19.09.2018 04:29:48
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 219 400 subjektů
2 580 státních organizací
10 100 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Michaela Čejková

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 71416196 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Kolín II
Obec: Kolín
PSČ: 28002

Datum vzniku: 18.10.2004

Datum poslední změny: 03.04.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
28.12.2013
Této paní nedávejte zboží na fakturu se splatností - již ji nezaplatí!!!
Vloženo z: PD.XST.UJR.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2014
Této paní nepronajímejte bytové, ani nebytové prostory. Zásadně neplatí. Žije na dluh.
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2014
Tato paní si každý dluh nelogickými a scestnými argumenty sama pro sebe vždy obhájí. Jaký inteligentní argument si však tentokrát najde k dluhu, který má aktuálně k sesplatnění a který má již fascinujících 6 nul?
Vloženo z: EAA.EE.UEW.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2014
Bohužel, paní vypadá věrohodně, ale trošku jsem naletěla :( a moc mě to mrzí... hromadu zboží domácí výroby jsem ji nechala do komisního prodeje, po měsíci slibovala, že vyúčtuje při inventuře... a od té doby na telefony a maily nereaguje ( již 3 měsíce). . Dost mi to vadí, neboť tvořím pro zábavu, ne pro zisk a ani se mi nevrátí peníze za materiál :(. Je to do ní sprosté !!!
Vloženo z: XA.FN.LE.EH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 5 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.03.2014
Nastěhovat se nedávno po p. Čejkové do stejného baráku a mít bohužel ještě navíc stejné příjmení, byla velmi trapná a ponižující zkušenost plná vymahačů, exekutorů a ještě více vysvětlovaní, která je která. Nikomu bych tu ostudu nepřála.

Vloženo z: EAA.EE.UUA.QZ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.05.2014
Prosím Vás, než udělám jistá opatření, můžete mi někdo urgentně potvrdit, že tato vyhlášená p. Čejková je taková malá silná blondýna, co používá hodně makeupu, že to tak blbě musím napsat? Někdo stejného jména k nám nastoupil do práce v jiném okrese. Prosím proto z pochopitelných důvodu o rychlou odpověď. Děkuji
Vloženo z: PD.QZE.VU.GXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.05.2014
Aktuálně p. Čejkovou najdete na tomto kontaktu - http://www.rksting.cz/kontakty/pobocky/mb/
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.05.2014
Já jmenovaná Michaela Čejková, žádám ty vůči nimž mám údajnou pohledávku, aby se na mě obrátili. tel.č. 777 454 214 . A zde nepravdivé informace budou předmětem trestního oznámení...
Vloženo z: EWL.HEE.URV.R ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.05.2014
Tak tahle cedule už nám několik měsíců zdobí bytový dům v Kremličkově ulici, kde jste bydlela a kde už shora uvedená paní Čejková neunesla neustálé návštěvy vašich věřitelů. Připojuju i odkaz s fotodokumentací, že nelžu. \\r\\n\\r\\nhttp://cejkovamichaela.rajce.idnes.cz/nastenka/#Kremlickova.jpg\\r\\n
Vloženo z: EAA.EE.UUA.QZ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.05.2014
http://cejkovamichaela.rajce.idnes.cz/nastenka/#Kremlickova.jpg
Vloženo z: EAA.EE.UUA.QZ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.05.2014
Nevidím důvod proč plýtvat kredit, když své slovo stejně nedodržíš :-( Jenom samé sliby, posléze výhůžky. M. Čejková je sprostá zlodějka.
Vloženo z: EWL.HEE.URV.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.05.2014
Paní Čejková, to si z nás věřitelů děláte opět srandu? Již několikrát jsem volal na toto číslo, které jste sem uvedla. Bohužel to ale jen vyzvání a nikdo to nebere a ani nikdo nezavolá zpět! Nebo tuto zkušenost mám jen já ?
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2014
Taky se připojuju k marnému pokusu dovolat se jí. Že jí není trapný, psát sem, co napsala a předem vědět, že to zvedat stejně nebude. No comment.
Vloženo z: PD.QZE.UTW.QS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.06.2014
Kecy, sliby, výmluvy..... Nemá čas, nemá peníze, nebo zrovna nemá telefon :-(

Vloženo z: EWL.AE.UYE.QE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2014
Číslo, které tady sama uvedla je už zase odpojeno. V těch realitách v odkazu taky pro změnu už zase nepracuje. A i ten Facebook si překřtila raději na Míša Mischanela. Důvody si každý z nás tady domyslí, no comment.
Vloženo z: PD.QZE.WE.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2014
Je to akorát b*bá blonďatá k*áva, lže všem a každýmu jen sliby. Dluží mi prachy několik let...ale já už to vzdala. Vždycky si najde výmluvy proč Vám ty prachy nemůže vrátit, nebo nezvedá telefony a když je nejhůř, změní si tel.číslo. :-( Je mi akorát líto tý její holky (dcery).
Vloženo z: WRD.CE.UEB.A ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2014
Pozor!! Michaela Čejková už tak intrikuje, aby utekla před všemi těmi dluhy, že mění nejen telefonní čísla a Facebook, ale teď už se i schovává za příjmení za svobodna Burešová!!

Vloženo z: PD.QZE.JW.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2014
Jako Burešová?Když to zadám na netu tak se nic bohuzel neobjeví.A nevíte tedy někdo kde teď ta socka je?
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.11.2014
Nedávný pohled na pí.Čejkovou po přečtení posledních komentářů mě nutí napsat jediné - ona nemění jen telefonní čísla,Facebooky,příjmení a bydliště,ale už i vzhled a klame tělem. Teď už se totiž velmi podobá své anonymní profilové fotce na Facebooku ( hroch ) :-D.
Vloženo z: PD.QZE.UW.A ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.01.2015
http://kolinsky.denik.cz/galerie/mimina_24_tyden-486845.html?mm=486833

Všude je už anonimně,ale tady je přesto jeji podobizna!
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2015
Prosíme o jakékoliv informace, kde by jsme teď našli p.Čejkovou? Směnka nebyla zaplacena v terminu a propadnout a promlcet ji nenecháme. Chceme ji dát poslední šanci zaplatit než to půjde radikálnější cestou. Ve vlastním zájmu p. Čejková, ozvěte se nebo zanechte kontakt.
Vloženo z: PD.QZE.UJ.GAH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 8 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2015
Michaela Cejkova je v Mnichovicich u Prahy
Vloženo z: TH.QAG.UTE.QZA ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.04.2015
Tímto bych ráda ukončila Váš hon na čarodějnici...telefon na mě sem zadávala první žena mého expartnera, a příspěvek tedy s tímto číslem nemohu změnit, tak se omlouvám za neaktuálnost. Jen bych ráda uvedla, že můj expartner toto ,,forum,, zneužívá a využívá k zjišťování informací o mě, kde se pohybuju, kde pracuju, jak žiju, s kým žiju a Vás používá jako nástroj své pomsty vůči mě a již zde nenapíše, že telefon v 80% měním kvůli němu, že mi píše nechutnosti, slídí mě a moji rodinu a to je holý prokazatelný fakt. Přiznávám, že jsem neměla úplně fit období posledních pár let a to jak díky tomuto pánovi, tak díky falešným kamarádkám, co mu na mě dost dlouho donášely a díky bývalým společníkům, co mi nasekali jak zde píše paní J 6 nul.., které jsem už za 6 let zaplatila a možná ještě platit budu, to je ted na soudu,ale to je též pravda, ovšem pozměněná a vytržená z kontextu. Můžete litovat mou dceru, ale jen proto, že dřu 7 dní v týdnu,abych platila závazky z minula a ne zcela a jen za sebe. Můj expartner, jeho první žena, jeho druhá žena...mi píšou maily a to na cejkova1982@seznam.cz, divím se, že zde není uveřejněn, tak ho sem píšu a s kým vím, že mám morální závazek, s tím se spojím, setkám, vysvětlím, uhradím, jak bude v mých silách. Píšu zde mail proto, protože ten je vždy aktuální a nebývám a nebudu moc v čechách a zde je jistota,že mě můžete kontaktovat, slibuju, že budu reagovat a řešit. Nebaví mě takovéto pranýřování, už na to nemám věk ani žaludek a chci klidně spát a usínat a chci sebrat mému ex jeho jedinou zálibu a to špehování mě! Ono se těžko pracuje a buduje a následně splácí, když je člověk na pranýři a jste tímto jen sami proti sobě, protože já jsem nikdy neměla v úmyslu něco nechat nezaplacené, jen řeším dle akutnosti a závažnosti a pan K...mi dává sodu každou chvíli a tím paradoxně Vás poškozuje, jelikož mě nutí dělat věci, které bych jinak nedělala a to jest..schovávala se před ním! Co je zde napsáno, za tím si stojím a kdo se cítí být moji osobnou at přímo či nepřímo finančně poškozen, necht mi napíše. Víc proto udělat nemohu, musela jsem se jen dostat z té ulity ven a postavit se tomuto pánovi a i Vám čelem a dotáhnu to dokonce. Michaela Čejková
Vloženo z: ECA.SBB.TEH.RAJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.04.2015
Já shora jmenovaný pan Křížek píši pouze na email,protože mi máš každý měsíc ke konkrétnímu datu zasílat na účet splátku 7000Kč,- a nikdy mi je nepošleš tak jak máš a jak je zapsáno v právní smlouvě a tudíž mi nezbývá nic jiného než tě pravidelně urgovat,protože manželce pak strhávají z účtu celou mateřskou.Jelikož pořád měníš bydliště a telefonní čísla,tak nemám ani na výběr,než emailem,na který občas reaguješ a to tak akorát výhružkami.Tak se laskavě neschovávej za výmluvu,že jsem expartner psychopat,který tě kdo ví proč nahání.Doplať mi zbývajících 250tisíc a ani pes po tobě neštěkne.A přestaň se tu litovat,že tě lidi kamenují,vžij se do lidí,kterým dlužís a zbyly jim jen po tobě dluhy.Tak kdo je tu pak politováníhodný?A shora psané kajícné sliby a přísahy na vlastní dceru,že vše do koruny každému vrátíš,posloucháme všichni opakovaně již mnoho let.
Vloženo z: TH.QEE.JYR.GF ( 10 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.04.2015
Tak víte co p.Čejková,když jste tak fér,my Vám šanci dáme.Dejte nám sem konkrétní termín,kdy a kde budete,ať se Vaší věřitele dostaví.Pokud jste zase jen nelhala a neblafovala,jako vždy,tak to uděláte!Tak se ukažte,jste přeci připravená se tomu všemu postavit ne?Jinak vše,co jste napsala byla jen další lež a trapná směšná fraška,kdy jste se chtěla jen schovat za rádoby věrohodnost v podobě řešení ( ignoraci) po mailu,místo logicky snadnějšího řešení ve formě tel.čísla.Tak dokážte,ze se nevyhýbáte tedy konfrontaci a myslíte to vše Vámi psané vážně.Nabízím přeci nejsnazší řešení pro všechny.Jo a doufám,že nebudete ztrácet náš čas s výmluvami \\\\\\\"zahraniční\\\\\\\" cesty kolem světa . Tak kdy a kde???
Vloženo z: PD.QZE.JH.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2015
13.4.jsem zde na sebe uvedla kontakt a jediný , kdo mě opět kontaktoval je pan Křížek, jeho první a jeho druhá žena, tak si opravdu připadám jako blázen, z této diskuze zde, i když tedy 9x od jedné osoby, která si zde i sama odpovídá... je na mne ,,hon\" a přitom.. se nikdo neozval...nikdo...,tak pokud opravdu máte se mnou někdo nevyřešenou záležitost, tak se ozvěte a jestli cestuji tam a jinam, to zde snad není podstatné a pokud se někdo opět hodlá schovávat pod anonymní masku, tak pak se asi nedomluvíme, když nevím s kým, že.
Vloženo z: ECA.SBB.TEH.RAJ ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.04.2015
9 prispevku z teto IP adresy neznamena \"9 prispevku od stejneho prispevatele\". Laicky - IP adres uz je dneska nedostatek, cili poskytovatel internetu, v Praze treba UPC, ale muze to byt i O2 nebo kdokoliv da mnoha zakaznikum stejnou adresu a jen uvnitr sve site je odlisi. Takze kdyz chatujes, chodi to tobe na pc a ne sousedovi, ale kdyz se pripojis na diskusni forum, viz registr a neco tam napises, jsi pod tou adresou, co ti dal poskytovatel, stejne jako tvuj soused a dost mozna pulka vesnice ci mesta. Pokud chces vlastni IP adresu a nikoliv Sdilenou (tak se to jmenuje), tak si musis priplatit... proste jich je malo, tak jsou drazsi. Takze pod \"9 prispevku z teto adresy\", se muze ukryvat vice prispevatelu. Overit to muzete na www.whatismyip.com .
Vloženo z: PD.QZE.RA.GWR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2015
N
Vloženo z: PD.QZE.E.E ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2015
http://dluhymichaelycejkove.rajce.idnes.cz/VSECHNY_EXEKUCE_MICHAELY_CEJKOVE_K_DNI_21.4.2015/

Stačí okopírovat tuto shora uvedenou adresu a vložit do vyhledávače. Paní Čejková a toto nám okecáte pro změnu jak?
Vloženo z: PD.QZE.E.E ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2015
Michalo ty jsi tak prolhana!Vždyť ty jsi sama exekuce!
Vloženo z: PD.QZE.RW.GWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.07.2015
Škoda,že do Mnichovic se tyto informace nedonesly dřív. Nedlužila by teď p.Čejková za objednanou kuchyň na míru a pro změnu za nájem bytových a i komerčních prostor.
Vloženo z: PD.QZE.AW.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2015
http://cejkovamichaela.rajce.idnes.cz/Dluhy_k_zari_2015#

A další dluhy a exekuce ještě k těm předchozím nám tu přibyly.. ...
Vloženo z: PD.QZE.ET.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.09.2015
Martine, Andreo, Jarko, Moniko, Natálie, Iveto, ....Marcelo, Lenko atd....šáhněte si do svědomí. Podívejte se svůj život, jak žijete a žili jste...jak vy(píp) s lidma a zneužíváte a škodíte. Máte obrovskou radost, když mě můžete vláčet..,tak si poslužte.

Hlavně co je Vám vůbec do toho, jaké já mám dluhy a řešíte zde díky komu? ....Jste drbny, co ani nejznámější klepna Kelišová nemá díky Vám konkurenci. No tak mám dluhy, jako asi každý třetí obyvatel této republiky a .....

Vy a ostatní....prosím, zde.

http://michaela-cejkova.webnode.cz/
nebo facebook - Michaela Čejková - Kolín

Budu se těšit na další podněty, protože všeho do času.
A závěrem...přeji každému jen to, co sám vysílá a to se také vrátí.
M.Č.

Vloženo z: AV.YH.DVH.WQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.01.2016
Paní Čejková,co to má znamenat?Vy nám slibujete vrácení peněz a přitom máte stále narůstající exekuce.Aktuálně 20?!

http://exekucecejkove.rajce.idnes.cz/20_exekuci_Michaely_Cejkove_k_11.1.2016
Vloženo z: PD.QZE.JTH.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.01.2016
Dobrý den ve spolek,tak jestli si tahle Čejková,co se tu prezentuje úplně jinak,otevřela Andělskou cukrárnu u náš v Prostějově a chce mít Perfect salón krásy,tak je to v pr****.
Vloženo z: PD.QZE.WE.H ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2016
Mohu jen potvrdit, že už i tady s ní jsou problémy mezilidského charakteru, lépe řečeno nelidského charakteru.
Vloženo z: PD.QZE.A.KS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2016
Je to docela zděšení zjistit z těchto příspěvků kolik lidí už obalamutila. Přidávám se k Vám postiženým. Již skoro rok ji naháním aby zaplatila kuchyň , kterou si objednala a nechala namontovat a bez placení zmizela z Mnichovic směr Kolín. Chci podat trestní oznámení,je někdo kdo už ho podal nebo se chystá podat? Přidám se, protože hromadně se to lépe řeší.
Vloženo z: AA.QNB.JW.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.01.2016
Ano v Mnichovicích \"pekla štrůdly\" ,předtím byla majitelka \"kdoví čeho\",realitní makléřka.....a manipulace s lidmi je její jediná přednost ....má \"dar\".....umí mluvit,je milá,ale vše má předem promyšlené....jiná nebude!!! Malá obtloustlá blondýna s odrosty a vykulenýma očima....podvodnice tvrdého kalibru!!!!!
Vloženo z: WRL.HTR.NE.WBC ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.01.2016
Andělské dobroty,Wolkerova 33,Prostějov - tam ta mrcha je teď...ale jak dlouho....\"putuje\" celou naší českou zemí..........
Vloženo z: AH.QAA.JTR.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2016
chung cư vinhomes gardenia mỹ đình
chung cư vinhomes gardenia
chung cư vinhomes mỹ đình
vinhomes gardenia mỹ đình
vinhomes mỹ đình
vinhomes gardenia
căn hộ 3 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia mỹ đình
căn hộ 3 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia
căn hộ 3 phòng ngủ chung cư vinhomes mỹ đình
căn hộ 1 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia mỹ đình
căn hộ 1 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia
căn hộ 1 phòng ngủ chung cư vinhomes mỹ đình
căn hộ 2 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia mỹ đình
căn hộ 2 phòng ngủ chung cư vinhomes gardenia
căn hộ 2 phòng ngủ chung cư vinhomes mỹ đình














Vloženo z: EAL.AN.AU.GXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2016
K těm IP,samozřejmě má pravdu nepodepsaný komentář o sdílených adresách.Konkrétní jednu IP adresu tady na tomto portále má vždy stoprocentně hlavně ten,co se zaregistruje,pak mu je automaticky přidělena.Což pochybuji,že někdo z těchto anonymních komentů,včetně mě,udělal.Nač taky.Vsechny info o dlužnících se dají dohledat a komentovat bez toho.A pak může dojít s IP ke shodě,něco jako stejný operátor,zjednodušeně řečeno.Již se mi to také stalo!
Vloženo z: PD.QZE.JN.WG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.02.2016
Jak je teda mozne, ze, kdyz mam tedy takove dluhy, ze mam stale kapital na nove podnikani, nevypada, ze bych trpela nouzi, v tom to nebude. Zapšklost a závist...ooooo, to jsou špatné energie a vrací se a když mrcha, tak mrcha. Jo a pro Vas ostatni, ex to splacim, tak proc me sakra otravuje zivot a zde se hnahna a jen lacni po vsem,co se kolem me sustne;) a to jeho prizivovani se tu po informacich je proste uchylne. A pokud dluzim za linku, za rok! me nikdo nekontaktoval, mela jsem zato, ze to zaplatila Marcela Čížková ,s kterou jsem ,,pekla\" štrúdly a ,ktere jsem pomohla a sehnala pul milionu,aby ji nesebrali barak , na kterem byl dluh tri mega,ale to tu neuvede,ze Marcelko a ze mi dluzi penize,tak bud zadejte po ni nebo mi teda Lenko napis kam to mam poslat a ja Ti prouctuju prodej baraku, inzerci a muj cas a zbytek teda zaplatim. Takze opet pokud ja Vam tu dluzim, tak me laskave kontaktujte, emaily tu mate dva. Stale mi jen psala jen family Krizkovic. Takze senzace se nekona, ja nic netajim a za nic se nestydim a nikdo me uz tlacit do kouta a vydirat a soudit nebude. Nikdo. Stale pisu, ze jsem ochotna komunikovat,ale nikdo me krome zminovanych nekontaktuje, coz je tedy sok po tom,,kolik\" skutecnych lidi tu pise.
Vloženo z: PD.QZE.EW.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2016
https://youtu.be/mPS24jlXFz8 \r\nLidi, co tady pořád řešíte.Pusťte si toto od 17 minuty a je jasné, že je prostě z jiné dimenze...... .. Málo kdo měl tu čest setkat se s ufony....hold už tenkrát měla svůj \"dar\" a vysílala tu \"pozitivní energii\" :)
Vloženo z: PD.QZE.JWE.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2016
https://youtu.be/mPS24jlXFz8

Shora uvedeny odkaz
Vloženo z: PD.QZE.JWE.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2016
Bože nudný život máte, že máte čas toto pořád řešit.....a plácat se ve 20 let starých věcech a vůbec ,že máte čas se v čemkoliv šťourat;)
Vloženo z: PD.QZE.UET.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.02.2016
Nechtěla jsem sem původně vůbec vstupovat, ale mám svůj názor,tak ho napíšu. Znám tuhle paní, co sem o ní až škodolibě někteří a s radostí píší a musím říct,že jsem empatičtější osobu nepoznala, pokud se kdysi do něčeho namotala,tak taková už teď rozhodně není. Vím jaké dělá dobré skutky pro lidi v nouzi a finanční tísni a nikoho nesoudí a za to si ji vážím jako člověka. Jde z ní opravdu krásná energie,kterou by ji leckdo mohl závidět a taky závidí. A že maká od nevidim do nevidim je taky pravda,aby se ze všeho dostala a že tam je lehké se dostat a vím o čem mluvím,ale důležité je se nevzdat a o tom by tato paní mohla přednášet hodiny a hodiny a z těchto anonymních plácanců je jasné , že ji pár lidí opravdu nesnáší a nepřeje ji normální důstojný život. A pokud jí stále lidé,kteří,tak velmi tvrdí,že mají závazek, proč ji nenechají pracovat,ať to tedy vydělá, tomu nerozumím. Ale to jen můj názor, který tu stejně pár jedinců rozcupuje. Lidka
Vloženo z: WRD.EV.UWT.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.04.2016
Jak je tedy možné, že máš stále kapitál na nové podnikání a že netrpíš nouzí Michalo? Velmi úsměvná otázka. O tom je totiž přesně tento registr plný Tvých dluhů a exekucí. Logicky jsi našla jen a pouze další zdroj, ale rozhodně se nejedná o Tvé vlastní zdroje jako vždy..a o tom to tu právě celé je. :-D
Vloženo z: PD.QZE.ET.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2016
Teď ještě mnohem tlustčí a do zrz vám všem tady chce MČ pláchnout do Španělska!
Vloženo z: PD.QZE.UJ.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2017
Děkuji paní Čejkové za významnou životní lekci, protože mi ukázala, že nemám dát na milý úsměv a řeči o positivní energii, ale chovat se jako obchodník a za předané zboží ihned požadovat platbu. Pro mě tato zkušenost byla k nezaplacení a děkuji jistému pánovi, který byl tak slušný a dluh uhradil. Paní Čejkové ze srdce přeji, aby, jak sama píše, se jí vrátilo to, co vysílá....
Vloženo z: EHH.AN.JWA.QSC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2017
Vážení anonymní dobytku !\\r\\nMyšleno zde naprosto obecně! Vyjímka je snad paní Lidka která se podepsala. \\r\\nJinak jste všichni banda absolutních bezpáteřních a zamindrákovaných sraček !!!\\r\\nNikdo z Vás nemá nějaký dluh či dokonce exekuci...,ale jistě ,že máte ,jen od sebe potřebujete negativní pozornost odvrátit jinam !!! Nechte tu holku už v klidu ,pořád jen maká ,aby mohla splácet co dluží z rizikového podnikání a z toho ,že ji pár zdejších anonymních parazitů hodilo přes palubu a ještě ji dělá peklo ze života. Poslední varování \\\"dejte ji pokoj\\\"!!!! Jinak si Vás přes IP najdu!!!! Případně jinak!!!\\r\\nHlavně se moc rád dozvím co za zamindrákovanou bytost sem psalo tu sračku 31.10.2016!!!! Paní ze dne 6.2.2017 nechť se mi prosím ozve na d.a.l.k.@seznam.cz pro vyjasnění záležitosti......a napsat mi tam může každý kdo má koule vystrčit svou mordu z tady z té ubohé a nedůstojné anonymity ,špíny a lidské žumpy která lidským hyenám dovoluje beztrestně ničit život!!!!!! Tak buď vylezte a pište a domluvte si schůzku nebo laskavě zalezte do svých páchnoucích nor zbabělci bezpáteřní!!!!\\r\\nDušan
Vloženo z: AV.YH.DVH.WQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2017
opravuji kontaktní email z předešlého příspěvku d.a.l.k@seznam.cz
Netrpělivě očekávám konkrétní zprávy s konkrétními případy a konkrétními osobami!!!
I od paní Chromčákové a přeji jí příjemný pobyt na Kubě!!!

Domáhat se něčeho touto anonymní a nechutnou cestou je svinstvo a měli by se to zde zakázat!!!
Nakonec o kousek výš jsou nová pravidla ovšem neurčité skutečnosti a špinění nikdo NEODSTRAŇUJE!!!
Vloženo z: AV.YH.DVH.WQB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.02.2017
Znam zde jmenovanou Michaelu Cejlovou moc dobre a muzu potvrdit, ze takova opravdu je!!! Její novy manžel by se mel hodne rychle vzpamatovat a začít žít normalne a ne porad v dluzich!!!!
Vloženo z: ECA.SG.UTW.QEA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2017
Fajn...rekla jsem,ze uz sem psat nebudu,ale mam toho uz lidsky dost. Lacni se tu po krvi a senzaci, co kdo na mě kde vystoura a asi by mě pár lidí nejraději videlo v klepetech a nebo uplne padlou na zemi. Mluvim o Vas vsech,co po mě tak neúnavně jdete,asi by jste chteli,at si nejspis sahnu na zivot. Udelam Vam tedy radost. Stokrat jsem se za poslednich skoro devet let pozvracela nervama. Stokrat,kdyz jsem ridila auto, jsem pres slzy,ze uz to dal nedam chtela napalit do stromu. Ze vsem by se ulevilo,nejvic me. Zazrakem tu jsem,pred tremi lety mohl byt na jedne dalnici vsemu konec.
Zustala jsem tu dal,lamala jsem si hlavu proc. Jsem nicotnejsi nez nicota a otravnejsi pro lidi nez nejobtiznejsi hmyz jak tu halasne davate najevo. Jenze ma to hacek,at se v mem zivote podelalo,co mohlo a muj zivot rovna se vicemene katastrofe,tak jednu svetlou cast to ma. Mam dceru,ktere bude devet a miluje me tak,az se mi z toho kolikrat taji dech. Je tak neskutecne silna,kdyz me vidi znicenou a na dne,ze me obejme a rika,mamko,to bude dobry a že jediné její přání je at jsem stastna. Kolikrat plakala,kdyz se bala,se mi pan Krizek ci nekdo z Vas neco necha udelat ci udela,ze se budila strachem v noci,ze se mi neco muze stat. Ja musim zit pro ni,takze se zivotem dobrovolne skoncit nechci,ac me nebavi. Mam povinnost tuhle cistou dusi vyvest k dospelosti a nezlomit ji srdce,jen na tom mi zalezi. Neublizujete jen me,ublizujete hlavne ji. Caste stehovani,obavy,strach..nervy...vseho byla svedkem. To musi skoncit. Nemluvim k Vam jako ja..,ale jako mama,uz prosim dost. Nevim,co krome penez zadate. Dru v kuse od jejiho narozeni,byli by jste radsi,aby skoncilo moje dite bez jidla a teple postele? Jediny motor je ona a Martine,jestli jsi trochu chlap a trochu jsi ferovy..napis tu,ze Ty dostavas kazdy mesic 6800 už od roku 2012,ty jsi vse rozpoutal,ty jsi me zacal cilene a nenavistne nicit,ac vis,jak jsem se do dluhu dostala a co vse zaplatila. Mas dve dcery,proc nicis nas zivot uz tolik let,mas novou rodinu. Tolikrat jsem Vam psala,at me nechate byt, ze Vam preju stesti...chci jen trochu prostoru at muzu aspon trochu dychat. Ani nevite jak davate lidem zbrane do rukou a Ti me mohou dale a dale tlacit do kouta a ponizuji a degraduji na uroven lidskeho odpadu. Vzdy,kdyz se muzu ze vseho dostat a neco se mi podari vybudovat prijde...stejny scenar....uz Te nepotrebujem vypadni. a zkus něco chtít či se bránit..však nikdo Ti neuvěří..na netu si každý udělá o Tobě obrázek, takže se i prostě stavá,že pracuji bez platů... z podnikání odcházím unavená,vyčerpaná a okradená, pokaždé...Kdo z Vás by toto vse vydrzel. Kdo. Dodnes nemam insolvenci,se vsim bojuju jak se da. Me moji spolecnici z let 2007 nachystaly darecek k cestve narozene dceri bezmala dva miliony korun...dodnes,jsem ani o jednom z nich nikde verejne nenapsala o ani radku,jelikoz se mi to prici. Tak jsem to splacela a schanela kde se da,abych prezila...a presto ve me stale neumrely napady a nadeje,ze tentokrat to vyjde a vse spatne bude za mnou. Ale jak s timto si udrzet dobrou praci,jak s timto najit si v klidu bydleni pro sve dite...presto to vzdy nejak jde...sama to kolikrat nechapu,ze jeste existuji lidi,co mavnou rukou a reknou....a co...me to,co se tu pise nezajima. Pred nikym nic netajim,na nic si už nehraju. Ma rodina to tu cetla ,jenze vedi,jak vse bylo a stoji pri me a to je nejvic. Kdyz si udelam insolvenci zase me budete pranyrovat,ze to je spatne. Az doplatim pana Krizka,coz se uz nastesti bude chylit ke zdarnemu konci a konecne toto zmizi..nastoupi dalsi. Ale to mi musite prestat hazet klesti na cestu a nechte me zit. Pokud se mi bude zase darit,jen tim,komu neco dluzim ziska. Jestli Vam prijde devet let stresu malo...nechte me tedy zavrit,o dceru se snad postara moje rodina a tam na dluhy jiste rychleji vydelam. Nevim,co zasadniho chcete at udelam. Zivot si nevezmu,dal...nic cennejsiho dal neni. Nelituju se,to uz davno ne. Casem se s tim tak nejak v mezich normy nauci clovek zit. Ale,aby uz byly zly I 16 lety holky a mely radost,z meho ,,nestesti\\\" to je,smutne,ze toto nam tu jednou bude diktovat jak zit. Uz nemam komu,co dokazovat,uz nestojim o to,delat ,ze mam vse v pazi,uz mi nezalezi byt ve Vasich ocich pani ,,podnikatelka\\\". Jsem jen zenska,co ji bude 35 a ma pulku zivota v lepsim pripade za sebou a pokud zdravi dovoli,jeste par let doufam pobudu smirena,ze budu platit za hrichy ,,mladi\\\" jeste par let. Nekomu jsem nikdy vedome neublizila nebo nechtela,me ublizilo moc lidi,presto se snazim byt optimisticka a usmevava a to jsem pochopila lidi drazdi nejvic. Toto je jedine,co nemam na dluh,nybrz,ze mam danou takovou naturu a to me udrzelo pri zivote. Udelejte tedy,co uznate za vhodne,spojte se,podejte trestni oznameni,nebo se nejak rozumne domluvme,co dal...,ale at uz toho upalovani na hranici skonci. Jsem smirena se vsim. Vim,komu moralne citim zaplatit a ten to dostane,at uz to bude trvat roku,kolik Vy mi to I tem lidem touto strankou natahnete,ale mam svedomi a mam dceru,pro,kterou chci lepsi zivot. Vic nemohu ted udelat. Snad nekomu docasne udela vnitrne dobre,ze jsem na kolenou a zadam o alespon trochu dustojny zivot me I me rodiny. Nekteri me strasne zklamali a to si budu pamatovat po zbytek zivota. Preji Vam at se Vam dari...to je svovoda,kterou kazdy nema samozrejme. M


Vloženo z: PD.QZE.JWE.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.03.2017
Takže Michaela Čejková je teď Michaela Hýžďalová?
Vloženo z: PD.QZE.UHH.X ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.06.2017
Jestli milá Michalo víš komu zaplatit, proč neplatíš mě?? Psala jsem ti několik emailů, ale bez úspěchu, jen se tady plácáš po rameni, jak jsi všechno zaplatila a h***o, leda. Takže koukej vysolit co mi dlužíš, M
Vloženo z: WRD.CE.UEB.A ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.06.2017
Čejková nebo Hýžďalová, pořád píše ty stejné sebelítostivé fantazmagorie...které nemají s pravdou nic společného.
Vloženo z: PD.QZE.V.KW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.03.2018
Michaelo ty tvoje lítostive kecy už nikoho nezajímají. Všechny si točís kolem prstu a až ti věří bodnes jim nůž do zad. Před dluhama se stejně za cizí příjmení a odletem do Španělska neschovas. Prosím pojďme se všichni sejít a společně konečně proti ní jít. Tato ženská už vytáhla pořádne sumy z lidí i u nás na Moravě! Čejkove či Hýžďalove KONEČNĚ STOP!!!!!
Vloženo z: PD.QZE.VW.WAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.04.2018
Prosím Vás máte někdo telefonní číslo na tu vyžranou bestii? Potřebujeme zaplatit neuhrazene pohledávky u nás v Prostějově! Čejková či Hýžďalová zmizela prý do Španělska! Opět si umělá najít chlapa který ji pomůže změnit příjmení, telefonní čísla, adresu ale jediný co neumí změnit je ta její vyzranost!
Vloženo z: JC.QAA.JUB.WHJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.04.2018
Pořád vinila za své dluhy kde koho z minulosti, ale evidentně kamkoliv vleze, nadělá jen dluhy nové a nikoho k tomu ani nepotřebuje. Nemá slitování. Jsem pro ji dostat tam kam patří, za mříže.
Vloženo z: PD.QZE.UW.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
BARKA, spol. s r.o. detail
Ludmila Ehlová detail
Rudolf Potštejnský - b y t e x p o detail
Jaroslav Blažek detail
Marie Gabrišková detail
Jana Benešová - levné zboží detail
Josef Bahník detail
Milan Dřevecký detail
Marie Pavlíčková detail
Zdeněk Štěpán detail
Pavel Doležal detail
Oldřich Havlin detail
Miroslav Pouchlý detail
PaedDr. Marie Havlíková detail
Helena Hermanová detail
Jaroslav Černý - velkoobchod Jevíčko detail
Jaroslava Petrásková detail
Iosif Filipcik detail
Maria Zelená detail
Stanislav Šrejber detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382