16.04.2014 10:12:51
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 017 600 subjektů
2 240 státních organizací
5 800 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

13.01.2014 - Podnikatel se domáhá výmazu kritiky i přesto, že dluží nemalé prostředky, které jsou již splatné v Exekuci. CERD SYSTEM díky aktivním exekucím nevyhověl výmazu negativních příspěvků a rozhodl se je ponechat veřejně přístupné! Martin Chour-EXPRESS MCH

06.01.2014 - Z velké části exekučních dražeb těží v prvé řadě drobní vetešníci. Majetek se totiž se souhlasem exekutorů prodává pod cenou a nesplacené závazky dlužníků se tím neřeší, tvrdí právník a oceněný oznamovatel korupce Ondřej Závodský. "A to je přeci úplně špatně."

04.01.2014 - Neoprávněné vyhrožování exekucemi motoristům, kteří na povinném ručení nic nedluží, jen tak neskončí. Ministerstvo dopravy, provozující Centrální registr vozidel, a Česká kancelář pojistitelů (ČKP) se sice vzájemně viní z chyb v databázích, ale žádné společné kroky k nápravě se nerýsují.

23.09.2013 - Registr dlužníků zaznamenává stále více firem a živnostníků ve finančních problémech. Už třetím měsícem po sobě narůstá počet vyhlášených konkurzů. Hlavním důvodem je druhotná platební neschopnost, kdy si firmy navzájem přestávají hradit závazky. Významná většina firem v bankrotu si řádně nekontrolovala své obchodní partnery. Tisíce firem jsou totiž vedeny v registru dlužníků dlouhodobě jako problematické.

03.09.2013 - CERD SYSTEM, provozovatel protikorupční linky na základě nátlaku úředníků ÚOOÚ rozhodl o ukončení transparentní protikorupční linky. Od 9. 1. 2013 bude zablokován přístup na veřejné stránky, na kterých jsou veřejně přístupná oznámení o podezření ze spáchání přestupků a trestných činů. Sdělení třetích stran již nebudou podléhat veřejné kontrole.

02.09.2013 - Bezdomovectví hrozí 100 000 Čechů. V České republice je bez domova zhruba 30 000 lidí, bezdomovectvím je však ohroženo až 100 000 lidí. Plyne to z informací vlády premiéra Jiřího Rusnoka.

01.09.2013 - Úřad na ochranu osobních údajů se stal politickou institucí. Bez bezpečnostních prověrek se mohou seznamovat s utajovanými skutečnostmi a ovlivňovat chod řady firem a státních organizací. V současné době ÚOOÚ omezila zveřejňování platů a odměn státních úředníků a řadu transparentních protikorupčních aplikací. Prezident republiky tento úřad označil za zcela zbytečný. Plat inspektora (90.000,-Kč po dobu 5ti let)Trafikanti na ÚOOÚ

01.09.2013 - ÚOOÚ tak zahájilo tažení proti zveřejňování platů státních úředníků, agentů STB, osob jež páchají přestupky. V minulosti se tento úřad postavil i proti zveřejnění odsouzených sexuálních deviantů, kdy postavil ochranu zločince nad ochranou života dětí.

01.09.2013 - Už od loňského léta má jedna z přísedících Okresního soudu v Opavě a zároveň bývalá ekonomka Slezského německého svazu na krku obžalobu, že si pro vlastní potřebu neoprávněně přisvojila téměř sto tisíc korun. Přitom stále obléká talár.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Milan Kaštánek

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 72418630 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Trávník 2096
Část obce: Staré Město
Obec: Staré Město
PSČ: 68603

Datum vzniku: 02.09.2002

Datum poslední změny: 22.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.07.2012
Darebák a podvodník v jedné osobě. Jako majitel Tip-Auto s.r.o. Popovice zajišťuje opravy vozidel po nehodě, ale to takovým způsobem, že jsem byl bez auta 6 měsíců, díly, které fakturoval jako nové byly na autě přemontované z poškozeného vozu, auto jsem 5x reklamoval a nakonec jsem musel zavolat PČR, protože mě Kaštánek fyzicky napadnul, při pohrození znaleckým posudkem opravy a následným soudem! Udělejte si o tomto individuu sami obrázek. Tomuto \"člověku\" se doporučuju obloukem vyhnout a jeho firmě Tip-Auto Popovice taky...ať už při opravě nebo prodeji auta! Pozor na firmu www.resenidopravninehody.cz, tady opravy zastřešuje právě zmíněný Kaštánek.
Vloženo z: AW.XNX.UJW.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2012
tady toto můžu jen potvrdit. Kaštánek je velmi arogantní člověk a s opravou svého vozu jsem také nebyla spokojena. Předchozímu příspěvku naprosto věřím a doufám, že se svého práva domůžete, ať už třeba soudní cestou.
Vloženo z: TK.QWX.UWE.WRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.07.2012
konečně někdo napsal pravdu! autobazar Tip-Auto Popovice a vůbec www.resenidopravninehody.cz jsou jedni a ti samí darebáci!!! Pokud vám při zájmu o auto sám prodejce řekne,že jestli se mě nájezd km zdá moc velký, tak není problém ho stočit, tak to už je na zamyšlení. Viz. příspěvěk výše...vyhnout se jim a hlavně nenechat si nic navykládat...je to pakáž!
Vloženo z: WRB.CN.KU.GXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
ŠMERDA, STAVEBNÍ VÝROBA detail
Jiří Valenta - taxi detail
Miloslav Kolář - energetické porady, revize a měření detail
Stanislav Pekárek detail
BAZALA MILAN, POMOCNÉ STAVEBNÍ PRÁCE detail
DRÁPELA, OBCHODNÍ ČINNOST SMÍŠ. ZBOŽÍ detail
Marie Němcová detail
STRÁŽNICKÝ, VYDAVATELSKÁ ČINNOST TISKU detail
FRÁŇA, UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ detail
ŠTURSA, POHOSTINSTVÍ detail
DVOŘÁKOVÁ, ŠITÍ A PRODEJ ODĚVŮ detail
VALOVÁ KATEŘINA, DÁMSKÁ KREJČOVÁ detail
EKSLEROVÁ, DÁMSKÁ KREJČOVÁ detail
Lubomír Straka detail
HOLÁN, ZÁMEČNICKÉ PRÁCE detail
JOSEF ZÁBELKA, ELEKTROINSTALAČNÍ PRÁCE detail
MILADA DOLEŽALOVÁ, PÍSAŘSKÉ A RUČNÍ PRÁCE detail
VĚRA SNOPKOVÁ, PÍSAŘSKÉ A RUČNÍ PRÁCE detail
Elmar Novotný detail
JINDŘICH SALAJKA, ZHOTOVAVÁNÍ PASPART detail
ALENA JÍROVSKÁ, PROPAGAČNÍ A REKLAMNÍ PRÁCE detail
ZDENĚK ŘIHÁK, TERASÁŘ detail
Pavel Šimek - KŠK, KONSORCIUM detail
DANA HORŇÁKOVÁ, ING., KREJČOVSKÉ A RUČN: PRÁCE detail
HANA VLČKOVÁ, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
DANA ŠTĚRBOVÁ, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
JANA VIKTOROVÁ, KREJČOVSKÉ PRÁCE, STŘIHY detail
Květoslava Kouláková - Krejčová detail
KAREL RIEGEL, ING., PŘEKLADATELSKÁ ČINNOST detail
JAROSLAVA RAJZLOVÁ, PŮJČOVÁNÍ VIDEOKAZET detail
Filomena Kopřivová detail
JANEČKOVÁ MARCELA - EBBO, UH. BROD detail
VÁCLAV BENDA, TAXISLUŽBA detail
MANDÍKOVÁ JAMA, PRODEJ POTRAVINÁŘSKÉHO ZBOŽÍ detail
ZAHRADNICTVÍ - MIROSLAVA ZEMKOVÁ detail
JOSEF PATOČKA, ŘEZNÍK detail
ŽIVNŮSTEK JOSEF, ZEDNÍK detail
PAVLA PÁLKOVÁ, HOLIČSTVÍ A KADEŘNICTVÍ detail
PETRKA MIROSLAV, ZEDNÍK detail
FREML LADISLAV, MALÍŘ detail
SLÍVA JIŘÍ, KLEMPÍŘ detail
URBÁNEK STANISLAV, OBČERSTVENÍ detail
Tomáš Bartoš detail
TOMÁNEK FRANTIŠEK, STAVEBNÍ PRÁCE detail
Petr Kutálek detail
PRŮMYSLOVÉ ZBOŽÍ detail
Antonín Běhávka detail
Josef Prášek detail
František Kovařík detail
FRANTIŠEK HRÁČEK, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
BOŽENA KYASOVÁ, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
EDUARD SOLDÁN, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
JIŘINA POCHYLÁ, KREJČOVSKÉ PRÁCE detail
ZDENĚK PAVLÍK, PRODÁVĚNÍ VIDEOZÁZNAMŮ detail
ZDENĚK KAŇOVSKÝ, PORÁŽKY VEPŘŮ detail
OTTO DURĎÁK, PORÁŽKY VEPŘŮ detail
VLADIMÍR KOLAŘÍK, PORÁŽKY VEPŘŮ detail
Martin Kalmus - D.A.P. detail
Eva Vašatová detail
PAVEL BÁRTEK, OPRAVY AUT detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382