16.12.2018 23:35:28
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 226 800 subjektů
2 580 státních organizací
10 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Petr Zahradníček

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 71634398 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Kbely
Obec: Praha 19
PSČ: 19700

Datum vzniku: 01.05.2004

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Instalace průmyslových strojů a zařízení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
18.12.2011
Vyhněte se této firmě!!! Pan Zahradníček nám dal sice nejlepší cenu, ale provedené práce se museli několikrát předělávat. Ukázalo se, že pan Zahradníček nemá prakticky žádné znalosti stavebních prací. Tento vyučený malíř (jak jsem se posléze dozvěděl) valil machra a skutek utek... Nakonec jsem zakázku musel předat jiné firmě. Vrchlem bylo, že studenti, které si Zahradníček najal na pomocné práce, za mnou přišli pro peníze, protože jim tento \'\'podnikatel\'\' nezaplatil!!!
Vloženo z: TH.QET.UYK.QRU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.01.2012
Já naopak ze své zkušenosti pana Petra Zahradníčka mohu vřele doporučit.. Neměla jsem s touto firmou žádný problém, naopak z mé strany pan Petr musel čekat na platby a vždy mi vyšel vstříc. Rekonstruoval mi rodinný dům, kompletní rekonstrukci a ze vším jsem maximálně spokojená.. Možná někde vázne komunikace, ale v našem případě to rozhodně nebylo. Dana
Vloženo z: TH.QET.UUR.WFT ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.10.2012
Musím konstatovat že jsem si najmul na výstavbu rodinného domu firmu Petra Zahradníčka a udělal jsem velmi dobře. Práce byly provedeny k mé naprosté spokojenosti, včas a navíc opravdu levně. Až na malé drobnosti naprostá spokojenost!! Opravdu vřele mohu tuto firmu doporučit, ušetříte peníze a myslím, že budete spokojeni. pan Zdeněk Ch.
Vloženo z: TH.QAX.JUR.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2013
DOPORUČUJI SE VYHNOU TÉTO FIRMĚ I OSOBĚ !!!!!!! Je to firma jak uvádí i ostatní pisatelé bez zkušeností a z nejasným způsobem provedení práce. Navíc pan Zahradníček dluží peníze na koho se podívá ( rodinĚ atd. ) , je na něj podaná exekuce ( nejen jedna ) a návrh na insolvenci. NEDOPORUČUJI POKUD NEHCETE PŘIJÍT O PENÍZE
Vloženo z: EVW.AA.JU.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.07.2013
Dobrý den, aby recenze na pana Zahradníčka byli objektivní musím konstatovat, že po mé recenzi mě pan Zahradníček kontaktoval a došlo k vyrovnání pohledávek. Domnívám se, že pan Zahradníček je na správné cestě stát se dobrým podnikatelem.
Vloženo z: EVW.AA.JU.WQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.07.2013
Dobrý den, pan Zahradníček nám momentálně dluží přes 950.000,- Kč. Příští týden na něj podáváme trestní oznamení, a proto NEDOPORUČUJI S PANEM ZAHRADNÍČKEM UZAVÍRAT JAKÉKOLI SMLOUVY ČI DOHODY (pan Z. podepíše cokoliv, ale bohužel nedodrží nic). Doufám, že díky tomuto komentáři budete ušetřeni nejen ztrátě Vašich životních úspor (jak se stalo nám a náš domeček si již asi nikdy nepostavíme, protože nás o naše veškeré úspory pan Zahradníček připravil), ale i psychické újmě, která je s takovouto ztrátou bohužel spojena. L.T.
Vloženo z: AQ.VC.DEN.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2013
Dobrý den,tyhle slova mi přijdou jako přitažené za pačes.Pan Zahradníček u nás v berouně dělal stavbu dvougeneračnýho domu a nebyl nejmení problém..Je to odvedené na 120% za rozumné peníze a výborná kvalita..Pan Zahradníček je spolehlivý člověk a určitě seriozní,aspon takhle ho znám já..Do ted jsi nevzal peníze za doplatek naší stavby či našeho baráčku..Když už někoho obvinujete z něčeho tak by bylo dobré se podepsat a nepsat nic anon..S pozdravem Milan Březina..
Vloženo z: PD.QZE.TJ.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.09.2013
Pan Zahradníček je podvodník,mé osobě dluží cca 250 000 Kč.stanoveno soudem.
Telefon mu nefunguje,nic nevlastní,nikde ho nenajdete.

Vloženo z: XC.YA.DUJ.W ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.09.2013
Pan Zahradníček,je spolehlivá firma a odvádí práci na 100% co se týče kvality práce..Neměl jsem s ním jedinný problém a vyšel se vším maximálně vstříc..Mohu vředele doporučit!!Martin Plachý.
Vloženo z: PD.QZE.U.KRW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.09.2013
Pan Zahradníček je přesně popsaný u pisatele z 10.9.2013. Dali jsme ho na policii protože jak píše pisatel telefon mu nefunguje, nic nevlastní, jsou na něj uvalené milionové exekuce. A že od vás nechtěl peníze, to se divím, protože u nás bez vysokých záloh dopředu ani nehrábnul do země. Práci nevím jakou odvádí protože u nás za milionovou zálohu neproved ani ťuk.
Tahotná ( aby to nebylo anonymní)
Vloženo z: TO.QCV.RW.WXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.09.2013
poslední kontakt na něj je 732272096, okradl i svoji rodinu. Nic mu v Bakovský nepatří, přes to tam jeho sourozenci mají vše polepený od exekutorů. Je možno se tam jít na tu zvrhlost osobně podívat. Dělá že nemá ani na jídlo, a ukrývá se v Letňanech.
Vloženo z: EHH.AB.JWR.XR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.09.2013
Pane Němec,co se týče těhlech slov tak jsou to silná slova,protože já jsem neokradl rozhodně svou rodinu!!Nevíte zdaleku vůbec nic a napadat člověka,že okradl svou rodinu je dost hrozné,protože tomu tak opravdu není..To že zveřejnujete číslo telefonu a uvádite věci,které nejsou pravda není moc korektní..Chápu že jste rozhořčen,abych pravdu řekl a je mi jasné,že se snažíte poškodit mně a mou osubu,ale tohle není rozhodně řešení..už vůbec né řešit takové věci přez web..
Vloženo z: WRB.ZB.EW.WGZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.09.2013
Dobrý večer,paní Tahotná chápu,že jsem ve Vaších očí jako podvodník,ale já jsem Vám nabízel řešení prostřednictvm Vašeho právníka na který jste bohůžel nepřistoupili..Vaše maminka na mně má kontakt..Co se týče Tý Vaší zálohy,kterou jsem od Vás dostal tak jsem rozhodně nespronevěřil jak tady popisujete a tvrdíte..Má bývalá partnerka mně připravila o Vaší zálohu na Váš barák,proto jsrm učinil kroky a podal jsem trestné oznámení na ní..Aby jsem se očistil od těhech lží a hlavně,aby bylo čisté mé jméno a nevrhako se na mně světlo podvodníka..Za doby mého podnikání se mi nikdy nic podobného nestalo a věřte,že mě to nesmírně mrzí a trápím se..Co se týče Vašeho baráčku tak jsem nabízel mamince Vaší,že barák se postaví na naše náklady,abych vykompenzoval to co se stalo..K tomuto problému se postavím čelem a věřím,že spravedlnost vyjde na povrch a tak se snad očistím od různých nařčení a nepravdivich utoku a slov..Nikdy jsem nespadl na takové dno a Láska mě dostala do takových problému,že si to nedokážete ani představit,ale to nepíšu proto,abych se tady nějak ospravedlnil..Rozhodně nejsem špatný ani zlý člověk,nejsem podvodník jak Vy si myslíte..
Vloženo z: WRB.ZB.EW.WGZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.10.2013
Mě osobně taky dluží peníze a nemá ani snahu splácet.Když tady čtu ty příspěvky koho všechno podělal o peníze,tak bych na něj podal hromadné trestní oznámení za zpronevěru peněz.Proto kdo by chtěl tak budu první který jí podepíše.Ať jde na chvílí do chládku a trochu se nad sebou zamyslí.
Vloženo z: TO.QHG.RA.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2013
Nabízím odměnu 50,000kc za zdresu na Petra Zahradníčka
mepre@email.cz

Vloženo z: SQ.FT.DVN.GA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2013
Petr Zahradníček si cca. před rokem ode mne vypůjčil řádově stovky tisíc korun.\\\\\\\\r\\\\\\\\nDnes zjištuji že už v té době měl velké dluhy.Dnes to dělá 2 500 000-3 000 000 kč.\\\\\\\\r\\\\\\\\njestli né víc.\\\\\\\\r\\\\\\\\nTento člověk v uvozovkách se nezastaví před ničím.Okradl své známé svojí rodinu a okrade i vás jestli mu svěříte hotovost.\\\\\\\\r\\\\\\\\nTento týden ho začali nahánět nějací albánci,tak doufám že ho najdou.\\\\\\\\r\\\\\\\\nJednou ho někdo chití pak se přestane smát.
Vloženo z: XC.YA.DUJ.S ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2013
Velký podvodník a lhář!

Musím jsem bohužel také přispět svojí neblahou zkušeností s p.Zahradníčkem, který údajně utekl do Anglie, tomuto člověku nevěřte ani slovo,je na něj vypsáno 76exekucí,z toho 26 již nabylo právní moci,dluží kam se podívá, vůbec nechápu, jak takovýto člověk ještě může podnikat,po měsíční známosti na mě a na mé kamarádce vymámil pod zámiňkou koupě bytu a krátkodobé půjčky na směnku celkem 150tis.,domnívám se, že lepí záplatu záplatou a dost lidí na něj už musí mít pěkný vztek za nesplácení. Věřila bych že i ti Albánci.Sama jsem v zač.8 měsíce těhotenství a vzhledem k tomu, že jsem mu půjčila mé živ. rezervy pro mě a pro to nenarozené dítě a budu samoživitelka, je vidět, že pan Zahradníček nemá ani skrupule v tomto případě a že je to bezpáteřní podvodník, který se neštítí okrást ani těhotnou,které tvrdil jak jí miluje, má vše pečlivě naplánované a asi si úmyslně vyhledává podle jiného příspěvku i jiné ženy na mateřské či důvěřivé osoby, které mu půjčí, no každopádně já a moje kamarádka na něj podáváme trestní oznámení, kdokoliv kdo má stejný tento problém, tak mě informujte na můj email makinka78@gmail com,vše bude do St podáno na soud a čím víc nás bude tím lépe, jednalo by se asi o hromadné trestní oznámení, tomuhle lidskýmu paskvylovi nepomůže ani rozbít hubu, to už má za sebou, viz zlomený špičák,jo a všem doporučuji se podívat na seznamku štěstí.cz na profil Bigg,takto vypadá Petr Zahradníček věk 29let, trvalým pobytem sice v Bakovské,ale tam se nezdržuje, stejně tak jako v Letňanech, asi si již našel azyl u nějákého jiného dobráka a důvěřivce... Věřím, že zákony na takovýho podvodníka u nás nebudou krátké a i kdyby to měl řešit interpol, věřte, že se vše řeší a ještě bude... Proto mu nikdo nevěřte, tel. čísla mění jak ponožky a nejen ty, snaží se zametat za sebou stopy, ale dělá chyby, nedohledatelný není a domnívám se,že vše bude asi řešit kriminálka...P.S. pan Zahradníček si tyto příspěvky sám čte jak tady na obchodním rejstříku dlužníků,tak na kurzy.cz, zda máte nějáký vzkaz přímo pro něj, vězte, že si jej přečte!
Vloženo z: WRB.ZB.EW.WGZ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.11.2013
Nabýzíme 100,000 Kc za adresu na pana Zahradníčka. Podpis před notářem zajisten.

Advokátní kancelář Praha 1. Vymozeno@akkrn.com
Vloženo z: SQ.FT.DVN.GA ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 6 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.11.2013
Dobrý den, bohužel i já jsem se stal obětí podvodných praktik pana Zahradníčka, dluží mi 250tis. korun. Jednalo se o vybrané zálohy na stavební práce na rodinném domu. Nějaké práce začaly, nic ale nedodělal, spíše věci naprosto neprofesionálním přístupem zkazil. Posléze jsem zjistil, že ani řemeslníkům, kteří na stavbě pracovali, za jejich práci samozřejmě také nezaplatil. Nelze jej již cca 2 měsíce nijak kontaktovat.
Vloženo z: EAA.EE.UNR.QZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2013
telefon na pana Zahradníčka než ho zase změní je 732 170 146.Má sice jinačí vyzváněcí ton ale jestli je opravdu v Anglii,tak je to normální.
Vloženo z: AW.QEE.V.ER ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2013
Můžete mě někdo poslat jeho foto.Podal bych inzerát do novin a někdo ho snad pozná a řekne kde je .Děkuji email: mila-slavek@seznam.cz
Vloženo z: XC.YA.DUJ.W ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2013
Toto jsem nasel na internetu: Bohuzel nevim jak je to stare. a je to tykajici se politické strany *věci verejne
Motto

Vrátit do politiky slušnost a respektování práv.

Kdo jsem

Vystudoval jsem střední odbornou školu. Profesně a odborně se věnuji stavebnictví, ve kterém mám velmi dobré výsledky. Ve volném čase se rád věnuji politice.




Proč jsem se rozhodl/a vstoupit do politického života


Není mi lhostejné, kam spěje společnost a jakým způsobem političtí představitelé prosazují volební programy. Chtěl bych osobně přispět ke změně politické kultury a změnit současný náhled lidí na politiku.


Proč jsem se rozhodl/a kandidovat ve své městské části


Ve Kbelích žiji více než deset let a vyznám se dobře v místních poměrech. Rád bych osobně ovlivňoval dění v naší městské části a přispěl k větší spokojenosti občanů s životem v naší městské části.
Jak se lidé se mnou mohou spojit
Telefonicky +420 731 244 370 nebo e-mailem: garden@centrum.cz

Čím se hodlám v zastupitelstvu zabývat

Rád bych se osobně spolupodílel na dalším rozvoji městské části Praha - Kbely v oblasti výstavby a v oblasti bezpečnosti občanů

Vloženo z: TH.QEA.VY.WQ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2013
Poslední příspěvěk nemá co dočinění s Petrem Zahradníčkem, nevím proč se tu snaží někdo jen zviditelnit a dělat si reklamu, příjde mi to i jako dobrý paradox, oblast bezpečnosti občanů Kbely, když právě tento podvodník pochází z Kbel.....?Prosím, pište jen věci týkající se p. Zahradníčka IČO:71634398. Děkuji.
Vloženo z: AH.XTX.UWH.WH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.01.2014
Na pana Zahradníčka který se v současné době nachází v Anglii je podáno trestní oznámení . Celková výšše škody přesahla 2,5 mil. Kč. Tento člověk ponese následky za své podlé jednání. Nezasloží si ani špetku slitování.
Vloženo z: AO.US.HVY.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
Tohle snad nemuze byt ani pravda..\\r\\nhttps://www.veciverejne.cz/lide/k-volby-kandidati/petr-zahradnicek.html\\r\\n
Vloženo z: SQ.FT.DVN.GA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
Odkaz na Pana Zahradníčka kandidujícího do zastupitelstva...

https://www.veciverejne.cz/lide/k-volby-kandidati/petr-zahradnicek.html


Vloženo z: SQ.FT.DVN.GA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2014
Pan Zahradniček je hledan policijí od 7.1 2014 za alimenty
Vloženo z: TH.QEV.UW.GQS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.01.2014
Na každou svini se vaří voda.
Aspoň pozná jaký je to být zavřený.
Vloženo z: XC.YA.DUJ.W ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.02.2014
Co můžete čekat od bývalého pornoherce,který neplatí ani na vlastní dítě a jeho rodiče radši umřeli než by se koukali na tohoto bezcenného ubožáka?Je to největší spodina,kterou jsem poznal.Veškerá jeho komunikace je z 99% založena na lži,jakož i obhajoba,že o peníze ho připravila bývalá přítelkyně,která si pouze vzala jen to,co jí dlužil.A nejsmutnější na celé této záležitosti je fakt,že se tímto ještě chlubil před ostatními lidmi,jak okradl naivní ženu po těžkém rozchodu a ještě s dítětem,čemuž člověk nevěřil než si přečetl toto fórum.Dle poznatků Interpolu,ho infiltrovali přes badoo.com,které používá v U.K. A na základě hromadného trestného oznámení a škody,která přesahuje 10 mil.korun ho tady do měsíce máme.\\r\\npplk.Žitný
Vloženo z: EWI.SGA.TR.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.04.2014
Někdo nějaky aktualni kontakt na P. Zahradnicka?
Vloženo z: WRB.ET.UJR.WAY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.04.2014
Ano mám na pana Zahradníčka kontakt a vím kde je. Před chvílí mi poslal sms, dnes již 5, ale mluvit se mnou nechce, tvrdí, že je v nemocnici a že nemůže mluvit? Opět výmluva... Zítra jdu na policii a vše nahlásím. Dluží mi 560.000. Petra J.
Vloženo z: XA.QNA.UYK.WZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2014
Petro on vám stejně nic nedá,jen bude slibovat.Dejte nám na něho adresu.
Jeho kariéra:Starý páni za peníze,točení porna,okrádání své rodiny a známích.
Bude to jen oddalovat a zas se přestěhuje.
Vloženo z: XC.YA.DUJ.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.07.2014
Jeho bývalá přítelkyně, je moje hodně dobrá kamarádka a je zoufalá... Ani korunu za alimenty neviděla atd.... Jen chodí za policií a zatím se nic neděje a ten pán... si lítá venku a dluží palby...

PS: zajímalo by mě co točil a nějaký odkaz, ať mu mohu udělat ostudu mezi jeho kamarády, jelikož oni ho mají za hodného... Děkuji
Vloženo z: TK.VH.DTE.WJS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.10.2014
Ano i má zkušenost je pouze negativní, taky mi dluží a zapírá se a nekomunikuje už dva roky mi nezaplatil ani halíř přeju mu jen to nejhorší ať ho ve vězení třeba zabijou je fakt bezcennej!!!! Prolhanější svini neznám.
Vloženo z: AA.QNG.UYK.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2014
To je, na něž se může dotyčný ...

Potřebujete úvěr splatit účty, nebo jste ve finanční krizi, potřebujete půjčku na zahájení podnikání na vlastní pěst? Chci, abys kontaktovat tuto společnost s tohoto e-mailu: hooveredmonsloanfirm@gmail.com pro více informací. že dává soukromé půjčky, konsolidace půjček, studenti úvěr. Oni poskytuje všechny druhy úvěru na 2% úrokovou sazbou. Jsem dostal půjčku od kontaktujte je.
Vloženo z: WHC.HAR.TBA.SAY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.12.2015
Konec své finanční starosti

Konec své finanční starosti teď: jsem se usmívat, že bohabojný muž, který zabezpečil € 76.000 a dva z mých kolegů se také obdržel půjčky od tohoto muže, a to bez jakýchkoli potíží. Radím vám, abyste si vybrat špatnou osobu, budete určitě žádat o hotovostní úvěr pro váš projekt a každý jiný. Napsal jsem tento post, protože pan Pendelis bohatství, se cítím požehnaný své půjčky. Je to díky příteli, že jsem se setkal tento upřímný a velkorysý Boha bát člověka, který mi pomohl dostat se z tohoto fondu platit za půjčku vašeho života, budete potřebovat finanční pomoc, nevíte jak dál, nemají přístup k bankovním úvěrům, nebo není v prospěch banky financovat svou výstavbu, rozvoj nemovitostí, rozvoj svého podnikání své vlastní podnikání, musíte mít vidět a vydělat peníze, špatnou kreditní nebo potřebují peníze na placení účtů či dluhy. Proto doporučujeme, abyste tam, prosím, kontaktujte a setkat se s vámi za služby, které o to požádají. Kontaktní adresa: pwloancompany484@gmail.com

Konec své finanční starosti
Vloženo z: PR.XSB.EA.GXF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2016
ja vim kde je ten vas zahradnicek peter chcete jeho adresu a cislo za penize vam ho dam velice rad vim presne kde je muzete mne kontaktovat na email jaguaris1@azet.sk mate zajem reknu vam to za poplatek
Vloženo z: TV.QTY.JTA.WHU ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.05.2016
Dobrý deň, ako sa vám dnes darí?

Píšeme vám, aby vás informovať o našej úver spoločnosti ponúkajúce pôžičky na jednotlivcov, firmy a organizácie ponúkame úver na 3% úrokovej sadzby po dobu 1 až 10 rokov ao celom rade našich výška úveru od 10,000.00 do 10,00,000.00
caontain nám na quickenestate@gmail.com
Tešíme sa na spoluprácu s vami a my vám zaručí bezpečné a legálne transakciu.

Vďaka za vybratí čas prečítať naše posolstvo, ako sme čakajú na svoju odpoveď.
Vloženo z: EWB.SND.UKG.AC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2016
Pan Zahradnicek uz zije na uzemi CR v Praze jen se schovala nikam nechodi ma tehotnou pritelkini je to romka .Petr zije v Praze ceka dedictvi tak at vam ty penize vsem vrati......V Anglii mel svadbu nechal si zmenit prijmeni na Pollak
Vloženo z: AD.QZE.RA.WJZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2016
no nevim ale us nemate co za praci tak pisete pekne blbosty prosim vas stitte jaho znam dobre zahradnicka ten nikomu nic neudlal a ze podvodi neni pravda to co pisete a nemate co za praci tak si piste no jase stidim zavas prom muj pane otpust im dit nevedi co cinej no snat vam to otpusti pan ste hersni zato nebude mit nic budete prosit ze kdo vam neco da
Vloženo z: XW.YE.DDY.WXE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2016
no nevim ale us nemate co za praci tak pisete pekne blbosty prosim vas stitte jaho znam dobre zahradnicka ten nikomu nic neudlal a ze podvodi neni pravda to co pisete a nemate co za praci tak si piste no jase stidim zavas prosimm muj pane otpust im dit nevedi co cinej no snat vam to otpusti pan ste hresnii zato nebude mit nic budete prosit ze kdo vam neco da tadi co pisete vchni ani slovo vam neverim ste vsichni chudaci co tak si hledat praci abyste mali co jist sak zijeta jak prasata nic vic sve meto ze pisete co neni pravda sem cech ale stidim se zavas pisete co neni pravda prosim venujte se neco ineho hledat si praci milovat lidy kolem sebe a mluvit pravdu tet cosem cetl vsechno neni ani jedno slovo pravda javim oco vam de ze ze pan zahradnicek vas pichal a proto zarlite vsichni oto vam de jenom piste pravdu jak je ze kazdu zenu chtel a pisete ze vam dluzi penize ne neni pravda nedluzi vam nic proste zarlite a toje ten duvot zemam pravdu ano mam pravdu proste nepisete pravdu toje ten duvot proste budu se modlit zavas abyte mali co nejveksy penis a us bude po vsechno tet posluchejte vsichni co ste psali budu se modlit aby vam to otpustil pan buch a us nikdi nepste onem pokut napiste budete navdi chudak a nebudete mit ani praci ani chleba dekuji za pochopeni ondrej karovsky
Vloženo z: XW.YE.DDY.WXE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2016
Bohužel nemohu souhlasit s posledním příspěvkem, ta bestie PZ mne okradl o půl milionu, původně mi slíbil roku 2008 pomoc s řešením otázky bydlení - to ze mne vylákal 150 000 které mi garantoval vrátit ze svého, pokud by nevyšla domluvená varianta (v té době jsem řešila naléhavě bytovou situaci) a navíc jak zavětřil příležitost, fňukal a navěsil mi na nos srdceryvný příběh, jak po něm jdou Rusáci, protože se zaručil bytem za svého kamaráda, který zmizel z republiky a nechal ho v průšvihu a prý mu unesou syna pokud jim nedá 250 000 tak jsem si je já blbec půjčila z banky na nesmyslný úrok 14,5% - samozřejmě mi už první splátku dal pozdě a všechny ostatní (bylo jich asi ještě 5) jsem z něj páčila v nervech asi rok no a pak přerušil komunikaci a zmizel z Čech bůhvíkam - já to splácela ještě 6 let a to ani nemluvím o existenciálních problémech, do kterých mně tímto dostal - rok na to jsem přišla o stabilní práci, zemřeli 3 členové mé rodiny - no byl to fakt masakr, já neměla na splátky, na jeho půjčku, kterou mi slíbil splatit do jednoho roku i s úrokem (prý 20 000 měsíčně není problém mi splácet, hlavně, ať se malému nic nestane) padly postupně veškeré mé úspory co jsem měla - tj. stavební spoření, životní pojistka i spořící účet - PROSTĚ!!!! Nemůžu mu přijít na jméno - tomu hajzlovi přeji to co si zaslouží, neštítil se okrást matku samoživitelku na mateřské - kupříkladu - nebo jiné specialitky, za které si zaslouží peklo na zemi a až ho spravedlnost dostihne, ve vězení ať mu to pořádně osolí, dělá děvku celému lochu a to co nejdéle, mě trvalo 8 let, než jsem se vykřesala z následků, které mi ten xindl způsobil a když bude mít soud, přiložím mu ráda polínko pod kotel... Protože mu to FAKT nezapomenu, je to zrůda co na svobodě nemá právo žít. Chudák jeho sestra, být v její kůži, chodím i s dětmi kanálma. Já jsem dobrosrdečný a bezelstný člověk, co mu chtěl pomoci a on mi za to zničil život. Logicky mi vychází jako adekvátní trest pro toho šmejda bolestivá a pomalá smrt!!!
Vloženo z: TO.QHX.JUE.X ( 1 příspěvek z této IP )
Vloženo z: AW.QNG.UNB.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2016
Proč píšete anonymně?když jste takový hrdinove proč se tady nepodepisete celim jménem??Tohle mi přijde trochu zvláštní....
Vloženo z: PD.QZE.EY.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2016
I když je to jedno,protoze ten špatný člověk jak tady píšete o Petru Zahradnickovi tak ten zemřel.. Ať je to jak chce věřte že lidé se mneni a to co vše se dělo kolem něj za to můžou konkrétní lide..Který znám já a jeho poslední přání bylo aby to tak nezůstalo a boží mlýny melou pomalu a jistě..Chci také říci že veškerý poškození budou řádně a do poslední koruny splaceny podotýkám jen pouze lidem,kteri mají na to právo..Takže o mrtvých jen v dobrém.
Vloženo z: EHH.AN.JWA.WAD ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2016
Pochopitelně se nezapomíná na kriminalisty policie cr,kteri za úplatu finanční donutili pod nátlakem P.Z. aby podepsal směnku na částku která byla navýšena na nesmyslnou částku podepsána u právníka či notáře..Kde 2 policisté pochybili svými činy to by se určitě nemělo dít v demokratické zemi.. Konkrétní osoby budou vědět o čem je řeč.. Možná se již opakují ale boží mlýny melou pomalu a jistě..Je tam více lahůdek který vyjdou na povrch ale vše má svůj čas..
Vloženo z: EHH.AN.JWA.WAD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2017
prosim vas pise to jedna zena a nikdo iny se nestezuje asi ma stek na neho us nemas co delat prosimte najdi si praci vic si u pocitaci nez abys pracovala si slapka nic vic
Vloženo z: W.HQ.AR.JR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2018
Můžu se zeptat kolik je let tomuto Petru Zahradníčkovi?Jestli je to ten co jo znám tak klec už spadla haha
Vloženo z: TO.QHG.JNW.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.07.2018
Zahradníčkovi je cca 33let.\r\n
Vloženo z: EAC.HNH.TWG.ED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.10.2018
Dobrý den, pane / paní.

Jsme společnost soukromého investora a nabízíme 2% úrokové půjčky a nabízíme různé úvěry, jako jsou osobní půjčky, podnikatelské úvěry, konsolidační úvěry, zajištěné a nezajištěné úvěry, vánoční půjčky,
Děkujeme, že jste si přečetli tuto reklamu a požádali o její půjčku.
Další informace a dotazy nám můžete zaslat na adrese mehmethakan117@gmail.com
Vloženo z: EAC.SYR.URH.RDG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2018
Rodné číslo tohoto pana Zahradníčka je 840312/0506, trvale byl na Bakovská 885/3, 197 00 Praha 9 - Kbely. Má o něm někdo nějaké zprávy? Vlastním směnečný platební rozkaz na částku 540 tis., za jakoukoli informaci budu ráda. Děkuji.
Vloženo z: TO.QTG.JNB.WRY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Společenství pro dům Mlýnská 1260, Opava detail
Firemky s.r.o. detail
VPV Stavební s.r.o. detail
SLAVOČKA družstvo detail
Společenství vlastníků jednotek domu Lukavice 94,95,96 detail
Společenství vlastníků jednotek domu Štěpána Krejčího 157/4, Štěpánov, 78313 detail
A & P Company s.r.o. detail
Alagada, s.r.o. detail
Společenství vlastníků pro dům Jívavská 2a, 2b a 2c, č. pop. 1268, 1269 a 1270, Šternberk detail
KELLY EXPRES s.r.o. detail
Bytové družstvo Baranovova 4 detail
Huu Nam Nguyen detail
RD TERMÁL s.r.o. detail
2knet, s.r.o. detail
PNEU TOPKB s.r.o. detail
Huu Long Nguyen detail
Nghiep Nguyen The detail
Dům Lékařů, a.s. detail
Vršák s.r.o. detail
Společenství pro dům Blatec č.p. 168 detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382