28.05.2018 06:57:15
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 209 800 subjektů
2 570 státních organizací
9 700 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Lubomír Jurza

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 72422424 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Nové Dvory
Obec: Třebíč
PSČ: 67401

Datum vzniku: 22.10.2001

Datum zániku: 30.06.2012

Datum poslední změny: 24.05.2012

Datum zániku: 30.06.2012
Způsob zániku: Oznámení fyzické osoby o ukončení činnosti

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
17.10.2012
Pozor na tohoto pána, slibotechna, z lidí tahá peníze, nabízí prácí a požaduje 27000kč,
Společník Baruová , jstejná podvodnice !!!

Vloženo z: EHH.SGE.EE.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2013
Renata Baruová a Lubomír jurza vystupují jako manažeři pro katalog obchodu a služeb s.r.o. (jsou jednatelé firmy BUSCAMOS). Ještě tam je pan JUDr. Albert Domes a Jaroslav Gerner.
Vyžadují 27 000 Kč jako investiční poplatek. Viz
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/3772-reportaze/?sekce=13&clanek=2836

http://pohovorypodvodnefirmy.blogspot.cz/2012/10/podvodna-firma-sit-firem-taktika.html

http://olomouc.nejlepsi-adresa.cz/zpravy/clanky/Misto-sekretarky-za-padesat-tisic-Opatrne-mozna-prave-kolem-vas-krouzi-podvodnici-19227

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/199049-chteli-praci-misto-vyplaty-zaplatili-desetitisice/

Podvodné firmy řeší http://www.spolecnaobrana.net/

Vloženo z: TO.QSE.JTW.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 113 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.03.2014

Vloženo z: AQ.QTG.UWH.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.10.2014
POZOR, nyní p. Lubomír Jurza dělá manažera pro MERAFIELD s.r.o. a zároveň je spolu s Renatou Baruovou - Jurzovou jednatelem BUSCAMOS s.r.o. IČ: 29302714. Vybírá 30 000 Kč jako GARANČNÍ POPLATEK, což bylo v pořadu černé ovce hodnoceno jako PODVOD nazývaný též LETADLO. Obvyklá finta při požadavku na vrácení garančního poplatku: \"Sice jsem peníze vybral já - BUSCAMOS, ale pro vrácení si musíte zajet na ředitelství MERAFILD, s nima podepisujete smlouvu.\" Ovšem žádné ředitelství neexistuje,
viz http://hledani-prace.blog.cz/1403/merafield-s-r-o
Vloženo z: TR.XZX.UTW.JA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2015
Pan Lubomír Jurza dříve pracoval pro FAMILY G, KATALOG OBCHODU A SLUŽEB, CREDIT INVEST AGENCY. Zároveň je s paní Renatou Baruovou-Jurzovou majitel a jednatel firmy BUSCAMOS s.r.o, navíc působí v MERAFIELD s.r.o.

Hodnocení v médiích:

1. http://zpravodajstvi.olomouc.cz/clanky/Misto-sekretarky-za-padesat-tisic-Opatrne-mozna-prave-kolem-vas-krouzi-podvodnici-19227
2. http://slovacky.denik.cz/podnikani/pozor-na-inzeraty-nabizejici-praci-za-vysoky-plat-muzete-naletet-20130214.html
3. http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/3772-reportaze/?sekce=13&clanek=2836
4. http://hledani-prace.blog.cz/1403/merafield-s-r-o

Zde zmiňovaný Lubomír Jurza je ve všech odkazech uváděn jako manažer některé z výše uvedených firem s tím, že slíbil dlouhodobou, dobře placenou práci. Ovšem nejdříve je třeba zaplatit 27 000 Kč jako „frenšízu“, nebo „investiční poplatek“ 27 000 Kč, nyní již 30 000 Kč. Ve skutečnosti se dle „všeobecných obchodních podmínek“ společnosti MERAFIELD s.r.o. platí garanční poplatek, který je údajně vratný (to určitě). Všechna média se shodují, že se jedná o podvodné jednání nazývané LETADLO nebo PYRAMIDA. Případní zájemci o práci jsou připraveni o peníze a už jim nikdy nic pan Jurza nezaplatí, přestane komunikovat a basta, lépe řečeno zaplatil jsi, podepsal jsi smlouvy, my za vás budeme podávat inzeráty na ty obchody. Žádné slibované obchodu se ale nekonají, na Vaše jméno a tel. číslo jsou opravdu podány inzeráty, ale jako nabídka dlouhodobé, dobře placené práce v kanceláři. Tedy bývalí uchazeči o práci shánějí další uchazeče o práci, tedy jasné LETADLO a podvod. A tím získali nová jména a telefony, čímž na první pohled není jasné o jakou „firmu“ se jedná. Stačí ty zájemce o práci dotlačit na pohovor, kde se jich už ujme zkušený „personalista“ pan Lubomír Jurza. Pak ti uchazeči zaplatí 30 000 Kč... a další postup už znáte.
Vloženo z: EWB.SXD.UKW.SJG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2015
Je to přesně tak, jak je to napsáno 15.1.2015. Pan Lubomír Jurza nyní působí v MERAFIELD s.r.o. jako manažer. Způsob práce, tedy nvykládání pohádky o dobré práci je stejný, nakonec ve druhém kole výběrového řízení požadavek na zaplacení franšízy 30 000 Kč.
Příklad inzerce neexistující práce u BUSCAMOS:
http://www.centralniregistrdluzniku.cz/hodnoceni-firmy-Lubomir-Jurza,2744762.htm
Vloženo z: ECA.SB.TY.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2015
Oprava odkazu na práci u BUSCAMOS:
http://www.hledejpraci.cz/prace-nabidka-prijmeme-referenty-ky-a-asistenty-ky.html
Vloženo z: PD.QAG.UWW.WHU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.07.2016
Když je moc teplo je to na hovno. Když prší je to na hovno. Když je zima je to na hovno. Když tě serou je to na hovno. Co je na hovno je na piču.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.07.2016
Když je moc teplo je to na hovno. Když prší je to na hovno. Když je zima je to na hovno. Když tě serou je to na hovno. Co je na hovno je na piču.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2016
Ať se dou ty piče vysrat. Zelený mozky nakupují letadla na hovno, kočárky sou drahý jako kurva. Asi dám na kánoj kolečka a budu jezdit jako kokot. Akdyž si zapálim oheň bude mě teplo i na prdel. Vyjebat se na celou unii zvysoka.
Vloženo z: AR.QC.H.TKS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2016
Ať se dou ty piče vysrat. Zelený mozky nakupují letadla na hovno, kočárky sou drahý jako kurva. Asi dám na kánoj kolečka a budu jezdit jako kokot. Akdyž si zapálim oheň bude mě teplo i na prdel. Vyjebat se na celou unii zvysoka.
Vloženo z: AR.QC.H.TKS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2016
Ať se dou ty piče vysrat. Zelený mozky nakupují letadla na hovno, kočárky sou drahý jako kurva. Asi dám na kánoj kolečka a budu jezdit jako kokot. Akdyž si zapálim oheň bude mě teplo i na prdel. Vyjebat se na celou unii zvysoka.
Vloženo z: AR.QC.H.TKS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2016
Když je moc teplo je to na hovno. Když prší je to na hovno. Když je zima je to na hovno. Když tě serou je to na hovno. Co je na hovno je na piču.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.07.2016
Zdar debilové co tady píšete ty sračky. Já si koupil ledničku v Dadartu, ten čurák ji vychvaloval a hned mě praskla polička. Reklamovat to nejde prý sem si to zkurvil sám. Po týdnu praskla druhá. Tak mám ledničku na piču. Čuráci zasraní.
Vloženo z: TO.QHX.JWK.QRJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2016
Soudruška Pelikánová je kunda zatuchlá, stará struktura. Učit neumí, všechno čte z učebnice bez ní by byla v prdeli, jenom vysírá. Stejně šuká s ředitelem.
Vloženo z: AR.QC.D.TWW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2016
Umělý kozy jsou na hovno. Každá piča je chce mít velký. Na hovno.
Vloženo z: AA.QNG.E.RSG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2016
Ahoj všicni, tyhle stránky Centrální regist dlužníků a jejich provozovatelé jsou PODVODNÍCI, píše se to na zpravy.aktualne. Tahají z lidí jen peníze. Potřeboval jsem vypis kvuli půjčce a nic neposlali. Svými komentáři je jen podporujete.
Vloženo z: XC.XTB.UJH.WET ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2016
Policajti na nás serou, nikoho nechrání jenom vysírají. Když se něco děje zalezou a dělají že nic nevidí. Ikdyby vás vraždili. To je pomoc? Zmrdi jsou to.
Vloženo z: AA.QNN.UWR.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2016
Přestává se mi líbit přístup pojišťovny. Měl se mi ozvat poradce, čekala jsem 4 dny a nic. Délka likvidace je moc dlouhá, asi od nich půjdu pryč. Malá má nohu zlomenou, ještě že to není nic vážnějšího. Asi všechny pojistky zruším.
Vloženo z: WRL.HVR.UKH.ZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.08.2016
Zase budou volby tak jaké kreteny budeme volit. Všichni jsou lumpi a zloději, hovada stejně nic pro lidi neudělají jenom pro sebe. Kokoti.
Vloženo z: AW.QNG.JTK.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2016
To mi neříkejte, že všichni chlapi zahybají jen proto, že je to pudová záležitost. Chtějí si pořád něco dokazovat, potom se zamilují a je to v prdeli. Natřásají se jak pubertáci, ikdyž mají v hajzlu kolena a záda. Potom se chtějí vrátit, ale jenom piča by je vzala zpátky. A jestli se ptáte, jak to všechno vím, tak proto, že jsem to sama zažila a ne jednou. Ustřelit všem těm zmrdům ptáka.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2016
Na co se platí ty dalniční známky, když jsou všude kolony jak hovado. Člověk jenom čeká a čeká jak piča. Nikam se nedá dojet. Mrdat fakt.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.08.2016
Podle oficiálního prohlášení Hradu po setkání prezidenta Miloše Zemana s německou kancléřkou Angelou Merkelovou prezident Merkelové prý řekl, že „pokud si Německo pozvalo ilegální migranty, nemůže formou uprchlických kvót přenášet odpovědnost na země, které je nepozvaly.“ Proberme si fakta.
Vloženo z: JC.UA.DE.KHJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.08.2016



O pozvání Merkelové pro syrské uprchlíky se mluví v souvislosti s jejím rozhodnutím ze září 2015, že Německo ve světle humanitární krize v Maďarsku, kde se hromadily desetitisíce uprchlíků, kteří přežívali v potupných podmínkách na budapešťských nádražích, a jehož hranice byly v obležení, přijme dočasně všechny syrské uprchlíky.

K rozhodnutí EU o zavedení kvót, které bylo schváleno většinově podle Lisabonské smlouvy poměrem 24 členských zemí ku čtyřem (ČR byla jednou z těch, které hlasovaly proti) došlo sice pár týdnů po pozvání Merkelové, ale nikoliv přímo v reakci na toto pozvání. Účelem nebylo rozdělit po EU uprchlíky, které přijalo Německo, ale primárně uprchlíky z Itálie a Řecka.

Těch bylo už před pozváním Merkelové velké množství. Za rok 2014 přišlo do EU 626 tisíc uprchlíků, přičemž mnozí uvízli na jihu Evropy. Za první tři čtvrtletí roku 2015 - tedy před „pozváním“ Merkelové - jich přišlo do EU 825 tisíc!

Když tedy český prezident tvrdí, že kvóty jsou snahou Německa přenášet odpovědnost na země, které uprchlíky nepozvaly, měl by zmínit, že ještě před pozváním Německa a přijetím kvót už byl v Evropě jen za rok 2015 téměř milión uprchlíků!

Rozhodnutí Evropské rady rozdělit je po EU se týkalo 120 tisíc z nich, přičemž to byla oficiálně reakce na situaci v Řecku, Itálii a Maďarsku. Poté, co Merkelová dovolila většině uprchlíků z Maďarska odcestovat do Německa, se kvóty týkaly převážně už jen přemisťování uprchlíků z Řecka a Itálie.

Zeman sice odmítá i tyto kvóty (které, jak už bylo výše řečeno, nemají s německou „vítací“ politikou nic společného), ale je možné, že se ve skutečnosti pokoušel svým výrokem odmítnout spíše budoucí kvóty. Kdyby řekl, že tak činí proto, že dle jeho názoru nefungují, pouze by držel linii Visegrádu. Když ale tvrdí, že za uprchlíky mají mít odpovědnost země, které je „pozvaly“, tedy primárně Německo, lze mít dvě základní námitky.

Za prvé zvažované kvóty v podobě trvalého přerozdělovacího mechanismu, které se objevily v některých návrzích nové evropské azylové politiky, nemají s německou „vítací“ politikou mnoho společného, protože ta byla jen dočasným opatřením. Navíc nejde o rozdělení uprchlíků, kteří jsou v Německu, o ty se Německo postará samo.

Uprchlíci, kteří nadále přicházejí do EU, nepřicházejí už na pozvání Merkelové. Nejen proto, že bylo dočasné, ale i proto, že se do Německa po zatarasení balkánské trasy a dalších opatřeních už nelze přímo dostat. Brusel tak nenavrhl trvalý přerozdělovací mechanismus primárně jako řešení, které by mělo ulevit Německu, ale evropskému jihu.

Za druhé, dohoda v rámci EU o tom, že na základě dohod s Tureckem, přijme EU z tureckých táborů takový počet uprchlíků, jaký vrátí Řecko do Turecka, a země EU se o ně podělí, také není důsledkem německé vítací politiky. Naopak. Ač byla dohoda s Tureckem primárně dohodnutá Merkelovou, bylo to řešení, které výrazně snížilo příliv uprchlíků do EU.

Různé názory na smysl kvót v různých zemích jsou legitimní. Méně legitimní je odmítat společná evropská řešení, která by ulevila postiženým zemím, pokud chceme zachovat společný schengenský prostor, popřípadě evropský projekt jako takový.

Zcela neférové je ale schovávat odpor některých našich politiků k přijímání v podstatě jakýchkoliv migrantů z islámských zemí za nepravdivá vyjádření o tom, že masový příliv těchto uprchlíků, jakož i kvóty pro jejich rozdělování, jsou primárně důsledkem německé „vítací“ politiky. Ta jistě zvýšila absolutní počet migrantů směřujících ke konci roku 2015 do EU, ale není hlavním důvodem masové migrace.

Nezbývá také než opakovat, že pokud by většina uprchlíků nakonec neskončila v Německu, protože by Německo uprchlíky místo dočasného vítání odmítlo a zavřelo hranice, anebo by je důsledně vracelo buď do první bezpečné země, kde se registrovali, nebo do zemí, odkud překročili německou hranici, byli bychom dnes nejen svědky obrovských problémů v zemích na jihu Evropy, popřípadě na celé trase vedoucí do Německa, ale také zřejmě konce Schengenu, protože hranice by musely zavřít i ostatní země EU.

Vloženo z: JC.UA.DE.KHJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.08.2016
Přepíše se volební zákon, aby bylo možné volby manipjlovat. Jediná možnost je ty hovada vypráskat, ať chtějí nebo nenchtějí. Chybí důvěryhodná vůdčí osobnost, někdo, komu zase nenaletíme. Prosadí zákon o referendu a odvolatelnosti politiků. Lidi si jdou raději postěžovat do hospody, nebo něco napíší na fórum, ale tím nic nevyřeší.
Vloženo z: AA.QNN.UNE.JE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2016
Zelená pro uprchlíky, červená pro Čechy. To je v piči.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2016
Některé radiátory vůbec nehřejí, jsou sice vypočítané, že hřát mají, ale teplo vydávají jen minimálně. To nestačí k vytopení baráku. Ten čurák, co to počítal podle nějakých tabulek je vemeno. Asi k tomu vedou moc tenký trubky a nastačí to protíkat.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.QRU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.09.2016
Lidi a proč nevyužíváte svá zákonná práva? jako nechat se od "protivné"úřednice poučit, jaká máte v řízení o dávce práva a jaké povinnosti? Úřady nejsou všemocné, musí vůči Vám dodržovat spoustu ustanovení, aby mohli vydat to správné rozhodnutí. A pokud už rozhodnou chybně, vždy je možno opět dle zákona se odvolat a tím sií zajistit "revizi" nadřízeného orgánu. Úředníci na sociálkách teď zažívají šílený tlak a zmatek, protože nový zákon je zpola nesmyslný a oni sami ho nezmění. Ale jejich jednání nemusí být namířeno proti Vám. Taky ale člověk musí vždy začít u sebe, jak on sám k tomu úředníkovi za pultem přistupuje, jestli sám není arogantní nebo nepříjemný.
Vloženo z: AW.QNX.UUE.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2016
Lastminuty nejsou co bývaly, jsou na hovno, sehnat tam dovolenou za hubičku ve slusným hotelu je už celkem problém… V lastech se objevují s železnou pravidelností hotely na piču ty, který nikdo nechtěl. Sem tam se objeví perlička, pěkný hotel za hezkou cenu - to když nekdo odřekne, uvolní se místa. Je to o štěstí.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2016
Ahoj, chtela bych vyzkouset sex ve trech, jenze kde sezenu toho tretiho? Nedokazu si predstavit, ze bych sve nejlepsi kamaradce mohla navrhnout aby si to jen tak rozdala s mym pritelem a kourila ho a sukala a ja se na to divala.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.QRU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.09.2016
Kdo unáší děti patří zastřelit. Já takovýho čuráka potkat tak ho na místě sejmu.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2016
Rozhodně funguje jemný přístup, ale ten bychom měli poskytnout především my sami sobě. Neodsuzovat se a nelámat nad sebou hůl. Jemnost, ale sebedisciplína. To je správná cesta. Modlete se, hříšníci.
Vloženo z: AA.QNN.UNE.JE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.09.2016
Reklamy na počítači jsou pěkně otravný. Sotva člověk otevře prohlížeč, pořád to otravuje, vyskakuje jedna za druhou. Nevíte někdo, jek to vypnout? Slyšel jsem, že to jde. Reklamy na počítači jsou pěkně otravný. Sotva člověk otevře prohlížeč, pořád to otravuje, vyskakuje jedna za druhou. Nevíte někdo, jek to vypnout? Slyšel jsem, že to jde.
Vloženo z: AK.XNA.RY.QX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2016
Více než polovina Čechů má problémy vyjít se svým současným příjmem. Velká část lidí se tak uchyluje k druhému zaměstnání, aby si zlepšila rodinný rozpočet. I při krátkodobém výdělku je důležité dát si pozor na správné placení daní, jinak hrozí lidem postihy.
Vloženo z: TO.QHX.JWK.QRJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2016
To je zase sucho, vůbec neprší. Zemědělci zase budou zdražovat, bude všechno zase hrahý. Chleba, maso, všechno.
Vloženo z: AW.QNG.JTK.WED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2017
Tento zloděj a darebák je popsán zde:
http://oldstamps.site88.net/?str=lubomir-jurza
Vloženo z: EAC.HXL.TA.WFU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2017
Pan Lubomír Jurza dál "podniká" stejným způspbem v MERAFIELD s.r.o. Nyní se vybírá
30 000 Kč franšízový poplatek za slib dobře placené práce. Samozřejmě po zaplacení poplatku už ty peníze nikdy neuvidíte, práci nedostanete a peníze od nich? To už vůbec ne!!! Ten penězovod je jednosměrný od vás -> k nim, a nikdy jinak.
Viz http://slevyprovas.000webhostapp.com/
Vloženo z: EAA.HER.AE.GH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2018
Nyni tento šmejd láká na práci v www.slevymaxi.cz. Ovšem musí se zaplatit, jak jinak, poplatek 30 tisíc Kč. Více zde:

http://slevy.www3.cz/
Vloženo z: EAA.HER.UW.JS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2018
Nyní si šmejdi založili další firmu k MERAFIELD s.r.o. a to SERIES STAR s.r.o. Způsoby naprosto stejné, zaplatit vratný (to určitě), vstupní, investiční, garanční, franšízový poplatek 30 tisíc Kč.

Zůčastnění:
Břetislav Kříčka z Jedovnice - tento ultra blb to vede
Renata Jurzová - bachratá medově sladká svině
Lubomír Jurza - šmejd s hurvínkovským ksichtem, šmejd si vzal šmejdku
Vloženo z: EAA.HER.EA.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2018
Lubomír Jurza má ještě PLANTAGOPOL s.r.o. Co to je za "firmu" není jasné, prostě nabírá neustále nové pracovníky na práci (žádnou nedostanou), ze které se potom vyklube nabírání nových pracovníků = LETADLO. To jsou ti klienti a ty smlouvy, žádnou normální obchodní činnost tento zmetek a jeho kumpáni nedělá.
Vloženo z: EDL.HTH.TRG.RDG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.04.2018
Šmejd Lubomír Jurza láká nezaměstnané na práci jako asistent/ka, OZ, vedoucí kanceláře ap. ve firmách, které nemají webové stránky tak, aby se o nich nedalo nic dohledat. Výborná práce, v kanceláři, otevírají novou pobočku v místě vašeho bydliště, mzda až 50 000 Kč, kdo je šikovný a chce pracovat, ten si vydělá pěkné peníze.
Ve skutečnosti je ten zmetek Jurza jednatelem PLANTAGOPOL s.r.o. a vydává vizitky na práci ve SLEVY na jednu z následujích webových stránek: www.slevyprofi.cz, www.slevystar.cz, www.realitymerafield.cz, www.slevycomfort.cz, www.realitstar.cz, www.slevymaxi.cz
Ve skutečnosti za tím vším stojí vedoucí šmejd Břetislav Kříčka, který se schovává za firmy MERAFIELD a SERIES STAR s.r.o.
Jeden jejich zástupce (Robin Chládek) byl pravomocně odsouzen prostějovským okresním soudem za podvod, č.j. (spis. značka) 3 T 53 / 2014.
Tak pozor ať nenaletíte šmejdům!!!

WEB: http://slevy.www3.cz/
Vloženo z: AQ.QHA.JWK.WSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Prokeš detail
Dana Marková detail
Ing. Ivo Sebera detail
Jana Litvanová detail
Daniela Štefanská detail
Michal Včela detail
Pavel Bajer detail
Roman Paďourek detail
ORIN spol. s r.o. detail
KONEXA, veřejná obchodní společnost detail
HC Spartak Pelhřimov s.r.o. detail
Ludmila Chudomelová detail
Vanda Doudová detail
Miriam Fišarová - MIJA detail
Marie Gita Gabrielli detail
Hana Rucká detail
Anna Valková detail
Ing. Josef Jůza detail
Irena Krtková detail
Mgr. Edita Studenovská detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382