24.02.2018 01:21:29
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 800 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Martina Palečková

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 75152126 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Černá Pole (Brno-sever)
Obec: Brno-sever
PSČ: 61300

Datum vzniku: 01.11.2008

Datum poslední změny: 13.09.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
08.06.2012
Tato \"pojišťovačka\" v krátké době vystřídala několik firem (Česká pojišťovna, MetLife Amcico, Vüstenrot, Generali Pojišťovna, možná i jiné). Scénář byl vždy stejný - přijetí do firmy na spolupráci, poté si nechala přiznat firemní benefity, absolvovala zdarma školení a nastoupila hned na několikaměsíční (!) pracovní neschopnost. Obchodní výkony téměř nulové. Stížnosti klientů. Spadlé smlouvy. Konfliktní k nadřízeným. Následovalo ukončení spolupráce. Zjištěno, že je v exekuci EÚ Přerov a má vleklé osobní finanční problémy, nehradí běžné poplatky, má dluhy. Takový člověk shazuje práci finančních poradců! Nechceme, aby takoví lidé reprezentovali finanční instituce v ČR. Poznáte ji podle silných brýlí, francouzské berle a obézní postavy. Neuzavírejte spolupráci!
Vloženo z: ECL.SEE.URH.BA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2012
Dobrý den znám tuto osobu byla jsem její kamarádkou , až dodoby , kdy jsem jí sama zajistila zaměstnání na České pojištovně mojí důvěru zklamala už jen v tom , že mne i mého přítele a 3 nezl děti pojistila za účelem pojistného podvodu a zisku z provizý vše jsem nahlásila na České Pojištovně a Amccika , jelikož sama jsem pojištovací agent a tyto praktiky nědělám . Za důvěru a pomoc mám jen kritiku na moje obchodní jméno a to na Internetu uverové podvody .

Vloženo z: EWC.HNC.TTR.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2012
Znám tuhle šmejdku z Amcica. Je dobře, že ji vyrazili. je obézní, má řídké vlasy, vlastně je skoro plešatá, nereprezentativní, nerozuměla produktům - to byla fakt super reprezentace česko americké pojišťovny. Snad se to už zlepší, jinak jdu od nich.
Vloženo z: SV.QAX.UYR.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2012
Příspěvek z 08. 06. 2012. Jsem velice ráda, že jsem se dověděla o této stránce. Příspěvek č. 2 je od pí. Vláškové Vladimíry. Pojistky vždy podepsala a měla zájem být pojištěná. Její 3 děti si paní Vlášková pojistila v Pardubicích, u jiného obchodního zástupce a v jiné agentuře. Pracovala jsem v městě Brně.


Vloženo z: AK.XTB.WJ.GXZ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2012
Příspěvek č. 1.
Výplaty se z pojišťoven dostávají několik měsíců. Od posledního zaměstnavatele jsem provize dostala, až po několika urgencích. Zaměstnavatelé mi dluží 150 000 Kč, takže se jedná o druhotnou platební neschopnost.

Pokud jsem někdy poznala hodně neseriozní lidi, tak to byli právě pojišťovací poradci a pojišťovny s jejich Švarcsystémem.

Paní Vlášková Vladimíra není v evidenci pojišťovacích zprostředkovatelů
Vloženo z: AK.XTB.WJ.GXZ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.08.2012
Od: Martina Palečková
V listopadu 2011 jsem pracovala v agenturní kanceláři Ing. Zdeňka Řiháčka, Pojišťovna Generali, a.s. Obsluhovala jsem \"kontrolory\" mystery shoppery. Kancelář získala nejvyšší počet bodů - 100 a byla oceněna Pečetí kvality. Ocenění visí na stěně kanceláře a je na něm uvedeno jméno vedoucího agenturní kanceláře.
Vloženo z: AK.XTB.WJ.GXZ ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.08.2012
Závěrem lze k přííspěvku uvést:\\r\\nPříspěvek č. 1. - vykazuje rysy mobbingu (šikana v práci). Šíření pomluv, znevažování výkonu a schopností (viz. udělené 1. místo Pečeť kvality), poškození soukromí osobnosti (je poukazováno na fyzický handicap.)\\r\\nPříspěvek č. 2\\r\\nJsem obviňována z podvodu, kterého jsem se nedopustila.
Vloženo z: AK.XTB.WJ.GXZ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2012

Vloženo z: AK.XTB.RA.WWF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.09.2012

Vloženo z: EWC.HNC.TWQ.RTQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.08.2013
Milí čitatelé, těchto anomymních negativních povídaček, pokud jste došli až sem, tak Vám sděluji, že v pojišťovnictví již nepracuji a pracovat zřejmě, ani nebudu. Neobtěžujte mně psaním do chatu, ve fcb skupinách a v podobných akcích. \\r\\n
Vloženo z: TV.FS.DEW.VG ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.05.2014
Paní Palečková, podle www.ceecr.cz máte minimálně 7 exekucí, zřejmě zablokovaný invalidní důchod i další finanční zdroje a účty a dlužíte celkem včetně nákladů na vymáhání částku od 100 000Kč do 200 000Kč. Podle zjištění dále neplatíte dlouhodobě nájem obecního bytu, čekejte brzo nedobrovolnou změnu adresy. Snažíte se získat peníze jakýmkoliv způsobem i lhaním o svém zdravotním stavu. Když vám na to někdo přijde, jste sprostá a urážíte úspěšné lidi. S tímto přístupem se definitivně odepíšete paní Palečková a vámi oklamaní lidé na to budou reagovat!!!!
Vloženo z: EHH.SBD.TRA.SJG ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2014
Zajímave:
http://www.podvodnici-podvody.cz/index.php?page=disc&disc=347277&disctype=0&tree=33235
Vloženo z: EAA.HXA.H.QG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.06.2014
A tady:
https://cs-cz.facebook.com/stop.exekutorum/posts/556290234489724


Vloženo z: JR.QEG.VW.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.07.2014
Varování: Varuji před všemi zprostředkovateli práce, kteří se scházejí v kavárnách, požadují kopii OP a životopis. OP půjčujte jenom k nahlédnutí personalistovi ve firmě. Ten si údaje ověří a nic jiného nebude požadovat. Tolik vzkaz pro všechny, kteří zde tvrdí, jak jsem neseriozní a podvodnice.
Vloženo z: TV.FS.DEW.VG ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.07.2014
Chat s Eduardem Stajnekerem:
Reakce na odkaz:http://www.podvodnici-podvody.cz/index.php?page=disc&disc=347277&disctype=0&tree=33235
Eduard Stajneker: Dobrý večer paní Palečková. Nevím co se stalo, nebo co se děje. Ale všiml jsem si, že nabízíte zprostředkování na nějakou solidní pracovní agenturu. Měl bych zájem o práci pro mého příbuzného. Můžete mi prosím napsat více inforamací ? O jako práci by se jednalo ? Děkuji.
Martina Palečková: středa 8:05dopol.Dobrý den, na stránce Pomoc obětem exekucí jsem dala pouze jako návrh, aby se skupinou spolupracovala seriozní pracovní agentura. Pak by byla uvedena její www. stránka, kontakt na pověřeného pracovníka, sídlo kanceláře. Žádnou práci nenabízím, ani nezprostředkovávám. Děkuji za Váš dotaz. Ve skupině ihned opravím vyjádření, aby to lidi nemátlo.
středa 9:10dopol.
Pane Stajnekere, tu www. stránku jsem nechala přeložit překladačem google, takže nic jsem si nepřidala. Jenom na okraj, zprostředkování práce v ČR patří do kompetence úřadů práce, personálních a pracovních agentur a já jako soukromá osoba do tohoto schématu nebudu nijak zasahovat.
Vloženo z: TV.FS.DEW.VG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.11.2014
Exekuce této osoby k dnešnímu dni:

Sp.Zn. (Exekutor, sídlo)
043EX2571/13 (Král, Ostrava)
056EX7850/12 (Novozámský, Brno-město)
074EX05603/13 (Koncz, Cheb)
081EX24209/13 (Smékal, Praha-východ)
081EX32645/13 (Smékal, Praha-východ)
103EX11399/11 (Vrána, Přerov)
124EX6486/14 (Mareš, Litoměřice)
137EX3988/14 (Kocián, Brno-venkov)
176EX02856/13 (Lavička, Cheb)
Zdroj: www.ceecr.cz
Vloženo z: XC.QNV.UWR.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2015
Další exekuce k 15.1.2015:
Sp.Zn. (Exekutor, sídlo)
103EX63690/14 (Vrána, Přerov)
Zdroj: www.ceecr.cz

Vloženo z: EWB.SXD.UKW.SJG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.02.2015
Dne 6.11.2013 dána výpověď z nájmu obecního bytu z důvodu dlouhodobého neplacení nájemného a záloh na služby, výpovědní lhůta počala běžet dne 1.12.2013 a uplynula dnem 28.2.2014. Lhůta pro vyklizení bytu dosud nezačala běžet, neboť ze strany pronajímatele zatím nebylo zajištěno přístřeší. Vyklizením bytu není dotčen nárok na vymáhání dlužného nájemného a záloh na služby, plus příslušenství až do zaplacení, soudní cestou.
Vloženo z: WHB.SBD.UKS.RJA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2016
Jsem obchodní zástupkyně. K prvnímu příspěvku - tváří se jako recenze - musím sdělit toto: \\r\\n1. pojišťovny živnostníkům nevyplácí nemocenskou.\\r\\n2. práce obchodního zástupce je zaměřená na výkony - objemy obchodů.\\r\\n3. benefity jsou přiznávány pouze za odvedené výkony - není možné vzít benefit a onemocnět.\\r\\n4. obchodní zástupci pravidelně skládají zkoušky, a to po celou dobu práce pro pojišťovny (makléřské firmy).\\r\\n5. první zkoušku OZ skládají před nástupem do zkušební doby - na základě úspěšného složení získají registraci ČNB. Zkoušce je přítomen zástupce ČNB nebo se koná přímo ve školícím středisku ČNB. \\r\\n6. pojišťovny jsou povinny oznámit i podezření na spáchání pojišťovacího podvodu PČR - viz. \\\"příspěvek\\\" o údajném spáchání tr.č. - pojišťovací podvod. \\r\\n7. obchodní zástupci - výhradní pojišťovací agenti mají přidělená stejná čísla, jako například policisté nebo vězeňská stráž a jsou velice snadno identifikovatelní. Pokud by se paní Palečková dopustila jednání, které je popisováno v anonymním fóru, jistě by byla trestně stíhaná. \\r\\nKONKURENČNÍ BOJ: kopírováno z příspěvku č. 1.Takový člověk shazuje práci finančních poradců! Nechceme, aby takoví lidé reprezentovali finanční instituce v ČR. Poznáte ji podle silných brýlí, francouzské berle a obézní postavy. Neuzavírejte \\r\\nspolupráci! \\r\\nPaní Palečková se stala obětí pomluvy. \\r\\n
Vloženo z: EAC.HBD.AT.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2016
K oznámení z 26. 2. 2015 s prací paní Palečkové jsem byla spokojena. Po úrazu jsem se mnou vyplnila formuláře a odnesla je do pojišťovny. Peníze jsem dostala na účet.\r\nBytový dům Bieblova 36/171 se bude privatizovat.O výpovědi z nájmu bytu nebyla informována, protože dopisy se jí nedostaly do rukou. Martina Palečková se o výpovědi z nájmu bytu dověděla prostřednictvím výpisu MS v Brně a to dne 25. 7. 2014. Nebylo možné se proti výpovědi bránit. Paní Palečkovou zřízená datová schránka byla ignorována správcem bytů, bytovým odborem úřadu městské části, přestože o její existenci byli všichni informováni. Písemně oznámili neochotu dodávat sdělení do datové schránky. Podle možností je nájemné ze strany jmenované hrazeno. Zajímavá demokracie v kontextu s plánovanou privatizací domu a co si budeme povidat: \"Každý volný byt je dobrý.\" A tomu se hodí i KONKURENČNÍ BOJ a z něho plynoucí nezaměstnanost. \r\n\r\n
Vloženo z: PD.QAX.JUK.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.04.2016
Na podzim 2012 jste volala sanitku starému pánovi. Přežil??
Vloženo z: XC.XTT.UAR.WBA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.04.2016
Důchodce zabloudil do agentruní kanceláře pojišťovny Generali. Byl zmatený, nevěděl jméno a příjmení, ani den. Zavolala jsem policii. Během 20 minut zjistili totožnost ztraceného pána a zavolali záchranku. Lékař zjistil mozkovou příhodu a odvezli pacienta na neurologickou JIP. Po měsíci přišlo poděkování od ředitelky domova pro seniory. \r\nPodobnou situaci jsem řešila i u nás v domě v roce 2015. Paní chodila ve 2 hodiny ráno po ulici jenom v županu. Podlamovaly se jí kolena a padala na zem (příznak). Měla záchvat mozkové mrtvice a v mrákotném stavu chodila po ulici. Tvrdila zajímavou historku o manželovi. Skončila ve FN U sv. Anny na neurologické klinice. Její syn je lékař a s problémem si jistě poradí.
Vloženo z: AK.XTB.ET.RA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.04.2016

Vloženo z: TR.XHX.A.AQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.04.2016

Vloženo z: WHB.SYE.JE.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.04.2016
Pro M. P. je pozitivní
Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty - měl dávno zmizet z internetu.
Vloženo z: AD.QNY.UY.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.05.2016
Panelový dům je před privatizací a s ní zřejmě souvisí dlouhodobá snaha o diskreditaci a způsobování materiálních škod i prostřednictvím tohoto serveru. Většinovým vlastníkem stavby je Statutární město Brno. bytový dům nelze privatizovat jako celek. V minulosti došlo k rozdělení na bytové jednotky. Je zájem o nejvyšší počet volných bytových jednotek. Proč zmizela mapa??
Výpis z katastru nemovitostí
Stavba: č.p. 170,171
Obec: Brno (582786)
Část obce: Černá Pole (490423)
Katastrální území: Černá Pole (610771)
Číslo LV: 4056
Stavba stojí na pozemku: p. č. 395, 396
Typ stavby: budova s číslem popisným.
Způsob využití: bytový dům

Vymezené jednotky: 171/1, 171/2, 171/3...171/23

Vloženo z: SD.QAB.UHR.QRJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.05.2016
Tak ty údajné recenze konečně stáhněte! Jste k tomu vyzýváni několik let!!
Vloženo z: AK.XTB.ET.SX ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.12.2016
Zaplatí anonymní "recenzent/ka" milionové škody, které způsobil/a, nebo to zůstane na hostitelském serveru?
Vloženo z: AK.XTB.ET.RA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.06.2017
Paní Palečková, jste schizofrenička, vymýšlíte si pořád nějaké důvody pro spory se spolubydlícími i pronajímatelem. Pokud jste skutečně tak těžce tělesně postižena, jak dáváte neustále najevo, odstěhujte se trvale do lůžkového zdravotnického zařízení a neblokujte byt, který může být pronajat zdravému, slušnému a řádně platícímu nájemci.
Vloženo z: ECF.HB.UWE.QZU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2017
Palečková=schizofrenie. Je moc těžké z ní bydlet.
Vloženo z: EAC.HBC.HB.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2017
Příspěvky od 20. 6. 2017 jsou typickou agresí. Milan Nakonečný Základy psychologie: " Agrese vůči osobám může být přenášena na jejich majetek (ničení věcí, žhářství) a může mít nejrůznější formy, od fyzického napadání až po pomluvy a intriky, ale i jemné si dobírání druhého. Možná se jedná o frustraci zdravého, slušného a řádně platícího nájemce, který chce byt po výše pomlouvané.
Vloženo z: AK.XTB.ET.SX ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.10.2017
Laik není oprávněn vyslovovat diagnózy - příspěvek z 20. 6. 2017. Údajné spory si chodí dosvědčovat spolubydlící. Zdravý, slušný a řádně platící nájemce si jistě může pronajmout byt na volném trhu příp. si byt koupit a nemusí jít do obecního domu. ...ale privatizace láká.
Vloženo z: AK.XTB.ET.SX ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.11.2017
Martina Palečková a schizofrenie? Kdo tu blbost publikuje prostřednictvím internetu?
Vloženo z: AK.XTB.ET.SX ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.12.2017
Nájemníci (zatím) obecních domů v KN Černá pole 170 a 171 (jinak Bieblova 34, 36) chtějí privatizovat. K tomu potřebují mít volné byty. Jedním z nich je i byt Martiny Palečkové. Na Bieblově ulici bydlí převážně lidé spjatí s minulým režimem, z nich někteří obrátili po roce 1989 kabáty a jsou v současnosti zastánci pravicových názorů. Mezi starými lidmi jsou bývalí důstojníci ČSLA, pracovníci předlistopadového MV, pracovníci STB, pracovníci bývalých podniků, náměstci ředitelů, vedoucí odborů, pracovníci tehdejšího školství. Byli zvyklí rozhodovat o osudech podřízených pracovníků a někteří si neuvědomují změnu životní role, která nastala s odchodem do důchodu. Během let se naučili se sahat po cizích bytech, majetcích. Potřebují, aby jejich vyhlédnutá oběť neměla dostatek financí a nemohla platit poplatky spojené s bytem. Z vyhlédnuté oběti si vytvoří terč. Nepravdivá svědectví jsou v domě běžná. Neštítí se psát nepravdivé e-maily a ty odesílat např. s podpisem Říčný, zaplavovat MČ stížnostmi, nálepkovat oběť vymyšlenou psychiatrickou diagnózou, poškozovat dobré jméno. V domě je atmosféra, která nechala vyrůst neformálního „vůdce,“ který si vynucuje úctu, obdiv, poslušnost. Má sice zásluhy, ale vážit si ho rozhodně nelze. Nájemníci domu jsou staří, ale chovají se, jako ředitelé zeměkoule.
Někteří ze staroušků jsou jako lekce z psychopatologie, ale oni mají přece jenom „nervy“ a potřebují tabletky. Získávají je od praktických lékařů. Čestné výjimky se dostaly do rukou specialistů – skutečnost je tajemstvím.
V domě se obsazují byty potomky současných nájemníků (vždy si okruh sousedů dosvědčí), že příbuzný bydlel v domě. Městská část přišla o dost bytů, ale to jejich problém. Z domu se stal klub známých příbuzných a náhodně přistěhovaných. Bydlení v domě nelze doporučit!!

Vloženo z: AK.XTB.ET.SX ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.12.2017
Martina PALEČKOVÁ se za posledních půl roku nikdy neprojevila jinak než jako schopna seriózní osoba, která může bez problémů pracovat v ekonomických věcech. Česká Republika je malý stát ve Střední Evropě, kde seriózní a schopní lidé dokáží se živit prodejem práci, výrobků, zboží a služeb a mít firmu i web vedený v České Republice. Takže vymáháním dluhů se zabývají jen paraziti a banda příživníků a zlodějů. Pokud jde o ten dům Brno, Černá Pole, Bieblova 36, je to majetek města Brna a jen tam se má rozhodovat, jak s ním bude naloženo. V celém Rakousku není jediný normální člověk, dokonce lékař, který by o Vánocích jel do Brna něco vyřizovat a zatěžovat tím další lidi. Ten může zařizovat například stavbu či obchodní věci s RD a ne se nacpat do obecního​ rajónu. Naopak podvodník a megalomanské udělá opak.
Vloženo z: AK.XT.DJH.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.01.2018
Městská část Brno - Sever dává výpovědi z nájmu tak, aby se o tom nájemník dozvěděl s velkým zpožděním, aby nemohl použít řádně opravné prostředky. O problému se dozví, až je podána žaloba "návrh na vyklizení bytu". Výpovědi z nájmu bytu schvaluje jen řada městské části, ačkoliv podle platné legislativy ji musí schválit zastupitelstvo městské části. To se však neděje a brněnské soudy tomuto procesnímu porušení zůstávají zcela netečné a ignorují ho.
Vloženo z: JR.QZG.EH.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.01.2018
Stěhujete se, paní Palečková! Vyklizený byt odevzdáte obci buď dobrovolně nebo při exekuci za účasti PČR. Své zbylé dluhy obci samozřejmě uhradíte. Dávejte si velký pozor, abyste za neustálé hanobení svého okolí i představitelů obce brzy nečelila dalším soudům.
Vloženo z: ECF.HB.UWE.QZT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2018
Žijeme v demokratické společnosti, kde každý může říkat své názory, nejen paní Martina Paleckova. Každý může veřejně říkat, co si o jaké obci mysli a může si to vykládat i kde to uzná za vhodné, to je v celé EU.
Vloženo z: PD.QZE.KE.WWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.01.2018
Martina PALEČKOVÁ dělala jeden čas pro naši firmu a byli jsme docela spokojeni. Veškeré účetní výkazy seděli, které pak přebíral daňový poradce a finanční úřad.
Vloženo z: TK.QNE.TH.GXH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2018
Takže jako externí pracovník u nás na ni bylo spolehnutí. My jsme s ní neměli problémy.
Vloženo z: TK.QNE.TH.GXH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.01.2018
Vcerejsi exekucni zásah na byt Martiny Paleckove, byl projevem barbarství a zbabělosti Městského soudu Brno. Soudce, který vydal takový verdikt, by mel ihned rezignovat na svoji hodnost a vzdát se práva na všechny finanční odměny. Ona by šla dobrovolně do 31.1., o čemž informovala Umc Brno Sever.
Vloženo z: PD.QZE.KE.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2018
Můžete čekat stěhovací firmu, vykonavatele, zástupce obce, a policii. Pokud budete znovu mařit výkon rozhodnutí zkončíte ve věznici i se svými spolupachately.
Vloženo z: EWD.HED.TEG.RDQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2018
Od 17. prosince 2017 Mgr. Maleček dostal email s přílohou pro bytovou správu, že se do 30.1.2018 odstěhují. Tentýž přípis dostala bytová správa podatelnou úřadu dne 11.1.2018 a toho na základě požadavku bytové zprávy ze dne 22.12.2017 se muselo posunout datum na 15.2.2018. Navíc požadavek na výkon rozhodnutí byl podán předčasně před rozhodnutím nejvyššího soudu o dovolání spojeného s odložením výkonu rozhodnutí. Výkon rozhodnutí paradoxně znemožňuje odstěhovat se z bytu.
Vloženo z: PD.XZY.UER.JB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.02.2018
Paní Martina Palečková v domě na ulici Bieblova je obětí štvavé kampaně, kterou vede klub známých. Paní JUDr. Eva Ventrubova jako vedoucí právního oddělení se chová jako naprostý idiot spojeny s grazlem, který píše nepravdivé informace na městský soud v Brně, který ji vše servilně odkyve. Tvrzení paní Ventrubove, že nějaká ubytovna na Martiny Kuncové je důstojně bydlení, je jen bezostyšně smyšlené lhaní a nahrávání do karet soukromému podnikateli, který obchoduje s chudobou a jinak je to agresivní podvodník. Celé dění v Brně je ostuda pro Jihomoravský kraj, což by se mělo rychle závit medializovat. A paní Ventrubova by měla rezignovat a přestat se tady ohánět činiteli, kteří jsou placení z kapsy řádných daňových poplatníků.
Vloženo z: PD.XZY.UER.JB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.02.2018
Paní Bozena Pudelkova si zajišťuje byt pro své mladé příbuzné velmi zajímavým protekcnim způsobem a dokonce pro lidi z Liberce. To se bude medializovat. A nějaký doktor práv z Brna si může strasit tak maximálně krokodyla v průjezdu Staré radnice v Brně.
Vloženo z: PD.QZE.EA.WJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
BIDOS s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382