17.11.2018 17:45:02
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Ing. Lubomír Adamčík - ADIK

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 48716189 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Dubina
Obec: Ostrava - Ostrava-Jih
PSČ: 70030

Datum vzniku: 10.05.1993

Datum zániku: 28.11.2002

Datum poslední změny: 09.02.2012

Datum zániku: 28.11.2002
Způsob zániku: Oznámení fyzické osoby o ukončení činnosti

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost:

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
21.04.2011
Je to gauner a lump. Dluží peníze a zmizel.
Vloženo z: TH.QEA.KJ.WWF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.05.2011
nezmizel, jen se přemístil do jižních čech a severní moravy
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2011
dluží mnoho peněz a odpovědnosti se vyhýbá,bydliště má v Jižních Čechách-Lišov a Morava.Okradl váženou paní Mirku z ČESKÝCH BUDĚJOVIC!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.05.2011
+Váženou paní Mirku zajímal asi spíše jen vozový park zn.Mercedes. Jinak je mi s podivem, jak mu může člověk s průměrnou inteligencí, uvěřit malému podvodníčkovi.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.05.2011
Ani vozový park zn. BMW pro ni nebyl úplně nezajímavý. A možná by nepordla ani jinými zajímavými značkami.
Vloženo z: XA.FN.AR.KGQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
a my se jen divíme, že takovému malému sráči, který oplývá jen spoustou historek o tom koho zná a s kým se kamarádí, vždycky někdo nalítne? asi z toho jasně vyplývá, že jeho oběti asi nemusíme litovat, ty by nalítli asi každému. a pokud jsou kolem nás figurky, kterým stačí huba plná keců,nálepka boháče v zahraničním voze, tak takoví podvodníci vždycky přežijí a své oběti si najdou lehce.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
Hahaha,dva staré Mercedesy a to pan Luboš nazývá vozovým parkem?Hodnota jeho vozů veškerá žádná!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
dva? já ho viděl jen pořád v jednom.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
na koksíku a perníčku,frčí líp jak v merglíčku,proto asi ten jeden!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.06.2011
drogy, pan Luboš, to je asi nějaký výmysl. to by snad na něm asi bylo nějak vidět, Ne? Nebo je takový herec?
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2011
Herec?Je to PAN HEREC!Asi právě proto dokázal oklamat tolik lidí,už je chudinka za zenitem a pořád se s tímto faktem nedokáže vyrovnat.
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2011
že by teda adept na Oskara? červený koberec by mu slušel.
to by byla teda podívaná, ochranka by fanoušky, nebo spíš věřitelé neudržela.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.06.2011
..jak tak koukám,ani jedna kladná recenze,to bude asi pěkný hajzlík..
Vloženo z: XA.QNG.JYE.QF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2011
no jo, možná hajzlík, možná génius. všem dluží a stejně je vychechtaný.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.06.2011
a jak je vidět ještě dlouho vychechtaný bude, podvádění ho prostě baví.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.06.2011
se starým ojetým audi TT cupe oslňuje na moravě. takže dámy mějte se na pozuru!
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.06.2011
oslňuje ?? ha ha.. ten nemá čím,vypelichaný starý kocour,normální ženská mu na špek neskočí
Vloženo z: XA.QNG.VY.GAE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.06.2011
Tak hele napište komu dluží a spojime se a nejak to s nim poresime ne.
Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2011
stejně se nikdo nepřihlásí, pro hodně lidí je to ostuda,až na pár zhrzelých ženských.
nic se nevyřeší, nikde není jeho jméno, směnky neexistují a hlavně nic npodepsal, a navíc, dyť teď už chudák nemá ani žádný majetek tak co si na něm chcete vzít, a že by přes soudní cesty, tak na to nikdo asi nemá ani čas ani náladu.
takže si tak můžem asi jen anomymně ulevit a to je takk všechno.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2011
dávám zapravdu.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2011
to chcete říci,že se pan Luboš nechával vydržovat od žen?
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2011
teď už to vypadá, že docela jo, asi se vydal na dráhu sňatkového podvodníka, s výhledem rychlého bankrotu.¨paní mirka z budějovic, by mohla vyprávět. nebo, že by ji neokrad, že by lhala, když ji opustil?
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2011
Prosím Vas pani Mirku obral o kolik , na toho pana existuje jiný metr.
Ma rodiče v pobeskydí a je jedináček.
A kde pan L se nachází zrovna tet. V Zdicích asi né tam zbyli jen jedné sympatické dámě oči pro pláč.
Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
myslíte tu sympatickou dámu, která od odby co začla bydlet s adamčíkem, přestala pracovat a deset let nechodila do práce a neměla žádný příjem a přesto siužívala dovolené ve španělsku a pod., lyžování v itálii a veškerých výhod včetně bydlení. a teď má oči pro pláč, protože se najednou musí o sebe starat sama a hlavně hledat práci, která ji uživí. znáte to, kdo chce moc nemá nic. ještě, že je sympatická, určitě si zase najde ženatého boháče.
a inteligence paní mirky bude tak na úrovni čivavy.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
tak to tak vypadá, že se tu odkopnuté holky poperou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.07.2011
ale,ale,že by inteligentní Adamčík žil s někým kdo je na úrovni čivavy?Tak vidíte jaký je to lidumil,pro její krásu s ní asi nejspíš nebyl,ta evidentně chybí,kde se vůbec ten gauner zdržuje?Taky mi dluží pár peněz.O dům ve Zdicích už přišel,né?
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
potřebuje jen tupý obdiv, inteligence žen mu ve vztahu hodně překáží. ještě, že inteligentně podprůměrných děvčat nám tady běhá hodně, aspoň má z čeho vybírat. a nacházet se bude asi u nějaké z nich, teď mu stačí obdiv, bydlení a teplá voda.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
Obdiv?Nad čím prosím vás,vzhledově vypadá na 58 let,jeho věčné rifle diesel,obarvená hlava atd,tak to potom jo,to chápu,protože k tomu stačí opravdu rozum čivavy.Nevím jak vám,ale mě je ho vcelku líto!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
a stále žije a o ženské nemá nouzi.
když se daří tak se daří.................
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.07.2011
Ať žije Adamčík!!!!
Vloženo z: XA.FN.AR.KGQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.07.2011
spíš ať už konečne natéhne brka
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
Tak to vypadá ,že pozitíva si pan Adamčík píše sám.

Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
Lubo a jaké ženské máš na mysli,ty s rozumem čivavy?Tak to nouzi asi nemáš a finančně taky nestrádáš,čivavy jsou věrné a k životu jim stačí málo,hlavně že se korunky sypou a máš střechu nad hlavou a i tu viagru si můžeš koupit do zásoby.Ať žije náš malý roztomilý Adamčík!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2011
Pan šikovný Lubomír byl v letošním roce pravomocně odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Pokud se jej chceme na chvíli zbavit není nic jednoduššího než na něj podat trestní oznámení.
Vloženo z: TH.QET.KW.GWH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2011
Ňe,tomu těžko uvěřit,copak ten GAUNER zase provedl?
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2011
Kvokvokvo SLEPIČKY,proč už se konečně nesmíříte s tím,že vás Lubo opustil?Proč tady brečíte,jestli jste Lubkovi dávali peníze,tak je to především vaše blbost,stejně jako paní Miru,když ho chtěla,tak musela pustit nějakou tu kačku,každý z nás má právo volby a když jste hloupé a povrchní Nány,tak si nestěžijte,nebo vám Lubo snad fyzicky vyhrožoval?Dejte si milé dámy ruku na srdce a udělejte si ve svém nitru generální pořádek.
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2011
Finančně zajištěný??
Dluží kde se dá a teď pije na sekyru.
U BEBIKA by mohli vyprávět.

Vloženo z: AW.XT.DUN.GWH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.07.2011
před čtrnácti dny byl s novou přítelkyní na dovolené,kdyby nebyl finančně zajištěný nemohl by si to dovolit,byl prý v Monaku,nevěřím že tak solidní pán někde pije na sekeru!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.07.2011
užívejte dovolené na dluh..........................dluhy neplaťte..................závidím............
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.07.2011
nová přítelkyně???? čtrnáct dní??? tak to už je bývalá.
kvokvokvo slepice, to čumíte.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.07.2011
to teda čumíme a asi dlouho čumět budeme,kdo umí,umí!Nechápu proč tady na něho je házeno tolika špíny a lží!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.07.2011
Jaké si to člověk udělá, takové to má.\\r\\nZajímá mne jak to s Lubou dopadne, vždyť už chudák nemá kam utéct.
Vloženo z: AW.XT.AK.RAG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2011
Ale má,myslím že spousta žen ho vezme ráda na milost a s radostí ho budou živit,šatit...ženy ho baví a hlavně to s nima umí i když s pomocí viagry, je to nepřekonatelný milovník!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.07.2011
Vážená paní Mirka z Českých Budějovic známá z nočních podniků v celé ČR a Itálii ... sex ji baví a peníze se hodí. Koho zase klovne a oškube. Asi těch prohraných soudů bude muse vážená paní ještě absolvovat hodně. Klub nešťastníků z kontaktů s ní se neustále rozšiřuje. Pánové se tím moc nechlubí, ale šrámy v duši zůstavají.
Vloženo z: EHH.HAC.TBG.SAY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.07.2011
tak zloděj okradl zloděje, a podvodník podvedl podvodníka.
Vloženo z: AW.XT.RA.BG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.07.2011
Nechápu tady stížnosti na pana Lubomíra,když se někdo cítí zneužit a podveden,tak má možnost to řešit soudní cestou,je podlé si tady ztěžovat formou anonymů.
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.07.2011
v tomhle státě řešit něco soudní cestou?
a forma anonymů je aspoň zábavná.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.07.2011
pravda,taky se tady bavím.Ještě že toho Lubomíra máme!
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.07.2011
kdyby nebyl, byli by jiní, na každém se vždycky něco najde.
takže hurá na něj ať je legrace, no a pak skočíme po někom dalším.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.07.2011
já nic nevím, jen se při čzšní bavím.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.07.2011
..a já vím,ale nepovím.... .)
Vloženo z: XA.QNG.UNR.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2011
tak vidím, že tady legrace skončila, tak se přemístím někam jinam.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.08.2011
Hele pojdme toho zmrda najit a dat spravedlnosti je to jen obyc podvodnícek
Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2011
A kde se asi tak nachází,víš?Taky bych ho rád dostal HAJZLA !
Vloženo z: AR.VN.DKY.HJ ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.08.2011
je na Slovensku a daří se mu !
Vloženo z: AR.QC.CT.RRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2011
Možná už hledá frajery a frajerky, co tady píšou lži, aby mu to řekli do očí. To by asi bylo po hrdinství ...
Vloženo z: EHH.HAC.UH.WHD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2011
Adamčík zdraví \"přátele\" z Českých Budějovic, Kozlovic, Havířova, Zdic, Berouna a dalších míst, kde se vyskytují pseudoanonymní sráči. Rád si vyslechnu vaše argumenty ... přitom mě můžete vrátit \"půjčené\" peníze. Spojení na mě znáte a někteří mě pravidelně potkáváte ... Těším se
Vloženo z: EHH.HAC.UH.WHD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.08.2011
pseudoanonymní sráč vzkazuje neanonymnímu sráči - zvedej mi telefon a neodpovídej, že to je v řešení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2011
Pokud se tady objevíš,aby sis pročet ty slinty,pošli mi znovu tvé číslo-omylem vymazáno.. to kafe mě nezabije.H.
Vloženo z: XA.QNG.UUE.WFC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2011
já chci taky s panem úžasným na kafe. zavolej, číslo snad ještě máš. J
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.08.2011
:)))
Vloženo z: AK.XNA.JUT.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2011
zdravim všecky, může my někdo podat informaci, kde se ten zmrd Adamčíků právě teď vyskytuje. Mě teda neojebal, ale tady na křivoklátsku toho má hafo.
Vloženo z: AA.QNB.VU.GQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2011
slušný pokus
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.11.2011
POdle čeho se tady mažou příspěvky. Prostě je pravda, že to, co on je za netvora pramení z jeho výchovy!!!! Nechápu, proč můj příspěvek byl smazán. To, že padělá podpisy, je taky pravda, až soudy konečně začnou zajímat DŮKAZY, jsou k dispozici!!!!
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.11.2011
POdle čeho se tady mažou příspěvky. Prostě je pravda, že to, co on je za netvora pramení z jeho výchovy!!!! Nechápu, proč můj příspěvek byl smazán. To, že padělá podpisy, je taky pravda, až soudy konečně začnou zajímat DŮKAZY, jsou k dispozici!!!!
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2011
Je to sráč. Souhlasim se všema. Taky mi dluží, a dost. Brzy si ho najdu.
Vloženo z: AH.QAA.JTH.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.11.2011
jo, je to srráč, ale když měl prachy a super auta, tak jste mu paní ilono, vlaďko, jano,katko, a vy ostatní, lezly samy do postele, teď mácháte důkazy. tak už něco udělějte hrdinky.
Vloženo z: AW.XT.CE.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.11.2011
A co je ti do toho, kdo mu lezl do postele, nebo za kým lezl on??? Ty chytráku, tak nám teda poraď, co máme udělat? Žijeme ve státě, kde právo je takovýhle lidi krátký.
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2011
odkopnuté slepice ,za co ho chcete žalovat, to bych chtěl videt ty důkazy.
Vloženo z: AW.XT.RA.KWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
Porušování povinnosti při správě cizího majetku.

Naplnění ustanovení odst. 2 u trestných činů porušování povinnosti při správě cizího majetku ve smyslu § 255 tr. zák. a § 255a tr.zák. vyžaduje nedodržení zvlášť uložené povinnosti hájit zájmy poškozeného, tedy nároky na naplnění znaku této specifické povinnosti jsou zde nejvyšší a kladou důraz na přesněji definované určení způsobu chování pachatele při nakládání s cizím majetkem.

SAZKA měla garantovaný ZISK díky stámem podporovaným monopolem. Hušák ji dokázal dostat do insolvence. I méně gramotný cikán by ji lépe řídil. Za to si vypolácí plat 30 milionů ročně a vše je v souladu se zákonem.

Humoreska dne, kterou zaplatí daňový poplatníci. Budou dražší kroužky, vše co je spojené se sportem. Takže bude ještě více platit: SPORT jen pro bohaté, když si to chudí díky politice nechali rozkrást před očima.
Peněžní částka ve výšíi 29% z výherní jistiny pro první pořadí v prvním tahu a stejně tak pro první pořadí v druhém tahu činí po slosování ze dne 20.3.2011 cca. 1.700.000,- Kč. První pořadí ani v prvním ani v druhém tahu nikdo nehodl. Proč nejsou tyto peníze převedeny do jackpotu následujícího tahu 23.3.2011,jak určují stanovy. Převedli jste pouze 2x 300.000,-Kč ( nemusí to však být peníze z předešlé sázky, ale jen odhad následujících příjmů).Do superjackpotu jste převedli z obou tahů místo stanovených 5% také o 2x100.000,- Kč méně.Součet nepřevedených peněz činí cca 3.000.000,- Kč, respektive 3.600.000,- Kč. Za to už bude pořádný mejdan až se šéf vrátí z kapaček.
Vloženo z: SW.QCT.UEE.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
nechápu jak to spolu souvisí............................
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
ezinárodní správce Centrálního registru dlužníků se rozhodl ukončit spolupráci s webovými projekty odkazující na oficiální stránky ministerstvech s implementovaným on-line protikorupčními aplikacemi umožňující nahlášení korupce státních zaměstnanců a politiků. Po více jak 6 letech upouští od významných nástrojů, které napomáhají odhalovat korupci, neboť současná vládní uskupení zneužívají státní moci k ataku na subjekty, které tyto protikorupční aplikace spravují. Centrální registr dlužníků odbor protikorupční linky je toho názoru, že v posledních letech dochází k největšímu rozkrádání veřejných financí, kdy pomoci mnohamiliardových prostředků jsou ovlivňovány silové složky, rozhodnutí soudců, ale i osoby z řad sdělovacích prostředků. Tento argument pouze dokládá řada doložených mnohamiliardových škod bez vyvození trestněprávních důsledků bez pozornosti řady deníků jež nekladou důraz na výsledek vyšetřování!
Vloženo z: SW.QCT.UEE.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2011
prosim kde ho najdem

Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2011
pohybuje se po Ostravě, Havířov a okolí
Vloženo z: AR.VH.HUU.WXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2011
dobře víš kde je, tak co to je za komedii
Vloženo z: AW.XT.EE.HH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.12.2011
Už se těším , až mu někdo v kriminále konečně pěkně natrhne prdel. To bude děvečka.
Vloženo z: WRB.HVR.UKW.HT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2012
Reklama pro mistra Adamčíka: dluh na výživném 70 tisíc, slibování dárečků, mobilů, notebooků atd..., dceři sms typu: jsi moje zlatíčko, mám tě moc rád, jsi moje hvězdička, moc mi chybíš...... fuj, chce se mi ...............
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2012
kde teď je ?
Vloženo z: XA.QNG.JYE.AB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2012
Schovanej většinou asi pod maminčinou sukýnkou... Kozlovice 274
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.04.2012
zlatokopka si stěžuje, asi nemá zajištěný příjem. nečti zprávy co ti nepatří.
Vloženo z: AW.XT.RD.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.04.2012
Pane Menšíku, a my se známe? Zdržte se, prosím, komentářů, když víte kulový... A děkuji za optání, příjem mám v pořádku, ani na dceru se nevykašlu a zbyde i pro ní
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2012
Já nejsem Menšík ale vás paní Ráslová znám. A když příjem máte a zbyde i pro dceru, tak proč se chcete hamit po někom, kdo nic nemá? Že by jen pomsta, že zlatokop zklamal? Dosti ubohé, ale to jen pro ty průměrně inteligentní. Z kvočny slepice nebude.
Vloženo z: AW.XT.AW.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2012
Aha, tak já se chci \\\\\\\"hamit\\\\\\\'.... Prosím Vás, opravdu se radši zdržte komentářů, obzvláště komentářů o inteligenci, sám jste jí evidentně moc nepobral. A neřekla bych, že mě znáte.
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2012
postřelená stará slepice__!!!!
Vloženo z: AW.XT.RR.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.05.2012
Kdybyste si raději každý zametli před svým prahem u dveří, tak byste udělali lépe, podle sebe soudím tebe?, hm asi to tak bude, viďte!!!
Vloženo z: AQ.QHT.UNE.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.08.2012
takže žádné novinky, žádné poznatky?
už došla řeč?
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.08.2012
Tak běžte s úžasňákem na kafe. Hezky se kamaraďte, půjčte mu peníze a ... pak můžete machrovat
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.09.2012
Jasně stačí zajet na Čeladnou a stavit se k němu na kafčo
Vloženo z: EAA.HTR.YR.WBD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.10.2012
Vážení páni a dámy zdravím zo Slovenska, aj tu už úraduje náš skvelý pán Ing. Adamčík. Aj tu sa samozvane necháva pozývať na dovolenky, áno a samozrejme sa aj naje, vyspí a vyserie za cudzie. Prípadne, keď má vrátiť peniaze, tak sa ohradí, že veď on urobil, také aj onaké. No náš pán Adamčík je podľa všetkého rozpoltená osobnosť, keďže je taký chudák, že nemá peniaze na vyrovnanie dlhov, ale na druhej strane - asi je to nejaké schyzo - zisťuje ceny apartmánov v Chorvátsku, príp. kupuje 2ha statky na Morave. Obeť tentokrát, ale predpokladám, že aj mnohé pred ňou s inteligenciou úplne na poriadku - samozrejme z pohľadu nášho pana Úžasného \\\\\\\"BLBKA\\\\\\\" - verte, že bohužiaľ aj všetky pre ňou a aj všetky čo prídu po nej, neostala v nemom úžase z jeho vozového parku, nakoľko má bielu socku oktáviu a prenajatý byt v Čeladnej bez chladničky. Dámy na kávičku k nemu nechoďte, lebo to by bola až príliš drahá káva a v prípade nejakých očakávaných požitkov...no tie zásoby viagry mu asi už došli. Dámy držím Vám palce pri získavaní svojich podlžností od nášho pána skvelého Adamčíka, teda naozaj je trapné, že sa du chudáčik sám musí obhajovať, keďže ho toľko ľudí má v zuboch. Ale prosím chápte to, že kým sa tie peniažky dokotúľajú z Holandských Antil až do Čeladnej to nie je sranda.
Vloženo z: AV.XHE.JUA.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Ráda bych s Vámi mluvila. Mohla byste mi, prosím, poslat kontakt na Vás na e-mail: \\r\\nilonaraslova@gmail.com? Díky Raslova
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Ještě jednou posílám ten email, vložily se mi do toho nějaký blbosti

ilonaraslova@gmail.com
Vloženo z: WRL.HVH.WR.XA ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2012
každý máme nějaké špinavé prádlo,ale jak se tady pere to nestačím koukat, některé ty zhrzené \"dámy\" asi nejsou dámy jinak by praly doma a ne na veřejnosti
Vloženo z: EAA.HTR.YR.WFY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2012
Vyzerá to tak,že nerozoznáte rozdiel medzi zhrzelou a naštvanou...ale aby ste to vedel rozoznať,musel by ste sa začať chovať ako dospelý zodpovedný chlap a nie ako rozmazleny fracek... nemate už na to vek a hlavne to znamená že by ste musel byť schopný konfrontovať daný stav a nie zbabelo utekať a zatajovať sa, resp hrať mrtveho chrobáka a hlavne mal by ste si vyrovnávat svoje podlžnosti.


Vloženo z: XA.VA.DAJ.QG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
Už je to záležitostí příslušného Státního zastupitelství ...ať pravda vyjde najevo, kdo komu dluží, paní MUDr.Lukášková ...s pozdravem Adamčík
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
Hodnocení MUDr.Lukáškové jejími pacienty
Neregistrovany uzivatel
pred 8 mesiacmi

Odpovedať
1 Užitočné
1 Nevhodné

Veľmi zlá komunikácia s pacientom, lekárka pôsobí dojmom, že chce mať celý proces čím skôr za sebou, jedná z pozície sily (nevysvetľuje alebo minimálne vysvetľuje), prostredie pôsobí škaredým, zastaralým dojmom.

Komunikácia s pacientom 25%
Dôkladnosť vyšetrenia 50%
Vybavenie - %
Zdravotná sestra 25%

Celkové hodnotenie
32%
Čakanie na objednanie 5 dní
Čakanie na vyšetrenie 15 minút

janko
Neregistrovany uzivatel
pred 1 rokom

Odpovedať
1 Užitočné
1 Nevhodné

velmi prijemny lekar

Komunikácia s pacientom 100%
Dôkladnosť vyšetrenia 100%
Vybavenie 50%
Zdravotná sestra 100%

Celkové hodnotenie
94%
Čakanie na objednanie 2 dni
Čakanie na vyšetrenie 15 minút

viliatko
Neregistrovany uzivatel
pred 1 rokom

Odpovedať
4 Užitočné
1 Nevhodné

neodhadla diagnozu, pacient je pre nu príťaž, zafajčená ordinácia, poobede ju tam nenájdete, niekedy ani doobeda, rada má úplatky stačí vo forme kávy, cigarety, vína, vtedy je na chvilku milá, evidentne ju práca nebaví!!!!

Komunikácia s pacientom - %
Dôkladnosť vyšetrenia 25%
Vybavenie 50%
Zdravotná sestra - %

Celkové hodnotenie
18%
Čakanie na objednanie 2 dni
Čakanie na vyšetrenie - minúty

gonny87
Neregistrovany uzivatel
pred 1 rokom

Odpovedať
2 Užitočné
1 Nevhodné

je to ovca ktora sa nestara o svojich pacientov

Komunikácia s pacientom - %
Dôkladnosť vyšetrenia 25%
Vybavenie 50%
Zdravotná sestra - %

Celkové hodnotenie
18%
Čakanie na objednanie 2 dni
Čakanie na vyšetrenie 15 minút
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
§ 373
Ohováranie

(1) Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní závažnejším spôsobom konania.

(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
b) a spôsobí inému stratu zamestnania, úpadok podniku alebo rozvod manželstva
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
Pristup p. Adamčíka je zaujmavý, chová sa ako \\\\\\\"zhrzelý\\\\\\\" chlap.\\r\\nLen je čudné, že odsudzuje pranie špinavej biielizne a osočovanie a pritom sám kona v tomto duchu, ale ked je oslovený sukromne tak sa zatajuje a neodpovedá..\\r\\nTo je dostačujuci dokaz kvality jeho charakteru. \\r\\n
Vloženo z: ECA.TN.UNE.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
hihihi to je legrace
Vloženo z: AQ.QTE.JWA.QRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.10.2012
MUDr. Pavol Lukášek PhD. ...ten ví také své ...
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
škoda, že paní doktorka nebere telefon ... mohli jsme si domluvit schůzku v Žilině na Moyzesové 20 - Okresná prokuratura
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.10.2012
nuda hoďte sem něcooo
Vloženo z: EAA.HTR.YR.WFY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.11.2012
Tak kde ten Lubosek tet je
Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.12.2012
správně česky se píše teď, máte problém s pravopisem že jo
Vloženo z: EAA.HTR.YK.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2013
tak pan inženýr dostal od Ježíška nové auto
Vloženo z: AQ.QTE.JTR.WSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
asi byl, na rozdíl od Vás, loni hodnej.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
asi víte všechno, tak kde máme mistra Adamčíka?
Vloženo z: AQ.QTE.JTR.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.02.2013
to e ale nuda neumřel Luboš náhodou?
Vloženo z: EAA.HTR.YR.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2013
Dobrý večer tak to teda koukám jak dopadl p.Adamčík takovej frajer...
Vloženo z: AA.FH.LJ.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2013
Ing. Adamčík na hrad !
Vloženo z: ECA.SER.TWA.EA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.02.2013
Ilonko, tak se stím smiř a dej už pokoj. si trapka.
Vloženo z: AW.XT.HU.RVQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.02.2013
a proč se s tím Ilonko nemůžete smířit, vždyt je daleko,nebo Vám chybí penízky? To jste nenašla nikoho lepšího?
Vloženo z: EAA.HTR.YR.WAD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.04.2013
no a konec, to bylo keců
Vloženo z: AW.XT.HV.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.06.2013
Lubomir Adamcik bydli v soucasne dobe na Celadne Farske louky a jezdi bila Skoda Octavie model 1.
Pohybuje se okolo hotelu Prosper a auto parkuje vedle.
Vloženo z: TO.XSV.WU.QX ( 7 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2013
starý, nemocný, bez prostředku....mlýny melou
Vloženo z: EAA.HTR.YK.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.04.2014
už mlýny domlely?
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 32 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.04.2014
Může ho někdo blíže specifikovat, popřípadě napsat SPZ? Mám pocit, že na nás zkouší nějakou boudu, ale nejsem si jist jestli se jedná o stejnou osobu.
Vloženo z: SQ.FT.DRA.GAS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.04.2014
Bila Skoda Octavia bile barvy model c. 1. a SPZ dodame . a jinak je zalezly u rodicu v Kozlovicích .
Vloženo z: TO.XSV.WU.WWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.07.2014
Dam odmenu tomu kdo ho najde. je ultra podvodník ,jen to hraje na velkeho socialniho opatrovníka.
Vloženo z: TO.XSV.WU.WWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.08.2014
Dam 5000 kdo mi ho najde a dovede.
Vloženo z: TO.XSV.WU.WWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2014
Tak a uz na nej doslo Lubka jde brucet za alimenty. Klasika neplati na dite. Tak to urcite se hodi marod. No a jen info zase klofl nejakou najivni slovenku. Pro veritele bydli u rodicu v Kozlovicich.
Vloženo z: AW.MH.DT.KA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2015
Kde je pan Ing. Adamčík ???? ....... mějme ho na očích .... víte to někdo ??
Vloženo z: AK.XTB.EN.WXH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2015
No něco hodně nám dluží p. Adamčík , a ten jeho křivý nosánek by byl třeba narovnat . Kde je ?????........ pomůžete ,
Vloženo z: AK.XTB.EN.WXH ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2016
Je v Kozlovicích na Moravě.
Vloženo z: AA.QTE.UYB.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.04.2016
Prestavuje domecek po rodicich na maminku bere socku a jezdi oplem zafirou
Vloženo z: EAA.HTR.UR.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
EURORECYCLING spol. s r.o. v likvidaci detail
PUROCLIMA s.r.o. detail
C I R C L E , spol. s r.o., v likvidaci detail
Jana Damsky detail
Jiří Kašpar detail
MUDr. Josef Houska detail
David Dráb detail
Jiří Dohnal detail
Květoslav Müller detail
Jiří Nachtmann detail
Anna Sommerová detail
Ivo Prokeš detail
Ladislav Poša detail
Martin Šmuk detail
Ing. Rudolf Seget detail
Jiří Hořínek detail
Lubomír Drbal detail
Radomír Štverka detail
Jiří Mazáč detail
Regina Hermanová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382