16.12.2018 13:58:12
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 226 800 subjektů
2 580 státních organizací
10 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Karel Salava

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 73314846 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Paskov
Obec: Paskov
PSČ: 73921

Datum vzniku: 02.02.2004

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Obchod s motorovými vozidly, kromě motocyklů

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
30.03.2015
Pan Salava je jeden velký podvodník a lhář. Prosím nic od něj nekupujte, nebo dopadnete jako já! Zakoupil jsem od něj osobní automobil, který byl podle něj v pořádku, vykládal jak s ním byl spokojen atd. Přitom vše byla jedna velká lež, jak jsem posléze zjistil. Pan Salava předvádí při prodeji opravdu velké herecké výkony. Pokud se ozvete, tak má ještě tu drzost vyhrožovat vám podáním trestního oznámení. Pro mě je to bezpáteřní člověk a prodejce.
Vloženo z: PD.QZE.UJ.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.05.2015
Na pana Salavu podavame trestni oznameni.Plne souhlasim s predeslym prispevkem.Opravdu od nej zadne auto nekupujte.
Vloženo z: TH.QET.EY.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2016
Souhlas s výše uvedenými příspěvky, pan Salava je opravdu velmi přesvědčivý a dobrý herec. Nejenže maskuje nedostatky auta, ale také aktivně lže a vymyšlí si například měněné rozvody (dokládá falešnou fakturou, atd.) a to na místě bohužel nepoznáte. Bydliště na obci v Paskově, auto kupujete někde u domu, kde prý bydlí. S podvodníky se setkávám a panu Salavovi dávám za jeho výkony za 1. Naštěstí dokážu lecos vyřešit sám a tak ztráta není nějak hrozná, ale člověk, který se musí spoléhat na autoservis by zaplakal. Při následném telefonátu bylk strašně překvapený a potom už bylo číslo mrtvé, asi SIM na jeden kšeft.
Vloženo z: TO.QCV.RW.GX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 6 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.10.2016
Dobrý den náhodou někdo nemáte číslo které funguje nebo adresu od p. Salavy ? Ta nádražní 700 je obecní úřad dekuji za jakékoliv info prodal sem mu ford fokus ale doposud vůz neprepsal a pokuty chodí na me jméno .
Vloženo z: XA.UW.RU.RV ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2016
me aktualni tel.cislo je jiz rok stejne 774702706 vzdy resim reklamace ale jen stemi kteri se chovaji slusne a nevyhrozuji vzdy se lidem snazim vyjit vstric a presne vim o koho tady jde v tech negativnich komentarich,zakaznik si musi uvedomit ze kupuje ci prodava vozidlo ojete a jiz davno bez zaruky,neni v me moci zkontrolovat vsechny soucastky a rucit za ne,paklize nerozumite problematice vozidlum nebo nejste mechanik,mate moznost ho s sebou mit pri prodeji, nebranim se odvest vozidlo do servisu na kontrolu,ostatni pomluvy ktere nemaji opodstatneni budu resit pravni cestou
Vloženo z: AH.QAA.UWR.WEJ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.04.2017
Dobrý den adresa pro zasílání korespondence je Karel Salava p.o.box 4 Kravaře 74721 tel: 774702706
Vloženo z: AH.QAA.UWR.WEJ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.04.2018
Pan Salava kdysi provozoval autobazar my jsme od něj tenkrát zakoupily starší Octaviji a dodnes jezdí, co si pamatuji přepis zařídil ve lhůtě 10ti dnů my si stěžovat nemůžeme asi to bude spíše o lidech :-)
Vloženo z: AH.QAA.UWR.WEJ ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.04.2018
Pan Salava kdysi provozoval autobazar my jsme od něj tenkrát zakoupily starší Octaviji a dodnes jezdí, co si pamatuji přepis zařídil ve lhůtě 10ti dnů my si stěžovat nemůžeme asi to bude spíše o lidech :-)
Vloženo z: AH.QAA.UWR.WEJ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.04.2018
Souhlasím a plně se ztotožňuji s prvnim příspěvkem. Tomuto pánovi se obloukem vyhněte!! Ostatně výpis z rejstříku hovoří za vše.
Vloženo z: WRL.SNR.WE.WEA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2018
dobry den byl jsem pozadan o zhodnoceni jednani pana salavy, zakoupil jsem auto zprostredkovane od pana salavy, co rekl a slibil dodrzel nemohu si stezovat
Vloženo z: PD.QZE.KW.AX ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2018
27.05.2018
dobry den byl jsem pozadan o zhodnoceni jednani pana salavy, zakoupil jsem auto zprostredkovane od pana salavy, co rekl a slibil dodrzel nemohu si stezovat
Vloženo z: PD.QZE.KW.AX ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.05.2018
jen idiot jsi na koupi starsiho auta neveme s sebou sveho automechanika to si pak muzete stezovat kde chcete a prava se nedovolate jednou pro vzdy hloupost a neznalost neomlouva,konkretne mi pan salava nic nezamlcel a prepis zaridil v zastoupeni za nas v terminu
Vloženo z: PD.QZE.KW.AX ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.05.2018
http://www.vymahanipohledavek.info/pozitivni-registr-Karel-Salava,690999.htm
Vloženo z: PD.QZE.KW.AX ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.07.2018
http://www.vymahanipohledavek.info/pozitivni-registr-Karel-Salava,690999.htm
Vloženo z: PD.QZE.AE.WXR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.07.2018
Dobry den od pana jsme s pritelem zakoupily ojete auticko v hezkem stavu, vycistene bez zavad a do dnes jezdime, muzeme jen doporucit pan byl velice vstricny vse co rekl dodrzel, nase zkusenost Roman a Tomas
Vloženo z: PD.QZE.AE.WXR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.09.2018
Pan salava je velice ochotny a vstricny pan tady to bude spise o pristupu a jednani zakaznika z nevychovanym cunikem nebude mit zajem jednat nikdo hezky den Mulerovi
Vloženo z: PD.QZE.KU.WJZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
TE.DEVELOPMENT s.r.o. detail
Společenství vlastníků jednotek v domě Kodaňská ul. 1516/77, Praha 10 detail
MINALI s.r.o. detail
HANNA LEUTA spol. s r.o. detail
Marsianda a.s. detail
BOKSEN s.r.o. detail
Anna Kazakovich detail
I.S.R. s.r.o. detail
Thi Nu Dinh detail
MONTAGE WELDING s.r.o. detail
Společenství Šaldova 5, Ústí nad Labem detail
Společenství vlastníků jednotek Náměstí Dr. Beneše, č.p. 1895, Chomutov detail
Společenství vlastníků Husova 2059 detail
Huong Le Huu detail
CS Kámen Plus s.r.o. detail
EK OIL s.r.o. detail
EQUIPARK o.p.s. detail
Kovy a slitiny, s.r.o. detail
Společenství 1548-1549, Kadaň detail
AKITA - YACHT s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382