16.10.2018 09:31:41
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 221 900 subjektů
2 580 státních organizací
10 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Mgr. Marcel Kubis

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 72043202 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Zábřeh
Obec: Zábřeh
PSČ: 78901

Datum vzniku: 25.07.2009

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 50 - 99 zaměstnanců

Převažující činnost: Právní činnosti

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Zaměstnavatelé

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.06.2012
Já je považuji z anormální zloděje! V klidu Vám ukradnou věci, na které máte doklady, že nepatří dlužníkovy. Již jsem četl o sebevraždách u těch co rabují, tak třeba ji někdo pojme trošku jinak, než odejde ze světa plný šikany, ponižování!

Zabavuje věci v korunových hodnotách, jen aby si mohl účtovat úkony a vedly co nejnákladnější spory. Většina lidí to vzdá.

Jednou až se tady změní politické klima, tak si užijí své. Na každé prase někde čeká ….

Vloženo z: NA.XWY.REA.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2012
Pokud někoho šikanuji dlužníka tak, že spáchá sebevraždu, je u mě vrahem vrahem.
Vloženo z: ERL.SGH.TE.QRU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2012
Naše rodina nic nedlužila, normálně nám ukradl majetek. Důvod byl, že tam bydlel dlužník , nic si neověřoval! Doufám, že až někomu pořádně rupne v hlavě, tak to nebude mít krátké a bude mít dostatek času na přemýšlení o tom, co je za člověka.
Vloženo z: EQW.SYA.TRH.SJQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2012
Dochází nám všem trpělivost a to co se už u nás děje spěje k fyzickému násilí ... V Třinci se opakovaně střílelo a nevinně zabíjelo - důvody - dluhy ale spojené s lynčováním exekutorů... Kolik sebevražd už tito ne-lidi zavinili ?? V Německu už jeden exekutor a jeho dva vykonavatelé byli zastřeleni a sám \"povinný\" spáchal sebevraždu ... A to v Německu si nedovolí exekutoři prakticky nic ... Jestli se chová p. Kubis podobně jako Vrána z Přerova tak taky patří mezi V.I.P. ............................................mezi první... A ono když už člověk nemá co ztratit , tak jde první po spravedlivé pomstě...
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
Jeho úřad hodnotím kladně. Sebejistý profesionální přístup jak ze strany vykonavatelů, tak i jeho kancelář vede důsledně informace o dlužníkovi, poskytuje součinnost obratem.
Mohl by jít příkladem ostatím, kteří se chovají jako barbaři. Dělám ddlužování 15 let, od likvidací dědictví, bchodních firem přes konkursy a nyní insolenci, tak mohu porovnávat.
Vloženo z: TH.QAG.UJE.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.08.2012
Je arogantni. dal mi exekuci na alimenty, na plat, na vsechnz pridavky na dite. splatkovy kalendar nehodlal resit a navic mi zacal pak i slovne nadavat. dluh jsem mu tedy cely zaplatila a doted cekam az mi odblokuje ucet a moc se k tomu nema.a pri tom vi, ze na tom uctu mam penize. Nemám na nej slov, penize by dostal tak i tak....není clovek...
Vloženo z: AK.XTB.UWH.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
tak tento frajer je gauner prvni tridy,nejaka exekutorska komora nepomuze.ja potkat toho chlapa tak ho proliskam aby se vzpamatoval

Vloženo z: WRB.HVL.TTR.RAJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.08.2012
Beztrestně kradou lidem kteří nic nedluží protože ONI můžou !!! Tak to u nás díky panu Pospíšilovi který nerozumí právu ani za mák .. Už i Policie nemůže exekutory vystát za jejich hulvátství a chování jako nájezdy barbarů , kdy po sobě zanechávají jen křik a pláč malých dětí , doživotní trauma lidí a celých rodin !! Beznaděj a zoufalství pak končí i sebevraždou ... Znám už hodně lidí kteří mi řekli že už nemají co ztratit , přišli o všechno nemají nic ani právo žít .... Všichni do jednoho ale říkají že se pomstí a je jim to jedno. A až se něco takového stane tak potom se snad pan ministr pozastaví nad tím co všechno způsobil a budou padat \"hlavy\" a tvrdé tresty . Mafie exekutorů musí skončit a musíme udělat proto všechno ! Ano dluhy se mají platit ale NIKDY NE TAKHLE pánové exekutoři ! Vám ani korunu a to co jste nakradli nezákonně což dělá přes 90 % tak za to budete pykat . Nenávidím zlé lidi , nenávidím lidské hyeny , nesnáším ponižování obyčejných lidí a nespravedlnost !!!!!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.08.2012
Dobrý den, pan Mgr. Marcel Kubis je osobou, která nedá vědět za co a komu dlužíte, dále si nezjistí zda jste opravdu Vy tím dlužníkem a podá k soudu návrh na exekuci bez jasných důkazů, zablokuje účty a plat. Po té z těchto účtů a finance ze stržené mzdy odebere mnohem více, než jak určil soud. Při kontaktování nekomunikuje a pkud ano, pak pouze vyhrůžkama, vlastně ho vůbec nezajímáte. Není páka na to se bránit lidskou cestou, ale pouze soudně a to už trvá několik let. Peníze které mi odebral nad rámec dlužné částky určené soudem, kterou dlužil někdo jiný už zřejmě nikdy neuvidím. Je to zlý člověk, který nedrží slovo a zneužívá svého postavení. Věřím, že na každého takového člověka se v kotli voda vaří :-(
Vloženo z: AK.XNA.UTT.WFA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.08.2012
Tohoto zmrda, promiňte mi ten výraz, ale slušnější označení pro pana Kubiše nemám, resp. pro jeho vykonavatele. Tak tohoto ... bych odstřelil. Kvůli neoprávněné exekuci, která se ještě stále soudně řeší, a mám veškeré právní podklady že jsem nic nedlužil, tak kvůli této neoprávněné exekuci, a že nebylo možné se s panem Kubišem domluvit, jsem přišel o veškerý majetek i firmu, a to jen proto, že mi obstavil všechny účty, ikdyž by mu stačil jeden, ikdyž jsem mu posílal potvrzení z banky že na tom jednom je dostatek peněz, on ne, nechal obstavené oba, a tím mi zničil život. Jakmile vyhraju soudní spor s oním \"věřitelem\" což bude podle všeho až za necelý rok, tak jsem zvědav jak se k tomu pan Kubiš postaví, každopádně zatím mám v plánu přijet za ním, najít si ho, a pokud ho nezastřelím, tak ho tak dobiju jak psa, a stejně tak toho jehoh arogantního sprostého vykonavatele! Pomsta bude sladká, a ať mě klidně zavřou!
Vloženo z: PD.QWT.JYK.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2012
Marcel Kubis je normální těžký zloděj , vyděrač a násilník ! Neváhal starou paní která nemůže ani chodit doslova vykrást a vybílit byt a to ta paní nic nedlužila !!!! Daší případ kdy normálně přímo vyhrožoval dětem mojí kamarádky a moji kamarádce řekl že je coura (!!!) protože si dovolila mít někoho koho má ráda , tak za to se ji pomstil tím nejhorším možným způsobem !!! Děti ji plakaly jak by se tam vraždilo a on ta k...a ji nakonec dal jeden den aby sehnala peníze nebo jí nechá odebrat svoje děti !!!!!!!!!!! Pane co jste psal 28.8 moc vám fandím a tento grázl , zloděj a terorista nějaký Kubis nemá právo svobodně žít a ničit lidem a taky dětem životy !!!! Znám už tři lidi co by taky chtěli se mu tvrdě pomstít za to že jim zničil životy a proto si ta svině nic jiného nezaslouží než velkou pomstu !!!!! Dlouho tady už zabíjet lidi nebude !!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2012
Bylo by zapotřebí, aby v ČR vzniklo protiexekutorské sdružení, které se poučí, jaké jsou exekutorské zákony v západní Evropě, a bude - zvnějšku, od Evropské unie, prosazovat jejich změnu i v ČR. Je důvodné podezření, že exekutorský zákon, jak existuje v ČR, je porušením článku 6 evropského zákona o lidských právech. Proti tomu je možno u evropských soudů podat žalobu.
Jan Spravedlivý
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.09.2012
24 a 25. září mají exekutoři celorepublikové školení a bylo by dobré se ho taky účastnit . Zámecký hotel Třešt na vysočině asi 20km od Jihlavy ... Věřme že i pan Kubiš a další tam budou a nechají i nás něco říct .....
Vloženo z: AR.XNB.TN.GAE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.09.2012
Nic nedlužíme, vtrhlo k nám komando a normálně nás okradl. Nezjišťoval si, že ten kdo tam měl pobyt už tam dávno není. On a jeho parta jsou zloději. Až se najde hrdina co si vezme do rukou spravedlnost tak mu určitě těm na kterým mu záleží pomůžeme. On likviduje děti a rodiny a proto si nezaslouží ani on a ani jeho rodina soucit. Žijí z toho co ukradli a prostě zbývá jen doufat, že jednou si je spravedlnost najde.
Vloženo z: AVI.TEL.ETG.RA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.09.2012
Dobrý den, nechápu proč si stěžujete na pana Mgr. Kubise? Přece usnesení o exekuci vydává příslučný soud a ne exekutorský úřad. Exekutor vykonává jen to co mu soud nařídí. Tak tady nevyhrožujte a radši se nad sebou zamyslete.Exekutor i jeho zaměstnanci jen vykonávají svoji práci, tak jako jiní. Každý máme nějakou práci. Přeji Vám všem hezký den.
Vloženo z: EWI.SGA.UKS.Z ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.09.2012
Ano, exekuce narizuje soud a provadi je exekutor resp. jeho vykonavatele. Ale stiznosti se vetsinou tykaji chovani vykonavatelu pri exekucich. Chovaji se jak gestapo, nedodrzuji zakony, porusuji lidska prava, utiskuji obcany v jejich vlastnich obydlich, neproveruji na miste skutecneho dluznika a neopravnene zabavuji tretim osobam, vetsinou nevinnym pribuznym dluzniku jejich movity majetek atd. Navic pritom kazdeho nehoraznym zpusobem ponizuji, napr. osobni prohlidky. Mel by existovat zakon jako ve vsech ostatnich demokratickych zemich sveta, ze exekutor muze provadet exekuce pouze na skutecnem dluznikovi (povinnem) a zabavovat jen ty veci, ktere prokazatelne patri dluznikovi !!!! Navic exekutori by nemeli byt soukromi podnikatele, ale statni zamestnanci jako je tomu rovnez ve vsech vyspelych demokratickych zemich !!!! CR zrejme demokratickou zemi neni a vraci se k totalite !!!!
Vloženo z: EWI.SE.UWR.WHD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.09.2012
Přesně tak jak tady všichni píšete,je to VELMI AROGANTNI HULVAT,nemá vůbec korektní jednání a mám dojem,že ten titul má vystudované přes prase nemá ani tušení jak jednat s lidima,klidně Vás okrade a jemu je to jedno a ještě na Vás pošle ty svoje debile co neumí ani klápnout hubou a když se jich na něco zeptáte tak vám jenom vyhrožují a klidně vás i napadnou tak co to je za jednání na co si to tady hrají,že májí titul před jménem tak to vůbec nic neznamená,zablokoje Vám účet peníze si neztrhne a pak má tu drzost a ještě vám vyhrožuje tak co to je,ale můžete být klidní tady jste vČR a tady takovým K....m nic nehrozí a stát se jich ještě zastává,tak by bylo nejlepší podat hromadnou žalobu aby se konečně začalo něco dít,to víte milenka je hodně drahá a za něčí peníze ji živit musí tak proč ne za naše,tady se asi spravedlnosti nedočkáme a bylo by opravdu nejleší si to sním vyřídit osobně a to ručně a opravdu Vám jen vyhrožuje je to hajzl první třídy,ted už se chystá na něho další trestní oznámení a to jak na Mgr.Kubise tak na jeho vyděrače nenecháme si to líbit,klidně Vás i přejedou autem jsou to bezpáteřní debilové,pokud tady v tomto stáně nebou soudy i pro exekutory tak mi normální lidi nemáme žádnou šanci se něčeho domoct,tak všem držím palečky a snad nám to Všem dopadne dobře a bude každá K....A po zásluze potrestaná............
Vloženo z: AV.XNT.UW.WAB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2012
Vyhrožuje, zastrašuje.
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.09.2012
Dobrý den,
Jak je možné že tento člověk dál vykonává tuto práci?Psal někdo z Vás stížnost na Exekutorskou komoru?A jestli ano tak nic s tím nedělají?Děkuji za ifo....
Vloženo z: AO.XTG.AE.WX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2012
Nebudte naivni! Exekutorska komora to je uplne stejna verbez jako exekutori. Proc asi? Vzdyt se sklada ze soukromych \\\\\\\"soudnich\\\\\\\" exekutoru. Napr. jenom ten zmetek Vrana z Prerova je uplaci a cpe do nich penize co nakradl na nevinnych lidech. Psal jsem stiznost na exekutorskou komoru jak vykonavatele od Vrany fyzicky napadli moje rodice v jejich dome a zabavili jim majetek protoze meli domenku, ze tam bydli dluznik. Ve skutecnosti tam nikdy zadny dluznik nebydlel a je to vubec nezajimalo. Kdyz jsem napsal stiznost na exekutorskou komoru a zadal o potrestani EU Prerov a satisfakci a odskodneni pro moje rodice, tak mi ty zmrdi z exekutorske komory odepsali, ze postup exekutora byl naprosto spravny a ze postupovali podle zakona. Tak kde to potom jsme !!! Podal jsem uz stiznost a petici podepsanou svedky na mezinarodni soud pro lidska prava a zaluji zde Ceskou republiku za porusovani lidskych prav a nedodorzovani zakonu EU.
Vloženo z: EWI.SE.UWR.WHD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.09.2012
Dlužím,ale komunikuji!Už má se mnou trpělivost přes půl roku.Dvě věci sice odvezené,ale domluva na základě komunikace je.Přístup soudních vykonavatelů s dodávkou v pořádku.
Vloženo z: AW.XC.BT.KRX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.09.2012
Tak kde je spravedlnost? Asi ji vezmeme do svých rukou.Kubisovi psi vpadli do bytu bývalé přítelkyně ,vše oblepili nálepkami.Telefony neberou,pokud komunikují ,tak arogantně,sprostě .Nezajímají žádné skutečnosti.Jen si nahrabat.I ten středověký dráb s IQ tykve věděl,že může své poddané okrást,ale musí mu nechat nějakou slepici,či tele aby přežil a příští rok bylo co ukrást.Kubis zablokuje účty,sebere auto,nemovitost,znemožní obživu nemluvě o nějakém splácení...takže idiot pod úrovní středověkého drába.Jak je možné,že někdo takový má pravomoc poslat člověka ke dnu,případně pod most,nebo na oprátku?Je tu něco špatně.
Vloženo z: AA.QNG.AT.WGB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2012
Pokud nedlužíte nic vám nikdo nebude brát. Verbeži nuzná.
Vloženo z: AO.XTG.AE.WGB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.09.2012
Koho tady nazýváš verbeži nuzná Ty zmrde !!!!!! Vubec nikoho nezajimá jestli něco dlužíš nebo ne. Já jsem nikdy nikomu nic nedlužil a taky nedlužím a stejně mě Ty svině vykradli. Vytunelovala mě mafie tady v tom našem krásném \\\\\\\"demokratickém státě\\\\\\\", jestli vůbec víš co to je Ty čůráku !!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.09.2012
Který trotl z exekutorských hyen tady píše o verbeži nuzné ?? !! To jsi ty hovnocuci přehnal ! Jsi zloděj odporný a my si tě najdem !!! Jedna jediná verbež vypatlaná seš ty a další někteří tvoji podobní grázli !!! Kradete všem bez rozdílu vy žebráci zlodějští !
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.10.2012
Dobrý den ,chci povědět ,že je to lhář . Měl jsem u něj exekuci ,kterou jsem zaplatil a nadále si drží nemovitost,která má být už dva měsíce odblokovaná . Nevěřte co mluví ,podávám na něj trestní oznámení za nedovolené držení majetku . Je to podvodník !!!
Vloženo z: WRL.HER.UEG.RAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.10.2012
Trestní oznámení co nejdříve podejte !!! Kubis je další exemplární hovado a sadista !!! Musíte se velice účinně bránit a podávat nejen trestní oznámení !!!!!! Připravuje se a je už to na velice dobré cestě žaloba u mezinárodního soudu a to na exekuce jakým protilidským a nezákonným způsobem tady probíhají . Jde hlavně o Vránu , Smékala, Kubise a ještě asi šest exekutorů....... Nedejte se , oni vás chtějí zastrašit ale už i kriminální policie dává od nich ruce pryč a dle jejich názoru jsou to normální zloději ! Blíží se jejich konec , konec který bude pro nás satisfakce a pro některé z nich nastanou velice \"zajímavé\" období pronásledování . Zvěrstva tady napáchali už za 600 miliard kč !!!!!!!!!!!!! Věřitelům přitom vyplatili jen necelých 10% !!!!!! halooo stačí....?
Vloženo z: XA.QWT.UEE.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2012
tak ja psala i na exekutorskou komoru,pan Kubis mi zablokoval na ucte prispevek na peci na nemocnou dceru a ja mu volala a on me akorat vyhrozoval a co na to exekutorska komora??nic jen ze at zaplatim,ministerstvo spravedlnosti ,prezident i ombudsman to samy ,je to zmetek jeden
Vloženo z: WRB.HVL.TTR.RAJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.10.2012
Pokud by ke mě takovej zmrd vykonavatel přišel mě navštívit domů, tak narazí a pozná co je to tvrdá pěst. Odešel by s modřinama a monoklama a na ARU by asi bylo hned zaměstnáno několik lidí. Umožnil bych mu poznat šampiona v boxu v supertěžké váze!!! Dostal by na vybranou - buď špitál nebo hřbitov hajzl jeden vymrdanej !!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.10.2012
5 700 000 exekucí na majetek českých občanů.
Nejnižší platy v EU a stejné ceny!
Legální lichva.
Legální vymáhání výpalného pod rouškou exekuce.
Zkorumpované soudy, složené ze starých bolševických soudců.
Bývalí agenti StB s titulem JUDr. se stali exekutory, chráněnými státem.
Zabavovat lze vše a všemi způsoby - neexistují pravidla - není si kde stěžovat.
Prakticky neexistuje existenční minimum - je de iure nezabavitelné, ale de facto nikoliv.
Exekuce se staly výnosným byznysem.
Soudy odsoudí každého na základě předloženého papíru bez přítomnosti obžalovaného, který se o soudu dozví až od exekutora, kdy jeho dluh naroste na nákladech řízení a odměnách exekutora až 30x a více.
Česko se chystá přemlouvat státy EU i USA, aby mohlo zabavovat i majetek Čechů žijících trvale v zahraničí.
Většina dluhů českých občanů jsou náklady exekutora a smyšlený dluh - údajná pojistka, nedoplatek ve výši pár stokorun, 3 roky staré pokuty a cokoliv, co se nedá vyvrátit.
Důkazní břemeno je na žalovaném, který často nemá ani na advokáta...
Čeští exekutoři navýší několikanásobně dluh povinného o svoje \"náklady\" schválené státem...
Je to promyšlený systém, jak z lidí dostat úplně všechno, co vyprodukují a přitom je donutí vytvářet hodnoty a de facto zadarmo. Je to otrokářství!
5 700 000 exekucí a 150 vyvolených soukromých exekutorů s miliardovými příjmy!
To je Česká republika v centru Evropy v roce 2012.
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2012
Náš stát letos prohrál ve Štrasburku rekordních 26 soudních sporů a od těch dob se jejich počet nadále výrazně zvyšuje i kvůli zdlouhavosti soudních řízení. Postupně přibývají případy, které končí exekucemi pouze proto, že náš právní systém je nedokonalý, špatně nastavený a komplikovaný, právní výklady jsou často protichůdné.
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.11.2012
Norma EU by měla být naší vládou dodržovaná Základním principem vymáhání dluhů v rámci právních norem států Evropské unie a v rámci Listiny základních práv a svobod je: 1) exekutor nesmí být soukromá osoba !!!!!!!!! 2) exekutor nesmí mít zisk z vymožení dluhu !!!!!!!!! 3) exekutor nesmí navyšovat dluh o nákaldy exekuce, jež představují jeho zisk a náhrady za činnost !!!!! 4) hlavním posláním exekuce musí být vymožení dluhu na neodpovědném dlužníkovi, nikoliv zisk soukromého exekutora 5) exekuce nesmí probíhat více způsoby naráz - jen srážky ze mzdy, nebo jen obstavení částky na účtu, nebo jen zabavení movitého majetku !!! 6) nemovitý majetek může být zabaven jen, pokud samotný dluh bez příslušenství činí více, než 50% odhadu tržní ceny nemovitosti !!!!!!!!! 7) vazba exekutora na prodejce nemovitostí a exekutorův prospěch z prodeje zabavené nemovitosti musí být trestným činem !!!!!!!! 8) existenční minimum musí být individuelní a musí stačit na stravu, hygienu, ošacení a bydlení dlužníka !!!!!!! 9) exekuce nesmí způsobit nemožnost dlužníka hradit další platby vůči jiným veřitelům !!!! 10) exekuce nesmí způsobit úpadek dlužníka, nebo výrazné dlouhodobé snížení jeho životní úrovně !!!!! 11) poplatek za exekuci a veškeré další náklady exekuce nesmí být vyšší, než 25% dluhu !!!!!! 12) exekutor nesmí zabavit stůl, židle, postel, pračku a ledničku, neboť tyto předměty jsou nutně potřebné pro život dlužníka !!!!!! 13) exekutor nesmí zabavit počítač v žádném případě, pokud jde o jediný počítač dlužníka - je to jeho zdroj informací a prostředek k obživě a hledání zaměstnání !!!!!!!!!!! 14) exekuce smí vykonávat pouze a výhradně jediný státní exekutorský úřad, který spadá pod Ministerstvo spravedlnosti státu !!!!!!!!!!!!! 15) exekutor je povinen se snažit kontaktovat dlužníka a zahájit osobní jednání o řešení dluhu - činit kroky jako otevření bytu, nebo obstavení účtů smí exekutor až poté, co dlužník neprojeví zájem komunikovat s exekutorem dobrovolně a seriozně o řešení dluhu !!!!!!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.11.2012
Tak tento pán je pěkná svině ano seš svině Kubisi ty nejsi exekutor ty seš normální zloděj . Komunikace žádná jak telefon ta email ten si jen přečte a neodpoví pokud se mu volá je tam pořadník čekejte 10 minut a když je tam už je cca 10 vteřin do spojení tak to típnou a pak znovu 10 minut tohle mi udělali 3x už mu nezavolám s tim pořadníkem jsem provolala 589 kč . Jinak vše mám zaplaceno čekám až mi bude odblokován účet což jak čtu zas tak rychle nebude.
Vloženo z: ECA.SER.TWA.EJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.12.2012
Uz je na case aby se v CR neco politicky zmenilo. Jen posledni volby do krajskych zastupitelstev a do senatu to potvrdily, ze zde nadale rostou preference a oblibenost KSCM u poctivych obcanu. Doufam, ze v pristich parlametnich volbach zvitezi !!!! Aby uz konecne ti ODSacky, gestapacky zlocinci dostali poradne na frak!!! Uz je treba je znovu posilat do lagru, uranovych dolu atd. Takovym svinim jako jsou zkorumpovani soudci, exekutori a lichvari by to jen prospelo !!!!
Vloženo z: TR.US.DKN.WXH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2012
ASI ME VYNADATE ALE ZROVNA S PANEM KUBISEM I JEHO LIDMA JE DOMLUVA MOZNA ..A BEZ ZABAVOVANI ,TRPELIVOST MAJI ,SICE NADAVAJI ALE MAJI TRPELIVOST POCKAT SKORO PUL ROKU NEZ SEM DLUH UHRADILA,A BYLY U ME I JEDNOU NA NAVSTEVE..BEZ NADAVEK,BEZ URAZEK OPRAVDU JAK NORMALNI LIDI..JAK PAN KUBIS TAK PAN PEC
Vloženo z: XA.QZE.UAW.WRT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2012
Exekutoři nemohou mít větší práva než Policie ČR, než předseda vlády a senátu, než předseda Ústavního soudu, než ombudsman ČR a než president České republiky. Nikdo z výše jmenovaných vysokých státních úředníků v žádném případě nesmí vstoupit na můj pozemek a do mého domu bez povolení státního zástupce! Exekutor naopak může do Vašeho domu vstoupit i za pomoci hrubého násilí(vylomení-vypáčení dveří) a nemusí být při této \"akci\" nikdo doma. Po zabrání a olepení vhodně vybraného majetku (zpravidla už mají předem sjedného kupce). Po svém odchodu z domu, kde není nikdo z rodinných příslušníků přítomen, nezabezpečí byt nebo dům proti vniku dalších osob - zlodějů. Pak se může exekutor ještě vymlouvat, že to on nevzal a že to musel provést nějaký bytový zloděj. Ještě horší jsou však ti, kteří exekutorům tato \"práva\" umožnili odsouhlasením ve Sněmovně ČR, tzn.pravicová vládní koalice předsedy vlády p.Topolánka a Nečase. Je na čase tento zákon a exekutorský řád zrušit a obžalovat všechny poslance, kteří pro tento právní paskvil zvedl ruku. Kolik lidí spáchalo kvůli exekutorům sebevraždu, kolika lidem rozbili manželství, kolik lidí musí navštěvovat za své peníze psychiatra nebo psychologa. To je to všem jedno? Dojde to brzy tak daleko, že někdo pod těžkým psychickým nátlakem zmáčkne kohoutek \"ostré\" zbraně. Být to v USA a potkat ve svém domě cizího člověka, který mi odnáší např.cenný obraz, byl by okamžitě majitelem bytu zastřelem. Nejenže bez následků, ale ještě by byl oceněn Policií za příkladné chování!!! V ČR tato zvěrstva může napravit pouze nepravicová vláda a nebo násilí (i za cenu uvěznění)ze strany občanů. Jedině strach o život může exekutory zastavit. Já osobně bych to udělal bez rozmýšlení a s chladnou hlavou. To chvilkové potěšení přece stojí zato, aby ostatní občané naší republiky měli o chloupek větší naději, že se s arogantním chováním exekutorů budou čím dál méně setkávat...
Vloženo z: TR.US.HUU.VW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2012
DLUŽNÍK = ZLODĚJ
Vloženo z: TV.QEX.JWH.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.12.2012
Dlužník dluží, to je pravda, ale nekrade !!!! Poplatky, které si exekutoři a někteří právníci účtují, odporují dobrým mravům - Ústecký soud to dal již těmto hyenám najevo, ale bohužel situace v Česku vyslověně exekutorským hyenám nahrává. Kubis není slušný člověk - arogance a opovržení - to je přesné, co ho vystihuje. Přeji mu, aby se nějakým zázrakem dostal do svízelné situace a narazil na takového exekutora jako je on sám - např. Vrána a spol.
Vloženo z: AA.QNG.JTT.QRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.12.2012
Co to tady matlas za bludy ty zmrde z IP TV.QEX.JWH.XZ!!!! Zlodej ses hlavne ty a vsichni co tady podporujete ty zlodeje, grazly a podvodniky jako jsou exekutori, zkorumpovani soudci a lichvari!!!! Vsechny si vas najdem a tebe ty mrdko taky a dostanete poradne po drzce vsichni vy svine zkurveny. Pak ti teprve zpadne ten tvuj hrebinek a prestanes psat takovy picoviny ty curaku !!!!!
Vloženo z: TR.US.DWN.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2012
Soukromý Exekutor se zárukou zisků a veřejného činitele = plat až 1 miliarda Kč ročně! Politické strany ODS, TOP 09, VV, Lidem podporují miliardový bussines soukromých exekucí ze státní garancí daňových poplatníků!!!!!!!!!! Občané ČR vyzývám vás zde všechny abyste podpořili petici na zrušení a zákaz soukromých exekutorů !!!!!! Děkuji Cíle petice: 1) Zrušení soukromých exekutorů a zavedení státních exekutorů s fixním platem jako soudci, státní zástupci 2) Zveřejnění hospodářských výsledků soukromých exekutorů (pokud jim je svěřena neomezená státní moc a výhody) 3) Zavedení prokazování vlastnictví ze strany exekutora (nelze postihovat nedlužníka a jménem zákona okrádat) 4) Zavedení osobního bankrotu i pro živnostníky a možnost bankrotu z již prohlášeného konkurzu (živnostníci odvádějí daně, ručí svým majetkem a není tedy možné tuto skupinu diskriminovat)!!!!!! Proč petice bojuje proti Exekutorské mafii 1) Soukromí exekutoři se z více jak 90% procent obohacují na majetku nedlužníků 2) Soukromí exekutoři porušují domovní svobodu vlastníků nemovitostí, jež nedluží 3) Soukromí exekutoři vydělávají na lichvářských nákladech a celoživotně parazitují na dlužnících 4) Zákaz exekucí v bezprostřední blízkosti dětí a na majetku dětí 5) Soukromí exekutoři mají na svědomí desítky sebevražd Soukromé Exekutorské úřady a Insolvenční správci vydělávají díky státem udělených pravomocí s ohledem na zadluženou Českou republiku neadekvátní zisky. Rada těchto soukromníků může dosahovat zisku až 1 miliardu Kč ročně. V exekucích nejde již o vlastní podstatu exekučního řízení, kterým je tradičně v moderních právních systémech jen uspokojení pohledávky věřitele. Vše je zákony a soudní praxí nastaveno tak, aby se exekucemi daly neslušně vydělávat peníze. Pochopitelně nikdo nechce, aby vykonavatelé exekucí pracovali zdarma. Musí zde ale být určitá přiměřenost a slušnost, obsažená již v právní úpravě, což v České republice není. Zde je např. legální, když po informaci typu „jedna paní povídala“ vtrhne exekutorské komando do cizího bytu, aby se zmocnilo majetku, který dlužníkovi zjevně nepatří. Vůči dlužníkům se namísto přímého, racionálního a rychlého jednání často úmyslně volí rafinované postupy, podrazy a úskoky, aby se na nich a jejich blízkých dalo pořádně vydělat. Způsoby právní obrany vůči postupům exekutorů jsou nastaveny tak, že ten, kdo je jimi postižen, má jen nepatrné šance. Anketa - Dejte najevo jak budete volit:
http://exekuce-exekutor.cz/koho-volit.htm
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.01.2013
Vážení, nemá cenu se vypisovat na diskuzícj, ale KONAT !!! V žádné případě nemá smysl si stěžovat na tohoto exekutora k exekutorské komoře! Jediným řešením je nebát se podávat trestní oznámení a to za zneužívání pravomoci úřední osoby!!! Pokud exekutor krade cizí majetek než dlužníkův a vyhrožuje, podávejte trestní oznámení za krádež, vyhrožování, vydírání, omezování domovní svobody! A pak dále podávat civilní žaloby o náhrady způsobených škod !!! LIDI NEBOJETE SE !!!!!
Vloženo z: WRB.WE.UEE.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.02.2013
JEDNÁNÍ PANA NEUMANNA-KTERÉHO VYSLAL PAN KUBIS LZE NAZVAT POUZE HYENISMEM.PAN EXEKUTOR KUBIS MI ZASLAT VÝZVU K PLATBĚ A ZÁROVEŇ ZABLOKOVAL ÚČET.NA TEN JSEM ZAČLA SPLÁCET ABY BYL DLUH CO NEJDŘÍVE DOROVNÁN DO POTŘEBNÉ VÝŠE-Z 5700 JE ČÁSTKA UPRAVENA NA VÍC JAK 14000KČ.PANU KUBISOVI JSEM OZNÁMILA PÍSEMNĚ ŽE PLATBU NA JEHO ÚČET PROVÁDĚT JIŽ TEDA NEBUDU-ŽE JI PROVEDU NA MŮJ ZABLOKOVANÝ ÚČET.NAJEDNOU EXEKUTORSKÁ RAZIE V BYTĚ-VYSVĚTLENÍ ŽE PENÍZE JSOU Z VĚTŠÍ ČÁSTKY BĚHEM TŘÍ TÝDNŮ NA ÚČTĚ JE NEZAJÍMALO-A ZAČLI ZABAVOVAT VĚCI .TO V RÁMCI EXEKUCE POCHOPÍM-I KDYŽ NECHÁPU PROČ JE DVOJÍ EXEKUCE?? ALE UPOZORNILA JSEM PANA NEUMANNA ŽE TELEVIZE A NOTEBOK KTERÉ V BYTĚ JSOU MI BYLY POSKYTNUTY STÁTEM-A ZATÍM JSOU V MAJETKU MAGISTRÁTU MĚSTA.JEN PRO INFO-TELEVIZE S TELETEXTEM -PRO KOMPENZACI SLUCHOVÉHO POSTIŽENÍ A NOTEBOOK PRO MOŽNOST PRACOVAT Z DOMU JAKO TĚLESNĚ POSTIŽENÁ.JSEM TĚŽCE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÁ S PRŮKAZEM ZTP.PAN NEUMANN NEBYL OCHOTNÝ JAKÉMUKOLI KOMPROMISU-NIC HO NEZAJÍMALO-PROSTĚ TO VEDLO K TOMU ŽE JSEM DOSTALA KOLAPS A PAN NEUMANN MI PŘIVOLAL RYCHLOU ZÁCHRANNOU SLUŽBU.JAKMILE PŘIJELI A OŠETŘOVALI MĚ-POSBÍRAL RYCHLE CO SE DALO-JAK HYENA-A ODEŠEL.ZA ÚJMU NA ZDRAVÍ HO SAMOZŘEJMĚ POVOLÁM K ZODPOVĚDNOSTI.POZDĚJI PO ODJEZDU ZÁCHRANKY JSEM NAŠLA SOUPIS ZABAVENÝCH VĚCÍ-PAN NEUMAN DO NICH ZAPOMĚL UVÉST ČÁSTKU 1900KČ.TAKŽE VŠE ŘEŠÍM I S POLICÍÍ.POKUD MÁ NĚKDO S PANEM JIŘÍM NEUMANEM PODOBNÉ ZKUŠENOSTI-BUDU RÁDA ZA INFO NA EMAIL majecka22@seznam.cz.PANU KUBISOVI JSEM STÍŽNOST ZASLALA ALE JAK TO TADY NYNÍ ČTU NEDĚLÁM SI ILUZE ŽE MÁ LEPŠÍ PŘEHLED O ETICKÉM KODEXU NAŽ MÁ PAN JIŘÍ NEUMANN.TEN MI DOKONCE V TELEFONĚ OZNÁMIL ŽE U ZABAVENÍ VĚCÍ JSEM NEBYLA PŘÍTOMNA PROTOŽE ON NEMŮŽE ZA TO ŽE JSEM TĚLESNĚ POSTIŽENÁ.A ŽE PRÝ JSME CHTĚLI ZEMANA,TAK JSME SPOKOJENÍ-NECHÁPU CO MÁ NOVÝ PREZIDENT S TÍMTO SPOLEČNÉHO !!
Vloženo z: TQ.QH.BD.RSA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.02.2013
O toho Neumana se začneme o dost více zajímat , tak samo jako hyenu Kubise !! Toto je opravdový nacistický hyenismus za které musí přijít velice tvrdý trest !!! Začíná se hon na čarodějnice !! Neuman bude mít spolu s fašistou Kubisem obrovský problém a dnešním dnem si trošku více pozjištujeme co a jak atd.... i on někde bydlí .... A jestli je to pravda co píšete , tak doufám že jste podala trestní oznámení ?! Okrást takovým kurev..... způsobem člověka dokáží jen největší lidské svině bez svědomí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2013
Již rok se tohoto exekutora snažím kontaktovat. Na uvedeném čísle nikdo asi neslyší telefon, emaily nikdo nečte a doporučené dopisy se vracejí zpět. Nejprve sebral stavebko, pak penzijko a teď zablokoval účet. Co bude dál, těžko říct ... ale asi bude muset pomoci právník.
Vloženo z: XA.QNA.UWR.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2013
I když se domluvíte na splátkovém kalendáři,a splácíte stejně vám obstaví účet ,a Vrána s jeho biřcema je schopen vám vyklovat i oči jenom aby z vás vyrazil i to poslední. Je to absolutní hnus co se v našem bezprávním státě děje.Hlavně že všichni mají před jménem titul,ale jinak jsou to absolutní hovada která by se jinak neuživila, proto musí člověka okrást o všechno a ještě ho ponížit.Za všechno můžou naši zákonodárci kteří to všechno posvětili,a potřebovali by zavřít za zločiny proti lidskosti.
Vloženo z: PD.QZ.DWH.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.03.2013
jhe to pekna svine pozaduje vyplaceni dluhu i kdyz je clovrk v insolvenci
Vloženo z: JR.MN.DJ.WH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.05.2013
Je to banda arogantních sprostých primitivů,kteří se dobře baví lidským neštěstím.Bohužel jsem měla tu možnost minulý měsíc poznat na vlastní kůži praktiky a jednání jeho zaměstnanců a nejhorší na tom je,že Vám i po zaplacení dluhu rádi dělají problémy dál a arogantně se tomu smějí.Mě stále blokují byt exekucí na katastru,ikdyž už to je dávno zaplacené.Ale tentokrát se sekli,už jsem poslala stížnost na exekutorskou komoru a půjdu po tom dál,protože když oni se chovají jako hyeny tak je na čase,aby na ně taky došlo.
Vloženo z: XA.UW.HUY.WAF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.05.2013
Kubis je normální odporný zloděj a zločinec !! Nejen že ti jeho negramotní trestanci se chovají jako ty nejhorší hovada ale on už patří k takovým jako Vrána - teda za mříže ! Dokonce v televizi běžela jeho reklama (!!!!!) a to už stejně jako Vránovská exekuce.cz už překročilo nejvyšší stupen hyenismu !!! Prosím exekut. komoře nemá cenu si stěžovat , oni drží všichni pospolu i ten MINISTR Blažek (ne- spravedlnosti) je s nima když podporuje svoji manželku EXEKUTORKU !!! Běžte na Policii , pište do médií , stěžujte si nevládním organizacím ale prostě něco dělejte než tito novodobí zločinci a miliardáři nás všechny nechají pozabíjet ....! I on zatím žije oproti Vránovi na území ČR a dále vykrádá ty nejslabší , kteří se nemají jak bránit atd... Tato Mafie nemá v Evropě obdoby a pan Kubis ten jeho ústav , už dávno neměl existovat !!! Zapomíná na jednu velkou pravdu , že je už hodně těch kterým vzal všechno .................... a to se neodpouští ..!! Spravedlnost a lidská práva zvítězí nad těmi-to hyenami .....!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2013
Hyenismus nejvyššího kalibru! Zákony schválila mafie k platnosti od 01.01.2013. Už jdou i na nevinné rodinné příslušníky dlužníků, neoprávněné zabavování řidičáků za alimenty apod. Za chvíli snad začnou okrádat i sousedy, kteří se nacházejí v blízkosti dlužníků. Takové zákony jsou specifické pouze pro ČR. Já už žiji skoro 10 let v Něměcku a když sleduji z médií co se v ČR děje naskakuje mi z toho husí kůže a zároveň se mi otevírá kudla v kapse. Kdy už konečně někdo s těch nešťastníků takovou zlodějskou svini sejme. ČR by měla být za takovéto páchané zločiny vyloučena z EU a OSN za porušování svobody občanů, domovní svobody, lidských práv a zločinů proti lidskosti páchaných na vlastním národě. Víte vůbec někdo jak např. probíhají exekuce v Německu a ostatních demokratických zemí EU? Tam vám musí exekutor nechat na účtě 1000 Euro (ca. 25.000 Kč) jako životní minimum na osobu! V ČR je to tuším něco přes 6.000 Kč z čehož se nedá zaplatit ani nájem. Dále v demokratických zemích EU nesmí být exekutor soukromý podnikatel, to tamní zákony přímo zakazují! Může to být pouze a pouze jen soudní úředník. Navíc náklady si může účtovat maximálně 2-3 % z pohledávky. V ČR je to někdy až 1.000 %! Nehoráznost a zločin neznající mezí! V rámci zákonů EU smí exekutor vstoupit pouze do prostor, které obývá prokazatelně pouze dlužník! V ČR může defacto kamkoli na základě svojí vykonstruované ničím neprokazatelné a nikým nedosvědčené doměnky kde se nachází dlužník příp. jeho majetek nebo věci. Zákony mu tedy přímo posvědcují okrádání, šikanování a vydírání jeho nevinných přibuzných příp. lidí nacházejících se v bezprostřední blízkosti nějakého dlužníka. Navíc k tomu hrubost a brutalita exekutorských vykonavatelů v ČR je na úrovni gestapa a estébáků. Typickým příkladem je např. fyzické napadení stařenky kdesi na Moravě, kterou zmlátili až do bezvědomí a to jen proto, že se měl u ní nacházet dlužník. Nikdy to nebylo prokázáno! V žádné jiné demokratické i nedemokratické Zemi na celém světě nemají exekutoři navíc jako soukromí podnikatelé větší pravomoci než policie! Na ČR už bylo u mezinárodního soudu pro lidská práva ve Štrasburgu podáno několik žalob právě v souvislosti se zločiny exekutorů. Je nutné aby si toto všechno nenechal český lid líbit a postavil se tváří v tvář proti zločinu a bojoval za svobodu občanů a dodržování lidských práv. Pište všichni poškození na helsinský výbor na ochranu lidských práv, Amnesty international, zpravodajství BBC apod. Posílejte všechny stížnosti zahraničním médiím ne českým a už vůbec ne Exekutorské komoře ČR nebo ministerstvu (ne)spravedlnosti. Všichnmi jsou přímo placeni a sponzorování mafií, např. manželka ministra spravedlnosti je soukromá exekutorka. V demokratickém světě by toto bylo naprosto nepřípustné a už jak s etických důvodů tak z důvodů střetu zájmů! ČR je semeništěm zločinu který přímo posvědcují zákony schválené parlamentem a vládou zločinců, korupčníků, podvodníků, vlastizrádců a masových vrahů!
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2013
Plně s Vámi souhlasím ! Těch incidentů je o mnoho, mnoho více jen se stím ty \"hyeny\" nechlubí .... Poslední mediální byla v Roztokách u Prahy kde od Vrány vymahač nastříkal stařence do očí a pusy slzný plyn a fyzicky napadnul jejího manžela ..... co na to komora ..NIC !!! NIC !!! Vrána , Kubis , Smékal , Podkonický ale to by jsme museli vyjmenovat skoro 90% všech tzv. exekutorů .... Dokud lidi pořádně nezačnou účinně se bránit , otravovat naše zkorumpované posrance , psát všude možně a stěžovat si v zahraničí atd..tak nás tato zlodějská a teroristická sebranka spolu s jejich advokátskými firmami totálně zničí a nechá vymřít !!!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2013
dobry den, me pred 2 mesici volala sestra ze na adresu kde nebydlim 20 let prisel dopis , kde bylo napsano ze mam do 7mi dnu zaplatit jinak prijdou exekutori. exekutori prisli a nic neodnesli..... na adrese bydli ma matka, ale ja jsem spoustu let odhlasena z trvaleho bydliste a mam bydliste na urade..... kazdopadne jsem se chtela spojit s panem kubisem(naprosto nemozne), tak jsem poslala email, na ktery mi odepsali zaplat jinak se ti navysi dluh a stejne ho budes muset zaplatit........pisou mi ze mam dluh 30000ze jsem si vzala uver v roce 2022 a ja od roku 2000 neziju v cr, tak jsem chtela videt nejakou smlouvu s mym podpisem... zadna odpovet dluh je nyni 86 tisic.....co jsem se chtela zeptat, ziju v zahranici..... myslite ze si me muzou najit a udelat mi embargo na plat nebo neco takoveho... nebo kdyz se domluvim na splatkaach i kdyz neverim ze dluh je muj, ze mi muze v zahranici zablokovat ucet z ktereho budu splacet....???? samozrejme neminim nic platit pokud mi nedokazou ze dluh je muj , ale jak tak ctu ,tak je to vubec nezajima.....jestli nekdo se vyzna a muze dat nejakou radu ,ma nejakou moznost najit si me v zahranici., muze zablokovat ucet nebo udelat embargo na mzdu.... diky za dady a doporuceni.......reknu vam ze jsem rada ze neziju v CR je des co se dozvidam......
Vloženo z: AR.MC.DTH.SW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2013
V zahraničí na Vás tito zloději a lichváři absolutně nemají !! Kubis s nikým mluvit nechce ale podařilo se vyhledat \"krásné\" jeho foto .... WARNING !!! Jen doporučím - napište tam kde jste (pokud opravdu žijete mimo čr) do novin a médií co se to u nás děje a jak tady vládne advokátsko-exekutorská mafie jaká nemá v Evropě obdoby !!! Co je výborné - i u nás už se kroky ke spravedlnosti a nezákoné lichvě , krádež., psychickému a fyzickému týraní dělají a v tomto roce o \"nás\" budou vědět tam kde lidská práva jsou nadřazena nad zvůli kmotrovské , exekutorsko-gangsterské moci . Jsme spolu s Albánií na černé listině - kde se nejvíce porušují základní lidská práva člověka v Evropě ! A na úplném konci LICHVY - tam předčíme úplně všechny a to několikanásobně !!! (to máte ještě \"dobré\" z 30 tisíc 86 tis..) jsou případy kdy ze třech nulových \"pohl\" 200, 1100 a 400 kč je už dohromady i přes 100tisíc !!!!!!!!!!! A tak se ty hyeny obohacují a parazitují na občanech republiky zvané Česká .............
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2013
Jestli mi ty bestie sáhnou na rodinu tak se nebudu mstít jim,ale vyhodím do luftu banku...Neo.79
Vloženo z: AA.QNG.JNR.XE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2013
Tímto oficiálně vyzívám GE MONEY BANK k řešení tohoto svinstva jinak dojde nutně ke krveprolití...Neo.79
Vloženo z: AA.QNG.JNR.XE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2013
HLEDÁM VŠECHNY NEOPRÁVNĚNĚ POŠKOZENÉ -EXEKUOVANÉ PANEM MGR MARCELEM KUBISEM K PODÁNÍ HROMADNÉ ŽALOBY.\\r\\nSama jsem poškozena jeho výkonem exekuce. Dluhy vznikli mému manželovi před naším uzavřením manželství. Na jakékoliv důkazy pan Kubis nebere zřetel. Naopak vyhrožuje -zastrašuje. Dokonce mi řekl, že může exekuovat nemovitost, kterou vlastním 10let a je mým majetkem taktéž před uzavřením manželství. Blokované mám zatím účty, ale s takovým člověkem se nemíním smířit je schopný všeho a nikde není dovolání nechci čekat, až budu s dětmi neoprávněně na ulici nebo budu donucena k sebevraždě a vraždě svých dětí než je nachat žít v tomto zkorupovaném státě. Nevím co má psychika unese, ale chci se bránit proti tomuto člověku seč mi síly stačí a ráda bych na žaloby -stížnosti nebyla sama. Pokud máte takové pocity a chuť něco udělat zašlete mi prosím na email jolanika@seznam.cz Vaše připomínky či zkušenosti. Jedna stížnost je sice jako kapka v moři, ale přesto ji chci podstoupit ať má exekuce a život dopadne jakkoliv. Nevím kolik životů neoprávněně tento exekutor zničil, ale myslím, že zabránit jen jedné neoprávněné exekuci od tohoto člověka stojí za to. Podotýkám, že já osobně neházím všechny exekutory do jednoho pytle, ale tento pán hází špatné světlo na všechny exekutory. Oni sami by mezi sebou mít takového člověka podporovat neměli.\\r\\n
Vloženo z: AV.YN.HVE.WJA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.08.2013
Dobrý den,tak jsem si tady pročetl příspěvky o zkušenostech s dotyčným pánem.Sám mám jen ty negativní.Když Vám zavolají,tak se chovají arogantně,nadřazeně,vyhrožují....Přijeli ke mě,polepili majetek,odvezli věci i s neuplným seznamem.Splácim,ale přesto šla jedna položka do dražby bez jakékoliv možnosti dražbu oddálit.Došlo z jejích strany ke zneužití pravomoci,smazani dat,možna i ke stahnuti nějakých souboru,jelikož se jednalo o pc a nikdo mi nevymluví že celý obsah uložený na hd i externím hd si neprohledli.Psal jsem stížnost na komoru,ale ......Jediná možnost se tak nabízí žalobou na tuto pijavici v lidské podobě o náhradu škody způsobenou jeho činosti.Proto by to chtělo opravdu dobrého právnika v boji proti této hyeně,lidičky nedejme se a pojďme do toho Děkují
Vloženo z: EAA.HTR.THR.FD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2013
I na ně dojde !!! Nejen tento křivohubec Kubis ale ještě pár jemu podobných budou spravedlně ztrestáni ! Ničí , vraždí , terorizují , zastrašují a zneužívají prav. veřej. činitele i když to jsou prach obyčejní vyděrači ! Čas se pomalu naplní a s ní přijde spravedlnost a zasloužený trest !!!!!!
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.08.2013


V EVROPĚ existují tři modely vymáhání dluhů: německý, švýcarsko-britský a český.

NĚMECKO
Dluh např. 1020 Kč
Soudní poplatek 576 Kč
Náklady právního zastoupení v nalézacím řízení 744 Kč
Náklady právního zastoupení v exekučním řízení 372 Kč
Odměna exekutora 595 Kč
CELKEM 3307 Kč
(v přepočtu)
Německý model funguje třeba v Polsku

POLSKO
Dluh např. 1020 Kč
Soudní poplatek 180 Kč
Náklady právního zastoupení v nalézacím řízení 360 Kč
Náklady právního zastoupení v exekučním řízení 423 Kč
Odměna exekutora 530 Kč
CELKEM 2473

Švýcarsko-britský model
Dluh např. 1020 Kč
Soudní poplatek 292-710 Kč
Náklady právního zastoupení v nalézacím řízení 0 Kč
Náklady právního zastoupení v exekučním řízení 0 Kč
(přiznává se až od určité výše dluhu, v Británii 150 000 Kč)
Odměna exekutora 420-835 Kč
CELKEM 2565 Kč

A teď ČESKÁ REPUBLIKA
Dluh např. 1020 Kč
Soudní poplatek 400Kč
Náklady právního zastoupení v nalézacím řízení 5220 Kč
Náklady právního zastoupení v exekučním řízení 2920 Kč
Odměna exekutora 7800
CELKEM 17 360 Kč

Daniel Hůle z organizace Člověk v tísni: \" Každý rok musejí lidé na vymáhání zaplatit 40-60 miliard korun. To je astronomická částka, která jde advokátní lobby. V září 2011 jsem na jednání se zástupci ministerstva spravedlnosti prezentoval, jak náš systém vymáhání pohledávek funguje. Přítomný švýcarský expert řekl, že vůbec nevěří, že je něco takového v Evropě možné.\"

Proč o tom v médiích vůbec nic není?

Média včetně veřejnoprávních tu nejsou , aby hájila zájmy lidí. Systém úvěrů, model exekucí, Kalouskovo snaha mít deset heren v každé ulici, vliv médií na společnost, to vše ruinuje statisíce jednotlivců i rodin. V čím větších problémech lidi jsou, tím jsou manipulovatelnější. O to tu běží. Dokud lidem nedojde, jaká je role médií, všechno se bude jenom horšit....

Vloženo z: EAA.HTR.THR.FD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.10.2013
taky jsem měla včera jednání s panenem Jíří Neuman a ten mě velice šokoval.Nepočkal ani až najdu papíry od věcí které nejsou moje.Jednal semnou hrozně chtěla jsem splátkový kalendář a na to mi řekl že dávají až od 50000,-kč jelikož moje částka je 33500,- tak mi nebyl poskytnut.Dal mi termín do 29.10.2013.Nevím kde ty peníze mám sehnat jsem mu řekla a on mi na to řek že se mám starat,že mám rodinu kamarády spolužáky.No prostě se semnou nebavil.Pak mi řek jak odcházel že pokud dojde k odvezení zabavených věcí že je nucen to hlásit na sociálku.Tak ted nevím co mám dělat.Jak to tady čtu tak mi je z něho zle.Potřebovala bych vědět jestli byl někomu poskytnut splátkový kalendář když jeho dluh není víc jak 50000,-kč
Vloženo z: AV.QZE.RH.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2013
Ten parchant Neuman má již více prohřešků a samozřejmě že žádné právo Vám krást osobní vaše věci nesmí !!! Podejte na něho trestní oznámení a taky žalobu za vyhrožování , psychické vydírání a nemajetnou újmu ! Splácejte co můžete maximálně ...i jen 200kč/měs a kdyby i přesto dělal problémy tak zde ještě napište ... Dám Vám nějaké adresy a rady ... Jinak ten pán bude mít velký problém i tak z minulosti......
Vloženo z: AR.XNB.TN.GXB ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.10.2013
S panem Kučerou,který pracuje pro p.Kubise,také není rozumná domluva.Já mu dala jeden den patnáct tisíc s tím,že dále se domluvíme na splátkách.Ještě ten samý den mi volal,že splátky nejsou možné a že do deseti dnů chce zbylých 28.000kč Vyhrožuje,že vstoupí do bytu i bez mé přítomnosti a že v bytě nejsou žádné moje věci ho nezajímá,Taky nevím co budu dělat? Nevíte jestli může zabavit i postel pro dítě,pračku a ledničku?? Jak tak ale koukám tak u něj je možné všechno:-(
Vloženo z: EHH.AB.UER.WRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2013
u ná byl pan Hřeblo Luděk,tak arogantní člověk /neměl jsem ponětí že na mne byla uvalena exekuce v trhl knám že do druhého dne mám zaplatit 1555kč nebo mi vezmou nábytek-stěhovák už byl před domem.tak jsem zaplatil a ani nevím za co, prý si to mám zjistit sám co komu dlužím.
Vloženo z: XC.UA.HVJ.GQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2013
Nechci aby to vyznělo zle, ale zaujal mě už několikrát tady psaný problém s katastrem jak to Kubis blokuje, bohužel to takhle není. V den kdy zaplatíte exekuci,tím ji ukončíte. Vydají se patřičné dokumenty které se bez Vaší urgece pošlou do deseti dni od zaplaceni exekuce.Pokud si to zurgujete a zavolate udelaji to jeste ten den. Mluvim ted o uradu pana Kubise.. katastr tento dokument aby zrušil zástavu na nemovitosti může dostat až po nabytí pravní moci což je měsíc až dva pak muze katastr zrusit zastavu jenze tam maji taky sve terminy pro vymaz.. takze to je ten duvod proc si myslite ze i po skonceni exekue vam Kubis blokujeme nemovitosti
Vloženo z: EHH.AB.UUA.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2014
Zákony tohoto státu jsou úplně na hovno! Policie ČR např. nesmí ze zákona vstoupit do prostor ve vietnamské tržnici kde se prokazatelně přechovávají životu nebezpečné výbušniny, které pak jsou nelegálně prodávány. Na druhé straně exekutoři mohou vstoupit v podstatě kamkoli kde se domnívájí, že by se mohl nacházet majetek nějakého dlužníka. Mohou tedy klidně i za bílého dne bez asistence policie vypáčit zámek a vloupat se do domů či bytů nevinných, slušných a poctivých občanů tohoto státu a to bez veškeré náhrady škody způsobené takto nevinnému poškozenému občanovi, který dokonce vyhrál i soudní spor za neoprávněné vniknutí do jeho obydlí a neoprávněné zabavení jeho majetku. Kde to teda potom jsme!!!! To neexistuje v žádné jiné zemi na světě !!! Pouze v Absurdistánu zvaném Česká republika, kde jsou zákony úplně nejhorší a kde vládne hluboká totalita !!! Jsem jenom zvědav co s tím provede ten náš nový český Jelcin na hradě když ještě před zvolením občany sliboval, že všechny tyto nešvary odstraní.
Vloženo z: AA.QNB.AW.WA ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2014
Tak s výše uvedenými názory mohu jen souhlasit. Jejich arogantní přístup zastavil až úředně potvrzený papír, že manžel(exekuovaný) je po dvou mrtvicích. V tu chvíli couvli a začali se \\\\\\\"chovat\\\\\\\" méně arogantně. A pozor tato firma má slabé místo. Zásadně nedodržují postup při obesílání dlužníků a je možné se obrátit přes právníky na soud!!! Tak je možné je nejen zastavit, ale také získat neoprávněně zabavené finance i majetek zpět. Pokud někdo již podal trestné oznámení dejte zde vědět alespoň město ať se k Vám přidáme i my ostatní.
Vloženo z: WRD.TT.UY.VA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.01.2014
Dobrý večer všem. Zatím nemohu p.Mgr.Kubise hodnotit, ale po přečtení těchto příspěvků, mi běá mráz po zádech. Jsem člověk, co nikdy neměl dluhy, naopak všude jsem jako bonitní klient a nyní, kvůli bývalému manželovi (resp.jeho nynější manželce), se má rodina potýká s exekutory a to po 13 letech po rozvodu a s jeho bydlištěm na Městském úřadě! Kocourkov! Tento týden mou matku, která se nastěhovala místo mě a já tam mám ještě sídlo firmy a trv.bydliště, kvůli korespondenci, navštívil exekutor (podotýkám \\\\\\\"slušně\\\\\\\", ale zmatený). Byť měl zápisky o tom, že můj \\\\\\\"bývalý\\\\\\\"tam xy let nežije, ji zpovídal, chtěl OP, nereflektoval na fakt, že je jeho bývalá tchýně a nová manželka mající dluhy nejsem já - její dcera (mě i mou firmu prolustrovali a proto na sídlo mé firmy dorazili). Děs! Dnes přišel doporučený dopis! Naivně jsem si myslela, že se jedná asi o stejnou exekuci na \\\\\\\"new\\\\\\\" manželku za cca 2600,- mob.telefon. (což \\\\\\\"řešil\\\\\\\" exekutor dotazy). hybka:-) Toto je asi něco dalšího v částce cca 150000,- + ost.náklady s nabytím právní moci obestavět majetek. Dopis je označen doporučeně, nevracet, vhodit do schránky a má adresa, byť adresu má můj bývalý manžel víe, jak 10 let na úřadě. Bývalý manžel toto neřeší, jeho žena se sice smskou, jakoby omluví, ale efekt? Pokud, jak tu čtu v určitých případech \\\\\\\"úřad\\\\\\\" p.Kubise k mé matce vyšle \\\\\\\"své pochopy\\\\\\\", ta se zhroutí, už takto toho má dost. Co si na nich vezmu? Měl by existovat nějaký úřad. Již jsem podnikla kroky. Napsala p.Kubisovi e-mail s osvětlením situace a zavolala na ex.úřad ČR. Tam mě odkázala tisková mluvčí na jejich bezplatné právní oddělení. Kam jdu psát nyní preventivně dotaz. Zákony v ČR jsou zmatené, mají různý výklad a vždy se dají obejít. Jsou myšleny plošně, ale neřeší spec.situace a nevinní musí dokládat svou nezůčastněnost na \\\\\\\"průšvihu\\\\\\\" cizích osob, které svou situaci řeší přepisem svého majetku na cizí a pak jim nikdo nic nemůže! To je vrchol. Exekutor vyhledává osoby podle bydliště (ale i bývalého a tam prudí lidi), je líný obtěžovat úřady na to určené (sociální, zdravotní, zaměstnavatele PČR - dle RČ dlužníka a ostatní úřady, kde jsou na zjištění takovýchto \\\\\\\"živlů\\\\\\\" uzpůsobeni pravomocemi a jsou za to námi placeni! Vážně síla:-( Zatím je toto vše v počátcích a mnou podchycené, tak jen doufám, že nebudu muset psát další poznatky a pokud,tak návod pro slušné lidi a veskrze s tímto jménem nikoli negativní....
Vloženo z: AV.YN.D.HR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.01.2014
Kubis je ten největší zmrd ze všech zmrdů a zaměstnává tam samý negramotný hovada vylízaný. naštěstí existují i jiné páky než exekutorská komora,jak takovým idiotům vysvětlit že takhle prostě nee :)
Vloženo z: JR.MN.HK.BG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2014
Nemáte dlužit špíny
Vloženo z: EAA.HNR.HE.WRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.11.2014
Vážení Úverové Seekers

Ste v akejkoľvek finančné problémy? Chcete začať svoj ​​vlastný
firma? Tento úver spoločnosť bola založená organizácia pre ľudské práva
po celom svete s jediným účelom pomôcť chudobným a ľuďom
s finančnými ťažkosťami života. Ak chcete požiadať o pôžičku,
dostať späť k nám sa údaje nižšie, e-mail: annayehowshuwa@gmail.com

Meno:
Požadovaná výška úveru:
Pôžička Doba trvania:
Mobilné číslo:

Ďakujem vám a Boh vám žehnaj
Sebavedomie.
Pani Anna
Vloženo z: PR.XNE.UT.WWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2015
mohl by mi někdo poradit na koho se mam obratit a poradil mi co mam dělat s exekuci co mi te přišla děkuji jak to tu ctu tak mam s neho nahnano .
Vloženo z: AA.FH.AD.RS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.10.2015
je to hyena
Vloženo z: AW.XT.HRE.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.05.2016
Ahoj,
Jsem Juan Diego, soukromá půjčka věřitel, který dává život časové příležitost úvěrů. Potřebujete půjčku, aby urychleně splatit své dluhy nebo potřebujete úvěr pro posílení svého podnikání? Byl jste odmítnut bank a dalších finančních institucí? Potřebujete konsolidační úvěr nebo hypotéku? hledá více, protože jsme tu proto, aby všechny své finanční problémy, kterým konkrétní minulostí. Půjčujeme prostředků jednotlivcům, které potřebují finanční pomoc, které mají špatnou kreditní nebo potřebují peníze na zaplacení účtů, aby investovali na podnikání ve výši 2%. Chci, aby tento prostředek používat Vás informovat, že jsme poskytují spolehlivé a příjemce pomoci a bude ochoten nabídnout úvěr. Tak kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu na adrese: (diegosaintloans@outlook.com)
Vloženo z: AK.QWT.JWE.QRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2016
Exekutorsky urad marcela kubise je plny dementu arogantnich a neschopnych
Vloženo z: EHH.AN.JTE.WHY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2016
vykonavatele exekutorskeho uřadu mgr,marcela kubise vyhrožuji manželce že ji přerazí nohy pokud nezaplatí.takhle se chovaji.kde ten svět dospěl.vše bude nahlašene na policiji.potkat ho tak dostane kudlou do zad!!!!
Vloženo z: JR.MN.AA.KRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2017
Nepoznala jsem většího hulváta než je pan Kubis. Možná se tak chová z důvodu chabé výchovy a i díky neomezeným možnostem, které jako exekutor má. \r\nPokud má někdo zkušenost a popřípadě nápad jak se bránit nehoráznému chování exekutorů?
Vloženo z: WRD.TT.E.KHX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2017
je to pěkná sv..ě. a na každou svini se vaří voda.Mám s ním zlé zkušenosti. moje přítelkyně díky jeho praktikám a hlavně praktikám jeho pohunkum druhý den potratila naše vymodlené miminko.dal jsem ho k soudu ale ani na jedno jednání se tem zmrd nedostavil.Kdyby jsem měl tu moc tak ho zničím tak jako on zničil život nám. JE TO GRÁZL NAD GRÁZLY. Asi stejně jako tem pan VRÁNA
Vloženo z: EWI.SGA.NK.WH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.04.2017
prosim kto ma zle skusenosti napisat na amon666@seznam.cz podavame proti panovy zalobu neopravnene my blokuje vyplatu na zeninom ucte a okrem toho to chceme posunut aj policii
Vloženo z: ECA.SER.TWA.EJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.08.2017
Zdravo,
Ja sam dr. Ben Peterson, privatni zajmovnik koji daje zajmove za životni vijek. Jeste li u bilo kakvim financijskim poteškoćama? Potreban je zajam za konsolidaciju duga, po stopi od 2% za izgradnju, kredit za nekretnine, refinanciranje, osobni, poslovni ili novčani iznos? Jeste li poslovni čovjek ili žene koje razmišljate o širenju vašeg poslovanja nudeći pozajmljivanje svih vrsta. Ako nas zainteresirani kontaktirajte danas putem (24hoursloanservices@gmail.com)
Vloženo z: N.FX.ED.URW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.11.2017
Kubis a jeho vypatlané opice by měli být zavření na doživotí za organizovaný zločin proti lidskosti !!! Gestapo se nechovalo tak strašně jako tito kriminálníci a zloději !! Kdo má fota těch hyen a přímo Kubise tak je třeba uveřejnit , tak samo jejich pravé bydliště . U Jíchy se již tak stalo . Tuto zločineckou organizovanou likvidační skupinu je třeba paralyzovat !! Lidé nebojte se těch zločinců !!!!
Vloženo z: EWL.AE.JNR.WZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2018
Nereaguje na nic vubec nic neřeší a nechce se ani bavit kdyz volam nechapu jak nekdo může mit takovy přístup nechci aby tu pracoval me dejte jinemu tohle opravdu. Nějaký kryp z Moravy at jde pryc
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.07.2018
Kubis je normální zločinec spolu s jeho drogově závislými vymahači. Za zločiny proti lidskosti co napáchal , kolika lidem vzal životy a to co nakradl bude souzen. A trest bude adekvátní,..
Vloženo z: EHB.HEL.TEQ.STG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.09.2018
Z hloubi srdce přeji hyenám, aby s nimi bylo zacházeno jako s hyenami.
Vloženo z: EAA.EE.UUA.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
MINISTERSTVO VNITRA detail
DEREDES s.r.o. detail
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382