24.02.2018 01:25:54
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 800 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Lenka Műllerová MVDr.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 75094894 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Cheb
Obec: Cheb
PSČ: 35002

Datum vzniku: 07.12.2006

Datum poslední změny: 15.12.2009

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Veterinární činnosti

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
22.12.2010
Vysoká kvalita služeb, pozitivní hodnocení
Vloženo z: ECA.TB.UTR.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.04.2011
Slyšela jsem velkou chválu na práci paní doktorky Lenky Müllerové. V dnešní době, klobouk dolů, máte můj velký obdiv.
Vloženo z: XA.QWE.RH.WJS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.08.2011
Je velkou škodou,že se ji do života cpe bývalý manžel,s kterým je rozvedena 5 let,a kudy chodí tudy ji pomlouvá i s tou jeho sebrankou ze slovenska a podplacenými individuami z chlíva + chlívacki právnici
Vloženo z: TR.QST.KJ.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.09.2011
Pomluva je uvedení nepravdy. Již soud v Ústí pravomocně rozhodl, že mé výroky jsou pravdivé. Pomluva je ten příspěvek přede mnou. Veterinářka je ale dobrá. Exmanžel
Vloženo z: AK.XNA.JUT.WB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.09.2011
Ano, pane,nemáte pravdu,vstupte si do svědomí,věnujte se svoji nové lásce ,zapomeňte na bývalou a máte vystaráno.
Nemáte už žádny právo ani na ni pomyslet,ne o ni psát!!!!!
Vloženo z: ECA.TB.UU.QG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.10.2011
Paní doktorka nám velmi pomohla jako profík a i po stránce psychické.Pomáhá lidem a jejich zvířatům nejen jako lékař (výborný) ale i jako inspektorka na ochranu zvířat proti týrání..Moc si jí vážíme jako ženy, lékařky i maminky její malé krásné dcerkya doufáme, že jí už její ex manžel dá konenčně pokoj a přestane za ní slídit.Doktorka je člověk - osobnost - milá , usměvavá, hezká a příjemná k okolí.Doufáme, že v nejbližší době zase posune své znalostive prospěch nás všech a KS v Plzni jí jmenuje soudním znalcem.Vděčný chovatelé.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WXE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.10.2011
MVDr.lenka Müllerová je člověk na svém místě.Dík za vše.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WXE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.10.2011
Kde chybí argumenty a inteligence, nastupuje hrubost a urážky. Jen pište dál! Projevte se pod rouškou anonymity! Opravdu je veterinářka dobrá.
Vloženo z: AK.XNA.JUT.WB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.10.2011
Paní Lenka velice svěžím a profesionálním přístupem řeší otázku týraných psů v našem regionu, považujeme je jí za inspektorku velice přísnou, ale spravedlivou.Jedním z důkazů její profesionality a vděk za její přínos pro společnost bylo námi podpořené hlasování v soutěži Žena regionu 2011, které taktéž překazil ex manžel vypisováním různých dopisů a možná i anonymů, ve kterých rozebíral její soukromé problémy, zrovna ty, které jí udělal on sám.Hold, lidská ubohost nezná hranic.Jeho počínáni jsme se zasmáli a zakroutili prstem po čele...Paní doktorko, fandíme Vám a odivujeme nadhled , který projevujete nad konáním ex manžela.Rádi se zůčastníme oslav jmenování znalcem.Toho asi roztrhne vzteky! :o)
J(D)
Vloženo z: TO.QCV.RW.WXE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.10.2011
Reaguji na anonym :kde chybí argumenty a inteligence.\\r\\n\\r\\nVážený/á\\r\\nJak se dobře zamyslíme ,meil s argumenty už někdo tady uvedl,a obhajoval se nepravdami. Byl to exmanžel,a hle , zase je na její stránce a šmejdi,,zase se šťourá v jejím soukromí,slídi co kdo napíše. To ale musel být zlej člověk ten bývalý!\\r\\nP.doktorko fandíme Vám ,všechno jen dobré přejeme v životě!!!! \\r\\nNormálni lidé!
Vloženo z: TR.QST.UN.WQS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2012

Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2012
Až teď jsem si přečetl všechny ty obhajující odezvy na paní doktorku. Je jistě ohromná a fascinující , ale jenom jako zvěrolékařka. Dítě bych jí nesvěřil. Pokud vím, její ex do ní vůbec nešťourá, nestojí mu to za to. O čem jsou ty nepravdy, co údajně píše její ex? Že má veliké dluhy, že se vzdala syna? Ještě že ochraňuje zvířátka.Zkuste se zeptat i na druhé straně a budete překvapeni, kolik soudních tahanic vyvolává pro hlouposti, ale alimenty na syna nezvládá. Myslím si, že je nemocná a měla by se hodně dlouho léčit.
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2012
A ještě maličkost- týrala vlastního syna tak, že byl nakonec dán do výchovy otce. Proč asi? Skuste se spojit s její exmanželem a sami poznáte, jaký člověk to je, neposuzujte jen podle \"fňukání\" paní doktorky. Není všechno tak, jak vypadá. Ne on, ona jeho stále šmíruje a hledá, jak vytáhnout peníze, i když sama dluží na výživném pro syna. Nemám rád lži a polopravdy.
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
Protože je demokracie,vyjadřuji svoj názor na to,conapsal předemnou její bývalý manžel.\\r\\nÁno,šťourá se a vypisuje na ni po ruznych institucích: četl jsem K 213,tam píše hemzy pro tatínky jak získat do péče deti,jak je odebrát jich mámě a uveŕejňuje své právni názory,píše její zaměstnavateli,dokonce se chce s ním setkat, pomlouvá ji do novin,po\\r\\nsoudech,pomlouvá ji,že je nemocná.On je zvěrolékař,ale ÚBOHÝ. A vubec není ani dobrým otcem. Nechtěl synovi zaplatit školné na gymnáziu i když byl přijat,ale namluvil mu,že se nemusí učit,že mu stačí devítiletka a vrátil ho spátky do základní školy. Z toho zustáva stát rozum!!!!!Úbožák!Ona se syna nevzdala. On unesl syna. A co se týka alimentu,tak ať mlčí,protože dluží na výzivném za 6 let,to se nechváli ,že nedal synovi na výživné ani korunu,nikdy mu neposlal lístek k svátku,nikdy s ním nebyl na vánoce, nikdy mu nedal dárek ! Teď když je bohatý jak uvádí,tak se muže stydět žádat výživné po matce,které on nedával peníze na výživu ,která ho vychovala bez jeho pomoci,On sám sebe ohodnocuje jako NARCIS a pozýva lidi: spojte se se mnou,ja jsem andílek ,já jsem \\r\\nten,co vám řekne co je pravda.Pane Hermane A.Máte dva tituly které nevyužívate,tak nač jsou vám v tom zaprdeném kravíně???Napište: Na co se léčila,kdy se léčila ,a kde se léčila. Když to neuvedete ,tak jsou to jen vaše výmysly .Slovo kok.t vzniklo na Slovensku a vám mocinko,moc sekne! .Přestaňte šířit úchylácke řeči po internetu,smiřte se s tím,že jste se chtěl rozvíst,máte ženskou na jakou jste si trúfl.Od rozvodu je to 6 let,už jste se s tím mohl smířit a hlavně nefňukejte.
Vloženo z: XA.VC.AJ.HA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.10.2012
A ještě velká maličkost ,co se týka týraní::::NIKDO NIC NEDOKÁZAL!!!!!!
Lékaři neschledali nic,spolužáci ve škole taky nic, učitelé taky nic, plavci-kde sa svlékal taky nic, sousedé taky nic, ! Do výchovy byl dán proto,že ona s tím souhlasila, že když nechce být s mámou,tak ať jde k tátovi a bude odkázaný žít v blahobyte.A co vypisujete že se vzdala syna,vy sám jste ho zmanipuloval aby říkal co jste vy chtél,zabouchl jste mu dveře k matce \"VY\" a dnes pláčete ,že nemá zájem???
Jste opravdu VIP - Very imbecil people !
Vloženo z: XA.VC.AJ.HA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.11.2012
HENRY FIELDING : \" NIČ NEČINÍ ČLOVĚKA LIDSKEJŠÍM AKO LÁSKA KE ZVÍŘATUM!\"
Vloženo z: XA.VC.DAN.HW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.12.2012
Pani doktorko,urcite se najdou osoby,ktere budou jako hyeny vrt at ve vasem soukromi.Nicmene,byl jsem s osetrenim psa spokojen a navstivil jsem vas na zaklade doporuceni lidi z meho okoli a nelituji.Tem, co se pousti do drbu a vrtani v soukromi kohokoliv pouze vzkazuji,aby jsi zametli nejdrive pred vlastnim prahem..Jste moc hodny clovek to jsem citil z vaseho pristupu k zvireti.
Vloženo z: PD.QZE.RW.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.02.2013
Kočka po kastraci, kterou dělala tato veterinářka, se stále mrouskala.Nechali jsme jí znovu operovat na jiném pracovišti. Rána byla 3x větší než bylo třeba a vaječníky nebyly odstraněny, pouze částečně. Bylo nám sděleno, že tak špatně udělanou kastraci ještě neviděli. Jak jsem se doslechl po Ostrově, nejsme jediní, kdo měli smůlu na kastraci a zvolili pani doktorku.
Vloženo z: TH.QEA.JTH.WZY ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.02.2013
Nedá mi,abych nereagovala......Vůbec nevěřím tomu,že by v takové banální věci,jako je kastrace kočky paní doktorka snad měla pochybit.Mám pocit,že si tu zase někdo/a já asi vím kdo/masíruje své nicotné ego nad úspěchy jiných lidí.
Já mám s paní doktorkou úplně opačné zkušenosti..mám tři psy a dovolím si tvrdit,že máme tu nejlepší péči,jaké se nám může dostat.Psy chovám přes dvacet let,takže jsem prošla mnoha veterinárními ordinacemi.Zodpovědně říkám,že takovým přístupem jsem se doopravdy nesetkala.Mám nemocnou,špatně chodící fenu.Než jsem se dozvěděla o paní doktorce,byla jsem u několika veterinářů.Všichni to vyřešili léky proti bolesti,ale nikdo nepátral o příčině potíží. Až konečně paní doktorka....rozebrala fenku do poslední buňky,aby jí případná léčba neublížila na jiných orgánech.Naordinovala léky,specální granule, doplňky a fenka je v pohodě.Udělala pro nás všechno,co bylo v jejích silách a možnostech a já jsem jí za to moc vděčná.Doporučila jsem jí celé mé rodině i známým a doporučuji samozřejmě dál.Budeme za ní jezdit ikdyby měla ordinaci v Praze.Moc jí držím palce,ať se jí daří podle jejích představ a ať má kolem sebe jen samé dobré lidi!!!!


Vloženo z: AV.QCX.TT.WAS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.02.2013
Děkujeme paní doktorce za profesionální přístup a perfektně provedený císařský řez naší feny.Velice příjemná usměvavá a skormná lékařka.Pozdravuje i Asta-kastrace!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WFJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2013
Děkujeme paní doktorce za profesionální přístup a perfektně provedený císařský řez naší feny.Velice příjemná usměvavá a skormná lékařka.Pozdravuje i Asta-kastrace!
Drahý pokus, chybička , neodklikl jsem hodnocení příspěvku!!! a teď je to již správně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o).velké dík!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WFJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.02.2013
Původně jsem nechtěla práci paní doktorky komentovat, ale nebylo by správné vůči ostatním nechávat si to pro sebe. Nám také rozebrala psa a různé záhadné diagnózy nebraly konce. Nakonec jsme se psem jeli jinam a pan doktor řekl že má svrab. Dostali jsme kapku za krk a je v pořádku. Mohli jsme si ušetřit hodně peněz. Již nikdy k paní doktorce nepůjdeme, neumím si představit co by se stalo, kdyby to bylo něco vážného když nepozná takovou banalitu.
Vloženo z: AV.YN.DDU.WGA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2013
Ja nevidím duvod,aby se na tyhle stránce rozebíral někdo,kto délá ve prospěch zvířat! Kdo k ní nechce ať sedí doma na prdeli, nikoho tam nikdo nenutí. Pár drblých žen,co vyznávají určitou osobu z Macíka vypisují píč....y,ať se starají o své prochcané kalhoty a o to,jestli méli stolici v pořádku, a jestli některou svrbí,tak ať utíka hledat oblevu , prohlídne si pin.u jestli tam nemá svrab a když tak ať si dá kapku do piz.y .Ušetŕí hodně penéz .Staré báby přestaňte hanit co neznáte!!!!! Čupky
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.02.2013
Lidi místo dohadování raději koukejte na fakta.Jsem z Chebu a vím že pani doktorka tu má z ostudy kabát.Nejen ,že žila s člověkem který byl perzekuovaný opakovaně za týrání zvířat a ona mu to ze své pozice úředníka pomáhala ututlávat.Koukněte na adresu nahoře Lesní 20 Cheb je panelový dům.Nikdy v Chebu ambulanci neměla pouze dělala místním majitelům množíren občas císaře v kuchyni na stole.A kdo umí počítat tak do ČR přišla kolem roku 2002,předtím mateřská a vyjde z toho rok dva praxe po škole.Na stránkách Macíku kam odešla z Chebu jsem se dočetl ,že museli zvířata během jejího působení vozit na ošetření na kliniku do Varů.
Vloženo z: TH.QEA.UEE.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2013
Rad bych se zapojila do debaty .Tato lekarka odhalila zavazne onemocneni naseho psa pouhym poslechem srdicka.Doporucila kliniku ve Varech k dalsim doplnujicim vysetreni.Pes by nam byl bez odhaleni vady umrel.Kamaradce u psa odhalila vysetrenim krve nejaky problem s hormony.Pes je jiz zdrav.Cloveka nehodnotim podle drbu,a co jsem si vsechno vyslechla kdyz jsem ji hledala na byvalem miste:,ale podle prace.
Vloženo z: PD.QZE.UWE.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.02.2013
Bohužel nepozná nejen svrab ale i cukrovku málem to našeho psa stálo život.
Vloženo z: WHI.HGE.AR.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2013
Když mi přišel odkaz s doporučením pani doktorky nechápala jsem kde bere tu drzost.Kamarádce otrávila kotě arpalitem.Nedivím se těm komentářům spíš drzosti s jakou se prosazuje na fc.
Vloženo z: WHI.HGE.AR.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2013
Péče v pořádku, očkování v pohodě, ale nemohla jsem dlouho rozdýchat vyprávění paní doktorky o tom, že její syn je bastard, že jí zradil, že se ho zřekla a přeje si aby byl mrtvej. Vše proto že jí opustil a šel k otci, myslím že to by se profíkovi stát nemělo.Když mi pak poslala email o tom, že byla amnestována - jak vím trest byl za týrání onoho syna, řekla jsem si že k ní už nikdy nepůjdu i kdyby byla poslední na světě.
Vloženo z: WRB.HNL.UEV.E ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2013
Paní doktroko,nic si nedělejte z osobních útoků jistého člověka.......tady vidíte,s kým jste měla tu \"čest\".Já už bych na ní podala trestní oznámení,aby si nemyslela,že je nedotknutelná.....Ona je opravdu zoufalej chudák!
Přeji Vám mnoho úspěchů v profesním i osobním životě a nenechte si svou práci znechutit.....byla by to velká škoda!!!!!!
....napadá mě úryvek z jedné písničky......\"nejlíp se špíná kydá za zády\" a v tomoto případě anonymě!!
Vloženo z: AV.QCX.TT.WAS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.02.2013
Také jsem dostala odkaz s tím, že mám ohodnotit pani doktorku. Podotýkám bez návodu, jak má hodnocení vypadat. Bohužel se nestačím divit v jaké době to žijeme. Někdo si dovolil napsat negativní hodnocení subjektu na stránky k tomu určené a ihned je mu vyhrožováno policií atd.. Myslím, že to se nedělo ani za dob komunismu. Když čtu příspěvek pani se slovníkem na pí..., tak se nedivím, že negativní hodnocení jsou anonymní, ale proč se nepodepsali i kladní hodnotitelé, to nechápu. I já tedy hodnotím. Také kočka a arpalit s návodem paní doktorky, že s ním máme čistit uši. Naštěstí jsem si přečetla text na lahvičce, kde je uvedeno \"PRO KOČKY EXTRÉMĚ JEDOVATÝ\". Pokud mě budete chtít oznámit na policii, mile ráda je navštívím a předložím účtenku s podpisem a rázítkem pani doktorky. Též musím prohlásit, že pana Müllerra neznám ani jsem s ním nebyla nikdy v kontaktu a jak jsem se zde dočetla, tak chudáci zoufalí l museli ti ostatní být, když vozili zvířata na ošetření jinam přesto, že investovali do pani doktorky spoustu peněz.
Vloženo z: WRL.HVH.TA.J ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.02.2013
Nevážená pani vedoucí Z OBČANSKÉHO ZDRUŽENÍ !\\r\\nVy jste jedna nemocná žena,která nesnese pravdu. To,co jste popsala o životě p.doktorky, to je zásah do soukromí a to se už považuje za trestní čin. Je záhadou,kde jste se dostala k takovým informacím ???To snad nechcete tvrdit,že vám takové věci říkala, a ak áno, budete muset předložit dukazy. Ve Vaši ambulanci ji \\\\\\\"NĚKDO UKRADL soukromný věci ,a asi kto ,když tam jste byly Vy dvě??To je k zamyšlení,ne????Vaše základní vzděláni, bez střední a vysoké školy vás neoprávňuje k tomu,aby jste VY hodnotila a znehodnocovala práci i odbornost o které se VÁM muže jen zdát ,a to je další podnět na trestní čin pomluvy. Tá pani co její pes měl SVRAB,se muže stydět za to,jak pečuje o své zvíře,a ještě se s tím chlubí.,to je muj názor \\r\\nodborníka.\\r\\nPaní,která nezná pána Mullera se muže stydět,pomlouvá a ani neví,že její tatínek žije na Slovensku!!!!!!!!!!Tak jste teď ukázali že co jste to za sebranku.Podle toho ,co jste popsaly,jste na velmi nízke úrovni,a VAŠE IQ/inteligenční kvocient/ zodpovída patníku u silnice. Toť vše,\\r\\nLituji sponzorske dárce ,že investují do takovéhle instituce,kterou vede člověk bez patřičného vzděláni k tomu zodpovedajícimu. O tom promluvím i s dárci!
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.02.2013
PŘESTAŇTE S TÍM HODNOCENÍM?TOHLE NENI DEBATNÍ KROUŽEK, TO JE STRÁNKA
CENTRÁLNIHO REGISTRU DLUŽNÍKU!
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.02.2013
A ještě: panem Müllerem byl myslen bývalý manžel, viz debata na začátku.
Vloženo z: WRL.HVH.TA.J ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.02.2013
Já naopak děkuji za tuto debatu. Udělala jsem si obrázek o paní doktorce, o jejich příbuzných a nakonec také o Macíkovi. Nějakou dobu mi vrtalo hlavou, že si plně vybavil ordinaci ještě předtím, než dostal oficiálně dotaci. Nevím, jestli hlasování proběhlo regulérně.Škoda, mohli se mít někde v nemocnici lépe. Jsme rádi, že s naším pejskem už navštěvujeme jinou vet.ordinaci, kde si s nemocnými játry dovedli poradit.
Vloženo z: TH.QAB.UNH.WEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2013
Té paní co scháni drby!!!!!! Napište kto jste,aby jsem si mohl i já udělat obráz o vás i o vaši rodině. A příbuzným pani MVDr. polibte prdel!!!! \\r\\nNevím o kom píšete,že si plně vybavil ordinaci a co si vybavil, a napište prosím ještě , kto a kde dostal dotaci a kolik peněz!!!!!Nevím o jakém hlasováni píšete!!!!!! A co mělo proběhnout regulérně??????Kto se mohl mít lépe v nemocnici Vy ??? Kto, zvířata?????Jsem rád,že \\r\\nnavštěvujete jinou ordinaci. \\r\\nJá odkazuji všem:::: NIKOHO NEVOLÁ ,ABY K NÍ CHODIL!!!\\r\\nPANI DOKTORKO , NEREAGUJTE NA TY NEGRAMOTY!!!!! P.doktorko,ať se Vám daří, a pěkný den!!! \\r\\n
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2013
Ten dnešní komentář je moc trefný. Tak vulgární a ostrý slovník obhajující paní doktorku bez kousku reálné zkušenosti může psát jenom člen rodiny, nebo ona sama. Již sedmkrát. Pořád vyzývá k podepsání jiné, sám však píše anonymně. No, když reakce z této IP odečtu, moc chvály zde nezůstane. Ale abychom byli objektivní, také zůstanou ty slušnější reakce. Svoboda slova je krásný vynález. Jenom komunisti by proto udávali a zavírali. Nicméně mé zvířata péči pani doktorky přežily.
Vloženo z: TH.QAB.JTR.AF ( 17 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.02.2013
Prohlédl jsem si ty \"komentáře\" týkající se soukromí,rodiny, bydlení...Kdo má potřebu řešit soukromí jiných, měl by nejdříve zamést před vlastním prahem a to dost intenzivně.Myslím ,že vše souvisí s tím, že se tato lékařka osamostatnila. Přeji ji hodně spokojených klientů a pracovní pohodu.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.02.2013
Jo, jo. Je to úhel pohledu. Pro mně špatný.
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2013
Gratulace ! Právě jste se paní dr. dostala na první místo v černé knize - Top negativních hodnocení za poslední týden ( menu vlevo ). Porazila jste i nejhoršího exekutora. To je obdivuhodné. To ještě žádný veterinář nedokázal. Bude to odborností, nebo osobním charakterem?
Vloženo z: TH.QAB.JTR.AF ( 17 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2013
A Vy co píše hodnocení jste se dostala mezi pitomce sedíci v první řadě v psychiatrické léčebně!! To je zvláštní,že jste překonala rekord pitomcu na m2. .Šimková nemuže překousat to,že nepadla na kolena,a tak vypisuje,hodnotí, a roznáši nepravdy s tou svoji sebrankou.
Asi se ji moc nedaří . Nevážená paní Šimková + SEBRANKA ! Když chcete uspět v konkurenci, tak to délejte skutky a ne pomluvami.
KONKURUJTE ČINY A NE KECANÍM NESMYSLU. Kto se cíti poškozen,měl ji to povědět rovně,do očí . A v tom je háček. Za zády se líp pomlouvá.
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.03.2013
Naši pani doktorku jsme si našli na novém místě.Zachránila nam psa a pomohla několikrát a to je pro nás to hlavní.O tom, co je tu popsáno o ní za špatnosti si myslíme své.Taky nám byla masírovaná hlava na jejim bývalém pracovištii se zjevnou snahou o znevážení její práce i jsamotné doktorky.Nic platné.Nevidím tu reakci pani doktorky,divila bych se,kdyby na tu napsané vubec reagovala.Mozná si to přečte.Paní doktorko, jsme rádi ,že Vás tu máme!Přejeme hodně spokojených klientů!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WFD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.03.2013
A je to tady! Konečně je paní doktorka v insolvenčním řízení. To ale trvalo! Rodina a její blízcí se můžou stydět, že jí včas nezastavili. Naopak, podporovali ji v cestě do propasti. A Ti, co se ji snažili opravdu pomoci, byli znevažováni, pomlouváni... jenom proto, že si dovolili s paní Dr. nesouhlasit.
Vloženo z: AK.XNA.JNB.WE ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2013
Prodá byt a vše se vyřeší.Jenom hyeny se vrtají v soukromí jiných osob.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.03.2013
Pro pána přispívajícího 19.03.2013......možná by jste se měl nad svým jednáním zamyslet a místo pošpiňování p.doktorky,by jste jí měl doplatit výživné,které jí dlužíte za několik let....díky takovým,jako jste vy a vám podobným, se paní doktorka /a nejen ona/dostávají do nelehkých situací........
Vloženo z: AV.QCX.TT.WAS ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.03.2013
Tak jak ,jsem tu vsechno precetl, ta zena uz zazila sve.- prosla peklem rozvodovych tahanic,bojem o syna,dalsim soudem..To je dost i na kone.Myslim,ze vse dobre dopadne.Je to silna osobnost.Pani doktorko,drzte se!Lidi vas maji radi!Obdivuji,jak vse zvladate - rozjezd podnikani,peci o ditko.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.QEJ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.03.2013
O,vyzivne?No tak je potreba vsechny, co dluzi pani doktorce taky trosku primacknou nemyslite lidi?Pani doktorko,to chce si sednout a napsat na papir vsechny, co dluzi vam a resit je!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WZJ ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.03.2013
Pane MVDr Herman Anton, dejte se vyšetřit,už vám kape na karbit!! .
Vloženo z: XA.VC.RT.RW ( 9 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.03.2013
Tak nevím, proč mám pocit, že všechny ty obhajující příspěvky píše jedna a tatáž osoba, i když stále z jiné IP adresy. To musí být dost náročné,paní. Tolik nenávisti a zloby!
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2013
Paní ŠIMKOVÁ @company , Je to Váš úhel pohledu. Pro mně špatný.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.XE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.04.2013
Paní doktorko, prosím převezměte si už poštu od insolvenčního soudu, ať se posuneme dál. Děkuji.
Vloženo z: AK.XNA.JNB.WE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2013
Dobrý den, také my jsme se stali členy klubu nevykastrovaných koček. Naší kočce prozměnu nebyly vaječníky odstraněny vůbec. Upozorňuji, pokud vaše kočky byly ještě jednou kastrovány na jiných pracovištích, nebo ošetřeny Arpalitem a podobné hezké věci a máte od toho doklad, můžete si stěžovat na jejich komoře veterinárních lékařů na revizní komisi.S díky\"Micka kastrace\".
Vloženo z: AH.QAA.RA.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2013
vážená p.doktorko! ! Zrušte si tuhle stránku na webu,ať Vám už neukojená majitelka zvířat dá pokoj,! Bude se ukájet jinde a jináč!!!!!!!
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.05.2013
Děkuji za záchranu naší kočky!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.05.2013
Ja pořád přemýšlím nad tím,proč tu píšou lidi o věcech,které nic nemají s vebem nazvaným CENTRÁLNI REGISTR DLUŽNˇIKU. Proč tu vypisujete o psech,kočkách,,pomluvy a,hemzy,vzkazy,proboha,buď neumíte číst,nebo jste retardovaní. Když to chcete psát,udělejte si za polplatek vlastní vebovou stránku a vypisujte si na svoje jméno cokoliv,i tom jak jste byli na WC,a požitek z toho. Anebo jste negramoty????????Asi áno
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.05.2013
Naše kočky chodí k této lékařce,kastrace,vakcinace..Je to přijemná osoba a vždy pomohla,poradila.Operovala i kočku našich přátel, zajímala se o to jak se probouzela a jak se ji vede.Vím,kde působila před rokem a je vidět,že ji osamostatnění prospělo.V čekárně to vždy krásně voní,je tam ,a kdo tam byl dosvědči čistě a útulně.Taktéž v ambulanci,vůně a čistota.Ocenuji prostornost.Citlivý přístup k majitelům,a i k zvířatům.Pochopení.Děkujeme za péči
Vloženo z: EWI.SGA.TR.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.06.2013
To ale pěkně naskakují paní doktorce statisíce dluhů v insolvenčním rejstříku. Bye, bye oddlužení do pěti let. Socka nadosmrti pod kontrolou statného konkursního správce. Věřitelé, také dejte sbohem svým penízkům!
Vloženo z: TH.QAB.JTR.AF ( 17 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2013
NEREAGUJTE!!!!!!!! NEPIŠTE ,NEODPOVÍDEJTE!!!!! TUHLE STRÁNKU IGNORUJTE!!!!!
Vloženo z: XA.VC.LJ.RQW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.07.2013
http://insolvencni-rejstrik.cz/mvdr-lenka-mullerova_ins-6596-2013/
Vloženo z: AV.YN.DKA.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.07.2013
Jo, to by se exkomunistům líbilo. Zakazování názorů a zavírání poctivých lidí za ně je již naštěstí minulost. Takže pište a reagujte! Je zde spousta názorů, se kterými nesouhlasím, ale patří sem. To je svoboda slova a demokracie. To ale asi paní doktorku na univerzitě v Moskvě neučili. Na změnu myšlení nestačí odhodit stranickou knížku a v neděli si posedět v kostele. Schůze věřitelů u soudu v Plzni příští týden pravdu ukáže. Trh neschopné nakonec vždy semele. Takže já věřím v konkurz místo oddlužení.
Vloženo z: TH.QAB.JTR.AF ( 17 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.07.2013
jo,to se vám až moc líbi taková demokracie,když šmejdíte po někom,kto je vám cizí,nic vám nedluží,to je pro vás to ono,ořechové.Ano,ale k demokracii a objektívnosti je potřeba i názor druhé strany,a ten tam nevidím.A že studovala i v Moskvě na Lomonosové université jako dítě dělnika a ne vychcaných úplatných rodiču, to byla její schopnost absolvovat mezinárodní gymnázium, nebyla v KSČ , v KSČ nebyla ani jako studentka, veterinu udělala v Košicích ,udělala si státnici z ruského jazyka co vy nemáte, má vysokou školu veterinárni ,má dvě atestace o kterých vy nemáte ani páru,má dlouholetou prax u soukromých veterinářu, má prax ze státni služby , což je pro vás španélská vesnice a VY chuděro chcete hodnotit???????Asi máte IQ jako patník u cesty a pán buh když rozdával rozum,nebyla jste doma. A nakonec ten kostel. To je místo,kde si muže zajít kto chce. To není místo vyhrazené jen pro katolíky,to je místo kde muže přijít věříci i nevěříci. Tu jste zakopla! A jsetli tam chodí tak vás do toho nic není,. Vaše myšlení je dávno za zenitem a staromódni,asi nevíte,že pomluva bez dukazu už jsou postižitelné,je na to peragraf na ochranu osobnosti.,a to nemá nic s komunizmem,protože tady nebyl,bylo tu socialistické zřízení. A co ukáže soud,do toho vám také nic není.alebo vám moc na tom záleží jak to dopadne, co , je to váš konkurent? A trh si vybíra, a určí sám co a jak ,ale bez vašich nesmyslných blábolu.Zdá se,že na Ostrově chce někdo vystrnadit doktorku, indice jsou-------vedoucí z Macíka + její poskoci , nebo její bývalý manžel! !, A teď jste taky mimo. Jaký konkurz??? podle mne jste tam měla uvést exekuce. Ale to už je tak,pletete si dojmy s pojmy. Tak vám přeju v rámci vaši demokracie jen špehujte dál,jen šmejdite vždyť ona sito zaplatí a já si ulevím nebo odbavím?????
Vloženo z: XA.VC.LJ.RQW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.07.2013
Dnes jsem byla upozorněna na tuto stránku že je zde spekulováno o O.S: Ostrovský macík jehož jsem předsedou.Musím tedy prohlásit že s paní doktorkou jsme ukončili spolupráci z několika důvodů.Za prvé nebyla schopna provádět některé operační zákroky což nás finančně poškozovalo.Na toto jsem schopna předložit faktury za rok její praxe z kliniky z Karlových Varů.Dále její docházka a pracovní morálka byla nedostačující.Na výroční schůzi v měsíci lednu bylo schváleno a odhlasováno že finační škody nebudeme vymáhát vzhledem k insolvečnímu řízení .Já ani naši členové nemáme zapotřebí sem něco psát .Finančně se nám ted daří skvěle a daří se konečně rozjet i kastrační programy.Pokud na mne máte dotazy napište na můj email macik.simkova@seznam.cz tyto stránky již navštěvovat nebudu.Rozhodně se za svůj komentář nestydím podepat Hana Šimková předsedkyně O.S. Ostrovský macík
Vloženo z: TH.QEA.JTH.WZY ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.07.2013
ejhle,to je odvaha na poslední chvíli.Asi je vám moc pilno,a máte plný kalhoty,co už vás p řešlo to pomlouvání a namlouvání lidí na její dehonestaci vámi ,ženou se základní školou??Vždyť jste vypisovala,že nemá odbornost,nemá atestace,nemohla dělat jen pod vaším dohledem a to máte jenom základní vzdelání p.Šimková ,a ty vaše odborníčky co vypisovali na váš popud,snižovala jste se na hodně nízkou úroveň jako vedoucí pracovník instituce , jo a perace se mužou dělat běžné,a komlikované a ty komplikované je dobře že dělali na vyšších pracovištích to by ste měla vědet jako docentka veterinářka, dělala u vás jen na pul úvazku ale hlavně že vám sprovoznila ambulanci ,udělala vám reklamu .Tú výroční správu jste si dělala sama s kamarátkami jako vždy,a v lednu jste nemohla vědet,že je v insolvenčním řízení, tak NELŽETE!!!!!!!!A taky proč se obhajujete když se vás nic netýka????ŠPATNÉ SVĚDOMÍ Nikdo vás neupozornil na tuhle stránku ,vy sama jste denne šmejdila a vypisovala, pomlouvala na týhle stránce, a tím jste dokázala,že jako vedoucí provozu nemáte žádne odborné vzděláníí a neznáte co je to etika vedoucího a přístup k lidem a pracovníkum.Na jiných pracovištích by jste neobstála, zaklepli by vám dveře z obouch stran ,ostal by vám jen ten Macík,,na ten možná máte.
Vloženo z: AV.XZT.JUH.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.07.2013
S úrovní péče a přístupu paní doktorky jsem plně spokojen. Soukromí a problémy lékařky mě nezajímají. Zajímá mě, jak se postará o mé zvíře . Pokud se Macíku tak daří, jsem jenom rád, že zvířata mají péči a je o ně postaráno. Doufám tedy, že sponzoři přehodnotí tok finanční podpory a zaměří se teď na jiná zařízení, kterým se tolik podpory do dnešní doby nedostalo a nedostává . Přeji paní doktorce hodně spokojených pacientů a Macíku taktéž.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.07.2013
ja jsem taky za, aby sponzoři pŕehodnotili finanční podporu Macíku,když se jim daří. Je zapotřebí podpořit i jiná pracoviště ,a zařízení pro zvířata,macík to už nepotřebuje. je s podivem,že ale klidně dál bere podporu.Méla by se tam poslat nejaká revize-udělat audit,jak se nakláda s financemi. Ať se daŕí zvířatum na celém světe ,protože obohacují náš život.
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.07.2013
když se p.Šimkové tak daří,tak nač jim cpou další dotace,a vubec ,kontoluje někdo tuhle občanskou organizaci dotovanou z našich daní????A to kolik zvířat denne kastrujou,když se jim tak skvěle daří???,,1OO- 2OO- stě???? NEDAT JIM NIC,,jiní šlapou z menšího rozpočtu a jde to!!!!Tak ať to i ona táhne tak jako jiní,ať je konkurence.
Vloženo z: AV.XZT.JUH.JE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.07.2013
pani doktorko tyto stránky mi otevřeli oči věřila jsem Vám a odešla od Macíku do Vaší ordinace ale vracím se zpět.Dokonce jsem Vám sem na vaši žádost psala kladná hodnocení.Pokažde když jdu do Macíku pro krmivo nepadne o Vás ani slovo pouze mne informovali že s vámi nebyli spokojeni a že jsem jim odevzdala služenmí sim kartu bez tel.kontaktů zatímco u vás jen pomluvy a nářky.Koukla jsem na vaši insolvenci zdravotní ,soc, daň v hodnotě 720kč z letošního roku hglavně že jste se mi chlubila novými nehty a kam chodíte na kosmetiku.To co jsem vpisujete by si měl přečíst každý čiší z toho nenávist a arogance sbohem
Vloženo z: AV.YN.DKA.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.07.2013
ale paní, neboli jste sllečna,o čem tu melete,jděte se vycpat i s vaším Macíkem a hodně za sebou bouchněte dveřma ať je to navždy zavřené a bude od vás konečne pokoj.co ji závidite nechty,dejte si taky,kontakty jsi musí zhánět každý sám,to by bylo,ja seženu kontakty a dej sem,.Nikde jsem nečetl,že by ona vubec na ty vaše hemzy odpovídala.Koukejte se sobě do kalhot j a informujte co jste tam viděla.Máte se dobře a zdraví jak píšete slouží. TAK VÁŽENÁ ,starejte se o sebe ona je pro vás cizí osoba.A zakupte si vlastní WEB a nezahlcujte vašimi pitominami její. Ano,Macíku se bez ní daří,tak napsala jak to čtu Šimková, víc psát nebude, /NEBO JÓ????/ a Vy si dejte odchod a nevotravujte lidii a nezesměšňujte se tím co jste napsala.Dejte si kříž na krk,jako Šimková a dejte pokoj lidem dobré vule S B O H E M!!!!!
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.07.2013
Prosím, slovíčko \"hemzy\" se používá v Žilině běžně? Navíc, přečtěte si pod příspěvkem Nová pravidla,hlavně poslední větu. Jinak se tady vcelku dobře zasmějeme.
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2013
Vy jste žil v Žiline,že to tak dobře znáte???A slovo v Žiline je bez háčku nad e, p.Hermane. - exmanžel p.doktorky. Pište po slovensky to vám možná pujde líp!!!!!!
Vloženo z: AV.XZT.JUH.WB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.07.2013
Jste rychlá, paní Mullerová, no pan Herman nemá s příspěvkem pranic společného. V češtině je \"v Žilině\" háček. Snad Vy by jste mohla raději psát slovensky, děláte totiž chyby.
Vloženo z: AA.QNB.UTE.WS ( 21 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2013
Máš dvojče,protože takhle blbej nemuže být jen jeden!,Píšeš a nevíš o čem, !!!
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.07.2013
AV.YN.DKA.GW...paní doktorka je hezká žena, je vždy čistě a dokonale lékařsky oblečena upravena a to se mi líbí.Domnívám se, že lidi nekontaktovali Macík, ale nýbrž ji jako lékařku.Nebyla Vaším zaměstnancem a je otázkou, co je možno nazvat služební sim. Nebyla s Vámi totiž ani v žádném služebním poměru.Paní doktorka je v insolvenci jako fyzická osoba.Věc je tímto vyjasněná a vyřešená.Věřím, že se s tím co se stalo popere a bude jí to do budoucna ponaučením. Přeji jí hodně pracovních úspěchů a spoustu nových klientů.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.QSA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.07.2013
Napsat 17 negatívnych příspěvku z jedné IP adresy je teda dobrý výkan Gratulace!!! Adresa AA.QNB.UTE.WS j-17 X ,píše administrátor. Že vám není hanba pane i s tou vaši beranicí,
Vloženo z: AV.XZT.JUH.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.07.2013
Víte milá paní, ona bezmoc, když si u vás v domě někdo koupí byt, neplatí fond ani nic jiného, vy se díváte, jak načinčaná paní doktorka chodí kolem vás s úsměvem na tváři a víte, že vše zaplatíte jednou za ní, tak se nedivte negativním komentářům. Co zaplatíme všichni, je její zdravotní a sociální a další poplatky. S nadějí jsme čekali, že se jí bude dařit a zaplatí dluhy, ale nové položky z roku 2013 a výsledky soudu nám bohužel naději vzaly. Doporučuji všem prověřit jakýkoli obchodní vztah na těchto stránkách.
Vloženo z: WRB.HNL.UEV.E ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.07.2013
Na co vy jste čekali,to,co popisujete jsou její problémy a do nich vám vubec nic není.Proč cpete nos tam,kde se vás nic netýka.Vy nic za ni neplatíte,proberte se šípová Ruženko ze spaní!!!!Mám dotaz---Vás soud obeznámil s výsledkami,vy u ní děláte,ˇ,jaké naděje vy mužete mít. Zameťte si před vlastním prahem a dost intenzivně,Psala jste 22.3..2O13,že už k ní nepujdete,,tak co pořád šmejdite,Už ji tá vaše sebranka ošpinila dost---řešili jste její osobní problémy VY, finanční problémy VY, vyčítate že chodí upravená VY, že chodí do kostela VY,že byla v KSČ, i když nebyla VY, že vám něco dluží VY-i když nedluží,že platíte zani odvody VY,i když neplatíte,,že máte prázdnou SIM kartu VY,,že nemá atestace,VY nemá odbornost VY,,dokonce jste sčitovali jestli má praxi,VY,, že chodila do školy i v RUSKU VY a mnoho jiného ,a kdyby to byl chlap,vyřídil by si to jinak, s váma, stolkinkg je už trestný čin!!!.! V MACÍKU NEBYLA ZAMĚSTNANCEM, NEBYLA V ŽÁDNEM SLUŽEBNÍM POMĚRU S MACÍKEM, TAK CO VY DRBNO ŘEŠÍTE????NEBYLA ANI ČLENKOU TOHO VAŠEHO ZDRUŽENÍ!!!!! JE TO PRO VÁS CIZÍ ČLOVĚK , TO I DO JINÝCH RODIN ZASAHUJE JOU DRBNY Z MACÍKA KDYŽ MAJÍ PROBLÉMY ????A VAŠE ZDRUŽENÍ ASI ŘEŠI A ŘÍDI CELÝ OSTROV NAD OHŘÍ, TAK AŤ ŽIJE MACÍK - PUPEK SVĚTA ,JDU BLEJT!!!
Vloženo z: AV.XZT.JUH.JE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.08.2013
V místním tisku jí lidi veřejně děkují za záchranu zvířete.Je pomalu půl roku samostatně fungující a myslím, že funguje dobře a spolehlivě.Položím otázku, kdo má čas kontrolovat položky cizího řízení, kdo má čas urážet rodinu a blízké paní doktorky?Stolker. Divím se, že to nedala paní doktorka už řešit kompetentním složkám státní moci. Na druhou stranu se jí ale nedivím, je to chytrá žena a nebude plýtvat energií řešením pomluv.Ona na takové ptákoviny evidentně nemá čas, věnuje se práci a rodině.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.08.2013
u pani doktorky jsme byly dnes poprve a zasneme nad jeji ochotou.Hodne nas prekvapil nas pes,na stole sedel jak pecka,nevrtel se,nechal si sahat do pusy,kontrolovat analni zlazy...celou dpbu si s nim pani doktorka povidala,citili jsme se vic jak u pediatra nez veterinare.Pes nepocitoval zadny strach a v zaveru se tahl za ni ke stolu,kde zapisovala pani doktorka nalez do prukazky,sedel oddane vedle ni,a nechtel!z ambulance domu.Vsem vrele doporucuji!
Vloženo z: JC.QAA.JUB.WFT ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.08.2013
budu se přidržovat poslední věty administrátora.Odepisuji na příspěvky z 28.7.2O13 Jak tam píše.exmanžel pani doktorky MVDr.Herman , dotaz na slovo HEMZY. Tak ja mu teď odepisuji. Ve slovníku české frazeologie a idiomatiky ve společném hesle - mít kecy/ hemzy / řeči / pindy s vysvětlenímm ,že to znamená žvanit o nevhodných věcech. Ve Šmirbuchu jazyka českého slovníku nekonvenční češtiny Patrika Ouredníka se slovo HEMZY vyskytuje v oddíle ŽVÁSTY, řeči společně s výrazy cindy, hefty,cancy,kvaky,plky,pindy,kydy,medy,hlody,vejšplechty,šplchty,bláboly,blbáky. Velkou chybou je,že jsme začali posuzovat druhé,míslto aby jsme se nejdřív podívali na sebe.
Vloženo z: AV.XZT.JUH.XH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2013
Dovoluji si Vás TH.QAB.JTR.AF upozornit na to, že klienti a chovatelé zvířat nejsou dementní ,jak si možná myslíte! Hledají svojí lékařku a ordinační hodiny její ambulance na internetu:o) já již nehledám , už jsem tam byl a nelituji a doporučuji dál !Super!Jsem rád, že je tu v Ostrově, že zůstala a fámy, co o ní rozšiřovala jedna politováníhodná ženština jsou ubohou lží.V závěru - ano, i sem patří pochvala za práci a vyjádření spokojenosti s úrovní služeb.

Vloženo z: EWI.SGA.TR.XE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.08.2013
6 příspěvku s negatívnim znaménkem je proto,že lidi reagují na ti ,co psali hemzy,napr. MVDR.Ing.Herman exmanžel.p.doktorky se svoji družkou.Mali bohatý repertoár,napsali až 2O příspěvku.Nevím proč za ní pořád šmejdi oba dva,on se asi pořád nevyrovnal s rozvodem a tím co udělal s jejím synem,ale proč píše jeho družka to je opravdu zajímavé.Ať si hledí co se ji děje v prodejně ,jestli má dost šroubu a nestará se do toho,do čeho ji není vubec nic- to je pro vás p.Beranová,
Vloženo z: AV.XZT.JUH.AE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.02.2014
Vážená p.MVDr.L.Mullerová, gratuluju Vám k Vášmu úspěchu!!!!!!Ať se daří!!!!!
Vloženo z: XA.VC.A.UKH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.03.2014
Koukám, je to tady pestrý! Ta paní, co tak obhajuje , je asi maminka, ne? Chápu, jen mi je líto, že nepozná pravdu od lži a sama si namlouvá. A teď čekám z její strany útok.
Vloženo z: AV.YN.ED.RAQ ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2014
Doktorka je skvělá!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WZJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.03.2014
VZKAZ PRO ID - AV.YN.ED.RAQ:
----------------------------------------------------
Už jsi někdy viděl/a takovýho idiota,kterej je schopný si klidně číst takový nesmysly???
Podívej se do zrcadla!!!!!!
Vloženo z: XA.VC.CU.RHG ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.03.2014
pro pisatelku která kouka z 3.3.2014: sranda musí bejt,řekla babička a odmítla zvýšení duchodu!!!!!!Je dobré mít čistou hlavu a v ní dobrý rozum!!!!
Vloženo z: XA.VC.CU.RHG ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.05.2014
jak narůstá ostuda po Ostrově tak se musí vyrovnávat sebechválou a útoky za službu jsem z pani doktorky dostávala peníze 3 měsíce varuji všechny peníze za cokoli chtějte předem
Vloženo z: AV.YN.DKA.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.05.2014
Cituji - za službu AV.YN.DKA.GW z pani doktorky dostávala peníze 3 měsíce varuji všechny peníze za cokoli chtějte předem ...ZA JAKOU SLUŽBU, známá pisatelko??
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.05.2014
Doktorka se sebechválit nemusí:o))..nemá to totiž zapotřebí, lidi si jí pochvalují sami a to je ta nejlepší reklama na světě.Spokojené a vyléčené zvíře.Jediný, kdo na ní neustále útočí je skupina na čele s ŠIMKOVOU.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.05.2014
doktorka je dobra,seru na drby,co tu jsou.sam jsem u ni byl,plna cekarna,nikdo nestal jak bezdomovec na chodníku,ve vnitr vůně,cistounko,lidi v pohode,zvirata taktez.ma zvlastni fluidum na zvirata,ty k ni radostne běží,tesi se.a jak to vím? Jak jsem cekal videl jsem toho déšť.deti davali zabrat automatu s vodou...hezky,fajn.
Vloženo z: JC.QAA.UJR.QEY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.05.2014
Já se taky ptám, co to je za póvl, za šmudly, co musí a mají potřebu cíleně slídit za člověkem....hrabat se mu v životě , snažit se vyšťourat nějakou tu senzaci, pak k tomu něco přidat a prostřednictvím drben pustit do světa.Přeji vše dobré paní doktorce i její dcerušce!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.05.2014
Tak pisatelka ze dne 26.7.2013 se ozvala znova a to 7.5.2014. POZOR ,je to estebák z Macíka, Hledá SIM kartu k mobilu a závidí MVDR. upravené ruce. Na závěr svých žvástu napsala ZBOHEM, tak ZBOHEM jestli ti slovo něco říka stará vypelíchaná slepice
Vloženo z: XA.VC.BT.EA ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.05.2014
tak tu se taky dělají zázraky,včera jsem napsal názor na ženskou která píše z Av.YN.DKA.GW s negatívní reakcíí ,byla zveřejněna a hledám to dnes je to vymazané. Tak někdo tu manipuluje s diskusí
Vloženo z: XA.VC.BT.EA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.05.2014
Je to žena , snad nechcete ,aby chodila neupravená a za nehty měla špínu jako nějaká nejmenovaná šmudla.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.XE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.08.2014
Maminka paní dr. tady na internetu píše samé pomluvy, neověřená fakta a hlavně osočuje a zřejmě si není vědoma, že některá její tvrzení jsou trestně postižitelná. Takže, kamkoliv a cokoliv napíše negativního a hlavně urážejícího, se dá použít v trestním řízení, pro pomluvu. Ona totiž nic jiného nezná, než pomlouvat, urážet, chrlit svoji nenáist vůči všem a proti všem.
Vloženo z: AV.YN.ED.RAQ ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2014
BINGO!!! Žít v cizině není synonymem bohatství,dobrého života a skvělý práce.\\r\\nŽít v cizině znamená boj, tvrdou práci, obětováni, samotu, odvahu, přežití, být ponižován, opovržen, oklamán, či dokonce zneužit, vzdáni se množstva věcí a obětováni kvuli dalším, pro lepší život..\\r\\nTYHLE SLOVA JSOU URČENA PRO TY, KTEŔÍ NIKDY NEOPUSTILI SVOJI KRAJINU , NEVYŠLI DÁL JAK ZA HUMNA, NEVYŠLI Z DOMÁCI ULITY, HRABOU SE NA VLASTNÍM PÍSEČKU, NIC MIMOŘÁDNEHO NEDOKÁZALI, ANEBO VUBEC NIC, A ODVÁŽI SE KRITIZOVAT TY,KTEŘÍ SE S KOUSKEM ODVAHY , STRACHU, ODVÁŽILI \\r\\nOPUSTIT POHODLÍ SVÝCH DOMOVU, ABY HLEDALI NOVÉ MOŽNOSTI A LEPŠÍ BUDOUCNOST. TYHLE LIDI JSOU VĚTŠINOU ŠTVANCI V CIZÍM STÁTĚ , ALE VE SKUTEČNOSTI JSOU HRDINOVÉ!!!!!!
Vloženo z: XA.VC.HVN.HW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2014
Tenhle příspěvek měl mít znaménko + pozitívni ,
Vloženo z: XA.VC.HVN.HW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.08.2014
Je komické ,když AV.YN.ED.RAQ..poučuje o POMLUVĚ :OD...!Bavíme se tu na tom skutečně všichni!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WEC ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.03.2015
Obdivuji paní doktorku,že i v čase velkých zdravotních problémů neopustila své pacienty.Je známa ochotou pomoci a úžasným přístupem ke zvířatům, ty jí milují.Nezajímají mě drby,ale výsledky práce! a myslím,že tu dělá skvěle!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.04.2015
Je to nejen dobrý zvěrolékař s výborných přístupem ke zvířatům, ale dokáže vše skvěle vysvětlit i jejich páníčkům. A to je potřeba. Úžasný človíček.
Vloženo z: TK.QWX.R.T ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.06.2015
Známá měla nemocného psa, chodila k jinému lékaři, tuto lékařku si našla v čase pohotovosti a ona zvířeti pomohla i posléze došla na příčinu problému...zvracel snad po všem a všechno. Je to velice chytrá a citlivá žena.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.06.2015
Potřebovali jsme uspat naši kočku,dostali jsme doporučení k této lékařce,nelitujeme toho...profesionalita,skromnost a lidskost....děkujeme.
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.06.2015
Vaše komentáře jsou moc úsměvné, paní Ewi. To cítíte tak silnou potřebu obhajovat paní dr.? Za ní přeci mluví její samotná práce,tak jí to nekažte přehnanou chválou. Je jistě šikovná a na odborné úrovni. a tím se obhájí sama.
Vloženo z: EHH.AB.JWR.GR ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.09.2015
:O)

Vloženo z: EWI.SGA.TR.WBU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.09.2015
Chodíme k paní doktorce,jsme spokojení.Je nejlepší
Vloženo z: EWI.SGA.TR.QSD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.01.2016
Tak už toho nechte, maminko. Je to trapný a Vaše chvály nepatří do této kategorie, ale na jiné stránky. Chvalte a vymýšlejte jinde.
Vloženo z: EHH.AB.JWR.GR ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2016
EHH...smůla!Jediná trapnost jste vy sám/a.Chvály jsem patří ,ale to se vám nehodí do krámu!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.01.2016
Tak to som ja matka.Prepána-jána,čo stále vypisujete o mne!!!Ani ma nepoznáte a dovolíte si písať,môžete sa hanbiť! Ja nemusím nikde nič vypisovať,ani chváliť,ak je dobrá práca,tak sa chváli sama.Píše sa rok 2016 a vy s drzosťou provokujete,o čo vám ide???Chcete dehonestovať dehonestujte, chcete ohovárať ohovárajte, chcete klamať,klamte chcete vymýšľať vymýšľajte,ale neberte si moju rodinu do vašej špinavej huby! Myslela som,že ľudia sú len dobrí a zlí. Potom som prišla na to,že zlí môžu byť aj mrchaví a dobrí aj múdri. Najhoršia kombinácia pre život sú mrchaví a sprostí. Tých sa najviac namnoží a tam patríte aj vy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E.Mullerová
Vloženo z: XA.VC.AW.HS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.02.2016
Patří mezi TOP lékaře v regionu a to někoho dost štve!
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.04.2016
Zbohatnout dnes a riskovat transformovat svůj vlastní life.Try a
získat karta prázdná Bankomat dnes (MR) a Wandy patřit mezi ty šťastné, kteří mají prospěch z této karty. To ATM karta v bílém sadě je schopen nabourávání do jakéhokoliv bankomatu kdekoliv na světě. Musím to vědět o tom WHITE ATM karty, když jsem hledal práci on-line asi měsíc ago..It se skutečně změnil můj život navždy a teď můžu říct, že jsem bohatý, protože jsem živým svědectvím. Čím méně peněz získám za jeden den s touto kartou je $ 3,000.Every tu a tam držet čerpání peněz na můj účet. Přestože nelegální, neexistuje riziko přistižení, protože je naprogramován tak, že nemůže sledovat, ale má také techniku, která znemožňuje, aby CCTV detekovat you..For podrobnosti o tom, jak se dostat tvoje dnes, e-mailové hackeři : wandyhackersworld88@gmail.com
Vloženo z: EHC.HNH.WR.WAD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.05.2017
Mam już już zaprogramowaną i niewykorzystaną kartę bankomatową
Wycofać maksimum 5000 dolarów dziennie, maksymalnie 30
Dni przez (wesleymarkhackers@gmail.com).
Cieszę się z tego, bo mam ostatni tydzień i używałem go, aby otrzymać 150 000 dolarów. Wesley oznacza Hackerów
Aby pomóc ubogim i potrzebującym, choć jest nielegalne, ale to
Jest coś miłego i nie jest jak inne oszustwo udawanie
Mieć puste karty bankomatu. I nikt się nie złowiesz, kiedy
Używając karty. Uzyskać od wesley mark Hackers już dziś! Wystarczy wysłać e-mail
Do (wesleymarkhackers@gmail.com)
Vloženo z: EWB.SND.UKH.HD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2017
Děkujeme paní doktorce za vše
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WBY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Pavel Musil detail
Daniela Davidová detail
Soukromá mateřská škola Petrklíč detail
Mateřská škola Green Tree detail
Soukromá mateřská škola Lipka Praha detail
CONSULT K s.r.o. detail
REEMA CRYSTAL s.r.o. detail
New Gates Consulting, s.r.o. detail
Renáta Foktová detail
Lukáš Drhovský detail
Aleš Červinka detail
Nikola Novotná detail
Anna Kašická detail
Zdeněk Sikora detail
Michal Horváth detail
Marcel Šulek detail
Lukáš Hemza detail
Miloš Polášek detail
Tomáš Stoklásek detail
Tomáš Vybíral detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382