18.11.2018 04:15:12
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Michal Kurilla

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 49885324 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Jablonec nad Nisou
Obec: Jablonec nad Nisou
PSČ: 46601

Datum vzniku: 30.10.1995

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Zaměstnavatelé

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
24.04.2012
Pan Michal Kurilla je nastrcenou osobou ke skupovani nemovitosti, poli a luk v oblasti Bile Karpaty - Zlinsky kraj , kde nabizi na m2 smesnou cenu 2-5 kc . Pradepodobne jde o nastrcenou osobu z oblasti Rokytnice pripadne Kochavec (Zlinsky kraj) , ktere jsou mistim znamy svym nemravnym pocinanim pri zkupovani pozemku v dane lokalite. Takze Pokud Vam na Vase jmeno prijde dopis od P.Kurilla ( Jablonec nad Nisou ) s nabidkou ke koupi pozemku , dbejte opatrnosti ....!!!!!!
Vloženo z: WRB.HNH.TWW.SUG ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.10.2012
Skupuje i Břeclavsko!!! Přišla nám nabídka na pole Klobouky za 3,- Kč!!!

Vloženo z: WRD.CE.UHE.QRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2013
Mě taky přišel dopis v němž má zájem odkoupit můj pozemek u BLanska za pouhé 3 Kč za metr čtvereční.
Vloženo z: EAA.EE.UWE.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2013
Dnes mi taky prisla nabidka za smesnou castku.Neprodavam v zadnem pripade!!!!!Lokalita Luzkovice-Zlin.
Vloženo z: TQ.QH.AT.KWX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.06.2013
Mě taky přišel dopis v němž má zájem odkoupit můj pozemek v bývalém u Blanenském okresu za pouhé 3 Kč za metr čtvereční.
Vloženo z: AV.YH.DRN.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2013
Dobrý den, také jsme obdrželi dopis od pana Michala Kurilly (Jungmannova 855/7, 466 01 Jablonec nad Nisou, tel. 604 287 347, email: michal@volny.cz). Má zájem o pole - ornou půdu v lokalitě Krhanice, okres Benešov, střední Čechy - a to nejlépe za 3-6Kč/m2.
Vloženo z: AW.QET.R.TH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2013
Taky jsem obdržel nabídku o výkup jihlavsko 2-5kč za m2
Vloženo z: TH.QEA.JH.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.01.2014
Taky mne prisla nabidka od pana Kurilly. Rad by koupil stavebni pozemek za cenu 3-5 Kc za metr na Uherskohradistsku. Ze by na nem chtel radne hospodarit az ze severnich cech? Pan Kurilla je podvodnik, ktery zkousi oblbnout starsi osamele lidi a odkoupit od nich pozememky za prvorepublikovou cenu. Je to smejd, ktery by rad koupil za korunu a prodal za tisice.
Vloženo z: AH.XWN.JYK.WBJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.01.2014
Dnes mi taktez prisla nabidka od podvodmnicka Kurilly 2-5 kc za metr jizni morava Hustopecsko.
Vloženo z: TK.VS.RU.RWJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2014
Vidím, že nejsem sám ... Michálek podnika(vec)tel by rád i můj pozemek v Nenkovicích za 2-5 Kč/m ... tůdle
Vloženo z: EWL.AE.JWE.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2014
Mě taky přišel dopis v němž má zájem odkoupit můj pozemek v okresu Znojmo za 3 Kč za metr čtvereční.
A jeste tvrdi ze je to bezna cena.
Vloženo z: EDC.EG.JWE.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2014
Včera jsem obdržel dopis, v němž mi p. Kurilla píše, že má zájem o můj pozemek, cenu neuvedl. Tak jsem si našel na netu sídlo firmy a i tento odkaz. Děkuji za zprávy, ale stejně nehodlám prodat.

Vloženo z: JC.UA.CW.ES ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.06.2014

Vloženo z: AW.XZV.UT.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2014
Dnes mě také přišla od p. Kurilla nabídka na pozemek v Podivíně - okr. Břeclav za cenu 3 -6 Kč. Prý na zemědělskou činnost !!!! Ještě zapoměl uvést, že nejlépe by pozemek chtěl zadarmo !!!! Prostě podvodník !!! Zkouší - prosím hodně dejte pozor !!!
Vloženo z: AH.FE.DKH.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2014
Bohužel i já jsem dnes obdržela dopis od toto pána a na první pohled na mě působil podezřele. Jsem proto ráda, že jsem našla toto fórum a dozvěděla se, že můj dojem nebyl mylný. Člověk musí být neustále ostražitý. Je hrozné, že existují takoví lidé, kteří se snaží obalamutit starší lidi takovými báchorkami. Proč neexistují v našem státě takové nástroje, které by něco takového zakazovaly.
Vloženo z: TH.QAB.KT.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2014
taky jsem dnes dostal nabidku na odkup.
Dík za info!!
Zdraví P.J.
Vloženo z: AW.QNG.JJ.WJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2014
Také jsem dnes obdržel nabídku od pana Kurilla na odkup pole a vinohradu v lokalitě Dolní Bojanovice. Dále mě kontaktovala f. Zenergo, Kratina a ještě realitka z Brna.Údajně se snaží pozemky skupovat pro zemědělskou činnost, ale když se prokoušete internetem, tak je za tím vždy Holanďan nebo Rakušan..
Vloženo z: EAA.HTR.TRH.RAG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.09.2014
I já jsem dostal dopis podobného typu.
Vloženo z: AK.XNA.AH.WWH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.10.2014
Odkup pole nejlépe 3-6 Kč metr lokalita Pulice (RK)
Vloženo z: EAA.EE.UJH.WRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2014
1.11.2014 Dostali jsme nabídku na odkup pozemků od pana Kurilly v lokalitě České Meziříč také za směšnou cenu, tento podvodník se rozlézá po celé republice.

Vloženo z: XC.UA.RU.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2014
5.11.2014 I já jsem dnes dostal dopis od pana Kurilla. on jde zřejmě po celé republice. Mé pozemky jsou v Ústeckém kraji. Zřejmě mění taktiku nabízí koupi za odhadní cenu. Děkuji všem za shora uvedené informace o tomto pánovi. Pozemky mě jsou k ničemu, ale jemu je neprodám.
Vloženo z: EHH.AB.JWB.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2014
7.11.2014 Též jsem obdržel dopis od pana Kurilla.Ne to až neskutečné, co se v našem státě děje. Mé pozemky jsou v Ústeckém kraji a také je chce koupit za odhadní cenu(podcenu)! Jemu je nikdy neprodám!
Vloženo z: EWC.AA.UEE.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.11.2014
Taky mame zkusenost s dopisem. Za 4 - 6 Kc na Vysocine. Diky za toto forum!!!
Vloženo z: ECA.SNR.TER.RJK ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.12.2014
Dobrý den,
i my jsme dness obdrželi směšnou nabídku od pana Kurilla. Nevím sice jak na nás přišel, ale rozhodně mu nic neprodáme! :-). Lokalita: Vsočina.
Vloženo z: XW.QTN.JWR.QR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.12.2014
Ano, pan Kurilla se zřejmě zaměřuje v určitých oblastech na staré lidi, kterým chce jistě kvalitně zaplatit za jejich pozemky, aby se měli lépe ve stáří. Jeho oblíbenci jsou mimo jiné lidé nad 80 let. Jeho záběr je veliký - Morava, Vysočina, Ústí n. Labem atd.
Vloženo z: PD.QZE.ET.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2014
Již po přečtení dopisu od dotyčného pána jsem zbystřil pozornost. Už je i na Slovácku! Momentálně nabízí 6 - 8 Kč/m. Družstvo, které má můj pozemek v nájmu nabízí za kvalitní půdu daleko více. Pokud bych prodával, určitě ne panu Kurillovi. S díky končí dopis v \"krbu\" a není první. Dejte si na podobné exklusivní nabídky veliký pozor.
Vloženo z: WRD.AB.EW.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2014
Taky nás p.Kurilla kontaktoval okr.Břeclav-Ladná i fa.Zenergo a dnes nějaká p.Petra Vokatá cena je vždy směšná takže neprodáme.Cena zem.pozemků se má zvedat.
Vloženo z: AA.FZ.HJJ.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2014
16.12.2014 Rovněž i já jsem byl osloven prodat pozemky za 6-8Kč/m2 na Kyjovsku.\\r\\n Nemá zájem prodávat.Pozor na takové firmy
Vloženo z: ECA.EG.JNH.QEY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2015
Dobrý den,dnes nám také přišla nabídka od p Michala.Kurilla Iungmannova 855/7,466 01 Jablonec nad Nisou na koupi pozemků v lokalitě Petkovy okr.Mladá Boleslav.
Vloženo z: AR.XW.DE.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2015
Dobrý den všem...i nám dnes přišel dopis od pana Kurilla, odesláno z Jablonce nad Nisou, chtěl by náš pozemek koupit k zemědělským účelům, cenu vyplatí ve výši odhadní ceny. Lokalita Mladá Boleslav.
Vloženo z: XA.UW.HR.TG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2015
Dobry den, dopis prisel i nam! Lokalita Bukovina u Mnichova Hradiste. Pozemek tomuto PANOVI neprodame!
Vloženo z: AR.XW.HU.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2015
Dobrý den všem i nám dnes příšel dopis od tohoto pána,odesláno z Jablonce nad Nisou,chtěl by koupit pozemek k zemědělským účelům,cenu dle odhadu.Lokalita Mladá Boleslav
Vloženo z: PD.XC.HVT.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2015
I mě dnes dorazil dopis od pana Kurilla z Jablonce, já sice pozemek k prodeji nabízím, ale fakt mu ho nenechám za odhadní cenu :-)))) Děkuji všem přede mnou, díky častým příspěvkům je tato stránky první co mi Seznam vyhledal. A ještě lokalita Mnichovo Hradiště
Vloženo z: AV.YH.LT.RR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2015
P.Kurilla je naivní trouba,mě také přišel dopis,, také za odhadní cenu,podle mě je velký pritiv
Vloženo z: EHH.AN.JWA.WZT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2015
I mně přišel dopis na odkup pozemků ve Východočeském kraji, bez uvedení parc.čísel /mám de více pozemků/ a to za cenu orné půdy, i když musel vědět, že tyto pozemky jsou v územním plánu uvedeny jako stavební. Po mém sdělení, za kolik bych prodala se již neozval.
Vloženo z: JC.QAA.UNA.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2015
Dobrý den, i nám dnes přišla nabídka na odkup orné půdy na Vysočině přitom pozemky jsou kolem rodinného domu. Za cenu 3-6Kkč za m2. To snad ani není možné co lidi vymyslí.
Vloženo z: AV.YH.DW.RSX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2015
Zdravím, vidím že nejsem první, ani poslední, komu tohle došlo, doufám že na to zatím nikdo nenaletěl.... Bystřicko, Vysočina
Vloženo z: AA.QNN.EW.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2015
Mě taktéž přišel dopis ohledně koupi pozemků na Mladoboleslavsku od pana Kurili. Panu Kurillovi ani zadarmo.
Vloženo z: ECA.SBB.TRH.RAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2015
A co se tak podepsat anonymni hovada !
Vloženo z: JC.UA.CV.RHW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2015
Dobrý den, i my jsme obdrželi dopis od pana Marcela !!!!! Kurilly z Jablonce nad Nisou, Jungmannova 855/7 na odkoupení nemovitosti v Českém ráji.
Vloženo z: AQ.QWB.UEB.XB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.03.2015
Nastrčená figurka firmy Reality Olymp. Skupuje pozemky na jižní Moravě pod IČ 49885324. Posílá nevyžádané dopisy zneužitím výpisů z katastru nemovitostí. Hlavně chudáci staříčci, o které rodina nehledí často naletí, že mladým přilepší a spekulant potom nasadí vysokou cenu za pronájem současnému nájemci. Jsou to kur*vy realitní makléři. Na Moravě vždy hnali židy holí od dveří.
Vloženo z: WRL.HER.WK.QEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2015
I nám dnes přišel nevyžádaný dopis na odkup polí !! V žádném případě,pane Kurillo !!! Nejsem blázen. Směšné peníze. Toto je rodinné dědictví a ne kus čehosi na šmelinu !!! Jen dodám,že se tento podnikavec roztáhl už i na Vysočinu-jsem z okr. Žďár nad Sázavou.
Vloženo z: WRL.HVH.NA.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2015
ano, je i na okrese Zdar nad Sázavou. dnes jsem dostal nabídku do katastru Michov. Cena je vyšší než tady uváděna ale pořad to není objektivni. Neprodam.
Vloženo z: JC.QAA.UNE.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2015
Taky jsem dostala tuto nabídku od pana Kurilla, jedná se o okres Žďár nad Sázavou. Odhadní cena je pro něj v této lokalitě 5,--8,-kč. Je smutné, že tyto informace, včetně kontaktů dostupné na katastrálním úřadu jsou takto zneužity.
Vloženo z: XC.UA.BW.RGX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2015
Po půl roce opět dopis ve schránce. Zajímavé, jak dokáží být někteří lidé vlezlí. Dopisem opět přikládám do krbu, pane Kurillo!
Vloženo z: WRB.HNH.THS.RCG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.08.2015
Ano, i já můžu potvrdit, že nám Michal Kurilla zaslal dopis s nabídkou koupě pole - ornou půdu i trvalý travní porost k zemědělským účelům a to v lokalitě Přerov a okolí. Tvrdí, že se zabývá zemědělskou činností a také výsadbou ovocných stromků jak v Čechách, tak i na Moravě. Nabízí veškerý servis (příprava dokumentů, znalecký posudek, úhradu daně z nabyté nemovitosti, včetně podání daňového přiznání) zdarma a platí hotově na místě. Konkrétní cenu za metr čtvereční však nenabídl.
Vloženo z: XC.XTG.WY.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.08.2015
kdy už někdo zatne típec tomuhle rádoby (makléři) který opakovaně otravuje staré osamocené lidi a vůbec se nestydí obesílat jeho kecama v podobě nabídek k odkoupení\r\npolí,sadú,a travnatých porostú za 3-5kč.za 1.m2. Je mně líto starých lidí kteří mu naletí.
Vloženo z: JR.QCG.AW.VQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2015

ano, i nam dnes prisel dopis s nabidkou koupe pole-ornou pudu v lokalite Domanin okr. Hodonin od pana Kurilla.
Vloženo z: WRD.CE.UAK.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2015
Dobrý den.
A za kolik se prodává 1m2 pole (orná půda) ve slušné společnosti?
Lokalita Dolní Bojanovice, okr. Hodonín. I nám přišel dopis s nabídkou koupě
děkuji a hezký den. AI.
Vloženo z: JR.QCG.AA.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2015
Dobrý den,\r\ni já jsem obdržela dopis od výše jmenovaného M.Kurilly - má zájem o pole /lokalita okr. Hodonín/ - prý v naší oblasti již působí./ale neuvádí kde konkrétně/. Odhad ceny prý zajistí. Rozhodně neprodám a už vůbec ne v době, kdy tito spekulanti skupují pozemky pro kdovíjaké účely,využívají toho, že zemědělské půdy rapidně ubývá a její cena roste. Bohužel staří lidé tyto informace nemají a tímto způsobem je velmi jednoduché je okrást!\r\nDle obálky vše píše jak na běžícím pásu - obálka má předtištěného odesílatele, adresáta dopíše rukou /dle výpisu z katastru/ a poštovné má paušalováno.\r\nKlasický spekulant!\r\n
Vloženo z: TH.QEV.JE.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.09.2015
Dříve Michal, nyní Marcel Kurilla, Jungmannova 855/7, 466 01 Jablonec n/N,
tel. 602-111-383, marcel.kurilla@seznam.cz - údajný zájemce o koupi nemovitostí v nejnemožnějších (beznadějných) lokalitách.
Okolnosti sugerují tipování pro možnosti vykradení, etc.
Vloženo z: AA.QNG.UWW.QRU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.10.2015
Dnes nám přišel také dopis od pana Kurilly,má zájem o pozemky na Znojemsku,má smůlu.
Vloženo z: XC.UA.HRW.WXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.10.2015
Také jsme dnes dostali dopis Narozdíl od ostatních od paní Radky Kurillové, která provozuje Cafe kavárnu v Liberci. Co si o tom myslet ? Sbohem a šáteček !
Vloženo z: TK.VZ.CV.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2015

Vloženo z: AW.QET.UNE.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2016
Taky jsem včera dostala dopis poslaný rozesílací firmou, tedy nepodepsaný. Nabídka 2 - 3 Kč, v katastru je ovyklá okolo 7 Kč. Polnost jsem zdědila až na již. Moravě. Prodala bych, ale jen někomu, kdo byl měl opravdu zájem tam hospodařit a ne na spekulaci. Nejlepší by bylo prodat tomu "neznámému", který už tam nějakou dobu určitě hospodaří :-)
Vloženo z: EWI.HG.VN.GQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2016
Zdá se že pan Kurilla je nepoučitelný.Dnes mi došla nabídka na odkup nemovitosti v obci Kobylí na Moravě.Samozřejmě za směšnou cenu.V loňském roce touto dobou také.
Vloženo z: AA.FZ.HRW.GX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2016
Přidávám se k výše popisovanému názoru oslovených majitelů pozemků. Je to člověk, který si ani neověří cenu na místním úřadu a myslí si, že jsme doslova blbý! Asi by chtělo, aby si někde naběhl on a přestalo by ho to bavit.
Přeji všem, co si nenechávají své názory pro sebe, šťastné dny v roce 2016 a málo srážek s lidmi, jako je pan Kurilla.
Vloženo z: AW.XZX.UHR.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2016
Včera jsem obdržel dopis od Radky Kurillové ohledně odkoupení mého pozemku ( Znojemsko ). Na rozdíl od již zveřejněných příspěvků v této rubrice, kdy jsou nabízené peníze za m2, nyní je změna taktiky - máme zájem o koupi pozemků za odhadní cenu, odhad zajistíme, platba v hotovosti.
Vloženo z: AA.FZ.HJA.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2016
Také já jsem dnes dostal dopis ohledně odkoupení nemovitosti v okrese Jablonec n.Nisou,\r\ntentokrát ale pod jmenem Marcel Kurilla. Prý k rekreaci. Je to už druhý dopis, první asi před\r\ndvěmi lety. Taktéž skončil v kamnech.
Vloženo z: AW.XZE.TH.GXR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2016

Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:

Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com
Vloženo z: EWD.SXD.WB.GS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2016
Dostali jsme také nabídku na odkup pozemku od pana Marcela Kurilla v okrese Jablonec nad Nisou, na obálce adresováno z adresy MKV 12 Jungmannova 855/7, 46601 Jablonec nad Nisou. Na nabídku nehodlám reagovat, jelikož neobsahuje žádnou cenovou nabídku.
Vloženo z: WRL.SGD.UKG.RJY ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2016
Dnes jsem obdržela nabídku od Kurillová Radka , Masarykova třída 971/4, Olomouc, tel. 778088877, e-mail: pozemky@volný.cz , odkup nemovitosti v lokalitě Vracov, za odhadní cenu. Tohle může být dobrý obchod jen pro jednu stranu a já to určitě nebudu.
Vloženo z: AH.VW.DDN.GWS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2016
Dobrý den,
reaguji na veškeré Anonymy:
1, Kupujeme pozemky pro svoji potřebuji, vlastníme již několik hektarů na
zemědělskou činnost. Vlastníme ovocné sady nejen na Moravě, ale také v Čechách,
o které se staráme.
2, Vykupujeme pozemky za obvyklé ceny. Všichni prodávající vždy dostali celou kupní
cenu - byli spokojeni. Navíc se staráme o veškerý právní servis a placení daní,
prodávající se nemusejí o nic starat.
3, Myslím si, že je jednoduché, když nevědomí lidé haní nějakou činnost, o které nic
nevědí. Na to jsme my Češi opravdoví odborníci! Horší je chválit. Bohužel to bude
zřejmě pozůstatek komunistické doby.
4, Když už vyjadřuji svůj názor, ať je jakýkoliv, je SLUŠNÉ SE TAKÉ PODEPSAT!

Přeji všem krásný den.

Michal Kurilla
Vloženo z: TH.QET.JE.WGS ( 9 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.10.2016
Pan Kurilla nám zprostředkoval prodej nemovitosti,rychle spolehlivě a za předem dohodnutá pravidla.Jednání velmi korektní k oboustranné spokojenost.Mohu doporučit.
Rumler Jaroslav
Vloženo z: EHH.AB.UHB.A ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.01.2017
Taky mi došel dopis od Radka Kurillová se zájmem o pozemky, nereagoval bych i tak, ale přišla s křížkem po funuse, už jsem prodal a jsem přesvědčený, že za velmi dobrou cenu (mnohonásobně vyšší než je uvedeno v ostatních komentářích). Kurillovi budou podle všeho jen překupníci, co chtějí koupit za 3-5 kč a prodat za více než 30 kč. Lidi, ověřte si ceny, než budete prodávat, ať neprohloupíte. Podobná zkušenost je i s paní Svákovou Janou z Ratají u Kroměříže, ikdyž ta nabízí alespoň o něco víc než Kurillovi.
Vloženo z: AV.VZ.DUY.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2017
Dnes jsem obdržela dopis od Radky Kurillové se žádostí o odkup mého pozemku - orné půdy v Šumicích o Pohořelic na jižní Moravě..Vše napsané stejné, jako u ostatních lidí.Tohle není normální.Jsou to mazaní překupníci, kteří si naivně myslí, že majitelé neznají ceny svých pozemků a kteří chtějí na tom zbohatnout.\\r\\nJirkov u Chomutova\\r\\n
Vloženo z: SQ.XT.LT.KHX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2017
Pozor na Michala Kurillu,vykupuje ornou půdu a do kupní smlouvy chce
uvádět o 100% vyšší cenu než prodávajícímu zaplatí.Pak pozemky obratem
prodává a nemusí hradit Finančnímu úřadu daň z příjmu.
Vloženo z: TO.QSE.JTW.XB ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2017
Vždycky se najde KONKURENCE, která neunáší prohru v podnikání, která je o dobrém přístupu k lidem, komunikaci atd. Pak tato KONKURENCE plká nesmysly, a ani se neumí podepsat. Takže zdravím KOLEGY a zamyslete se nad svých jednáním!
Přeji kolegům z KONKURENCE úspěch v jejich podnikání.
Michal Kurilla
Vloženo z: TH.QET.JE.WGS ( 9 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.05.2017
Spolumajitel mého pozemku dnes obdržel od Radky Kurillové /tentokrát z Hodonína/ návrh na odkup našeho společného pozemku na severní Moravě s upozorněním ,že od nového roku by s tímto odkupem musel souhlasit i spolumajitel tedy jako já. Já jsem nic takového neobdržel. Považuji to za vrcholně nemorální.Vážení Kurillovi / Radka a Michal/, Vaše výmluvy na komunistickou morálku ostatních co Vám nechtějí žrát Vaše srdceryvné historky o tom jak chcete hospodařit si nechte prosím Vás pro sebe. Skupujete pozemky po celé republice a už vidím jak to objíždíte s kombajnem.Vaše naivita ,že vás chce pošpinit konkurence odráží úroveň Vašeho IQ měníte si sice adresy ,ale telefon máte stále stejný.
Vloženo z: AA.QNG.UWE.QEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.05.2017
dnes na jednu adresu doručeny 2 obálky- STEJNÉHO písma- barvy tisku,- a také stejného umístění adresy i odesílatele na obálkách ... - jedna: Radka Kurillová- Masarykova Olomouc, druhá - od firmy Vital agron sro Oskol Kroměříž.... oba dopisy na odkup pozemků.\r\nfirma Vital agron- datum zápisu 8.12.2016!!!!\r\nhttp://rejstrik.penize.cz/05618819-vital-agron-s-r-o , \r\nRadka Kurillová- VELKOOBCHOD: \r\nhttp://rejstrik.penize.cz/ares/61569976-radka-kurillova, \r\n nějakým způsobem tam- (Vitgal agron) figuruje Jan Ouředník- (který je zapsán v mnóóóóha firmách)\r\nhttp://rejstrik.penize.cz/actions/obchodni-rejstrik-vizualizace.aspx\r\n- asi další překupcíci,..... v obou dopisech SHODNĚ psáno že od 1.1.2018 nebude možné prodat podíl bez písemného souhlaasu všech spoluvlastníků... (žádné nemám:) \r\nRadka Kurillová se tváří, že je z Olomouce- zápis firmy v Čechách!, Vital Agron - jako z Kroměříže .... NO COMMENT !!! NEPRODÁM ! \r\nPokud chcete někdo prodat - moc dobře zvažte komu! Proč \"firma\" z Čech chce kupovat na Moravě- bez uvedení co s tím chtějí dělat......\r\n(Můj otec dostal nabídku před cca měsícem od Vital agron - samozřejmě nereagoval a dnes ho dopisem oslovila Radka Kurillová- STEJNÉ obálky, umístění adresy i odesílatele - a kupodivu i stejná barva písma!!!!!!) Pokud by opravdu chtěli hospodařit, určitě by kupovali v jedné lokalitě a ne po celé Moravě......
Vloženo z: AW.XT.DTN.WWH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2017
Je vidět že mají rozhozené sítě na všechny strany.Také mi dnes přišly hned dva dopisy.Od paní Jiřiny Kafkové Hodonín a Vital Agron Kroměříž
Vloženo z: AV.VS.RR.TG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2017
Další překupníčci co se snaží nachytat lidi, kteří nemají představu o skutečné ceně jejich pozemků. Také mi dnes napsali :-)
Vloženo z: EWC.ZV.UW.WX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2017
POZOR NA ŠMEJDY

viz mobil 725964834

Nabídka na odkup pozemků za směšné ceny!!

Vloženo z: TO.XTG.KN.WAB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.07.2017
Paní Radka Kurillová měla zájem o mé pozemky. Nelíbí se mi toto narušování soukromí a mělo by být trestné. Když nemám sama zájem prodávat, nesmí mě v tomto případě nikdo dávat nabídky. Jeto zřetelné obchodování a zneužívání .
Vloženo z: WRL.HBA.TWG.SAK ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2017
Také jsme dostali dopis, nabízená cena za pozemek na Boskovicku byla po kratším vyjednávání k naší spokojenosti. Veškeré vyřízení bylo rychlé, solidní, dostali jsme hotově dojednanou kupní cenu. Prodej i vklad do KN pro nás zcela bez starostí...To bylo pro nás velké pozitivum. Za nás pozitivní zkušenost.
Vloženo z: TH.QET.JE.WGS ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.09.2017
Také nám přišel dopis se zájmem o výkup pozemku u Blanska za směšnou cenu...pozemek byl psán na moji 78 letou babičku. Zkouší to na lidi u kterých předpokládají že nemají páru o skutečné hodnotě nemovitosti. NEBRAT

Štelcl
Vloženo z: TV.FS.DAA.WJZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2017
Dnes 8.9.2017 jsme OPET obdrželi vtiravy dopis od p.Kurilla že nám zprostředkuje prodeje našich nemovisti. Asi musí být moc zoufaly,kdyz volí tuto metodu. Je mi pana a podobných chudaku líto. Rozhodně nedoporucuji.
Vloženo z: PD.QZE.JW.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.09.2017
k*&da kuřill, obtěžuje s odkupem pozemku v Lužicích na Hodonínsku.
Pozor na všechny Kurilly!
Obchodni model smejdi.
Vloženo z: XA.QNG.JWW.QRA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2017
Dne 3.8. 2017 jsem dostala nabídku na odkoupení pozemku na Přerovsku, ke v konkrétní lokalitě už údajně zemědělsky působí. Zájemkyně neuvádí žádnou cenu. Její nabídka budí nedůvěru.
Vloženo z: AV.XNT.JTW.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2017
Paní Radka Kurillová nabízí odkup pozemků. Krásné. Má zájem hospodařit. Jaké adreswy uvádí? v dopise je uvedeno: Radka Kurillová, Masarykova třída 971/4, 77900 Olomouc. Na obálce je uvedena adresa: Radka Kurillová, Sv. Čecha 3844/22, 69501 Hodonín. Kde tedy bydlí? Zemědělsky působí v oblasti, o kterou má zájem. Jedná se o oblast Uherského Hradiště. Okolo mého pozemku však žádná společnost nehospodaří. A ona má zájem.Jen tak mimochodem, jak se ta její společnost jmenuje? Chudinka, jak bude pozemek obhospodařovat a co bude na něm pěstovat? Z předchozích ohlasů vidím, že je to pěkná potvora. Neměla by se o ni postarat nějaká instituce kvůli ochraně osobních dat a narušování soukromý svými nabídkami, vždyť se nejedná o jednu nabídku, ale určitě o stovky nabídek? Navíc to nedělá sama, ale spolčila se s dalšími osobami, viz předešlé ohlasy. Ty pozitivní ohlasy budou zřejmě jen od trolů, kteří chtějí vyzvednout její pozitiva.
Vloženo z: TH.QAN.VY.WGZ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2017
Pozor podvodníci-Kurilla,Kurillová.
Vloženo z: TO.QSE.JTW.XB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2017
21.11.2017 jsem dostala taky dopis od Radky Kurillové (adresa Masarykova, Olomouc) na odkup pozemků v blízkosti Olomouce. Cenu za m2 neuvádí, ale co jsem si přečetla vaše předchozí příspěvky, tak je mi jasné, že je to podvodnice a překupnice, takže se mnou určitě kšeft neudělá. Dopis byl napsaný tak obecně, dokonce bez oslovení jménem, takže mají asi nějaký univerzální vzor, který rozesílají všem. Takže POZOR ať nenaletíte!!!
Vloženo z: PD.XST.UEA.GB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.12.2017
V současnosti se snaží o výkup nemovitostí na katastru Krhov, okres Blansko
Vloženo z: JC.UA.CE.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2018
Dnes jsem obdrzela dopis na odkup pozemku na Hane od p. Radky Kurillove....Celkem me to udivilo i vytocilo...nehodlam nic prodavat navic na takove nabidky bych uz vubec nereagovala-z podstaty veci-. Skupuji pozemky pro uprchliky nebo pro Babise??????
Vloženo z: WRB.HTD.HA.XH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.01.2018
Kurilla Michal koupil část podílu na zemědělském pozemku v K.ú. Bělotín, Olomoucký kraj.
Vloženo z: JC.QAA.UEE.GB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2018
Dnes jsem také obdržel dopis na odkup nemovitosti pro změnu od Václava Pokorného, ale adresa je stále Jungmanova 855/7, Jablonec nad Nisou.
Vloženo z: JC.UA.RV.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2018
Dobrý den,
koukám, že Češi jsou stále nepoučitelní, takže opět reaguji na veškeré Anonymy:
1, Kupujeme pozemky pro svoji potřebuji, vlastníme již několik hektarů na
zemědělskou činnost. Vlastníme ovocné sady nejen na Moravě, ale také v Čechách,
o které se staráme.
2, Vykupujeme pozemky za obvyklé ceny. Všichni prodávající vždy dostali celou kupní
cenu - byli spokojeni. Navíc se staráme o veškerý právní servis a placení daní,
prodávající se nemusejí o nic starat.
3, Myslím si, že je jednoduché, když nevědomí lidé haní nějakou činnost, o které nic
nevědí. Na to jsme my Češi opravdoví odborníci! Horší je chválit. Bohužel to bude
zřejmě pozůstatek komunistické doby. Pro Babiše rozhodně nevykupujeme!
4, Když už vyjadřuji svůj názor, ať je jakýkoliv, je SLUŠNÉ SE TAKÉ PODEPSAT!
Jak je stále vidět, nikdo se podepisovat nebude. Přece nebudu zveřejňovat své pravdivé jméno, že? Protože takhle si tu můžete napsat i blbiny.

Přeji všem krásný den.

Michal Kurilla
Vloženo z: TH.QET.JE.WGS ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.04.2018
Taky jsme dostali dopis odkup pole okr. uh.Brod . nejspíš mají kontakt na notáře
co provádí dšdictvi , protože reagují rychle na změny v zápisech nových vlastníků pozemků... jsou to kšeftaři a vydělávájí na naivitě lídi...
Vloženo z: EAA.SYR.TRW.SYG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2018
Pan Kurilla sice kupuje levně a prodává o něco dráž, každopádně nemyslím si, že by to prováděl za hranicí dobrých mravů (koupil jsem od něho pozemek tak porovnávám cenu/jednání/vystupování). Nejsem jeho kamarád nebo tak. Ale pokud narazíte na jméno Pavel Koloděj, tak rychle pryč.
Vloženo z: XA.QSA.UWH.WBJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2018
Pan Kurila lze. Nakoupil pozemky, pak je prodal firme ZENERGO Moravia s.r.o., Štěpánská 539/9, Nové Město, 12000 Praha 2 a ta je pak dale prodava pres aukce napr. na http://orcaaukce.cz

Informace o řízení
Číslo řízení: V-10773/2017
Pracoviště: Katastrální úřad pro Zlínský kraj, Katastrální pracoviště Zlín
Datum přijetí: 10.10.2017 08:00
Stav řízení: Řízení bylo ukončeno
Řízení se týká nemovitostí v k.ú. Archlebov (600407),Bánov (600865),Bohutín nad Moravou (606715),Bojkovice (606979),Boršice u Blatnice (607975),Bučovice (615161),Bukovina (616079),Bzenec (617270),Bzová u Uherského Brodu (617326),Čejkovice (619001),Černá Hora (619825),Doubravice nad Svitavou (631329),Turovice (633046),Příluky u Zlína (635812),Malenovice u Zlína (635987),Hodonín u Kunštátu (640409),Holštejn (641367),Horní Němčí (643599),Nové Hvězdlice (650145),Jankovice u Uherského Hradiště (656844),Javorník nad Veličkou (657905),Ježov (659509),Kloboučky (666394),Kněždub (666840),Koryčany (669661),Krásensko (673188),Podomí (673196),Kudlovice (676934),Kuželov (678058),Boršov u Kyjova (678520),Lednice na Moravě (679828),Letovice (680711),Lipovec u Blanska (684694),Lovčice u Kyjova (687642),Lovčičky (687651),Otrokovice (716731),Podivín (723835),Rataje u Kroměříže (739626),Ratíškovice (739901),Rohatec (740381),Ruprechtov (743640),Rychtářov (744425),Salaš u Zlína (745952),Senetářov (747432),Skaštice (748226),Slopné (750611),Snovídky (751481),Stachovice (753246),Starovice (754871),Strážovice (756865),Suchá Loz (759031),Suchdol nad Odrou (759163),Syrovín (761842),Trnava u Zlína (768278),Ostrožské Předměstí (773123),Valašské Klobouky (776319),Věteřov (781096),Molenburk (787841),Ždánice (794961),Lípa nad Dřevnicí (795861)

Účastníci řízení
Jméno Typ
Kurilla Michal Navrhovatel
Kurilla Michal Převodce
ZENERGO Moravia s.r.o. Nabyvatel
ČEZ Distribuce, a. s.
Provedené operace
Operace Datum
Založení řízeníZahájeno řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí. 10.10.2017
ZaplombováníVyznačena plomba u nemovitostí, která znamená, že práva k nemovitosti jsou dotčena změnou. 10.10.2017
Informace o vyznačení plombyNásledující den po odeslání informace o zaplombování začíná běžet lhůta 20 dnů, během které nesmí katastrální úřad povolit vklad. 10.10.2017
Rozhodnutí o povolení vkladuVyznačeno pravomocné rozhodnutí o povolení vkladu. 09.11.2017
Provedení vkladuVklad práva do katastru nemovitostí byl zapsán. Údaje katastru se změnily v souladu s rozhodnutím o povolení vkladu. Lze získat výpis z katastru nemovitostí po provedené změně. Obeslání účastníků řízení následuje v dalších dnech po provedení vkladu. 09.11.2017
Vyrozumění o provedení vkladuZaslání vyrozumění o tom, jaký vklad byl do katastru proveden. 10.11.2017
Ukončení řízeníŘízení bylo zcela ukončeno, včetně kompletace spisu a jeho uložení. 16.11.2017
Předměty řízení
Typ předmětu řízení
Vlastnictví
Seznam nemovitostí, ke kterým byl v rámci řízení zapsán cenový údaj
Více informací k cenovým údajů nalezenete v nápovědě k aplikaci.
Podrobnější informace o průběhu řízení Vám sdělí pouze Katastrální úřad pro Zlínský kraj, Katastrální pracoviště Zlín. Uživatelská podpora těmito informacemi nedisponuje.
Vloženo z: JC.UA.DA.KA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.08.2018
Dobrý den, máte prosím někdo k dospozici kontakt na pana Kurillu nebo paní Kurillovou? Měli jsme desítky let v užívání zahradu napojenou na dům po domluvě s majiteli, kteří nyní za nevyjasněných okolností panu Kurillovi pozemky prodali. \r\nDíky, Vendula.
Vloženo z: AK.XTB.ET.HX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2018
to je asi nastrčená firma Stbáku INg z Maroca tihle bolševici mají i parlamet i policiji obratilsem se sdopisem od Kafkové Jitky na policajty a ti ji ani nepředvedli k výslechu kde si dovolila zneužít osobního udaje adresi k zasilaní dopisu s tematikou a charakterem podvodu to by se tatíček Masaryk divil jake je jeho heslo nebát se a nekrást ,chtějí krást ve velkém oni podnikatele skupující nemovitosti charakterem vydírání a obtěžování .
Policajt Tuhý má být diplomat na Slovensku,tak nech si Slovaci vemou ty Kurili a Kafky na Slovensko,tam by snim,i učinili pořádek po čistkách Smer a mafianskeho kapitalismu
Vloženo z: N.WJT.HU.RGG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Urban detail
Dagmar Fuhrmanová - Kadeřnictví detail
Ing. Helena Plavecká detail
Ing.Gustav Barabasz detail
Dušan Valica detail
Ing. Jan Václavík detail
Rudolf Kupka detail
Ing. Jaroslav Skácel - J.S. CONSULTING detail
Ing. Vladimír Zástěra detail
František Pecháček detail
Jiří Smrček detail
Josef Duda detail
Josef Bíba detail
Jaroslav Švejda detail
Ludvík Toth detail
Alžběta Krystová detail
Štěpán Bórik detail
Miroslav Kleslo detail
Milan NEDVĚD - AKOV detail
Jiří Bumbálek detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382