17.11.2018 18:39:45
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jana Háteová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 86936786 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Česká Třebová
Obec: Česká Třebová
PSČ: 56002

Datum vzniku: 07.07.2008

Datum poslední změny: 23.05.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Zaměstnavatelé

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
05.08.2013
Zkušenost s firmou Ernwest mám špatnou,paní Háteová chtěla poplatek 600,- a oni že mi pošlou práci domů (kompletování) .Peníze jsem bohužel poslala,ale žádnou práci mi neposlali. Takže je to podvod.Neodpovídá na telefon ani na email. Žádám paní Háteovou,aby okamžitě poslala celou částku zpět na mou adresu!!!!!
Vloženo z: AQ.VC.DAW.WQB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2014
21.2.2014 Před pár dny jsem obdržela nabídku práce na zákl. inzerátu soukromé osoby na práci z domu od fy SOLINOR, a protože jsem již přišla také o pár stokorun za poplatky a výsledek prc nic, tak jsem trochu pátrala a ejhle, tato fy je dle uvedeného IČO také na paní Janu Háteovou z České třebové, takže se přikládním k těm záporným hodnocením a opravdu věřím, že ty kladné si píší sami nebo je píší ti lidé, kteří pro ně dělají tu práci z rozesíláním nabídkových prospektů. Na tohle jsem už naletěla jednou a opravdu nehodlám vydělávat na lidech, kteří jako já potřebují peníze a shání opravdovou práci. I když peníze nutně potřebuji, nejsem hyena. Podle mě je to je to vědomé klamání lidí, bohužel jsou asi díry v zákoně, protože i na Moravě je takovýchto firem dost – pár jsem jich vyzkoušela a vygooglovala, mají www stránky pod různými názvy – např, dva bratři cca 4 fy a dělají totéž. Asi jediná práce, kterou od nich dostanete, je právě to obálkování a lákání dalších obětí. Takže paní, jak se zdá podniká dál a nikomu t \" tam nahoře\" to nevadí.
Vloženo z: TO.QHX.UEE.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 12 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.10.2014
Dobrý den.Také jsem se napálila a této paní jsem poslala 800 kč.Byla mi slíbená práce (plnění obálek).Žádná práce ale ke mně nedorazila.Tato ženská je velká podvodnice a mměl by s ní konečně někdo něco udělat,aby neokrádala další lidi.
Vloženo z: EWI.SGA.UE.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2014
Zdravím.Pozor další společnost obchodní firmy SELVINTECH s.r.o
Montáž ozdobných a dekorativních výrobků
rejstříku teto firmy figuruje: Jana Hateová

Vloženo z: TV.FS.DKT.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 11 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2014
Na anonymní blábolení a očerňování vás tady užije. To by vám šlo.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2014
Zdravím, chtěla bych se zeptat. Dostala jsem od firmy Selvintech s.r.o nabídku na domácí práci. Je to výroba a montáž dekorativních výrobků. Chce po mě 1 550 korun jako vratnou zálohu na materiál, balení atd. Mám je odeslat a zkusit to nebo se na to vykašlat ????? díky za odpověď. ...
Vloženo z: AA.QNB.R.KHA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 13 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2014
Dobrý den,také jsem naletěl p. Háteové,a vidím,že nejsem sám.Asi je na čase jednat a ne brečet.Napadají mne dvě věci,rozšlápnout té paní obálku,tak aby byla k nepoznání.Nebo její obálku nechat shořet.
pak je tu ještě možnost trestního oznámení,což udělám neprodleně!!!!A také využiji všech možností,které nabízí internet a přátelé přátel...Kdo chce kam,taky tam skončí a příjemné to nebude!!
Vloženo z: AV.XNT.E.RQQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.12.2014
Dobrý den,dneska sem obdržela dopis od firmy SELVINTECH A CHCOU POMĚ POSLAT PENÍZE NA UČET 1.650KČ bylo mě to divný tak sem si našla na seznamu tuto firmu a koukám že nejsem sama. Dopis mužu roztrhat a jsem štastná že sem nenaletěla diky vám,co tady píšete.
Vloženo z: EHH.HBR.WR.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2014
Dobrý den. Já jsem naopak obdržela balíček už přímo s výrobním materiálem ke skládání vánočních hvězdiček z korálků. Byl tam přiložený i vzorek výrobku, jak to má vypadat složené. Přišlo všechno, co jsem si objednala. Já jsem naopak s touto firmou spokojená, protože u jiných mě poslali za peníze jen adresy jiných firem a většinou do zahraničí. Tohle je první, kde zaslali balíček s materiálem k výrobě. Je to moje první pozitivní zkušenost s nabídkami tohoto druhu.
Vloženo z: AQ.QTY.UWR.QZT ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.12.2014
Firma posílá v balíku už přímo výrobní potřeby. Žádné katalogy nebo papíry. Vyrábím vánoční ozdoby přímo pro tuto firmu. Poslali i vzorek hotového výrobku a všechno potřebné. Nic nemusím sama schánět a kupovat. Vyrobené to posílám zase na firmu. Jedná se o předměty z korálků. Pokud to je v uvedené kvalitě zhotoveno, všechno proplatí. Já se snažím vyrábět podle přiloženého vzorku a pokynů. Za první zásilku tam sice platba je, ale vracejí ji zpět po zhotovení 30 výrobků.
Vloženo z: EWI.HYB.TRA.B ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.12.2014
Bacha jsou to zmrdi,ještě všude dávaj komentáře jako ten z 11.12.Je to podvod!
Vloženo z: TH.QEV.UTW.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.12.2014
Koukám opravdu plodná diskuze. Podnikatelským konkurentům výše zmiňované J.H. doporučuji platit pisatele s lepší slovní zásobou než jen vulgární a pomlouvačné hlupáky.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.01.2015
Dobrý den, dnes jsem také obdržela nabídku na montáž ozdobných a dekorativních výrobku od firmy Selvintech Česká Třebová s výzvou o zaplacení 1650 Kč. Přečetla jsem si diskusi a je mi jasno. Nechci nikomu křivdit, ale ta pozitivní hodnocení si může nabízející napsat sám. Má, prosím, ještě někdo další zkušenosti s touto firmou?
Vloženo z: EAA.HGH.URG.RAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2015
Dobrý den. V první zásilce mají už materiál na sadu výrobků. Vyrábíme vánoční ozdoby /celoročně/. Není to tak, že by poslali jen nějaké papíry s kontaktama na zase jiné firmy za další peníze a tak pořád dokola. To je snad první firma, která mi poslala přímo montáž výrobků přímo pro ně. Je to o zapracování. Mě se to napoprvé vyrobit nepodařilo, tak mi poslali zásilku znova a to už bylo v pořádku. Navíc těch 1550 Kč mi už vrátili, jak píšou.
Vloženo z: JC.UA.EU.RHG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.02.2015
V tomto s předchozim příspěvkem souhlasim, poslali mi přimo už materiál na práci. Vyráběj se ozdoby po sadách, v sade je 5 výrobků. Nejdřív se dělá zkušební sada. Tu mi schválili a uz pro ně vyrábím. Říkají, že to je celoroční práce, tak jsem zvědavá. Za zásilku jsem platila 1650 Korun ale tohle mi vrátili po 2 měsících i s výplatou.
Vloženo z: XC.UA.LK.WV ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.02.2015
Dobrý den,moje mamka také zaplatila poplatek okolo 1500,-Kč,výrobky zkompletovala,ale bohužel jí je vrátili,že to prý neodpovídá kvalitě,takže to vypydá,že to dělají,tak aby Vám nemuseli vracet peníze a nic platit.Výrobky jsem viděla,nemyslím si,že to bylo špatné,ale kdo chce,tak si vždy chyby najde.Teď je opraví a zašle zpět.Tak se uvidí,co jsou zač.Bohužel další zklamíní.
Vloženo z: WRL.SGR.UTS.RAQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.02.2015
Zdravím. Je pravdou, že součástky zasílají už v první zásilce. Jinde jsem zatím za peníze dostala vždycky jenom katalog k výběru za další peníze. Ty ozdoby se dají vyrobit. Mě se to taky napoprvé nepodařilo. Poslali mi to k opravě ale žádné další peníze už nechtěli. Zaplatila jsem těch prvních 1650 KČ. Myslím, že to tak složité zase není a chce to se do toho trochu dostat. Já už pro ně normálně vyrábím sady a není problém s placením, když to je vyrobené dobře.
Vloženo z: AQ.QTY.UNW.QE ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.03.2015
Dobrý den. Vyrábím vánoční ozdoby z korálků a je pravdou, že v baličku za 1650 Korun je materiál na výrobu těchto ozdob. Ozdoby musí být vyrobeny podle jejich vzorků, které jsou taky v první zásilce. Potom ozdoby firma proplati. Vyrábějí se po sadách, takže proplácejí vždycky sady. Ale funguje to.
Vloženo z: EWI.SGA.TTG.ZD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.03.2015
Hezký den, ráda bych věděla, zda někdo z těch, kdo napsal pozitivní příspěvek je z Trutnovska nebo náchodského okresu. Moc děkuji
Vloženo z: EWI.HG.RU.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.03.2015
To ano, ale musíte ty vyrobky složit dobře. Mě se to podařilo až na další pokusy. Ale nakonec mi to všechno schválili a teď už dostávám pravidelně materiál i peníze. Vyrobit se to dá, není to tak složitý. Sice chtěj první platbu nějakých 1700 ale zase už pošlou rovnou práci.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.03.2015
Začala jsem pro ně vyrábět sady vánočních ozdob. Tak jsem čekala, jestli my zaplatí vyrobené sady a zaplatily. Zatím to běží bez problémů. Pracuji na dalších sadách a když vrátí i tu platbu 1700,- Korun co jsem nejdřive musela poslat jak slibují, tak mě firma mile překvapí protože by to bylo prvně, co jsem na něčem podobném neprodělala.
Vloženo z: AR.MN.HJH.GW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.03.2015
Omlouvám se, předchozí příspěvek měl být řazen jako pozitivní
Vloženo z: AR.MN.HJH.GW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.04.2015
Koukám nic se nezměnilo stále stejné problémy. Jak toho či onoho napálit. Jak toho či onoho okrást. Nad Čechy prostě není. Stále stejné hyjeny, co svědomí víte vůbec co to je??? Ale až ....... to bude rána. Tak pa.
Vloženo z: AQ.QHT.UNE.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2015
Dobrý den, firma výrobky odkupuje, jestliže jsou dobře udělané. Po pár pokusech jsem se do toho dostal a nyní už vcelku bez problému vyrábím vánoční ozdoby. Investovanou částku 17000 Korun mi už vrátili. Je dobře, že posílaj už přímo součástky a né za peníze jen další odkazy na jiné firmy.
Vloženo z: PD.QZE.EW.G ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.04.2015
Lidi, kdo máte trochu logické myšlení, tak si musíte domyslet, že se pravděpodobně jedná o podvod.Obsah některých příspěvků si je svým obsahem nápadně podobný, jako by je psala tatáž osoba a částka k zaplacení je pokaždé janá, jak se píše v minulých příspěvcích.Takže si to každý uvažte podle svého, než pošlete oněh 1 500 - 1 700 kaček někam komu si na přilepšenou, já je využiji jinak.PS.hodně úspěchu při hledání té ,,poctivé\\\\\\\" práce na doma.
Vloženo z: ECF.CT.UY.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2015
Taky mi dnes dorazil e-mail s nabídkou prací ... nezdálo se mi číslo účtu proto jsem firmu hledala .. nejen že jsem našla tyto negativní příspěvky ale onu firmu jsem hledala i na mapy.cz no jediný co jsem našla na danou adresu byli pouze bytovky takže ty komponenty mají uskladnění v bytě 3+1 .. no 1700 kč využiju určitě jinak než že jim je pošlu..
Vloženo z: EHH.AN.JTR.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2015
Je to jedna z mála nabídek tohoto druhu kde zasílaj přímo práci a né jen nějaké papíry s nesmyslnejma katalogama a tak různě jako jinde. Už v prvním balíčku je materiál k výrobě sady, které pak vyrobené proplatí. Takže to je podle jejich informací i s tou částkou 1700. Poprvé jsem nepřišla o peníze. A to už jsem zkoušela tak 4 firmy. Všude jinde mi poslali jen nějaké odkazy na další firmy.
Vloženo z: PD.QZE.JU.WG ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.04.2015
Zdravím, to ano jde tady o práci pro českou firmu s přímou výrobou. Ozdoby ale musí být vyrobeny dobře a musí hezky vypadat, potom je proplatí. Takže to chce se do toho trochu zapracovat. Vyrobit se to ale dá. Výhodou je, že tam jsou opravné pokusy, když to hned prvně není složený dobře. Těch 1700- vrátili až jsme pro ně začali pravidelně vyrábět.
Vloženo z: PD.QZE.VJ.GWR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.05.2015
Taky mi přišel meil s intrukcema, možná by to chtělo fotku, takhle může napsat kdokoli cokoli. Nějaký hmatatelný důkaz, že firma existuje, někde pevně sídlí a nejen psané slovo.Každopádně mě vždycky varovali zkušení....neber práci, kde musíš nejdřív zaplatit.Příjdeš o to.
Vloženo z: TK.VH.HRE.GAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2015
Zdravím. Výroba vánočních ozdob je poměrně dobrá práce, pokud Vám nevadí ruční výroba. Práce je po celej rok, i v létě. Vyrábí se to z jejich materiálu, který si vždycky objednám podle potřeby. Naštěstí tam nejsou časové lhůty na dodání hotových výrobků. Odkoupí a proplatí vždycky vyrobené sady po 5 kusech. Výrobky ale musí vypadat hezky, jinak je nevemou. Koho trochu bavi takovégle práce, tak to složité není, dá se do toho rychle dostat. Platba za materiál tam je sice 1800 ale jinak bych ho taky musela kupovat v obchodě.\\r\\n
Vloženo z: EDW.SNA.UEQ.SAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.06.2015
Dostala jsem materiál na vánoční ozdoby už v první zásilce. Výrobky mi byly schváleny a dale už si objednávám materiál podle sebe. Časové lhůty nedávají, což mi vyhovuje, protože výrobu ozdob mám jen přivýdělek. Platbu 1750 vrátili bez problémů ale až po určité době práce.8
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.06.2015
V první zásilce posílají už věci k práci, výrobě ozdob. Je to pro stejnou firmu nejde o zprostředkování. Po pravidelné spolupráci mi 1750 vrátili. Takže práce bez problémů ale jen pro ty, co hledají manuální výrobu menších předmětů.
Vloženo z: SQ.XNV.JWK.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.06.2015
Dobrý den a je to ze smlouvou? To pošlete peníze jen tak a čekaly co dal? Já bych to u někoho chtěla vidět. Třeba zajet k paní do Brna kouknout že to dělá a pak jít do toho. Protože přijít o peníze kterých moc neni se mě nechce
Vloženo z: AV.QZG.UEE.WRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.06.2015
Dobrý den, nemusíte posílat peníze předem. Můžete až vám dojde balíček. Já jsem si to také tak nechala poslat a bylo to 1800 až jsem měla zásilku. Byl tam výrobní postup všechen materiál a zpracovaný výrobek jako vzorek. Akorát tam jsou dodavatelský dohody, ne zaměstnanecké smlouvy. Jde o domácí výrobu.
Vloženo z: AV.XNT.D.B ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.07.2015
Je hodně divný, že jednatelce je 71 let.
Vloženo z: TV.FW.HVU.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.08.2015
Spolupráce s touto firmou bez problému, materiál k výrobě ozdobných figurek z korálků si dodávají, výrobky zase odkupují. Nemusím nic prodávat a nabízet, jen musí být vyrobeny dobře, podle vzorků, jinak se musí opravovat, to si myslím, že je ale všude. Nejde o běžné zaměstnání ale o výrobu.
Vloženo z: AQ.VC.DET.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.09.2015
Dnes jsem dostala email od této firmy a posílat 1750 korun? pff to je mazec, takových peněz. Do toho fakt nejdu. Chci si vydělat a ne posílat někomu takovou sumu. To se mi nelíbí.
Vloženo z: JC.UA.CE.RHG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.09.2015
S paní "jednatelkou" Háteovou jsem měla taky problém... poslala jsem 800,- , s tím, že mi pošle materiály na jakési plnění obálek. Jinak bylo to pod hlavičkou firmy Rewest. Když jsem marně hledala jakýkoliv telefonní kontakt, nic jsem neobjevila.
Bohužel jsem naletěla, nicméně v současné době zvažuji trestní oznámení. Kdo by se chtěl eventuelně připojit k hromadné žalobě, pokud jste zaslali jako já peníze, a přišly vám pouze papíry, že máte uveřejnit inzerci a posílat tytéž papíry, co poslali oni vám...ovšem s tím rozdílem, že 800,- nepošle další člověk vám, nýbrž paní Háteové do její údajné firmy Rewest. Prosím, kdo se bude chtít připojit, do konce září pište maily na adresu tina589@seznam.cz.
Co se týká pozitivních komentářů, je evidentní, že nejsou věrohodné. Opakující se věty, lživé informace, žádný feed back. Takže takto za mne... Příjemný den všem.
Vloženo z: EWL.HER.UEA.SUZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.09.2015
Já jsem obdržela nabídku montáže korálkových ozdob a výroba začíná od první zásilky, v té je vzorek výrobku a materiál na 5 sad. Ozdoby potom odkupují. Ale nejedná se o firmu rewest. A hlavně jde o výrobu, ne zaměstnání. Může se vyrábět doma i nemusí, to je na každém, jestli v dílnách nebo doma. Výrobky musí dobře vypadat, pak není problém v zaplacení. To mají předem dané. Já jsem to musela chvilku zkoušet, než jsem vyrobila podle vzorku.
Vloženo z: PD.QZE.RW.GAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.09.2015
S touto firmou zatím problém nemám. V minulém týdnu jsem dostala i zpět 1750 co jsem dala za první balíček a výrobky zpět kupují. Prodávat nic nemusím, takže zatím dobrý. Než jsem se do toho dostala, musela jsem 3x dělat opravu ale teď už v poho.
Vloženo z: AW.XNX.JUR.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.10.2015
Lidi, proboha, nic jim neposílejte!!! P. Háteová bude určitě podstrčená figurka. Všechno má pod palcem Velcl, známý podvodník. Hajzl jeden. Doufám, že na něj brzy dojde. Mějte se skvěle a myslete mozkem :-)
Vloženo z: EWI.SGA.TR.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2015
Vážený "chytráku" s posledního příspěvku. Nepleťte sem jiné osoby a subjekty. Jestli máte špatné zkušenosti s určitou osobou, nehaňte firmy, které s tím nemají nic společného a laskavě si napište tam, kde Vás podvedli. Opravdu plodná diskuze tady. To se to čmárá anonymně.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.11.2015
Zdravím. Ta firma odkupuje vytvořené výrobky, nenabízí běžný pracovní poměr například na dobu neurčitou nebo určitou. Nic takového ani nemaj v informacích. Jde o zakázkovou výrobu formou možnosti vyrábět z domova. Jde o výrobu a tam jsou všude a vždy nějaké investice. Oni nebudou nikomu posílat materiál zadarmo, když ho sami musejí kupovat. To funguje u běžného zaměstnání, ale to tohle není. Oni odkupují výrobky od domácích výrobců. Stejně by si každý musel jinak ten materiál koupit, zajet pro něj protože se na internetu pořádně koupit nedá. Já jsem s firmou spokojená, vyrábím pro ně z korálků už rok.
Vloženo z: WRL.HVR.UEH.E ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.11.2015
Musím se také podělit se zkušeností...díky Vám všem negativním jsme s kámoškou nejspíš nenaletěly paní H. Už jen to, že částku měsíc od měsíce zvedá je trošičku divné, nebo nejsem informována o tom, že u korálků stoupá cena rychlostí blesku. Chtějí po nás už 1 800, Kč. Pokud se sem paní H občas dívá, tak mám návrh......klidně se s ní sejdem s kamárádkou osobně a pak sem po zralé úvaze možná dáme jeden pravdivý pozitivní komentář.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2015
Já vyrábím z korálků od května ( andílky) a částka se nijak nezvýšila. Kamarádka si posílala objednávka před pár dnima a investice do zakázkové výroby je stále stejná, nezvýšila se. Z mých zkušeností výroba probíhá bez komplikací. Je to ale zakázková výroba, ne zaměstání. Proto jsou tam invesrtice. Neobjedáváte si zaměstnání. To si stále lidé neuvědomují. Má to své výhody i nevýhody. Nikdo nemusí plnit šibeniční termíny atd, každý si může vyrábět podle svého času. To je pro mě obrovská výhoda.Výrobky ale musí být v určitém vzhledu a kvalitě. To také někteří nemohou pochopit. Já myslím, že nikdo není nucen si objednávat výrobu, když hledá zaměstání bez investic. Navíc si u této firmy může každý předem zavolat a zeptat se. To u domácích nabídek je vyjímkou. Mě tady vyhovuje, že nemusím nikde prodávat ani jezdit kupovat materiál. Všechno mi pošlou domů. Tohle mi zatím ještě nikde nenabídli. Všede jsem musela výrobky prodávat a investice do materiálu jsem měla stejně. Nebo už se po zaplacení peněz neozvali vůbec. To se mi také stalo.
Vloženo z: XC.UA.LK.HS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.12.2015
S tou částkou je to opravdu divné. Také jsme odpověděli na inzerát a přišli nám papíry s nabídkami práce a je tu i nabídka od firmy Selvintech na montáž dekorativních předmětů, ale tentokrát požadují částku 2300kč.\r\n
Vloženo z: AA.QNX.JYK.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2015
To máte zřejmě jinou nabídku nebo od jiné firmy, například od nějaké agentury. Já mám zásilku přímo od firmy za intestici 1750 korun / 1800/ dobírkou. Částka je stále stejná když je to přímo od nich. Už pro ně vyrábím od jara.
Vloženo z: JC.UA.RV.RGG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.01.2016
Ano, firma požaduje zaslání 1750 Kč. Zjišťovala jsem si podrobnosti a přímo firma mi sdělila, že nemohou financování zajištění materiálu provádět z vlastních prostředků. To znamená, že matriál si vlastně od firmy koupím. Dále musí zaplatit personálu, který se na expedici zásilky podílí, účetní atd. Dále záleží na tom, kdy se vaše výrobky prodají a zda se prodají, to se nikde nedozvíte. Také z daného vyplývá, že ten materiál, který vám vlastně prodají, v hotovém výrobku prodají znovu Takže kde by vzali na vrácení poplatku, když musí toho tolik zaplatit na vlastních nákladech? O jakékoliv smlouvě, kterých je celá škála podle občanského. zákoníku, zákoníku práce nebo obchodního zákoníku si můžete nechat zdát. Firma poukazuje na to, že se jedná o obchod, avšak bez ohledu, že jakýkoliv dodavatelsko-odběratelský vztah, zejména dlouhodobější, musí být předem právně ošetřen. Na základě těchto poznatků bych do toho nešla, i když při seriozním jednání a nikoli takovémto "strejcovském přístupu" by to mohla být pěkná práce.
Vloženo z: AA.QNG.UNH.WED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.01.2016
Přesně tak. Materiál prostě u žádné výroby nikomu nikdo zdarma neposkytne prostě nikde, pokud nejde o klasické zaměstnání v nějaké formě např. HPČ, VPČ, dohodu atd. Už jsem to tady psala. Proboha už pochopte, že tahle nabídka je zakázková výroba, výrobci nejsou zaměstnanci, takže se nepostupuje podle zákoníku práce. Firma dává dodavatelské dohody, kde je vše potřebné stanoveno. A prostě materiál si musí výrobci uhradit. Plusové je, že u této firmy jen v první fázy. U jiných je to stále a je to normální postup. Vždyť když to někomu nevyhovuje, tak si to nemusí objednávat. Já nechápu, proč to tady někdo má potřebu dokola řešit. Prostě si najděte něco jiného-klasické zaměstnání a tam nebudou chtít investice. Firma opravdu nikoho nepřemlouvá, tak to je. Každý může hledat ne výrobu ale zaměstnání třeba na úřadu práce.
Vloženo z: JC.UA.RU.RRW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.02.2016
Firma dodala vše jak bylo popsáno. Na výrobky nemusím níkde hledat kupce. Nemám s firmou problém.
Vloženo z: AQ.XNG.UTK.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.03.2016
Pro zmíněnou firmu vyrábím ozdoby z korálků a spolupráce v pohodě, včetně dodávky materiálu a proplácení práce. Všechno je jen ruční výroba, takže asi ne pro každého vhodné, výrobky jsou menší, tak do 10cm.
Vloženo z: JC.UA.CK.RQA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.04.2016
Je pravdou, že zasílají materiál hned v prvním balíčku. Je tam sice investice 1800 ale zase na druhou stranu, když jsou ozdoby vyrobené podle vzoru tak zaplatí. Takže podvod to není. Ale jak už tady někdo psal, není to zaměstnání, je to zakázková výroba se všim co s tím souvísí. Samozřejmě neproplatí nekvalitni výrobky. Výrobní postup je ale přehledný a v prvním balíčku i vzorek kvality.
Vloženo z: XA.FN.DUT.GQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.04.2016
Je pravdou, že zasílají materiál hned v prvním balíčku. Je tam sice investice 1800 ale zase na druhou stranu, když jsou ozdoby vyrobené podle vzoru tak zaplatí. Takže podvod to není. Ale jak už tady někdo psal, není to zaměstnání, je to zakázková výroba se všim co s tím souvísí. Samozřejmě neproplatí nekvalitni výrobky. Výrobní postup je ale přehledný a v prvním balíčku i vzorek kvality.
Vloženo z: XA.FN.DUT.GQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.04.2016
Předchozí příspěvek jsem chtěla dát jako pozitivní, protože s touto fírmou nemám probĺém. Nevšimla jsem si, že tady mají automaticky nastaveno na negativní.
Vloženo z: XA.FN.DUT.GQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.04.2016
ZDRAVÍM TAKÉ JSEM ZAPLATILA SICE POŠLOU MATERIÁL ALE SMLOUVU A PROPLACENÍ VÝROBKŮ ŽÁDNÉ.JAK PÍŠETE STÁLE DOKOLA CHTĚJÍ PŘEPRACOVANÉ VÝROBKY A NA KAŽDÉM PŘEPRACOVANÉM NAJDOU DALŠÍ A DALŠÍ CHYBY ABY TAK ODDALOVALI VRÁCENÍ ZÁLOHY A PROPLACENÍ SMONTOVANÝCH VÝROBKŮ KDYŽ VRÁTIT MOHOU ZÁLOHU AŽ SCHVÁLENÝCH VYROBENÝCH 30SAD.
Vloženo z: ECF.HBH.TKV.RJQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2016
Mozem si v tejto firme objednať aj 350kusov.Ja to beriem ako hlavnú prácu.Za jeden kus dávajú 1€.Pekny den prajem
Vloženo z: ECA.TB.EH.QX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.04.2016
dobrý den kdo dělám tuto domácí práci,chtěla bych se zeptat kolk si cca vydělá,a jestli jen jednou platí těch 1800kč.děkuji za odpověď
Vloženo z: EAA.HXE.TTH.RDG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2016
S firmou Selvintech nemam dobre skusenosti.Material mi poslali zaplatila som 76 euro.Skladala som anjelov.Vyrobky som poslala no vratili mi naspet s tym ze su neni dobre zhotovene.Tak som ich opravila poslala naspet a opet mi ich poslali s tym ze su neni dobre zhotovene takto to islo stale dookola.Kedze som uz nemala zaujem o dalsie opravy rozhodla som sa ze material poslem naspet a budem ziadat vratenie penazi ktore som im poslala.Tak som urobila no firma mi odmieta peniaze vratit.Su to podvodnici.
Vloženo z: ECA.TN.JWR.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.04.2016
Dobrý den. K výše uvedenému příspěvku. O podvod nejde. Předem jste byla firmou přesně a strozumitelně informována, že neodkoupí špatně zhotovené výrobky. Ke všemu zasílají vzorkové výrobky, jak to má vypadat ve finální podobě. Pokud tak výrobky nevypadají, neodkoupí je. To je již na každém samostatném výrobci, jestli je schopen výrobky zhotovit či nikoliv. Nejedná se o klasické zaměstnání. Uvedená částka je investice do zakázkové výroby. Pokud nejste schpna výrobu zajistit v předem dané kvalitě, investici zpět nedostanente. Kde jste vyděla, že při neúspěchu v zakázkové výrobě by \r\nvám někdo vracel investici nebo proplácel špatné výrobky jenom proto, že vy si myslíte, že jsou dobré. O tom jestli jsou výrobky kvalitní nikde na světě nerozhoduje a neposuzuje sám výrobce. Kvalitní výrobky proplácí přesně tak, jak uvádí v informacích. Já již zakázkovou výrobu pro ně dělám víc než rok. Ze začátku mi to také nešlo. Ono taky jsdo o montáž ozdobných předmětů z korálků. To není jako když smontujete propisku. Do toho se musí člověk trochu dostat. Žádný podvod to ale není. Firma přesně plní své povinnosti a všchno, co má předem napsané v informacích. Koukám na tuto diskuzi, že pokud je někdo neschopný předměty zhotovit v požadované kvalitě, je nejlehčí věc označit za podvod. Přečtěte si raději předem uvedné informace k čemu jste sami přistoupili. A uvědomte si, že špatně provedenou práci Vám nikdo na světě nazaplatí. A pokud se jedná o zakázkovou výrobu jako v tomto případě, nemůžete chtít vrátit investici. Výrobky zhotovit jerdnoznačně lze. O tom už svědčí i vzorkové výrobky, které zasílají jako předlohu. Ty musel také někdo ručně vyrobit. To se strojem vyrobit nedá.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.04.2016
Není pravdou, že ozdoby nejde vyrobit. Jde to. Mají k tomu výrobní postup i hotové výrobky zasílají. Musíte postupovat podle toho a vzorek třeba i rozdělat když se vam to nedaří vyrobit podle postupu. Zašlou pak jiný. Nesouhlasím s tvrzením, že je to podvod. Není, protože výrobky, které jsou podle návodu a vzoru proplatí. Nemám s nima v tomto žadný prtoblém. Špatné výrobky jsou však jiná věc, to vám nikdo nekoupí. I investici mi vratili po 30 sadách.
Vloženo z: EDW.SNA.UER.EY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.04.2016
Prosím vás, když ozdoby nepředáte k proplaceni v pořádku, myslím tím dobře vyrobené, samozřejmě, že vam je firma zašle k opravě. Co je na tom podvodného? Pokud vám to nejde několikrát, tak musíte opravovat několikrát. To se nedá nic dělat. Snad si nemyslíte, že vam je proplatí jenom proto, že vy si myslíte, že jste je vyrobila dobře. Někdy mi zůstává rozum stát nad některých lidí uvažování. Ozdoby se složit dají, to je beze sporu. Sama je vyrábím a i vzorky, které poslali jsou ručně vyrobené a tak jak sami uvádějí, že mají vypadat. Takže si asi nic nevymýšlejí. Všechno májí napsané dopředu v informacích.
Vloženo z: AK.QWT.JUT.WBJ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.04.2016
S firmou Selvintech nemam dobre skusenosti prisla som o 76 eur.Pozitivne prispevky si pisu sami.
Vloženo z: ECA.TN.JWR.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.04.2016
ZDRAVÍM JE TO VŠECHNO SPROSTÁRNA CELOU DOBU MĚ TAHALY ZA NOS STÁLE SUI VYMÍŠLEJÍ ŽE NENÍ DOSTATEČNĚ SPEVNĚNÉ TĚLO ANDĚLA.TELEFONY RADĚJI UŽ NEBEROU!!NO JO KDYŽ PANÍ HÁTA MÁ POZASTAVENOU ČINOST EVIDENTNĚ U TÉTO FIRMY SELVINTECH.PENÍZE NEVRACEJÍ KDYŽ JSTE MATERIÁL UŽ SPRACOVALI!UDÁVÁM JE POLICII JE TO V DNEŠNÍ DOBĚ HROZNÝ KAŽDEJ SE !OBOHACUJE A PŘIŽIVUJE NA KAŽDÝM JINÝM!I KDYŽ POLICIE JE TAKY NESCHOPNÁ JEN TO SEPÍŠOU A ŽÁDNEJ JINAK S NĚMA NEZMŮŽE JE TO V DNEŠNÍ DOBĚ BORDEL.KAŽDEJ SI DĚLÁ CO CHCE ZA TOTALITY TOHLE NEBYLOTO BYLI ČASY.ALE ZASE SE ZAVÍRALO ZA KAŽDOU BLBOST ZDAREC.
Vloženo z: ECF.HBH.TKV.RJZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.04.2016
zdravím je to všechno sprosárna přece by měli vrátit zálohu a poslat jim i ten spracovanej materiál když nechtějí aby se pro ně pracovalo když se jim to nelíbí zhotovené výrobky
Vloženo z: ECF.HBH.TKV.RJZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2016
Zdravím, mě poslali informace s platbou 2300,-kč. Kde je těch 1600,- až 1700,-? Jaká je cena doopravdy?
Vloženo z: AK.XTB.UWW.WF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2016
Su to podvodnici. Poslala som 76 eur.Material poslali ale hotove vyrobky mali stale nejaku chybu tak mi ich posielali naspet vraj na opravu.Tak som to vsetko zabalila a poslala naspet s tym nech mi vratia naspet peniaze.Ale to uz vraj neni mozne.Tak neviem co mam robit.Poradte.
Vloženo z: ECA.TN.JWE.WBC ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.04.2016
Ja tiež mám s nimi dobru skusenost ,žial vrátili mi anjelikov lebo nebola dost spevnena dolná část, alikvotnu sumu mi vrátili pre moju snahu ale, žiaľ neviem tu spodnu časť spevniť. Preto by som potrebovala radu od niekoho kto s nimi spolupracuje . komjatiovaa@gmail.com
Vloženo z: ECA.HA.KA.WX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.04.2016
To iste pisali aj mne zle spevnene v dolnej casti 2 krat som to opravovala a stale to bolo zle okrem toho sa drot pri silnejsom pritiahnuti roztrhol.Tak som to vzdala a ziadala nazad peniaze ale nechcu vratit.
Vloženo z: ECA.TN.JWE.WBC ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.05.2016
Vážení, přestaňte tady šířit nesmysle. Výrobky zhotovit lze a je vaše věc, že vám to nejde. Pro firmu pracuji 10km od jejich sídla a byla jsem tam osobně se podívat. Už jsem to tady psala. Žádný podvod to není a žádnou činnost firma pozastavenou nemá. Jen tady lžete a nebo jste tak hloupá, že si neumíte ani v obchodním rejstříku najít podle iča a názvu. Jedná se o fungující právní subjekt. Osobně jsem měla možnost vidět, že výrobky některých lidí jsou otřesně zhotovené, celkově neupravené, prostě hrůza. Samozřejmě, je nejlepší to označit za podvod. Všechno máte předem uvedený v dohodách, tak jaký podvod.
Vloženo z: EAC.HV.J.KGW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.05.2016
Zdravím, kohopak chcete žalovat a za co. Za to že jste s prominutím asi lempl a posílate jim neprodejný slátaniny, vzpamatujte se a trochu sebekritiky bych doporučovala. Máte všechno dopředu napsaný kvalitni výrobky odkupujou a klidně jim to dosvědčím a nebudu sama. Měla jse s nima delši rozhovor ohledně těchto pomluv a jsou připraveny úřadům doložit kvalitní výrobky a ty špatné. Myslím, že to bude jednoznačný. Výrobky mě berou a platěj podle smlouvy a vím, že nejsem sama
Vloženo z: JC.UA.DV.RWX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.05.2016
Vsetky kladne prispevky si pisete sami.
Vloženo z: ECA.TN.JWE.WBC ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.05.2016
Nesouhlasím s některýmy názory na jednání firmy. My pro ně vyrábíme a rozhodně je to vyrobitelné. Máte všechno zadané dopředu, včetně informací o kvalitě. Posílají vám i celé výrobky tak, jak mají vypadat. Nevyrábíte jenom podle návodu a fotek. Podle mého názoru to mají dost přehledně napsané a dopředu víte, že vám nevezmou nekvalitní předměty. Prostě musí vypadat podle jiných výrobků, které zasílají jako předlohu a jde to. Takže jestli vám vrátili špatné výrobky je to naprosto pochopitelné. Máte to v informacích napsaný. Co je na tom nepochopitelného. Vyrobíte dobře - zaplatí, nevyrobíte - nepřevezmou a samozřejmě nezaplatí. Nikdy si ale výrobky neponechají. Když nejsou v pořádku, pošlou je k opravě nebo i při ukončení zpět. Takže jasně můžete vidět, že je máte špetně vyrobené. Rozhodně si výrobky neprodají a vám řeknou, že nejsou dobré. To určitě ne. A navíc nejste žádný zaměstnanec. Jde o zakázkovou výrobu. Proč by vám měl někdo vracet nějakou investici do výroby která se vám nedaří. Nevím, kde jste to viděli. Kde to máte napsaný? Investici vrací po vyrobení 30 sad. Tak se i v našem případě stalo. Celkově vzato se to prostě dá vyrobit. My to máme jako každoměsíční přivýdělek a v poho.
Vloženo z: AQ.QTY.UWE.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.05.2016
To je vsetko v poriadku len nechapem za co mam ja im zaplatit.Suma ktoru pytaju je vzdy ina jeden zaplati 1700,druhy1750,dalsi1800,od Slovakov pytaju az 76eur tak tomu uz nerozumiem.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2016
Dobrý den. Částku 1 700,- nežádají. 1750,- je při platbě na účet nebo poštovní poukázkou, 1 800,- je při zaslání formou dobírky jelikož musí být navýšeno o poštovné, které činí dokonce kolem 80,- takž víc jak oněch 50,- a 76,- nebo 86,- EUR je pro zásilky do SR, jelikož poštovné doporučenou poštou nebo dobírkou je podstatně větší než v ČR. Proto to mají do částky zahrnuto. Rovněž poštovné se občas mění a musí se cena podle toho přizpůsobit. Jde o podnikání ne zaměstnání, nebude firma tyto položky hradit ze svého, není k tomu jediný důvod.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.05.2016
Ještě dodatek k předchozímu příspěvku. To jsou ceny při objednání přímo. Pokud si od nich někdo objednává přez agenturu, samozřejmě musí být částka navýšena o provizi agentuře. To je však každého věc, zda si objedná přímo od nich nebo přez agenturu, každý si to musí promyslet a přečíst. Firma musí agentuře provizi zaplatit a musí ji promítnout docelkové částky, tak jako by to udělala každá firma.
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QRJ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.05.2016
Prostě názor může každý mít jaký chce. Mě zakázky proplácejí, mají na stránkách telefon, tak si může každý zavolat nebo napsat jak to s tou výrobou je. Tím pádem jsem od začátku věděla do čeho jdu. Ty informace alespoň v mém případě dodržují.
Vloženo z: JC.UA.HV.RHA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.05.2016

Obhajuju sa ako vedia.Bol by som zvedavy ako moze clovek ktory sa nezaobera postovymi cenami sluzieb vediet ake su vsetky poplatky.Ako moze clovek toto vsetko vediet ked to v tych papieroch neni napisane.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2016
Mám stejnou zkušenost s touto firmou jako některé předcházející příspěvky. Taktéž jsem neustále předělávala výrobky kvůli nezpevněné dolní části, v každé vrácené zásilce byl přiložen vzor, jak má výrobek správně vypadat. Poslední vrácené výrobky a tři postupně obdržené vzory jsem si nechala posoudit znalcem v oboru šperkařství a bižuterie s výsledným vyjádřením, že mnou vyrobené výrobky jsou ve stejné kvalitě, jako zaslané vzory. Považuji jednání firmy Selvintech za účelově podvodné s úmyslem využívání mých peněz co nejdéle ke svým účelům (každé \"odborné\" posouzení trvalo poctivě téměř měsíc) Jejich chytře sepsaná pravidla jsou zřejmě neprůstřelná, přesto proti této firmě podniknu právní kroky. Každého dalšího zájemce o tuto formu přivýdělku upozorňuji na výše uvedené skutečnosti - ať si nenaběhnete jako já!!!
Vloženo z: PD.QZ.DDN.V ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2016
Moje vyrobky mali presne take iste chyby ako uvadzate.Zle spevnene v dolnej casti.Tak som 3 krat opravovala no stale to nebolo v poriadku.Tak som to vzdala.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.05.2016
No a vrátili Vám peníze a nebo alespoň poměrnou část s vyčíslením nákladů za posouzení výrobků, poštovného atd? Jsou to opravdu velmi zajímavá čísla. Je to jenom účelové s cílem vytahat z lidí peníze - dobrý podvod!!!
Vloženo z: PD.QZ.DDN.V ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2016
Koukám, že zde pomlouvá stále dokola několik lidí, kterým sd nepodařila výroba. To je jednoznačné a je to tak vždy a všude. Hlupák vždy jen pomlouvá a snaží se všemožně škodit na všech stranách a za každých okolností.
Vloženo z: AW.XNX.JUR.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.05.2016
Dobrý den. Chybu v utažení některých částí jsem také ze začátku měla. Je to o cviku. Vyžadují ale jen to, co jejich výrobky mají, poslali mi vzorky, které byly tak jak chtěli po mě takže si nic nevymýšleli. Teď už mi je odkupujou, vyrobit to prostě jde. 8
Vloženo z: JC.UA.DA.HH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.05.2016
Mne sa tiez nedari a stale mi posielaju vyrobky na opravu. Uz ma to nebavi asi to poslem naspet a budem ziadat naspet peniaze.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2016
Zdravim peniaze vam nevratia ani mne ich nevratili.Neviem co to maju za pravidla ked po zhotoveni 30 sad sa peniaze daju vratit a ked ja chcem ukoncit pracu z dovodu ze sa mi nedari sa peniaze vratit nedaju.Akesi cudne na co pouzivaju moje peniaze.Cela akoze firma je podvod.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2016
Dobrý den. Od firmy jsme si objednali zásilku pro výrobu ozdob z korálků. Balíček nám došel, pro začátek výroby obsahoval všechno. Bez problémů i telefonická domluva s firmou. Samotná výroba se nám hned nedařila to je pravda. Poslali nám celkem tři výrobky jako vzorky z různě velikých korálků. Ty vzorky někdo musel vyrobit ručně a byly opravdu vyrobené tak, jak chtěli po nás. To nás utvrdilo, že ozdoby vyrobit jde i podle jejich požadavků na techniku a vzhled. Já jsem to nakonec přenechal manželce protože jí jde menší předměty lépe vyrobit. Firma jí bez problémů výrobky proplácí, pokud se jí nějaký nepodaří, pošlou ho k opravě ale většinou je to v pořádku. Je to o technice nic víc. Všechno co je v pořádku normálně zaplatí podle dodavatelské dohody. Není pravdou, že ne.
Vloženo z: AQ.QTY.UNW.QE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2016
Dobrý den. Od firmy jsme si objednali zásilku pro výrobu ozdob z korálků. Balíček nám došel, pro začátek výroby obsahoval všechno. Bez problémů i telefonická domluva s firmou. Samotná výroba se nám hned nedařila to je pravda. Poslali nám celkem tři výrobky jako vzorky z různě velikých korálků. Ty vzorky někdo musel vyrobit ručně a byly opravdu vyrobené tak, jak chtěli po nás. To nás utvrdilo, že ozdoby vyrobit jde i podle jejich požadavků na techniku a vzhled. Já jsem to nakonec přenechal manželce protože jí jde menší předměty lépe vyrobit. Firma jí bez problémů výrobky proplácí, pokud se jí nějaký nepodaří, pošlou ho k opravě ale většinou je to v pořádku. Je to o technice nic víc. Všechno co je v pořádku normálně zaplatí podle dodavatelské dohody. Není pravdou, že ne.
Vloženo z: AQ.QTY.UNW.QE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.05.2016
Ještě dodatek k předchozím dvěma příspěvků. Mají to tady přednastavené na psaní negativních příspěvků, čehož jsem si nevšimnul. To už mluví samo o sobě za vše!!!
Vloženo z: AQ.QTY.UNW.QE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.05.2016
Neni pravda ze to maju nastavene na negativne prispevky. Ja mam s nimi tiez zlu skusenost.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2016
Mne se taky nedarilo skladat.Tez si myslim ze to neni fer firma.

Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.05.2016
Mam s touto firmou zlu skusenost vyrobky vracaju spet na opravu aby nemuseli nic zaplatit.
Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2016
Jsem toho názoru, že firma je spolehlivá protože dodržuje všechny své závazky alespoň vůči mě jako domácímu výrobci. Objednával jsem si to s určitými informacemi, které jsem si předem telefonicky ověřil. Svoje informace dodržují včetně zasílání výdělků. Problémy, jak tady někdo uvádí asi nebudou ve firmě ale v něčem jiném. Nebo spíš v někom, to je výstižnější.
Vloženo z: AQ.XNG.UTK.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.05.2016
Dobry den. Vazeny pisatel predchadzajuceho prispevku mohli by ste prosim prezradit Vase meno pripadne adresu rada by som videla ako mam pracovat pretoze mne sa nedari a uz som viac prerobila ako zarobila.A ako vidim ste jeden z mala ktoremu sa dari.


Vloženo z: ECA.TN.UHE.QF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.06.2016
Firma je neseriozna len pytaju peniaze potom vyrobky vratia naspet s tym ze su zle urobene a takto to ide stale dookola ludia neverte su to klamari pridete o peniaze a nic nezarobite
Vloženo z: ECA.TN.JNT.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.06.2016
No jistě, nemají odbyt, proto nové výrobky nepotřebují, ale vaše peníze to potřebují, z čeho by hradili mzdy a další náklady!!! Všichni noví zájemci o tuto práci jim, bohužel, prostředky poskytnou (1750,- jsou pěkné peníze) a pak utahují a utahují sukénky andělům, až drátky praskají a je to pořád dokola a pořád špatně...většina výrobců zbytečně ztrácí čas a tato firma si přivlastňuje jejich peníze - dobrý podvod!!!
Vloženo z: PD.QZ.DDN.V ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2016
Mam presne take iste skusenosti ako vy.Len som pritahovala posielala az som to vzdala.Nemam z toho ziadny zisk.Prisla som o 76 eur.
Vloženo z: ECA.TN.UET.QEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.07.2016
Rodinka Háteových je známá svými podvody v celé republice a i když jejich jednání zná a prověřoval každý úřad v České Třebové ( finanční,živnostenský,práce)všichni úředníci\r\no nich a jejich podnikání již věděli, pouze se odvolávali na tajné prošetřování a prý tyto jasné\r\nšmejdy chrání zákon o ochraně osobních údajů,a proto nemohou zveřejnit či je alespoň\r\npokutovali . Jsou to velice nebezpeční asociálové okrádající dlouhá léta pod různými názvy\r\nfirem a všechny pozitivní příspěvky jsou PODVOD. Zkuste si jen spočítat výdělek když jeden výrobek trvá okolo 45minut a to všichni musí pracovat na černo bez odvodů daní \r\n a pojištění jinak by pro sebe neměli ani korunu
Vloženo z: TO.QHX.KT.WJF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2016
Tiez som sa dala oklamat zaplatila som 76e.Robila som anjelov ale zarobok ziadny.Stale mi vyrobky posielali naspet na opravu pretoze podla nich neboli spravne zhotovene.Pochopila som to az po niekolkej oprave. Chcela som vratit peniaze ale tie mi odmietaju vratit.Ak ma niekto podobnu skusenost tak mi poradte co mam robit.Pre mna je 76e vela penazi nemienim podporovat nejakych zlodejov.
Vloženo z: ECA.TN.UYH.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2016
Koukám stále dokola stejní, kterým se nezdařila výroba a podle sebe jsou podvedeni. Nikoho vas važeni nepodvedl. Špatná výroba z vaší strany není podvod ze strany firmy proboha, kde na ty výmysly chodíte. Už někdo někdy někde viděl, aby mu proplatili nebo převzali zmetkové výrobky. Já teda ne. Vyrobit to jde, ty vzorky taky asi někdo vyrábí, vy chytrolíni. Z nebe nespadly. Ale to je zbytečné tady několika stejným lidem vysvětlovat.
Vloženo z: JC.UA.HJ.RGJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.08.2016
Zas niekto z Firmy Selvintech reagoval ako inak nez pozitivne aspon niekto pridava pozitivne hodnotenie ludia neverte su to podvodnici.
Vloženo z: ECA.TN.UYH.JF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2016
Je naprosto jisté, že si firma Selvintech sama píše pozitivní příspěvky, protože je to psáno ve stále stejném stylu a jsou používána stejná slovní spojení. Potřebují stále více hloupých lidí, kteří jim pošlou peníze, je to pořád dokola. Snad už nemůže nikdo pochybovat o" čestných" úmyslech této "profláknuté" firmy! Jedinou šancí je tyto podvodníky ignorovat!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZ.DDN.V ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2016
Je to pravda jsou to podvodnici.Lidi neposilejte zadne penize.Material sice poslou no naspet Vam nikdo vyrobky nevezme.
Vloženo z: ECA.TN.UNR.QSC ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2016
Ďakujem všetkým pisateľom,kladných i záporných príspevkov ! Rozhodla som sa využiť mojich ťažko zarobených 83 Eur na lepší účel ato pôjdem do kúpeľov !!! polebedím si trošku a potom pôjdem brigádne poupratovať a mám to 100% istotu ! že moja energia a čas života nevyjdú nadarmo ! Ďakujem Vám za pomoc pri rozhodovaní !
Vloženo z: TR.QST.UWT.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.09.2016
Když tady tak prohlížím, tak ty negace jsou jen od těch kterým se to nedaří sestavit. Samozřejmě, že nejlehčí je vše označit za podvod než svoji nešikovnost že... a už vidím, jak na to zase budou stále stejní psát, že oni mají ty nej nej výrobky a jak je podvedli, že jim ty jejich ,,skvosty,, nezaplatili. Tak už to holt chodí, vina je vždy na tom druhém.
Vloženo z: JC.UA.DR.TR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.09.2016
Jednoznačně ty ozdůbky jde vyrobit a platěj za to. Špatný vracej k opravě to je pravda a taky to je asi normální v obchodě.
Vloženo z: JC.UA.CV.RQJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.09.2016
Akokolvek sa budete snazit nikdy Vam vyrobky nezoberu naspet ja som posielala 3 krat vyrobky boli v 100% stave no podla nich v poriadku neboli vzdy si nieco vymysleli len aby nemuseli zaplatit.Myslim si a som o tom presvedcena ze je to podvod.Vsetky kladne prispevky si pisu sami ved posudte sami ze sa podobaju.

Vloženo z: ECA.TN.UJW.WED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.10.2016
Zdravím všechny výrobce a ty s pozitivními zkušenostmi prosím o předání bližších informací. Po zapracování na úroveň požadované kvality a při plném pracovním nasazení např. 8 hod. denně jaký je Váš měsíční výdělek? (tj. kolik Vám firma za odvedenou práci zaplatí?) Připadně kolik kvalitních výrobků jste schopni nebo ochotni zhotovit za den, aby jste byli spokojeni s výdělkem? Kolik času věnujete zhotovení 1 kvalitního výrobku? Jakou formou probíhá odkup Vámi zhotovených výrobků? (posíláte na dobírku, osobně?) Je nutné k této výdělečné činnosti zaregistrovat se jako OSVČ? Díky za odpovědi a případně za předání dalších upřesňujících informací nejen od jednoho, ale od více spokojených výrobců :-)
Vloženo z: JC.QAA.UAW.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.10.2016
Dobry vecer.Tato ponuka prace je jeden podvod.Ja som skladala anjelov snazila som sa ako som najlepsie vedela.Hotove vyrobky som poslala a oni mi ich vratili naspet s tym ze su neni dobre spevnene v dolnej casti.Zle zhotovene boli oznacene a bolo ich treba opravit.Podla mna boli presne take iste ako tie ostatne no bolo treba nieco opravit tak par vybrali aby nemuseli nic zaplatit.Tak som teda vyrobky rozobrala naspet navliekla spevnila som ako sa len dalo pripominam ze ked som drot silno zatiahla tak sa pretrhol a mohla som navliekat znovu ale ja som to nevzdala a navliekala pritahovalaa poslala.O niekolko dni prisli vyrobky naspet s tym ze su neni dobre spevnene v dolnej casti.Tak som to opet rozobrala a znovu navliekla a poslala.Po case mi opet prisli vyrobky naspet s tym ze su neni dobre spevnene.To som uz zacala tusit ze nieco neni v poriadku.Vsdtko som zabolila poslala naspet s tym ze to skladat nebudem a aby mi vratili peniaze.Do dnesneho dna mi peniaze nevratili vraj sa to neda.Preto Vam radim tato praca je podvod a ak nechcete prist o peniaze tak sa o toto vobec nezaujimajte.
Vloženo z: ECA.TN.UJW.WED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.10.2016
Ono to je totíž jen a jen o rukou. Žádnou silou se to utahovat nemusí. Je třeba poutáhout každou řadu a mít dobře zpracované boky po stranách, pak se drátek netrhá. Ale žádnou velkou silou. To není vubec potřeba. Chyba je jen v rukou, žádným drátkem nebo korálky, jak si tady někteří pořád stěžují. Já to vyrábím delši dobu a nemám s firmou jediný problém. Z některé zasilky mi vráti 1-2 andílky na opravu, to se stává je to ruční výroba, nejsem stroj. Ale nikdy jsem neměla problém s proplacením nebo materiálem. Jak říkám, chyba je jen v rukou, což je samozřejmě pro někoho těžké si přiznat.
Vloženo z: JC.UA.EV.KWW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.10.2016
Dobrý den,jsem ve starobním důchodu a ráda bych si přividělala.Mám strach poslat peníze dopředu,není to podvod
Vloženo z: AQ.QTY.UNB.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.10.2016
Zdravím, samozřejmě, že musí být trochu zručnost když jde o ruční výrobu. Přesně jak tady psala paní. Já vyrabím vánoční hvězdy jako brigádu a i loňský podzim jsem pro ně vyráběla. Žádný podvod to není, je to nešíkovnost těch co tady dokola brečí a opakují se, aby náhodou jejích pomluvy nezapadly.
Vloženo z: JC.UA.DV.KRA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.10.2016
Zdravím, na výrobu anjelov používa "firma SELVINTECH" iný drôt na vzorke a iný drôt posielajú pre výrobu. Na vzorke je pevnejší drôt a je priťahovaný magnetom - zrejme iná zliatina. Takže, už nemusíte riešiť, prečo anjele nespevníte ako vzorkový kus. Urobte si vlastný názor ...
Vloženo z: AV.XZT.JNE.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2016
Takže preto sú všetci takí nešikovní,lebo majú kvalitný drôt.

Vloženo z: AA.XHG.VE.GWR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2016
Drát jsem dostala stejný jako u vzorků a stále stejný po celou dobu. nesvádějte nešikovnost pořád na všechno možné i nemožné. Prostě to neumíte vyrobit, to je celá holá pravda. A ještě by jste to snad chtěli proplatit. Drzost některých lidi fakt nezná mezí. Když si myslíte, že to máte tak dobré, můžete si to zkusit prodat sami, a uvidíte, jak se vám bude dařit. Ve firmě jsem byla osobně a ukazovali mi jak výrobky mají vypadat a taky ty, jak vypadat nemají. Podle těch hlášek tady, byly ty špatné určitě od vás. Příšerná práce, bez celkové úpravy atd, prostě čistá hrůza. Vás by ve fabrice kvalitáři hnali. A ne ještě vejplatu.
Vloženo z: AA.QNG.UAE.WEC ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.11.2016
jenom se chci zeptat za jak dlouho jste dostaly první balíček
Vloženo z: AK.XNA.JYR.WR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.11.2016
exekuce 586/2016 9.5.2016
Vloženo z: XA.UW.HVH.GXH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2016
Mám 5 vzorků a ani jeden není z měděného drátku, který dostávám. Stačí si vzít magnet, lupu a podívat se na řez drátku nebo si kousek rozpustit v kapce kyseliny. Jako první jsem dostala drát železný, ze kterého se výrobky dělat daly a taky jsem za ně dostala zaplaceno. Teď dostávám jen drátek měděný, z něj se mi nepovedlo skoro nic. Prý z něj dělají všichni a jiný nevedou... Když bych poprvé neměla jiný drátek, tak bych tomu věřila a nenapadlo by mě se v tom šťourat. Ale když jsem poprosila o další vzorek, aby byl opravdu z drátku, který posílají a uvedla jsem i zkušenost s magnetem, stejně mi přišel vzorek, který byl magnetický... Škoda. Dobré výrobky platí, komunikace je ok, nevím, proč s tím tolik nadělají a nenakoupí třeba drátky z nerezu:-(
Vloženo z: EAC.TT.JUR.QSC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.11.2016
Dobrý den. Musím na některé zde příspěvky reagovat i když se k různým anonymním příspěvkům firma zásadně nevyjadřuje. Já jsem ale ve firmé jen zaměstnaná, takže tak učíním. Mám na starosti některé administrativní záležitosti co se týká účetnictví apod. Do určitých věcí vidím a proto vím, že například materiál - korálky, ale i drátky firma objednává od samého začátku výroby (2 roky) od stejného dodavatele a podle značky pochází i od stejného výrobce. V žádném případě nezasílají schválně jiné drátky, aby to nešlo zhotovit. Jedině by musel sám výrobce zaměnit drátek a neinformovat ani velkoobchod. Drátky jsou i na stejných kotoučkách s nálepkama. Proč by ale výrobce prodával dražší měděný za cenu běžného kovového to nevím. I cena je totiž stejná od začátku. Jinak, co se týká nepřijatých výrobků, byly opravdu špatné kvality a hlavně také určité vzhledové úpravy. Jeden náš odběratel prohlásil, že takové výtvory si na stánky prostě nepověsí. Firmě pak nezbývá, než je výrobci vrátit, protože se to nedá ani na eshop nafotit, když mají například kostrbaté strany. To je obchod, to není nic podvodného, že odběratel nepřijme špatnou práci. Bohužel toto někteří lidé prostě nikdy nepochpí a je marnost nad marnost jim to vysvětlovat. Stále si pojedou svou, jak je firma poškodila.
Vloženo z: WRL.HVR.UEH.E ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.12.2016
Aj ja mam s touto firmou zle skusenosti.Velmi rada by som sa tam isla pozriet ale v najblizsej dobe sa tam vyberiem v sprievode policie.
Vloženo z: TV.QNG.UJ.WQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2016
Taky jsem svoji prvni sadu dostala celou nazpět. Prý špatné zpevnění. Je to pravda,ale více to prostě přitáhnout nešlo. Pak už se drátek přetrhnul. Tak jsem rozebrala zaslaný vzorek a zjistila, že je vyroben z pevnějšiho drátku. Z toho měkkého to nikdy nebude vypadat jako z toho jejich. Nevím co s tim.
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.12.2016
Já nevím, ale mě to jde vyrobit z toho drátku. Asi používáte moc velkou sílu, to není potřeba, to k ničemu nepomůže, je potřeba to proplést zpětně podle vzoru. Stejný drátek jsem si kupovala když jsem vyráběla sama z korálků různé ozdoby a bez problémů. I v prodejně, kde jsem to kupovala mi říkali, že je to drátek právě pro takovouhle navlékací výrobu. Mám od nich několik různých vzorků andílků a jsou také měkčiho drátku, který se dobře tvaruje při práci a výrobky drží, jsou dost pevné.
Vloženo z: EAA.HGH.TBG.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.12.2016
No jestli bydlíte poblíž Čáslavi moc ráda se s vámi sejdu aby jste mě to předvedla.Nevěřim tomu, že i z tenčiho drátku vyrobíte tak pevný výrobek. Před třemi dny jsem napsala do firmy, jestli mě pošlou pevnější drátek jako je na vzorku, abych měla stejné podmínky. Dneska jsem měla obálku se vzorkem i drátkem v poště. Musím říct, že mě to velmi potěšilo.Tak rychlou a vstřicnou reakci jsem nečekala. Ten vzorek odpovidá kvalitě drátku. Tak uvidíme jak to půjde.
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.12.2016
Tak ten můj předchozí příspěvek měl být pozitivní
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.01.2017
Jde také o to, že ze silnějšího drátku, než je 0,3 to nelze timto způsobem proplést, provléknout ty menší korálky jaké jsou na vzorku a jaké í posílají, taky se silnější drát špatně tvaruje, to vím, zkoušela jsdm to. Ty vzorky mají taky z tenčího drátku né víc než těch 0,3 a drží jim a jsou pěkně zpevněné i upravené. Opravdu je to více o zručnosti, ty vzory taky musel někdo uděla ručně, jínak to nejde. Kdyby je neposlali, nevěřila bych, že to jde takto hezky vyrobit, ale vidím, že jde.
Vloženo z: AQ.XNG.UTK.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.01.2017
Já mám doma vzorky dva. Sice jsou vyrobeny ze stejně silného drátku, ale každý má jinou pevnost. Už když je vezmete do ruky tak to poznáte. Když je rozeberete je to jasný. Na výrobu prvnich kusů mi poslali drátek ještě měkčí než je na těch vzorkách,takže všechny moje výrobky mi poslali zpátky. Teď mám drátek jako na vzorku, kvalitu snad stejnou tak jsem zvědavá jak pochodim.
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.01.2017
Dobrý den, žádám všechny,kdo mají špatné zkušenosti,byli podvedeni a okradeni pí.J.Háteovou a firmou Selvintech ať se ozvou na :NadZdenka@seznam.c,navrhuji hromadnou žalobu.
Vloženo z: ECF.CA.UTE.WZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2017
Okradeni jak, neschopností vyrobit požadovanou kvalitu když vzorkové výrobky a výrobky jiných jsou v pořádku a podle postupu? To je prokazatelné a nezpochybnitelné. To když ve fabrice vám vráti zmetky a strhnou z platu, tedy nezaplatí, tak jste taky okradený že? To je mentalita tohoto nárada, nejvíc řvou ty nejneschopnější, všichni okolo za to můžou jen oni jsou chudáčci nejschopnější a všíchni jim křivdí.
Vloženo z: JC.UA.CJ.RQX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.02.2017
Tak musím napsat, že když si čtu ty pozitivní příspěvky, honi se mě hlavou všelico.Dnes jsem již potřetí dostala zpátky všech 25 andílků.Dost mi na téhle práci záleželo a věřila jsem,že je to seriózní firma. Ale není. Měla jsem zájem se jet do firmy podívat, abych vše viděla naživo, tak jsem do firmy volala, dost se mnou vyběhli,že to není možné.Jak tedy tady může někdo psát, že tam byl a viděl ty zmetky? Pozitivní příspěvky si pišou sami.Ten poslední je toho důkazem. Chce se mi z toho ......Všech 25.kusů jsem měla řekla bych perfektní. Kam se hrabe jejich vzorek. Kdyby jste viděli co mě z nich přišlo za zmetky.Všechny je mám nafocené před jejich kontrolou a po jeji.ch kontrole. Nikdo by nepoznal, že jsou to ty samé výrobky. Tak jsem zkontrolovala ty jejich a viděli by jste, stačilo jednou zatáhnout a jací jsou z nich zmetky. Takže stále je budou vracet s tím,
že nejsou pevné.Přiložim vám sem adresu, kde mám vše zdokumentováno, aby se každý, kdo by chtěl pro ně dělat podíval a včas si to rozmyslel.Já se připojuji k té hromadné žalobě.
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.02.2017
Ráda se připojím jako poškozená k hromadné žalobě. Je to přece jasné, vracejí výrobky protože se jim právě nehodí je proplácet, ale námi zaslané peníze se jim hodí náramně. To nemá co dělat s neschopností a mentalitou, je to sprostý podvod. Nechápu ty naivky co píšou pozitivní příspěvky (i když si je většinou určitě píše firma sama), že tomu věří. Doufám, že bude co nejméně lidí kteří naletí a nepošlou peníze a pak bude zajímavé z čeho vám \"údernicím\" budou ty vaše výrobky platit !\r\n
Vloženo z: PD.QZ.DDN.V ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2017
Trochu jinak. Já jsem vyráběla ještě před touto firmou pro jednu šperkařskou společnost. Upozorňuji, že nikde nerozhoduje výrobce, tedy já nebo jiný o tom, jestli výrobky jsou kvalitní nebo nejsou. O tom rozhoduje vždy a jedině zadavatel-odběratel. Je jeho neměnné právo odmítnout nekvalitní nebo nehezké výrobky i když si výrobce myslí, že jsou kvalitní sebevíc. A ruku na srdce, to si prakticky vždy každý o svých výrobcích myslí. To ale nerozhoduje, když si to myslí, nic mu nebrání založit si vlastní firmu a svoje výrobky si prodávat. Pokud ne, o kvalitě nerozhoduje. To je zákon trhu. Já pro tuhle firmu, co si někteří stěžují vyrábím ozdoby z korálků a žádný problém s placenim nemám. Dokonce mi zaplatí zásilku i během měsíce, ne až dvanáctého. Takže já se rozhodně k žádné žalobě nepřidám, naopak, pokud to bude nutné, dosvědčím firmě solidnost. Mám certifikát na šperkařství, takže o tom něco vím, dělala jsem v oboru skoro 17 roků.
Vloženo z: AK.QWT.JUT.WBJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.02.2017
Jak jsem slíbila tak přidávám odkaz na mé zkušenosti s touto firmou.Obrázek o této firmě si udělejte každý sám.Já jsem naletěla a už s tím nic neudělám, ale doufám, že mé zkušenosti pomohou dalším. http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic.php?p=817112#p817112
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2017
Ono se o naletění dá těžko hovořit. To je úhel pohledu. Mě vyhovují a platí jak je ve smlouvě. A taky tam je, že výrobky musí odpovídat stanovené kvalitě a vzhledu. Je to normální obchod. Prostě dobré platí, špatné ne. Zcela běžný postup u každé firmy, nic nového ani zvláštního. Každý má svůj názor a to může. Faktem je, že dobrou práci zaplatí. Nijak mě za celou dobu nepovedli.

Vloženo z: JC.XSN.JWB.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.02.2017
Ať se každý podívá na odkaz který je dán o nějaký příspěvek výše a udělá si obrázek sám. Připadá mi, že ty pozitivní příspěvky si piší sami.
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.03.2017
No vidíte a mě zase třeba připadá, že ty nechce tady píšou stále pár stejných lidí. Ono se to dá poměrně lehce poznat, kdo se trochu vyzná v PC. Nic to ale nemění na věci, že prostě za dobrou práci palatěj, za špatnou ne. To je stále dokola tady, jak to tak pročítám. Přitom firma nechce po nikom nic zvláštňího. Jen kvalitní výrobky. Já nevím, já se je snažím tak dělat a že by mi nezaplatili o tom teda nic nevím. Ta chyba nebude zřejmě ve firmě, nebude...
Vloženo z: AV.QWX.JE.VW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.03.2017
Máte pravdu,je to pořád dokola a už mě to nebaví. Proč teda nepošlou zpátky výrobky v takovém stavu, jak jsem jim je poslala já a udělají z nich zmetky? Proto je o něco vyše ten odkaz,aby se každý podival a mohl napsat i komentář a ne je tady stále obhajovat.VKkV
Vloženo z: JC.XSN.JWR.QZA ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2017
Vyrobila jsem pro ně nějakých 140 sad a vše co bylo ve kvalitě zaplatili a investicí 1960 Korun vrátili hned po 30 sadě. Každý máme jiné zkušenosti a s čím jsem spokojená, to budu obhajovat. Nevím proč by to tady mělo sloužit jen k hanění, když máme opačné zkušenosti. Že vám se nedaří vyrábět, neznamená že nikomu. A ty vaše odkazy to je to samé. Neschopnost kvalitní výroby. Nic jiného.
Vloženo z: AV.QWX.JE.VW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.03.2017
Jde o jedinou firmu, kde mi byl poskytnut konkrétní materiál pro výrobu, všude jinde jsem jenom platila a neposlali buď nic nebo jen různé papíry, katalogy všelijakých pochybných nabídek, kde jsem si stejně musela všechno nakonec jakože zajišťovat sama a většinou za další peníze. To je první firma, kde se mi tohle nestalo. Z první zásilky rovnou výrobky, které dostávám zaplacené, pokud jsou v pořádku. Je to ale ruční výroba, takže chyba se stane a i věřím, že prostě někomu se to vyrobit nepodaří. To ale už není věcí firmy. Oni poskytnou materiál a výroba už je na mě. A že za dobře zpracované ozdoby nezaplatí není pravdou. Dělá pro ně i kamarádka jako občasný přivýdělek a platby jí chodí podle dohody.
Vloženo z: SQ.XNV.JWK.GF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.10.2017
Ahoj,

Zde je nabídka úvěru pro vás? Jsme legitimní a garantujeme
družstevní záložny a poskytují půjčky jednotlivcům, vládě
institucí, církví a obchodních organizací a lidí všeho druhu.
Aplikujte dnes na jakýkoli druh úvěru, jako osobní, nezabezpečený, konsolidační, křesťanské, obchodní, studentské a hypoteční úvěry apod., Které odpovídají vašemu rozpočtu za úrokovou sazbu 2%. Pro více informací kontaktujte: jakubfinance.cz@gmail.com
Vloženo z: EHC.HNH.NB.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.10.2017
To je vrchol nehoraznosti okradat lidi a ještě z nich dělat blbce a nesiky. Přece musi každým stačit to, že p. Hateova jela i v podvodech z obalkama apod. Ještě jsem nevidela člověka, který by vynaložil tolik úsilí na psaní vlastnich pozitivních recenzi sami si to píšete JEDNOZNAČNĚ. Dík lidi za info a vyhněte se hyenam. BurijanaeZ7w
Vloženo z: PD.QZE.A.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.10.2017
Ahoj,

Zde je nabídka úvěru pro vás? Jsme legitimní a garantujeme
družstevní záložny a poskytují půjčky jednotlivcům, vládě
institucí, církví a obchodních organizací a lidí všeho druhu.
Aplikujte dnes na jakýkoli druh úvěru, jako osobní, nezabezpečený, konsolidační, křesťanské, obchodní, studentské a hypoteční úvěry atd., Které odpovídají vašemu rozpočtu za úrokovou sazbu 2%. Pro více informací kontaktujte: jakubfinance.cz@gmail.com
Vloženo z: EHC.HNH.NB.JS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2017
Tak už 1960 kč :D viz příloha emailu:\r\nPokud projevíte zájem o tuto nabídku, vyplňte čitelně níže uvedenou objednávku a zašlete nám ji na adresu pro příjem pošty. Poté Vám nejdéle do 14 pracovních dnů odešleme první zásilku. První zásilka bude obsahovat všechny potřebné výrobní materiály, podrobný návod a pracovní postup, jeden kompletně zhotovený výrobek, který Vám bude sloužit jako předloha, dodavatelskou dohodu a další informace. Za odeslání první zásilky k výrobě musíme žádat návratnou investici ve výši 1 960,- Kč. V této částce je zahrnuto i poštovné, balné při odeslání běžnou poštou, cena materiálu k výrobě první sady a pozdější poradenství pro Vás při vykonávání této práce z domu. V částce je zahrnuto také opětovné odeslání jedné zásilky, pokud by se Vám nepodařilo výrobky zhotovit napoprvé. U všech typů domácí práce a výroby, kde se zasílají pracovníkům součástky ke kompletaci, je od dodavatele žádána vždy platba za poskytnutí těchto součástek. U domácí práce není možné kontrolovat pracovníky přímo na pracovišti jako v běžných dílnách a výrobní materiál je nutné zasílat nebo rozvážet k jednotlivým domácím výrobcům. Proto je vždy žádána tato záloha. Pokud by Vám zásilka nebyla z nějakého důvodu doručena, informujte nás emailem nebo dopisem a my Vám odešleme obratem zásilku znovu, na naše náklady. Nemůže se tedy stát, že by zájemce od naší firmy zásilku neobdržel vůbec. Jak je již uvedeno výše, u této nabídky výdělku se nejedná o pouhé zprostředkování práce pro jinou společnost nebo subjekt. Naše firma je dodavatel materiálu a zároveň i odběratel zhotovených výrobků. Neobdržíte tedy od nás jen katalog, s odkazem na jiné firmy kde jsou od Vás vyžadovány další platby, často v měnách USD nebo EUR, jelikož se většinou jedná o zahraniční subjekty.\r\nHIHI to je ale podvodíček
Vloženo z: EAC.WT.JUA.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.07.2018
Jsou to podvodníci. Stále vrací výrobky k opravě, i když to máte zhotovené správně. Kdo další chce přijít o peníze, ať se spálí jako my.yu
Vloženo z: PD.MZ.DUU.HG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Vlastimil Jelen detail
Petr Dvořák detail
Irena Nemeczová detail
Světla Štrokayová detail
Valentina Olos detail
Nataliya Monko detail
Ihar Darafeyeu detail
Petr Koubus detail
Alena Halamová detail
Jan Tomáš detail
Ivana Švejkarová detail
Vendula Peřinová detail
Ladislav Hrdlička detail
Danuše Zajícová detail
Dana Kuchařová detail
Milada Prouzová detail
Michal Růžička detail
Mgr. Ivana Havlová detail
Josef Dvořáček detail
Bohumír Janeček detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382