16.10.2018 09:07:13
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 221 900 subjektů
2 580 státních organizací
10 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Ladislav Kroščák

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 47944099 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce:
Obec: Brno-Královo Pole
PSČ: 61200

Datum vzniku: 03.03.1993

Datum zániku: 01.12.1994

Datum poslední změny: 29.08.2001

Datum zániku: 01.12.1994
Způsob zániku: Nezjištěno

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost:

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
27.06.2018
Pan Kroščák si vyfakturoval zálohu na zemní práce, které nakonec neprovedl a na stavební materiál, který nedodal. Po první schůzce s technickým dozorem s ním odmítl spolupracovat. Neplnil požadavky ze stavebního deníku ani dohodnuté práce. Po několikerém opakovaném pokusu o navázání kontaktu se nám s ním nepodařilo spojit a práce a peníze odmítá uvést do souladu se skutečností.
Vloženo z: AK.XTB.EU.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.08.2018
Chtěl bych předem varovat všechny potenciální zájemce o práce a služby, poskytované panem Ladislavem Krosčákem. Tento pán slibuje, ale neplní. Díky své škemravé výřečnosti stále požaduje peníze dopředu, na což občas někdo slyší a dá peníze předem, aniž by práce byla odvedena. Tím ale spolupráce končí a ten, kdo zaplatil má prostě smůlu = o své peníze přišel. Smlouva ani dohoda neplatí. Pokud se chcete domáhat svých peněz zpět, uslyšíte výhružky a nadávky. proto opravdu POZOR na jméno Ladislav Krosčák.
Petr Lukášek.
Vloženo z: AQ.QWB.UEK.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.08.2018
Je to neuvěřitelně sprostý člověk, který měl být už dávno za katrem. Nechápu naše orgány a policii, že něco takového může být ještě na svobodě.
Chová se jak kdyby mu všechno a všude patřilo, nehledě jakým stylem dává najevo, že je někdo....
Vloženo z: WRB.HVL.TTH.SAZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.09.2018
Ladislav Kroščák je prolhaný podvodník ve všech oborech. Tento pán by neměl běhat na svobodě, ale měl by už dávno sedět. Je mu úplně jedno, jestli vás okradl, jestli vám tímto způsobil problémy a další starosti...
Prostě hulvát, lhář, podvodník v jedné osobě. Od něj ruce pryč, i kdyby vám nabízel něco zadarmo!!!
Vloženo z: AW.XWB.UWR.J ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2018
Pan Ladislav Kroščák hat uns betrogen bis auf den letzten "Cent" ! Er ist ein vorsätzlicher Betrüger welcher von vorn herein vorsätzlich handelt Leute zu betrügen. Wie kann es sein, dass seine Firma, keine DPH bezahlt, keine Sozialversicherung und Steuern abführt?!
Für mich unglaublich das die Kriminalpolizei sowie auch weitere Staatliche Institutionen keine Interesse haben einen Fall welcher kriminelle Handlungen aufweist für die Geschädigten Personen, welche von Pan Ladislav Kroščák -betrogen- worden sind aufzudecken und mit aller Härte Polizeilich zu verfolgen?! Es wird noch weitere Leute geben welche betrogen worden sind, aber keine Rezensionen schreiben. Das Wichtigste wäre, dass Alle die, welche betrogen worden sind, gemeinschaftlich vorgehen! In unserem Fall hat Herr Pan Ladislav Kroščák Uns um 500.000,-kc betrogen. Warum tut die Polizei sowie die Staatsanwalt nichts, wo ein Mensch Leute geschätzt um mehrere Millionen betrogen hat?! - Ich habe meine Deutsche Justiz eingeschaltet - Die Tschechische Justiz wird kooperieren müssen. Es wird ein langer Weg, aber ich werde diesen Weg gehen und Pan Ladislav Kroščák - ist mit dabei! 100%
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.BD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2018
noch dazu muss ich feststellen und auch hier festhalten, dass Pan Ladislav Kroščák, diverse IC für sein Business anmeldet dazu auf mehreren Adressen angemeldet ist um seine Geschäfte auszuführen. An dieser Stelle erkenne ich schon einen vorsätzlich geplanten Betrug. Mit seiner Familie ist Pan Ladislav Kroščák aber NICHT auf den Adressen gemeldet wo er lebt, sondern auf Amt in BRNO für "Home-less" - Dieses stellt für mich einen Ereignis Betrug da so dass hier die Kriminalpolizei endlich mit Ämtern, Staatsanwälten zusammen arbeiten muss. Befindet sich die Tschechische Republik in der EU? - Dann sollte die Tschechische Republik auch so Handeln!
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.BD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
MINISTERSTVO VNITRA detail
DEREDES s.r.o. detail
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382