18.02.2018 06:04:26
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 200 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jan Odlevák

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 70319987 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Šumbark
Obec: Havířov
PSČ: 73601

Datum vzniku: 30.01.2001

Datum poslední změny: 15.08.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
27.08.2013
Podpodnik, ktory preda kamery(ktore nefunguju), naslubuje veci a uz sa neozve, ani po reklamaciach a telefonatoch. Chodi po forach na internete a vymazava negativne nazory.

Vloženo z: EWC.HEA.TEG.BC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.09.2013
Firma je jeden riadny podvod. V Trnave tak isto dodali kamery(cinske ) ktore nemaju ani znacku ani model, ani technicke parametre proste nic to nema.. A vravia ze na fakture su uvedene vsetky technicke specifikace.. na fakture je napisane ze je to IP kamera ale ktovie co a ktovie aka . Nieje mozne ktomu nic pripojit na telefonaty neraguju, na email neodpisuju len slubuju anic z toho.
Vloženo z: SQ.QCT.JWH.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2013
Dobrý den, musím reagovat na Vaše obvinění. Firma není žádný podvod funguje od roku 2001 to zaprvé. Veškeré údaje na faktuře jsou zcela pravdivé a legální. Pokud se jedna o Trnavu i když píšete jako anonym vím, že se jedná o pana Doboša který používá systém už více jak pul roku. Tip kamery je uvedený na faktuře kterou jste při koupi dostal co se týče dalších parametru jsou napsány na specifikaci kterou pan Doboš dostal při zakoupení systému. Několikrát jsme spolu hovořili proto není namístě psát, že s Vámi nikdo nekomunikuje. Na email jsem Vám také odepisoval mohu popřípadě doložit. To, že je kamera vyrobena v Číně není přeci v dnešní době žádné překvapení !!! Prosím uvědomte si, že poškozujete dobré jméno firmy naprosto zbytečně a že může být vše řešeno podání trestního oznámení na určitou osobu.
Vloženo z: AW.QNG.JWW.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.06.2015
Firma IPEKAM v čele s panem Odlévákem, je jeden velký PODVOD! Prodává čínskou kameru v hodnotě 600 Kč za 1500,- Kč a software za deset tisíc korun, který se dá sehnat v číně za pár korun!! A to zdaleka není všechno! Dejte ruce pryč od této pochybné zlodějské firmy, která láká slušné lidi formou podomního prodeje! Slušnost a čestnost jsou vlastnosti, které dělají z lidí lidi, ale to se ve Vašem případě říct nedá. Vydělávat si podvody a obelháváním umí kde kdo, ale vydělávat slušně a poctivě umí dnes opravdu jen málokdo. A takoví lidé, kteří se neživí poctivou prací, připravují lidi, kteří se snaží poctivě uživit sebe i svou rodinu o peníze! STYĎTE SE PÁNOVÉ!
Vloženo z: PD.QEY.UYR.X ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2015
Dobrý den, konkurenční boj je opravdu hrozný Pane Novák. Firma IPEKAM je velice seriozní Fa. Žádné kamery po 1500,- korunách nemáme. Když se podíváte na naše stránky cena kamery je 1800,- nejlevnější. Software taktéž neprodáváme za 10k jak píšete tohle je cena kamer včetně software. To ,že jsou kamery vyrobené v Číně je normální věc, je to stejné jako Vaše televize kterou máte doma, telefon který používáte atd. Je až neuvěřitelné že v roce 2015 je potřeba tohle řešit ! Nikdy jsme nikomu netvrdili že jsou kamery vyrobeny v USA nebo D. Podomní prodej taktéž neděláme nechodíme po domech.\r\nTakže z toho všeho co jste tady napsal vyplývá, že jste si od nás ani žáden systém nekoupil. Jedná se pouze o konkurenční boj který chápu :-D . Proč tady lidem nenapíšete své jméno a telefonní číslo ? Takový příspěvek tady může dát opravdu každý a to je smutné.
Vloženo z: AW.QNX.JUE.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.08.2015
Dobrý den, s panem Novákem naprostou souhlasím. \bylo by potřeba se spojit a podat trestní oznámení.
Vloženo z: SQ.XNY.JYR.WRT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2015
Pan Odlévák je opravdový podvodník!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: SQ.XNY.JYR.WRT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2015
Dobrý den, pane Odlevák omlouvám se za svou prvotní reakci, vím byla unáhlená, ale nedivte se. Firmy, kterým jsem roky dělal servis přes počítače a několikrát jsem jim nabízel kamerový systém tak nabídky nevyužily. Najednou přijdete Vy s Vaší firmou nastavíte nehoráznou laťku za internetové připojení, na kterou se my nemůžeme dostat protože bychom se neuživili a ještě jim uděláte za pár korun kamerový systém. Pak se nedivte, že ve mě bouchly saze. Tudíž se ještě jednou omlouvám a Prosím Vás stáhněte to trestní oznámení na mne, děkuji Novák
Vloženo z: EWL.HER.TKR.RAZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2015
Pozor jsou to podvodníci! Sice v příspěvku výše píšou, že nejlevnější kameru mají za 1800,-, ale prodají Vám ji klidně za několik tisíc a navykládají o ní neskutečné nesmysly. Přitom si ji můžete koupit třeba tady za 30 dolarů i s poštovným: http://www.aliexpress.com/item/NEO-Coolcam-Pan-Tilt-P2P-Wireless-Wifi-IP-Camera-2-Way-Audio-Network-Cameras/32349107897.html\r\nŽe software za 10tisíc neprodávají je pravda. Protože ho nabízí pod tajemným názvem V10502 za 15700,-. Ve skutečnosti se jedná o Super Client Shenzhen VStarcam Technology Co., Ltd, který je dodáván ke kamerám.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.12.2015
Dobrý den , pane Odlevák tak si pročítam recenze na vaše kamerové systémi a s většínou negativních příspěvku souhlásim, i mně jste prodal IP KAMERU+SOFTARE10502 plus inst. za 10400kč bez dph.stim že každá další bude za super cenu 3500kč i z dph ale po roce zjíštují že to jsou jenom plané řečí váš Super klient a spoustu dálšich kterým jste nasliboval v Javorníku a okolí .ps.nenechte se nápalit jako já . čd.2014/0300
Vloženo z: AA.QNX.JYK.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.12.2015
Dobrý den, pane Odlevák. prodal jste mi kameru kterou jste prozatím zapojil jenom na zkoušku s tím, že máte málo času a ještě někám musíte odjet a přijedete kameru dojinstalovat. Bohužel od 27.1.2015 jsem se Vás nedočkal. Platbu 10400Kč jste dostál v hotovosti ten den, ale kamera na druhý den nejela.Hned jsem volal pana Branka a on mi při hluku hracích automatů zdělíl, že je vše v pořádku a už jsem se víckrát nedovolal. Mám Vás považovat také za podvodníky ? č. faktury je 0355 . Kontaktoval jsem Vás přez jednu pani s Karviné proto,že nereagujete na telefony ani na meily . Kamera nemá žádné ID číslo ,ani o jaký model se jedná. Buďte tak laskav a přijeďte kameru zapojit.
Vloženo z: EAA.SYR.TER.FU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.05.2016
podajte na toho Cur@ka konecne uz nejaku zalobu.
Vloženo z: SQ.QCT.UHR.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.06.2016
Pan Jan Odlejvák mne podvedl a moc se mi to nechce přiznat. Je to tedy podvodník, který zneužívá důvěry zákazníků. Mohu jen potvrdit vše, co o jeho firmě bylo uvedeno výše. Hledám způsoby, jak jeho nelegální činnosti zabránit a pomoci tak dalším obětem.
Vloženo z: XA.QWE.UUA.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2016
Přidávám se k ostatním podvedeným. Podám na něj 19.12.2016 trestní oznámení pro podvod, pokud se budete chtít přidat kontaktujte mne na rudolf.sykora@seznam.cz
S pozdravem Rudolf Sýkora, Hodonín.
Vloženo z: SQ.XTB.UER.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2017
Dobrý den,
jedná se o podvodníky, kteří naslibují to co není pravda a poté nezvedají telefony. Prezentují se jako solidní společnost, ale jedná se o podvod na klienty. Zvažujeme podání trestního oznámení.
Martin S.
Vloženo z: WRB.ET.UJR.WFD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2017
Taky se bohužel přidávám do zástupu podvedených zákazníků, prodali mi kameru za 12800,-Kč s tím, že budu mít zřízené vzdálené uložiště, nic mi nenainstalovali do PC, neboť žádné nevlastním i když to uvedli do dokladu (bohužel jsem jej podepsal bez brýlí, moje chyba) a nic již nedodali a nezřídili z toho, co naslibovali. Po čtrnácti dnech a telefonické reklamacích kamery, která vykazuje každodenní výpadky, mi pánové zablokovali telefonní číslo a na reklamace emailem reagují tím, že jen píši lži!!!
Dušan Svěrák, Ostrava
Vloženo z: WRL.HVR.UEG.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.01.2018
Dobrý den, mám podobnou zkušenost s firmou CLOUDCAM (p. Odlejvák) . Chci se zeptat dořešil někdo už trestní oznámení? Určitě o něm zvažuji . Kdo máte nějakou zkušenost prosím kontaktujte mě na jollyjo@email.cz.\r\nDíky
Vloženo z: AR.XNB.TN.GWR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2018
Dobrý den, většina z vás co tady píšete od nás nemá ani kamerový systém viz. Pan Sýkora a další. Zbytek tady napsal jen proto ,že si přečetl příspěvky od lidí kteří ani nemají kamerový systém. Jedná se o poškození mé Firmy kde jsem již podával trestní oznámení na firmu provozující tyto stránky. Dopadlo to tak že tyhle stránky jsou podvodné jejich sídlo společnosti na daných adresách není.Provozovatele se nepodařilo vypátrat. Uvědomte si prosím,že kdyby firma byla podvodná nebyla by od roku 2001. Navíc každý můj zákazník dostává doklad i z EET pokladny takže vše je zaznamenáno na FU.Každý kdo tady píše ještě nepodal trestní oznámení, protože se o žádný podvod nejedná. Takže místo toho aby jste tady psali hlouposti, zajděte raději na PČR podat to trestní oznámení a myslím že PČR vás dostatečně poučí. Děkuji za pochopení Odlevák Jan.
Vloženo z: JC.UA.CA.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.02.2018
Asi nejlepší reklama na tuto firmu. "Takže místo toho aby jste tady psali hlouposti, zajděte raději na PČR podat to trestní oznámení a myslím že PČR vás dostatečně poučí. "
Vloženo z: AR.XNB.TN.GWR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2018
To je zajímavé Pane Tomáši Nový, že tady píšete už několikáty příspěvek když jste si zakoupil kamerový systém se kterým jste byl velice spokojený, protože jste si po třech týdnech dobíral další kameru. Dokonce jste chtěl kamery zakoupit i pro zaměstnance jako vánoční dárek. Jsme spolu navíc v kontaktu tudíž opravdu nechápu proč píšete tady. Tohle je další důkaz toho, že jste spokojený do doby než si přečtete tyhle bláboly a změníte názor o 360 stupňů. Navíc se neumíte ani podepsat pod svůj příspěvek a udáváte nějaký email jollyjo@email.cz který ani neuvádí o koho jde. Nebudu tady dále psát romány, protože nemám na to čas psát emaily, sms a do toho se ještě vyjadřovat na tyhle podvodné stránky. Takže pokud máte problém prosím volejte nebo pište na čísla a emaily které moc dobře znáte, protože tam vždy odpověd dostanete.
Vloženo z: EWL.HER.TKR.RAZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.02.2018
Už jsem se do této debaty nechtěl pouštět , ale je dobré upozornit ostatní na co si mají dát pozor. Takže pane Odlévak uveďme fakta!
Ano přijel jste 12.12 s kolegou k nám na prodejnu po Vašem předchozím telefonátu. O kamerách jsem přemýšlel a přiznám se , že jsem to měl konzultovat s někým kdo tomu více rozumí ( má chyba a Vám všem doporučuji nabídky podobných firem probrat s někým kdo vidí do problematiky). Přijeli jste a přivezli kameru , napojili jí na wifi a kamera měla slušný obraz. Líbilo se mi to , že to je bezdrátové a to jste mi ještě řekli (a měl jsem možnost bavit se i s ost. klienty a ty měli stejnou zkušenost) , že ta kamera nepotřebuje ani napájení z elektrické sítě , že máte malý článek na světlo ( ne denní ale na intenzitu světla) , který kameru napájí . Whauuuuu to je pecka a to chci , neměli jste ho u sebe a slíbili jste , že ho dodáte. Nedodali jste ho a co jsem se ptal člověka z oboru , nic takového neexistuje! Dále jste mi slíbili , že mi do 5 týdnů namontujete záznam na cloud, že to neděláte v ten den , že by z toho člověk měl plnou hlavu. Nepřijeli jste od té doby jsme se spolu už neviděli . Jen s vaším kolegou , který přívezl kameru pro prodavačku které se také líbilo to co jste naslibovali , ale ne ta realita. Mylsím tí kameru z číny v hodnotě 800 kč. Ale to vem čert, objednal jsem si službu a Vy jste ji nesplnili. Takže stále čekám na zprovoznění záznamu kamery , které jste při montáži sliboval. Co se týče komunikace. Vy ani Váš kolega jste nekomunikovali ani jeden , až do doby než jsem pohrozil ,že celou věc předám svým právníkům ! tady mi ostatní Vaší zákazníci potvrdili stejnou zkušenost. Začal jste mlžit a slibovat , že přijedete a doděláte práci kterou jste slíbil nestalo se tak. Do dnešního dne jste u mě nebyl a slíbenou práci nedokončil.
Takže ke změně o 360 stupnů jen to , že ta změna je přesně úměrná tomu co slibujete a k tomu co plníte!
Je mi vcelku jedno jak jsou podvodné tyto stránky , já vím jakou mám s Vámi zkušenost a rád se o ni podělím s ostatními.
V současné době se celá situace řeší i po jiné rovině a jeslti má někdo zájem se přidat určitě se stačí ozvat na jollyjo@email.cz.
Krásný den
Vloženo z: AR.XNB.TN.GWR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Lukáš Liška Mgr. detail
Jan Pacovský Mgr. LL.M. detail
Zuzana Kollárová JUDr. detail
Lucie Bányaiová JUDr. detail
Martina Kadaňková Mgr. detail
Richard Rolfes Mgr. detail
Martina Pešáková Mgr. detail
Jiří Johana Mgr. detail
Vladimír Chýský JUDr. detail
Martina Kaplánková Mgr. detail
Stephan Heidenhain Dr. detail
Nataša Králová Mgr. detail
Adam Sigmund Mgr. detail
Eva Neradilová Mgr. detail
Lukáš Janíček Mgr. Ing. detail
Andrea Tatarová Mgr. detail
Pavel Letáček Mgr. detail
Irena Duffková JUDr. detail
Magdalena Vašinková Mgr. detail
Petr Polach Mgr. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382