28.05.2018 06:51:51
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 209 800 subjektů
2 570 státních organizací
9 700 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

MINISTERSTVO VNITRA

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 00007064 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Nad Štolou 936/3
Část obce:
Obec: Praha 7
PSČ: 17034

Datum vzniku: 21.04.1988

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 5000 - 9999 zaměstnanců

Převažující činnost: Všeobecné činnosti veřejné správy

Právní forma: Organizační složka státu

Institucionální sektor: Ústřední vládní instituce

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
26.10.2010
Pedofilové v ČR mají ráj a děti tu mizí! PČR a MVČR se vymlouvají na zákon na Ochranu osobních údajů.

Jsem rád, že za tohle zde odvádím daně!

Americká databáze je nekompromisní a může do ní nahlédnout kdokoliv z veřejnosti. U pedofilů je jméno, podobizna, věk i adresa. Každý člověk proto může zjistit, zda v jeho okolí nebydlí někdo evidovaný v databázi. Takto daleko by čeští odborníci zajít nechtěli. Shodují se na tom, že by do seznamu měla mít přístup pouze policie. „Je to velmi nebezpečné. Někomu by mohl obrázek evidovaného pedofila připomínat souseda, a ten by mohl mít okamžitě problémy,“ řekla šéfka Nadace Naše dítě Zuzana Baudyšová.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2011
Tak ABL vystřídala dceřinná firma SUB. Děkuji za komediální nekonečný seriál.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2011
Pokud by spadnul Český speciál s politiky jako v Polsku, byl by i zde z toho národní svátek, jen na rozdíl od Polska tady by se slavilo.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2011
Moc mne mrzi,ze na ministerstvu vnitra vladne chaos,a nespravedlivost,a delaji z cizincema co chtej,slisel jsem ze spousta jich dela nelegalne z souvladem povolene vizi,Ale ja jsem Cizinec puvodem z UA.Jelikos podaval jsem na prodlouzeny vizumu,jsem zivnostnik,platim socialni,a zdravotne pojisceny,zadneho dluhu nemam,a legalne pracuju,tak pred 11 mesicama tim padem 24.12.2010 podaval jsem na prodlouzeny vizumu,dolozil jsem jim veskeri dokumenty co k tej prodlouzce potrebovaly,mislel jsem si ze rozhodnov se podle zakona,a ze mi prodlouzej vizum,ale bohuzel po 8 mesicich mi poslali dopis ze mi vizum zrusili,z duvodu nepredlozeni zivnostenckeho listu,a potvrzeny ze jsem z doby podany na prodlouzeny vizumu po dobu co po mne chteli dolozit toto uvedene vejs potvrzeny,ze jsem za tu dobu nezastavil zivnost,co jsem skutecne nepozastavil zivnost,tak jsem jim to donesl to potvrzeny na ministerstvo vnitra,dali mi stvrzenku ze jsem to skutecne donesl.Po mem odchodu z pobocky ministerstva vnitra,stal se jim vipadek celej databazy,tim padem i to ze jsem skutecne donesl potvrzeni,aby mi mohli prodlouzit vizum.Tak ze po sprovozneny jejich celej databaze,veskeriej zaznam ,o tom ze jsem podaval na prodlouzeni vizumu,a ze jsem ten podtvrzenej doklad donesl,to jim vsechno z databazy zahadnim spusobem zmizelo,tak jsem podal na odvolany,a urcite za nespravedlivost budu ze souvladem se zakonem CR budemme bojovat za spravedlivost!!!!!A urcite se to dostane do medij,at pan Prezident to vi co se na ministerstvu vnitra deje!!!!!!Ze podle mne, v mem pripqadu ten zakon nedodrzeli zamesnanci ministerstva vnitra!!!!Bohuzel moc mne to mrzi co se deje v tom state,a ze jsem cizinec pracuju legalne,platim vsechno socialne a zdravotny pojisceny,stejne takovich lidy odsut chtej vihodit,ale bohuzel nezajima jich nelegalne zamestany lide z cizincu.A rekne te mi teda kde je ta spravedlivost,kde je to spravne rozhodnuti tak skveleho statu!!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.JWK.WHT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Prokeš detail
Dana Marková detail
Ing. Ivo Sebera detail
Jana Litvanová detail
Daniela Štefanská detail
Michal Včela detail
Pavel Bajer detail
Roman Paďourek detail
ORIN spol. s r.o. detail
KONEXA, veřejná obchodní společnost detail
HC Spartak Pelhřimov s.r.o. detail
Ludmila Chudomelová detail
Vanda Doudová detail
Miriam Fišarová - MIJA detail
Marie Gita Gabrielli detail
Hana Rucká detail
Anna Valková detail
Ing. Josef Jůza detail
Irena Krtková detail
Mgr. Edita Studenovská detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382