30.07.2014 19:10:53
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 037 100 subjektů
2 270 státních organizací
5 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

23.06.2014 - Řada bank a leasingových společností mají účinnou fintu na dlužníky. Posílají je do jimi financovaných poradenských center, kde jim radí horší varianty řešení správy svých závazků. Rozdíl při oddlužení může být desítky až stovky tisíc za 5 let.

09.05.2014 - Oprava údajů o podnikatelce Zuzaně Sopuchové INFORMACE

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě.

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jana Šurkalová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 76528553 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: 238
Část obce: Kněždub
Obec: Kněždub
PSČ: 69664

Datum vzniku: 15.01.2010

Datum poslední změny: 14.09.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.02.2012
tato paní je podvodník co láká ze zadlužených lidí ještě další peníze a taky to pak tragicky končí
Vloženo z: WRD.HND.NR.WRY ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2012
Tato paní mě omrdala o několik tisíc a ještě mi stejně nic nevyřídila. Dokáže z lidí pouze vytáhnout peníze. Pozor na ni!!!!
Vloženo z: AQ.VC.DEE.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2013
Přidejte se k trestnímu oznámení... Má toho na triku víc, znám ji již několik let..!!!
Vloženo z: JR.QCG.KU.R ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2013
Tato paní stále uniká spravedlnosti, neboť mění místa pobytu, dům ve kterém bydlí, není její, viz KN. Nejhorší je, že má spousta \\\\\\\"kamarádů,, , kteří ji kryjí záda, propůjčují ji byty, aby ji nemohl nikdo najít. Využívá mileneckých vztahů, její muž v tom jede taky a kryje ji záda. Doporučuji ukrajinské řešení, neboť v této zemi je absurdistán, kde poctiví lidé dostávají za uši a darebáci si dělají co chtějí.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.G ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2013
Dobrý den, tato paní mě sprostý podvodník, který láká s lidí peníze a nevrací je. Nic nevyřídí pořád se vymlouvá ,zapírá se, nebere telefony a některé její čísla už neexistují. V žádném případě ji nevěřte!!!!
Vloženo z: AA.QTE.JWB.QZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.11.2013
Milí zlatí... Jany Šurkalové manžel bohužel o ničem neví... :-( a ani vědět nemůže, protože ho jana skvěle stále zpracovává..:-(
Vloženo z: JR.QCG.KU.R ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.12.2013
Zdravím,je mi líto těch podvedených taková svině patří zastřelit,jenom co se týče jejího manžela bohužel už není mezi námy živími.Umřel v Italii a údajně se otrávil metylalkoholem a prý u toho byla jeho žena/svině/takže si myslím že vtom má prsty určitě ona.Zemřít měl zhruba před týdnem.
Vloženo z: EOW.HTD.TKV.SU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2014
My všichni co jsme s jejím manželem pracovali v Italii jsme přesvědčeni že jeho paní ví o jeho otravě daleko víc a i když italská policie potvrdila otravu metanolem tak jí to nikdo nedokáže což je asi špatně holt někomu projde i vražda
Vloženo z: EOW.HTD.TKV.RJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
BURKOŇ detail
CHLADÍRENSKÝ A ZÁMEČNICKÝ SERVIS detail
Jaroslav Morávek detail
VOJTĚCH CAPOUŠEK detail
ZUB detail
CHMELAŘ JIŘÍ ING. detail
POHNĚTAL detail
JEHLIČKOVÁ detail
KOŠŇAR detail
Pavel Slavík detail
URBANCOVÁ,VÝROBA LOŽNÍHO PRÁDLA detail
RITAX,CHOV A PRODEJ DROBNÉHO DOMÁCÍHO ZVÍŘECTVA detail
BRZEZINA-PRÁCE STOLAŘSKÉ detail
STIBOROVÁ,ŠVADLENA KREJČOVÁ,PRODEJ.ČIN. detail
GAJDACZ,PRÁCE POMOCNÉ STAVEBNÍ detail
CUDZIKOVÁ-SOFTWARE,PROJEKČNÍ ČINNOST ASŘ ČINNOST LEKTORSKÁ ČINNOST PORADENSKÁ A ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ,ZPRACOVÁNÍ DAT detail
SOBOLA PAVEL,OPRAVY A ÚDRŽBA CHLADÍCÍCH A KLIMATICKÝCH ZAŘÍZENÍ,ČINNOST SERVISNÍ detail
GOLA,PRÁCE A VÝROBA KOVO,VÝROBA DŘEVAŘSKÝCH VÝROB PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO ZBOŽÍ,VÝROBA STAVEBNÍCH PRVKŮ A MATERI detail
WALACH-SIKORA,PROVOZ MALÝCH VODNÍCH ELEKTRÁREN detail
JIŘINA KOŽUŠNÍKOVÁ,VÝROBA PRACOVNÍCH A OCHRANNÝCH POMŮCEK detail
Svrčková provoz restauračního zařízení Třinec detail
MISIARZ LIBOR,PRÁCE SVÁŘEČSKÉ detail
VILÉM LAZAR-KOVOOBRÁB.A ZÁMEČ.PRÁCE, PRÁCE SOUSTRUŽNICK PRÁCE ÚDRŽBÁŘSKÉ detail
ŠMIŘÁKOVÁ,PLETENÍ,HÁČKOVÁNÍ, VYŠÍVÁNÍ, PRODEJNÍ ČINNOST detail
KRUPOVÁ,VÝROBA LOŽNÍHO PRÁDLA,PRODEJNÍ ČINNOST detail
Ing. Luděk Vrubl detail
Krista Oršulíková detail
Gorzolka Karel-SHR služby RV práce zámečnické,pomocné stavební detail
R-CENTRUM,OPRAVY,REKONSTRUKCE,REVIZE ZDVIHACÍCH ZAŘÍZENÍ,ČINNOST PORADENSKÁ A ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ detail
HLAVAJČÍKOVÁ,SLUŽBY ZRPOSTŘEDKOVATELSKÉ A OBCHODNÍ, ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE detail
ELEKTRO,MONTÁŽ,OPRAVY,ÚDRŽBA VYBRANÝCH ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ,REVIZE, ZKOUŠKY,OPR.VZDĚL.AKCÍ,PORADENSTVÍ detail
OPĚLA,MODERNIZACE OBČANSKÉ VYBAVENOSTI A BYTOVÉHO FONDU detail
MÍŠA,TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE detail
CINAŘ-C.S.C.,PRODEJ TISKU,VÝKUP A PRODEJ ELEKTRONIKY, HUDEBNÍCH NÁSTROJŮ detail
KALETA,OPRAVY A SERVIS ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ, AUTOELEKTRIKÁŘ, SEŘIZOVÁNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL detail
TUROŇOVÁ,SLUŽBY V POHOSTINSTVÍ,VÝROBA A PRODEJ POTRAV. VÝROBKŮ,PORADENSTVÍ A KONZULTACE detail
VEGETAR.PRODEJNA SALVO,ZÁSIL.PROD.,PORAD. KONZULTACE detail
PETR STEHLÍK,PLETENÍ,HÁČKOVÁNÍ, VYŠÍVÁNÍ,PRODEJNÍ ČINNOST detail
BLÁHA,INZERCE A REKLAMA,SLUŽBY INFORMAT. PROPAGAČNÍ PRÁCE detail
ELSNIC-ZDRAVOTECHNIKA,INSTALACE ZDRAVOTNĚ TECHN.ZAŘÍZENÍ, SERVIS ZDRAV.TECHNIKY, ČINNOST MONTÁŽNÍ A OPRAVÁRENSKÁ detail
NENOX, PORADENSTVÍ-SLUŽBA V ENERGETICE detail
RYBÁŘ, ČINNOST PORADENSKÁ detail
Marie Klodová detail
SKÁCELOVÁ, VÝROBA A PRODEJ AMAT.UMEL.VÝRO BKŮ detail
PAVLÍKOVÁ, PORADENSTVÍ detail
STUDIO SERVIS,PORADENSTVÍ-MIKROPOČÍTAČE A ELEKTRONIKA detail
SOFT ART OSTRAVA SPOL.S R.O.,PSANÍ STROJEM detail
GAGOLSKI ROMAN,PRODEJ JMELÍ detail
Dagmar Ryšková - ODES detail
BÁLIK, PRODEJ JMELÍ detail
GONŠENICA - VÝROBA A PRODEJ POTRAV.ZB. detail
JADLOVEC - AUTOMECH.,REV.JEŘÁBŮ,STAV.STROJ detail
NAVRÁTIL - PRÁCE ZEDNICKÉ A OSAZOVACÍ detail
VALÁŠKOVÁ - ŠVADLENA, KREJČOVÁ detail
MASO-UZENINY, ČINNOST OBCHODNÍ detail
Miroslav Svoboda detail
ANTONÍN MARŠÁLEK, ELEKTROINSTALACE - VNIT ŘNÍ ROZVODY detail
MILAN RABAS - ZÁMEČNICTVÍ detail
František Podškubka - VELA detail
TRČÁLEK-MUNICO,ZAJIŠT.VÝROBY ZB.POLOTOV. A VÝROBKŮ detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382