29.07.2014 16:46:29
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 036 900 subjektů
2 270 státních organizací
5 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

23.06.2014 - Řada bank a leasingových společností mají účinnou fintu na dlužníky. Posílají je do jimi financovaných poradenských center, kde jim radí horší varianty řešení správy svých závazků. Rozdíl při oddlužení může být desítky až stovky tisíc za 5 let.

09.05.2014 - Oprava údajů o podnikatelce Zuzaně Sopuchové INFORMACE

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě.

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Občanská demokratická strana

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 16192656 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Doudlebská 1699/5
Část obce: Nusle (Praha 4)
Obec: Praha 4
PSČ: 14000

Datum vzniku: 18.03.1991

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 100 - 199 zaměstnanců

Převažující činnost: Činnosti politických stran a organizací

Právní forma: Politická strana, politické hnutí

Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
22.11.2011
Všudypřítomná korupce v Česku ohrožuje investice, píše deník Financial Times. Dle něj není v Česku týden, kdy by nebyla zveřejněna nějaká nová korupční kauza. Podnikatelé prý kvůli míře korupce omezují své investice v Česku.

Ať žije ODS, která jediné co přinesla je právě tu korupci!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
jj
Vloženo z: XC.VZ.HUE.HG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
ODS - parta,která se nepodrazí. Podívejte se na ministra Vondru. Pak chtějí,aby jim někdo věřil.
Vloženo z: TK.VH.DRW.GWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2012
S tim Vondrou souhlasim,kluci drzi spolu a maji vsichni gule.
Vloženo z: AQ.QTE.JTE.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2012
To není jen Vondra ale celá pravice která posílá tuto zem do kytek ale drří se jak vši a projde jim každá lumpárna
Vloženo z: AW.QNX.UNT.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Miluše Kolářová detail
Rostislav Svoboda detail
LUKÁŠ KLIKA detail
MILOSLAV SVATOŠ detail
Zdeněk Šrot detail
Ing. Judita PROCHÁZKOVÁ detail
Ing. Olga Vaškovičová - SPEKTRA detail
Jiří Ettler - JETT detail
ING. NADĚŽDA BARTOŠOVÁ detail
Petr ŠVEHLA - výprava filmů detail
Doc. PhDr. Zdeněk Vojtíšek, CSc. detail
Vladimír PREK detail
Jan Kocum detail
Ing. Richard Král detail
Andrea Krejdlová - AMBROZIE detail
Lubomír Husar - Firma Husar detail
Tomáš Zápotocký detail
František Lázňovský detail
Irena Sedláková detail
Miroslav Cimburek detail
Marcela Skořepová detail
Miroslav Vnouček detail
Ing. JAROSLAV KRATOCHVÍL CSc. detail
ING. ARCH. JAN ŠTĚPANÍK CSC. detail
MONTÁŽ A DEMONTÁŽ LEŠENÍ - VÁCLAV CHOMÁT detail
JANA VRÁBLÍKOVÁ detail
MARTIN MARTINEC detail
JANA VERNEROVÁ detail
HANA BARTOŠOVÁ - CK KLUB BARRANDOV detail
Eliška Kynclová - KENSEI detail
David ŽÁDNÝ detail
Jiří ŠEBEK - "Šek" detail
ACIS,Construction and Technology Services, s.r.o. detail
První vinohradská realitní kancelář, spol. s r.o. detail
SPORTEX INTERNATIONAL, spol. s r.o. detail
ELTRANS spol. s r.o. (ELTRANS GmbH,ELTRANS Co.,Ltd.) detail
Hana Brandstettrová detail
JUDr. Václav Straka, konsultační kancelář detail
Jiří Mašek detail
Vlastislav Jarmar detail
PhDr. Marta Danešová detail
Radim Dědina detail
Miroslav Bělonohý - BBOS SEMILY detail
Jana Malínská detail
Petr Janus detail
Bohumil Stejskal detail
Václav Sucharda detail
Zdeněk Urban detail
Zdeňka Šestáková detail
Jiří Vlasák detail
Jaroslav Kohout detail
Martin Jiránek detail
Zdeněk Kratochvíl detail
Josef Hartman detail
PAVEL RINN - INTERKVADRANT detail
Oleg Frajman detail
Ladislav Červený detail
Věra Moravcová detail
Dana Šuplerová detail
PAVEL ŘEHÁK detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382