné, že nebudu jediný.\\r\\nZakázka kterou popisuji je v hodnotě převyšující 1mil.Kč na rekonstrukci domu ze 70tých let. Dokončení díla září/říjen 2014. Nyní není stále hotovo a veškerý pohyb na díle přestal. \\r\\n\\r\\nNyní figuruje ve firmách:\\r\\nECOSYSTEM František Bodiš, s.r.o. - vymazáno\\r\\nEcotech Bodiš, s.r.o.\\r\\nEnergy Zero, s.r.o. - v likvidaci\\r\\nFrantišek Bodiš - přerušení provozování
Vloženo z: TH.QET.UHK.WZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2015
Pozor na pana Bodiše. Zlodej a podvodnik. Vyhral jsem soud, provadi se exekuce. Stejne nesplaci. Ani pry neni co zabavit. Ma dalsi firmu napsanou na 70 letou pani a krade dal. Kdo vite o jeho majetku hlaste.
Firma je RDL rodinne domy. Je to snad vsumel.
Vloženo z: ECF.CT.JWR.QRD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.06.2016
souhlasim se vsim v prvnim prispevku, a je toho mnohem vic. spoleha na to,ze lidi nakonec uz nemaj silu ani penize na soud, ketrym by stejne nic neziskali. firmu da do likvidace ,zalozi novou a okrada lidi dal. opravdu umi hezky mluvit,ale jenom nez dostane penize, pak se prestane kontaktovat. prace sem tam pohne, at vas uklidni, a zas dlouho nic. vysledek, misto 3 mesicu 1 a pul roku, nekvalitni prace, nedokonceno. nezveda telefon. neodpovida na maily. pokud chcete stavet,nebo rekonstruovat dum, rozhodne se vyhnete teto firme.
Vloženo z: EHH.HBL.UEG.SAG ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2016
Pan Bodiš mě tahá taktéž již delší dobu za nos, klasický dlužník. Slibuje, slibuje a je samá výmluva, umí vymyslet tisíc jeden důvodů a odkládat placení do nekonečna.
Vloženo z: WRL.HVH.TB.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2016
Mám stejné zkušenosti. Provedl dílo před několika lety. Několik let probíhal soud ke kterému se nikdy nedostavil. Nyní probíhá exekuce s nulovým výsledkem. Je to kvalifikovaný zloděj. Vždy dílo začne, ale výsledek jsou vyhozené peníze. Dávejte si na něj pozor. Vše mohu na požádání doložit příslušnými dokumenty.
Vloženo z: TO.QSY.UAH.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2017
Pozor na podvodné jednání na p. Bodiše, který je jednatelem společnosti RDL RODINNÉ DOMY. Termín dokončení stavby rodinného domu byl 10/2015 nyní je 4/2017 a stavba není stále plné dokončena. Neustále výmluvy a posouvání termínu jsou na denním pořádku.
Vloženo z: JC.QAA.UAA.QET ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.05.2017
Reakce na negativní komentář 20.4.2017: S panem Bodišem a společnosti RDL jsem se již dohodl na náležitě kompenzaci a dokončení díla již proběhlo. Reagují prostřednictvím komentare, jelikož negativní komentář se mi nepodařilo odstranit. Jiří Koritár
Vloženo z: JC.QAA.UNR.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.08.2017
Svůj názor na firmu František Bodiš nyní RDL spol.s r.o. jsem už v diskuzi v minulosti popsal. Byla mi přímo p.Bodišem přislíbena náprava, když negativní recenzi nechám smazat. Recenzi jsem smazat nechal z jeho strany se však nestalo nic. Žádné opravy nebo odstranění nedodělků, proto popisuji zkušenost z touto firmou znovu. Je mi líto lidí, kteří si s p.Bodišem finančně či zakázkově cokoli začnou. Své práci nerozumí, sliby neplní, jen vše časově natahuje. Zaměstnává neschopné řemeslníky, protože ti schopní už mu pro neplacení dávno utekli. Střídá se to tedy u něj co měsíc a výplatní termín. Neplatí ani dodavatelům. Na jakoukoli práci přes p.Bodiše realizovanou tedy nemáme záruku a reklamace tedy nemá jakkoli smysl řešit jinak než sami a svépomocí.
Dokončit jeho nedodělky jsme museli a musíme realizovat přes jiné firmy a tedy dál platit už za hotové a zaplacené.
Vše jsem dal k soudu. Nyní je v exekuci, ale kde nic není, není co vzít.
Vloženo z: EHH.HAC.TKV.ST ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2017
Dobrý den. Jmenuji se František Bodiš ročník 1980. Mám potřebu zde zareagovat na komentáře a jednu zásadní věc vyjasnit. Profil, na který jsou zde vedeny recenze je psaný na Františka Bodiše, který tu má uvedený, že je držitelem živnostenského oprávnění od roku 1994. Mě v té době bylo 14 let a je jasné, že já držitelem v té době takového oprávnění jsem nemohl být. Došlo zde k záměně osob, František Bodiš na který je tento profil nejsem já, ale nějaký můj jmenovatel. Nicméně prohlašuji, že některé recenze se mě opravdu týkají a některé zase ne. Je to tu trochu pomíchané. Administrátora jsem oficiálně písemnou formou kontaktoval s žádostí, aby věc uvedl na pravou míru, nicméně bez jakékoliv reakce ze strany administrátora. Žádám tedy tímto správce tohoto webu aby si zachoval dekórum serióznosti tohoto webu a věc napravil, aby tento web nedostal punc \"Pomlouvačského webu\".\r\nZde jsou na mě kontakty:\r\n\r\nFrantišek Bodiš\r\ntel:734279338\r\nemail: bodis@rodole.cz
Vloženo z: JC.UA.CW.HQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.09.2017
Dobrý den, ráda bych zareagovala na příspěvek p. Bodiše ze dne 23. 8. 2017. Je od něj velice šlechetné, že chce postavit najisto, že se většina negativních příspěvků zde týká jeho osoby (jednatele společnosti RDL - rodinné domy), přestože jsou (chybně) uvedeny v komentářích k osobě jiné, která provozuje kamionovou dopravu a narodila se v r. 1973. Překvapuje mě, že se spíš neozvala tato osoba, kterou přidané komentáře jednoznačně poškozují. Hezký den všem.
Vloženo z: EWI.SNC.WR.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.09.2017
Varuji před firmou RDL a panem Bodišem v průběhu stavby dokud mu chodí peníze všechno v pořádku. Po zaplacení částky, komunikace jen po telefonu a to ještě když se uráčí zvednout telefon.Neřešení reklamací a absolutní ignorace z jeho strany . Jenom samé sliby a posouvání termín. Pan Bodiš podvodník a zloděj
Vloženo z: TK.VC.DEN.HX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2017
My jsme si nechali od firmy RDL rodinné domy postavit ostrovní fotovoltaickou elektrárnu a až na drobné zdržení dopadlo vše dobře. Elektrárna běží bez problémů. Takže za nás dobrý.
Vloženo z: JC.UA.CA.RQG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.10.2017
Dobry den, chce nekdo dat k soudu RDL , firmu pana Bodise? Pokud ano, jsem za hromadnou zalobu. Tento clovek by nemel v zadnem pripade mit moznost poskozovat dalsi lidi. Slibu uz mam dost. Nezveda telefon, a kdyz omylem zvedne, jenom slibuje. Reklamace ignoruje. Dokonceni domu bylo na nas. Pokud nekdo chce stavet, urcite ne s RDL. Nebudte blazni, neignorujte tyto recenze. Skutecne v tech spatych se jedna o RDL a Frnatiska Bodise nar.1980. ktery se tady snazil hajit. I kdyz se ze zacatku jevi v pohode a se vsim je ochoten pomoct, neni to pravda. Je to jenom do podepsani smlouvy a vyplaceni penez. Pak uz pokracuje kolotoc lzi, vymluv atd. Konci to slovama: muzete byt radi, ze jsem vam dum postavil. Jina firma by vam ho nedodelala. Ale penize uz nevraci. Penale od nej necekejte. Reklamace a garance je vam na nic. Zelena usporam... taky nic. Lez a vymluva je u nej na denim poradku, pokud teda zvedne mobil.
Vloženo z: EHH.HBL.UEG.SAG ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
PROFCOM LINE s.r.o. detail
GLOBAL VENTURES a. s. detail
INSAMKES s.r.o. detail
CEERM, s.r.o. detail
Thi Thanh Dao detail
OSTAVIA ORV s.r.o. detail
BRIT.AFRO s.r.o. detail
Společenství Křižíkova 2831/2, Ostrava detail
FlexiTrade s.r.o. detail
PANDA Energy s.r.o. detail
BP CHADIM s.r.o. detail
Společenství vlastníků pro dům Krestova 1283 a 1284 detail
Společenství Životická 1373/6c detail
Společenství pro dům čp. 560 v Ostravici detail
SVÍTIL TRUCKING s.r.o. detail
Jiří Šíf detail
Libor Vlček detail
Jan Adámka detail
Martin Nicielnik detail
Lubomír Chaloupka detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382