18.02.2018 06:03:34
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 200 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Petr Hafenrichter

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 71785922 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Libeň (Praha 8)
Obec: Praha 8
PSČ: 18000

Datum vzniku: 01.02.2006

Datum poslední změny: 11.03.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Kompletační a dokončovací práce

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
15.07.2011
Dobry den,
chtel bych Vas upozornit na pana Petra Hafenrichtera. Je to pravdepodobne podvodnik , ktery nabizi plastova okna, ktera si necha zaplatit a nasledne nedoda.Vzhledem k malym sumam je to v Ceske republice nepostihnutelne.
Vloženo z: SQ.QWA.JJ.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2011
Dobrý den přeji ano dostal jsem se do finační tísni ale nikoho nechci podvest a není to umysl a okna dodávám nebo po domluve vracím peníze ale opravdu to nejde vše najednou .a jak tady píšete že okna nedodávám tak vám pošlu klidně namontované všechny zakázky co jsem obědnaval a montoval.A ještě dodělávám co se neuskutečnily zakázky a ukončil jsem tuto činost a nechal jsem se zaměstat aby jsem mohl dat vše dopořádku co ještě musím dodělat a nebo vracet peníze po domluvě ze zákazniky telefony zvedám ale když nákě zákaznici volaji 50 za den tak je to těžke a chapu je asi by byl stejny to uznavám .A prosím vy co píšete tento odkaz tak me zavolejte na tel
Vloženo z: AV.QWG.V.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.08.2011
Dobrý den všem.
Mám s panem Petrem Hafenrichterem obdobnou zkušenost. Okna dodal, ale montáž proběhla na vyloženě amatérské úrovni a následné vady doteď nejsou odstraněny (cca. 2 měsíce po montáži). Domluvené dodání a montáž předem zaplacených žaluzií již neproběhla a asi nikdy neproběhne. Pan Hafenrichter se již 3 týdny vymlouvá a přestává komunikovat. Zvažujeme podání tresního oznámení na PČR.
Petr Krupka Litoměřice
Vloženo z: TH.QEA.JUT.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2011
Pane Hafenrichtere ozvěte se mi, nemohu se Vám dovolat. Tomáš Kalous.
Vloženo z: AH.QAA.JWK.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.02.2012
Když jsme okna kupovali, tak se zdál pan Hafenrichter jako slušný člověk a profesionál, bohužel se oboje nyní vyvrátilo, když se asi už 2 měsíce doprošujeme o dodání a montáž oken. Pan Hafenrichter slíbil, že dodá v lednu, pak posunul na půlku února, teď je konec února a neustále nějaké výmluvy, když se tedy podaří dovolat. Čísla, co zná už vůbec nezvedá. Náš stavebník při hovoru s panem H. minulý týden už neměl trpělivost a řekl, že si v pondělí tohoto týdne vyzvedne a namontuje okna sám. Od té doby opět nekomunikuje. Minulý rok řekl, že jsou okna už vyrobená a čekají na skladě, tak nevím, proč je teď problém si je sami vyzvednout. Zaplacené je máme celé!
Vloženo z: XA.QTX.UEE.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2012
Dobrý den,i já přidávám velmi negativní zkušenost.Pan Hafenrichter nás okradl o 28.000,-.Nechal si zaplatit zálohu za okna,která nikdy nedodal a peníze nám dluží již 1,5 roku,již jsme podali trestní oznámeni.Vše řeší odd.hospodářské kriminality Litoměřice a nyní by měl být brzy soud,snad se dočkáme spravedlnosti!
Vloženo z: EHH.AB.AE.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2012
Dobrý den,i já přidávám velmi negativní zkušenost.Pan Hafenrichter nás okradl o 28.000,-.Nechal si zaplatit zálohu za okna,která nikdy nedodal a peníze nám dluží již 1,5 roku,již jsme podali trestní oznámeni.Vše řeší odd.hospodářské kriminality Litoměřice a nyní by měl být brzy soud,snad se dočkáme spravedlnosti!
Vloženo z: EHH.AB.AE.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2012
Pan Hafenrichter si neustále mění telefonní čísla a v teple domova se směje všem blbcům, které okradl a to včetně nás (necelých 60.000,- Kč). Já pevně věřím, že se mu vše vrátí i s úroky. Mimo jiné na něj podala trestní oznámení i firma, za kterou se v minulosti schovával. My už začali také podnikat jistá opatření proti němu a líbit se mu to jistě nebude. RK
Vloženo z: PD.QZ.HTW.WAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2013
Pan Hafenrichter podobnou zkušenost vytvořil i mě a to že dostal 60.000,- a stále jen slibuje a nedokáže nic splnit což asi už po čtvrt roce nesplnění docela zamrzí když měla být rekonstrukce bytu hotova do měsíce a proto asi brzo toto vše skončí u soudu ;-) na policii i na živnostenském úřadě aby nesměl dál podnikat což se divím, že neudělal zatím nikdo do této doby.
Vloženo z: AK.XNA.UAR.XH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2014
Dobrý den, i já se chci přidat. Pan Hafenrichter si u mě pronajal byt a při první platbě nájemného se začal vymlouvat na finanční problémy. Na několik splátek zaplatil 2 nájmy a pak opět neplatil. Pan Hafenrichter dostal výpověď z důvodu závažného porušení nájemní smlouvy - řádně neplatil sjednané nájemné. K dnešnímu dni mi dluží 19 315 Kč. Pokud tedy, pane Hafenrichtere, toto čtete, chtěla bych Vás upozornit, že výmluvy, že se odstěhujete z ČR vám nepomohou - registry dlužníků jsou propojeny nejen v rámci EU, ale i v mnoha dalších světových zemích.
Vloženo z: TV.FN.HJU.HJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2014
Upravuji dlužnou částku z 19 315 Kč na 7426 Kč k dnešnímu dni 21.2.2014 Lenka Šulcová

Vloženo z: TV.FN.HJU.HJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2014
Mě dluží 225.000,- za auto přes rok.
Vloženo z: EAC.SN.JUE.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2018
Výšeuvedený dlužník mi dluží za užívání bytu( z r.2005) cca 22,-tis.Kč. Proběhl soud v Litoměřicích, ke kterému se nedostavil, ale byl odsouzen k zaplacení. Nezaplatil - vymáhá exekutor. kancelář - nevymůže nic, protože můj dlužník prý nemá žádný zdanitelný příjem - inform.finanč.úřadu o příjmech fys.osob (nebo OSVČ). Nemá prý ani žádný zabavitelný majetek (tvrdí exekut.kancelář.) Vždy mě potěší, jak z dlužné částky nabíhá penále, ale mně by stačilo, kdyby se z dlužníka \\\"vyrazila\\\" částka dlužná + poplatky, které jsem musela zaplatit při řešení této situace. Chtěla bych, aby mi někdo definoval pojem spravedlnost v našem právním státě. Věřitel Marie Kozlová
Vloženo z: AD.QZ.HDA.WWF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Lukáš Liška Mgr. detail
Jan Pacovský Mgr. LL.M. detail
Zuzana Kollárová JUDr. detail
Lucie Bányaiová JUDr. detail
Martina Kadaňková Mgr. detail
Richard Rolfes Mgr. detail
Martina Pešáková Mgr. detail
Jiří Johana Mgr. detail
Vladimír Chýský JUDr. detail
Martina Kaplánková Mgr. detail
Stephan Heidenhain Dr. detail
Nataša Králová Mgr. detail
Adam Sigmund Mgr. detail
Eva Neradilová Mgr. detail
Lukáš Janíček Mgr. Ing. detail
Andrea Tatarová Mgr. detail
Pavel Letáček Mgr. detail
Irena Duffková JUDr. detail
Magdalena Vašinková Mgr. detail
Petr Polach Mgr. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382