22.04.2018 01:00:52
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 207 100 subjektů
2 560 státních organizací
9 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Martin Růžička

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 47290510 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Rýnovice
Obec: Jablonec nad Nisou
PSČ: 46605

Datum vzniku: 31.01.1994

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Výroba průmyslových krmiv

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.10.2013

Vloženo z: AA.FZ.DAJ.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2014

Vloženo z: AV.YH.HRH.SQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.06.2014
Na základě údajů v katastru nemovitostí obesílá vlastníky s tím, že odkoupí jejich pozemky. ???????
Vloženo z: AW.MH.DEY.WAF ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 29 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2014

Vloženo z: AA.QNG.VW.GQE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2014

Vloženo z: AA.QNG.VW.GQE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2015
Ano mohu potvrdit, i my dostali dopis, že koupí náš pozemek.
Vloženo z: PD.QZE.VJ.GWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.08.2015
Potvrzuji tutéž zkušenost!
Vloženo z: AQ.QTE.JWB.JE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.08.2015
Potvrzuji tutéž skutečnost
Vloženo z: EWI.SGA.UT.GH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2015
také jsem obdržela takový dopis\r\n
Vloženo z: WRB.EE.JTA.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2015
také jsem obdržela takový dopis
Vloženo z: EWC.HNC.TAA.SYG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2015
Jo, píše stále dál, a poptává ke koupi zemědělské pozemky.
Vloženo z: XC.XZY.RY.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.10.2015
Mohu též potvrdit ... (oblast jeho zájmu též Karlovarský kraj)...
Vloženo z: JC.UA.ER.RHQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2015
jeho dopis dosel uz i na moravu
Vloženo z: WRD.CE.UJT.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2015
Pan Růžička projevil zájem o koupi zemědělské půdy i v západočeském kraji.
Vloženo z: EWL.AE.JYE.WBA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2015
Včera mi došel dopis se zájmem o pozemek na Třinecku -moravskoslezský kraj.
Vloženo z: EVA.SER.TB.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.12.2015
Projevil zájem o pozemky v Třinci v bezprostředním okolí budoucí stavby dálnice...
Vloženo z: SD.XTV.AT.GWR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2015
Dobrý den , 14.12.2015 dorazil dopis i do Vítkova Moravskosleský
Vloženo z: AV.YH.DWA.WGF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.01.2016
31.12.2015 projevil zájem o pozemek i na střední Moravě, navíc v poslední době není jako zájemce jediný. Zajímavé.
Vloženo z: AA.QNG.JNR.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2016
... i na jižní Moravě....
Vloženo z: WRD.CE.UET.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2016
8.1.2016 dopis na Severní Moravu, okres Nový Jičín - také nabídka na odkup pozemků, pozemky mám taky u dálnice
Vloženo z: PD.QZ.HJ.EA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2016
Koupí pozemky i na jižní Moravě - zemědělská půda.
Vloženo z: TH.QEA.RA.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2016
Dobrý den, včera mi taky došel dopis. Pro změnu zájem o pozemek v okrese Nový Jičín!
Vloženo z: EVA.HVR.AR.WHU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2016
Dorý večer, také mně a manželovi přišly včera dopisy od výše uvedeného pána. Měl zájem o zemědělskou půdu v okr. Frýdek-Místek.
Vloženo z: TO.XSV.WU.QJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.01.2016


Vloženo z: AV.YH.DAW.WWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.01.2016

Vloženo z: TH.QEV.UUW.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.02.2016
...dopis došel i na moji adresu, má zájem o pozemek na střední Moravě...
orná půda...

Vloženo z: TK.VH.DTW.QA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2016
..... dopis došel na moji adresu, má zájem o ornou půdu u Zábřeha na Mor.
kolik zaplatí za m2 neuvedl
Vloženo z: EWL.AE.UWA.WEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2016
Projevil zájem o pozemky ve Středočeském kraji, cenu neuvedl.
Vloženo z: AD.UC.DJN.WAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2016
Dnes nám přišla jeho nabídka na odkoupení pozemků na Klatovsku. Naše pozemky využívá tamější ZD. Nepředpokládám, že by sám hospodařil dle jeho druhu podnikání. Spíš myslím ke spekulacím s nemovitostmi.
Vloženo z: AW.XNX.JUA.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.03.2016
Je to pěknej zevl překupnickej
Vloženo z: EHH.AB.JWK.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2016
Včera příšla jeho nabídka na odkoupení pozemků i k nám na Rakovnicko. Našla jsem si, že nemá žádné zaměstnance, že by byl schopen obhospodařovat celou republiká sám? To sotva. Je to určitě makléř s realitami. Během půl roku je to již třetí osoba, která chce odkoupit naše pozemky!
Vloženo z: ECF.SGH.UKQ.SDS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.03.2016
Tento týden přišla jeho nabídka o náš pozemek v okrese Mělník.Stále nás oslovují zájemci,ale to nejsou zemědělci,ale pouze spekulanti.
Vloženo z: TH.QEE.TW.WG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.04.2016
Dnes nám taky přišla jeho nabídka na odkup pozemku okr. Nový Jičín... ruce pryč od takových překupníků....
Vloženo z: TH.QEE.JWB.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.04.2016
16.2.2016 dopisy od něj obdržela celá rodina, zeměděl.pozemek na Vsetínsku ...kontaktovat ho máme my...má firmu bez zaměstnanců...asi velmi aktivní hospodář :D prý bývalý trafikant (?) bydlící v ubytovacím domě (= ubytovna pro bezdomovce?)...
Vloženo z: AA.QNN.UWW.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.05.2016
Dnes mě také přišel od něj dopis na odkup pozemků v okrese Žďár nad Sázavou,nejlepší na tom je, že pozemky co po mě chce už dva roky nevlastním.Hned mě zarazila jeho meilová adresa ,,tinca.tinca",to by snad ani solidní zájemce neměl.
Vloženo z: AA.QNG.JWT.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.09.2016
Martin Růžička pokračuje i na sev.Moravě.Co si o tom myslet - spekulant nebo podvodník-
Vloženo z: TK.QAE.E.RW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2017
4.10.2017 Projevil zájem o pozemky v okrese Přerov, cenu neuvedl.
Vloženo z: EWI.WB.EW.WXF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.01.2018
Dnešního dne mi dorazil od pana Růžičky také dopis na odkoupení mých pozemků v katastru Rychnov nad Kněžnou. Cena neuvedena.
Vloženo z: XC.UA.CR.RA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.03.2018
pán má asi zájem o všechno a všude !!! Raději co nejdéle od těchto lidí . . .
Vloženo z: AO.US.HJY.VA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Šimek detail
TJ SOKOL BECHLÍN detail
PIŠVEJC JIŘÍ MUDR. detail
MUDr. Jiří Kožíšek detail
MUDR. IVAN KOHOUT detail
MUDR. ZDENĚK KOUBEK detail
Římskokatolická farnost Budyně nad Ohří detail
MUDr. Iva Kanyzová detail
HONEBNÍ SPOLEČENSTVO LIBOTENICE detail
HONEBNÍ SPOLEČENSTVO HRDLY detail
Tělocvičná jednota SOKOL Bohušovice nad Ohří detail
SPORTOVNÍ KLUB KARATE PMK TEREZÍN detail
Jiří Štverák MUDr. detail
JIŘÍ SKŘIVÁNEK detail
ZÁKLADNÍ ŠKOLA detail
MGR. MILOŠ VESELÝ detail
Marcela Ložiová detail
MUDr. Sláma Karel, Ušní - nosní - krční detail
Michal ČMEJLA detail
Ing. Pavel Turek detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382