31.10.2014 21:34:58
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 052 700 subjektů
2 310 státních organizací
6 100 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

29.10.2014 - "Česká národní banka užití slov „czech crown“, což je anglický ekvivalent názvu peněžní jednotky České republiky „koruna česká“, a „coin“, což je anglický ekvivalent ustáleného pojmu „mince“ pro určitý druh platidla, považuje v názvu virtuální „měny“ za nešťastné a zavádějící,...." Více ZDE

03.10.2014 - Upozornění: Od 4. - 8. 10 2014 je prováděna aktualizace systému, při které může dojít k výpadku systému. Děkujeme za pochopení

19.09.2014 - Centrální registr dlužníků zaznamenal významný nárůst registrovaných věřitelských účtů. Věřitelé kladně hodnotí význam a poslání registru při vymáhání svých pohledávek vůči dlužníkům.

19.09.2014 - Neplatiči si stěžují na vše a na všechny! Významná většina neplatičů dle Centrálního registru dlužníků se dopustila trestného činu podvodu. Trestné může být i obstarání půjčky za zcela prokazatelné neschopnosti ji splácet. Věřitelé díky slušné vymahatelnosti pohledávek prostřednictvím exekucí své pohledávky prozatím řeší formou exekuce. V brzké době se ale mohou hromadně obracet na Policii.

18.09.2014 - Centrální registr dlužníků vyvrátil první křivé obvinění, které vzniklo na základě klamavě podaných informací ze strany Elišky Čeřovské v kauze údajného nedoručeného výpisu na základě písemné žádosti ze strany PČR. V současné době registr zvažuje zpětné právní kroky vůči oznamovateli.

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Milan Kaštánek

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 72418630 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Trávník 2096
Část obce: Staré Město
Obec: Staré Město
PSČ: 68603

Datum vzniku: 02.09.2002

Datum poslední změny: 22.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.07.2012
Darebák a podvodník v jedné osobě. Jako majitel Tip-Auto s.r.o. Popovice zajišťuje opravy vozidel po nehodě, ale to takovým způsobem, že jsem byl bez auta 6 měsíců, díly, které fakturoval jako nové byly na autě přemontované z poškozeného vozu, auto jsem 5x reklamoval a nakonec jsem musel zavolat PČR, protože mě Kaštánek fyzicky napadnul, při pohrození znaleckým posudkem opravy a následným soudem! Udělejte si o tomto individuu sami obrázek. Tomuto \"člověku\" se doporučuju obloukem vyhnout a jeho firmě Tip-Auto Popovice taky...ať už při opravě nebo prodeji auta! Pozor na firmu www.resenidopravninehody.cz, tady opravy zastřešuje právě zmíněný Kaštánek.
Vloženo z: AW.XNX.UJW.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2012
tady toto můžu jen potvrdit. Kaštánek je velmi arogantní člověk a s opravou svého vozu jsem také nebyla spokojena. Předchozímu příspěvku naprosto věřím a doufám, že se svého práva domůžete, ať už třeba soudní cestou.
Vloženo z: TK.QWX.UWE.WRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.07.2012
konečně někdo napsal pravdu! autobazar Tip-Auto Popovice a vůbec www.resenidopravninehody.cz jsou jedni a ti samí darebáci!!! Pokud vám při zájmu o auto sám prodejce řekne,že jestli se mě nájezd km zdá moc velký, tak není problém ho stočit, tak to už je na zamyšlení. Viz. příspěvěk výše...vyhnout se jim a hlavně nenechat si nic navykládat...je to pakáž!
Vloženo z: WRB.CN.KU.GXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2014
Ano je to pravda.
Vloženo z: ECA.EG.JNE.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
BALSAMEA a.s. detail
BENEKA s.r.o. detail
GOES - reality s.r.o. detail
GARANT PRAHA s.r.o. detail
Oksana Zhydyk detail
KRISBI PLUS, s.r.o. detail
Vasyl Shkarampota detail
Varco s.r.o. detail
SVETLANA COMPANY, s.r.o. detail
ALBEDO1 s.r.o. detail
ENGOMI s.r.o. detail
Rofelax s.r.o. detail
CR-MEX s.r.o. detail
Ivan Voloshyn detail
TAMARO s.r.o. detail
PALMS a.s. detail
DTS interiéry s.r.o. detail
INELL s.r.o. detail
KSK Fortuna s.r.o. detail
CZECH ETIMEX s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382