03.09.2014 04:10:10
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 042 200 subjektů
2 280 státních organizací
6 000 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

02.09.2014 - Centrální registr dlužníků podal trestní oznámení na Elišku Čerovskou, neboť dne 2.9. 2014 úmyslně nevyčkala příjezdu PČR, za účelem zdokumentování její případné trestné činnosti.

28.08.2014 - CzechCrownCoin (CZC) prověřuje Policie ČR Více ZDE

23.08.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků v řadě kauz začala podávat trestní oznámení a oznámení médiím přes zprostředkovatele. Nově se tak recipročně vyhne zpětným útokům ze strany ovlivněných novinářů, jež neprověřují pravost zdrojů a pravděpodobně podléhajících vlivu prověřovaných z trestné činnosti.

16.08.2014 - Centrální registr dlužníků své služby poskytuje více jak 10 let. Služba je poskytována formou automatizované on-line aplikace na stránce http://www.centralniregistrdluzniku.cz, která zajištuje výměnu informací mezi věřiteli a dlužníky. 95% stěžovatelů na zápis v registru je při zpětné kontrole jejich stížností podezřelá z trestného činu úvěrových podvodů. Stížnostmi se většinou snaží dosáhnout zastavení sběru negativních informací k jejich osobě z důvodu reálné hrozby odhalení trestné činnosti. Centrální registr dlužníků není oprávněným subjektem se jakkoliv vyjadřovat k těmto problematickým dlužníkům na veřejnosti a médiím, neboť jakékoliv informace k fyzickým osobám jsou ze strany věřitele chápany jako informace osobního charakteru.

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jana Šurkalová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 76528553 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: 238
Část obce: Kněždub
Obec: Kněždub
PSČ: 69664

Datum vzniku: 15.01.2010

Datum poslední změny: 14.09.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.02.2012
tato paní je podvodník co láká ze zadlužených lidí ještě další peníze a taky to pak tragicky končí
Vloženo z: WRD.HND.NR.WRY ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2012
Tato paní mě omrdala o několik tisíc a ještě mi stejně nic nevyřídila. Dokáže z lidí pouze vytáhnout peníze. Pozor na ni!!!!
Vloženo z: AQ.VC.DEE.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2013
Přidejte se k trestnímu oznámení... Má toho na triku víc, znám ji již několik let..!!!
Vloženo z: JR.QCG.KU.R ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2013
Tato paní stále uniká spravedlnosti, neboť mění místa pobytu, dům ve kterém bydlí, není její, viz KN. Nejhorší je, že má spousta \\\\\\\"kamarádů,, , kteří ji kryjí záda, propůjčují ji byty, aby ji nemohl nikdo najít. Využívá mileneckých vztahů, její muž v tom jede taky a kryje ji záda. Doporučuji ukrajinské řešení, neboť v této zemi je absurdistán, kde poctiví lidé dostávají za uši a darebáci si dělají co chtějí.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.G ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2013
Dobrý den, tato paní mě sprostý podvodník, který láká s lidí peníze a nevrací je. Nic nevyřídí pořád se vymlouvá ,zapírá se, nebere telefony a některé její čísla už neexistují. V žádném případě ji nevěřte!!!!
Vloženo z: AA.QTE.JWB.QZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.11.2013
Milí zlatí... Jany Šurkalové manžel bohužel o ničem neví... :-( a ani vědět nemůže, protože ho jana skvěle stále zpracovává..:-(
Vloženo z: JR.QCG.KU.R ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.12.2013
Zdravím,je mi líto těch podvedených taková svině patří zastřelit,jenom co se týče jejího manžela bohužel už není mezi námy živími.Umřel v Italii a údajně se otrávil metylalkoholem a prý u toho byla jeho žena/svině/takže si myslím že vtom má prsty určitě ona.Zemřít měl zhruba před týdnem.
Vloženo z: EOW.HTD.TKV.SU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2014
My všichni co jsme s jejím manželem pracovali v Italii jsme přesvědčeni že jeho paní ví o jeho otravě daleko víc a i když italská policie potvrdila otravu metanolem tak jí to nikdo nedokáže což je asi špatně holt někomu projde i vražda
Vloženo z: EOW.HTD.TKV.RJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Papák Zdeněk, zednické a obkladačské práce detail
Goldmannová Libuše, ruční pletení, paličkování, výroba ozdob z moduritu, šití a vyšívání, nákup a prodej průmyslového a textilního zboží detail
IPEZCO, obchodní a zprostředkovatelská činnost, Úprava a distribuce programového vybavení, poradenské a školící služby v oboru detail
Masař Vladislav, soukromý zemědělec detail
Borýsek Václav, ing., konstrukční práce, obchodní činnost, výroba výrobků z plastických hmot detail
Šimek Alois, izolatérské práce detail
Žufánková Ludmila, prodavačka detail
Lukeštík, zednické práce detail
Jirský Zdeněk, obchodní činnost, pomocné práce v potravinářství, zámečnické práce bez svařování, řidič, pomoc. pr. ve stavebn. detail
Omelka Antonín, sklenář, obchodní činnost, zprostředkovatelská činnost detail
Cílečková Anna, pomocné pekařské a cukrářské práce detail
Zetík Jan, pořádání veřejných produkcí detail
Čechová Marcela, poradenská čin. ekonomického charakteru - daňová, finanční atd., obchodní a zprostředkovatelská činnost detail
Vavruša, autoopravárenství, obchodní činnost, zámečnické práce - bez svařování detail
Sochorcová Jiřina pomocné práce v potravinářství detail
Antonín Podškůbka - AP - Servis detail
Podškubka František výroba a prodej pekařských a cukrářských výrobků, obchodní činnost s tím spojená detail
Havalová Martina výroba a prodej květinové vazby detail
Dvořáková Anna prodavačka detail
Hanus Jiří, výroba, kompletace, montáž, opravy, elektr. zařízení , přístrojů, jejich částí, konstrukce, výroba stroj. zařízení, nářadí detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382