17.10.2018 15:09:24
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 222 000 subjektů
2 580 státních organizací
10 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jiří Zbořil

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 74323211 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Staré Město
Obec: Staré Město
PSČ: 73801

Datum vzniku: 13.09.2010

Datum poslední změny: 10.12.2010

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Výstavba bytových a nebytových budov

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
29.12.2011
Dejte si na tento \"subjekt\" pozor! Pan Zbořil inkasuje zálohy, ale pak příliš nepracuje. Chvilku se vykrucuje, a pak zmizí s Vašimi penězi. Trvalé bydliště má na obecním úřadě. Poštu nepřebírá. Brzy ho budu dávat k soudu. Hlaváček
Vloženo z: AA.QNB.TH.WGS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.12.2011
Dejte si na tento \"subjekt\" pozor! Pan Zbořil inkasuje zálohy, ale pak příliš nepracuje. Chvilku se vykrucuje, a pak zmizí s Vašimi penězi. Trvalé bydliště má na obecním úřadě. Poštu nepřebírá. Brzy ho budu dávat k soudu. Hlaváček
Vloženo z: AA.QNB.TH.WGS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
Nerozumím předchozímu příspěvku,jelikož Pán Zbořil provedl požadované práce a ne malého rozsahu a to včetně záloh a byl jsem maximálně spokojen.Oproti výše uvedenému názoru mohu jen doporučit.Dlabolová
Vloženo z: TH.QAB.TT.GQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.04.2012
Děkuji za kvalitně provedenou rekunstrukci bytu.Jsem maximálně spokojen a vřele doporučuji.Jaroslav Soukup
Vloženo z: AV.YN.HUA.GXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.05.2012

Vloženo z: TK.VC.DRU.G ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2012
Bohužel i mě pan Zbořil provedl to stejné jako panu Hlaváčkovi. Prvně legenda o ztracených penězích, pak že nemá na materiál a že jede pro peníze a je fuč s penězy a práce žádná a nekomunikuje. Soud ho čeká asi i z mé strany. Prokop
Vloženo z: TK.VC.DRU.G ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2012
Nekvalitne provedena rekonstrukce, podepsana smenka jako nahrada skody a v tuto chvili temer nevymozitelna.
Vloženo z: AH.XWY.UWH.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2012
Touto cestou děkuji panu Zbořilovi za provedenou práci.Byla provedena kvalitně a v termínu.Nechápu předchozí reakce a jsem rád,že jsem jeho služeb využil.Doporučuji!
Vloženo z: TK.QAE.V.KHG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.10.2012
Vyhlašujeme pátrání po osobě Jiří Zbořil nar. 22.4.1971. Která se vyhýbá úhradě závazků, které způsobil svým nezákoným jednáním. Pokud na něho narazíte, ihned nás kontaktujte abychom mohli sjednat nápravu v jeho chování.

Služba pro řešení hospodářských deliktů
Praha 5 . Tel: 777 512 995
Vloženo z: EAA.HTR.URG.RCA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.10.2012
Musim take predat sve zkusenosti ohledne Jiriho Zborila.Ma priznacne jmeno,na co sahne to dlouho nedrzi.Jeho rekonstrukce je pro mne nocni mura...Penize v cudu,jen Zboril je v klidu...Je snad kazdemu jasne ze kladne prispevky si pise sam.Slamova
Vloženo z: XA.QNG.UHK.WEY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2013

Vloženo z: JC.QAA.JNB.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.02.2015
Asi se doba změnila,ale nemůžu si stěžovat.Pán zbořil provedl svou práci svědomitě a hlavně odborně.Možná to byla i spolupráce s lidma,se kterýma již nespolopracuje.Čest jeho práci a přeji mu jen dobré reference.Jitka
Vloženo z: JR.MN.RJ.RGQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.10.2018
Recenze od pani Dlabolové je lež.Jsem pani Dlabolovâ a určitě jsem to nepsala protože mi tento pán dluží za 3roky výživné na dceru.Dlabolová
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Základní organizace Odborového svazu dopravy Letiště Praha a.s. detail
Karolina HÝBLOVÁ - zprostředkovatel pojištění detail
Českomoravská myslivecká jednota, okresní myslivecký spolek Rokycany detail
Sdružení pro obnovu zámeckého areálu v Liběchově detail
Marcela HANSLÍKOVÁ - zprostředkovatel pojištění detail
Libor Jakš - JALI detail
Jindřich Zemánek detail
Ivan Nosa detail
Volodymyr Kozlov detail
Jana Štamberská detail
Thuy Pham Thi detail
Radka Frková detail
Jitka Šmídová detail
Marek Cezary May - RIHNO BOOKS PRAHA detail
Martina Moulisová detail
Rudolf JIROUSEK detail
Viktor PETRLÍK detail
Adriana Svatková detail
Ing. Drahoslav ŠNAJDR detail
Petr BLAŽEK detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382