16.10.2018 10:00:17
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 221 900 subjektů
2 580 státních organizací
10 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Renáta Jenišová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 43513620 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Mladá Boleslav I
Obec: Mladá Boleslav
PSČ: 29301

Datum vzniku: 17.12.1991

Datum zániku: 24.04.2012

Datum poslední změny: 19.07.2012

Datum zániku: 24.04.2012
Způsob zániku: Oznámení fyzické osoby o ukončení činnosti

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
30.06.2010
Naše zkušenost s touto osobou je jednoznačně negativní. V případě, že se nám něco nelíbilo, bylo ze strany Jenišové jednáno cholerickou formou, plnou výhrůžek a nadávek. Nebyla možná klidná domluva. Dále z nás bylo lákáno více a více peněz, nikdy nebylo předloženo řádné vyúčtování, kalkulace atd.. vše jen písemnou, čmáranicí se škrtanci na papíře.- na otázku - kolik to bude stát - bylo odpovídáno - \\\\\\\"bude to stát +/- autobus \\\\\\\" - oblíbená věta Jenišové.... Nakonec vždy předložena čmáranice , která neměla ani hlavu ani patu ani opodstatnění a pokud nebude uhrazena, výhrůžky atd...!!! Při práci použity nejlevnější materiály, práce odvedena vysoce pod úrovní standardu...na reklamace firma reaguje zprvu - že se jedná o vaší vinu, nakonec nereaguje vůbec!!! Dále dohodnuté práce námi proplaceny a však nedodělány!!!!\\r\\nNa základě nejen našich zkušeností tuto osobu a s ní i všechny možné aktivity ať se jedná o finančnictví, stavebnictví, rekonstrukce atd... NEDOPORUČUJEME - není možná domluva vzhledem k povaze tohoto člověka a dále jsou zde velice \\\\\\\"zvláštně\\\\\\\" vedené finanční toky... Pokud se však i přes to někdo odváží, doporučuji mít vše do detajlů (tzn. materiál, barvy, i třeba jen kličku od oken, termíny, finance atd..)sepsané, předem ověřené a prozkoumané u VAŠEHO právního zástupce a pak teprve něco podepsat. Dozor nad rekonstrukcí, či stavbou váš VLASTNÍ!!!!!!! - (upozorňujeme, že se nebude stačit divit!!!!)\\r\\n
Vloženo z: TQ.UZ.HE.RR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2010
Taky hledám marně jedinné pozitivní slovo, dávám za pravdu předchozímu příspěvku...
Vloženo z: XA.QHB.JWA.WFD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.07.2010
Také jsem měl tu čest spolupracovat s paní Jeníšovou a bohužel se stejným výsledkem. Je to ten nejhorší a nejpodlejší člověk naprosto bez svědomí a každému doporučuji ať se jí vyhne obloukem. Dokáže být přesvědčivá, ale procitnutí potom opravdu bolí.
Vloženo z: XA.QHB.JWA.WFD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.09.2010
Musím se k zde uvedeným hodnocením jen přidat. Je to podrazák a podvodník největšího kalibru. Pro vlastní obohacení se neštítí použít jakýchkoliv praktik, vydírání a leváren. Pokud nechcete mít problémy a být pracovně a finančně zneužiti, tak se jí vyhýbejte obloukem, včetně veškerých aktivit, v kterých figuruje. Vše co má s její osobou něco společného je buďto z části nebo celé podvod.

Vloženo z: AA.QNN.AH.WXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2010
myslím si ,že ti tzv. anonymové mají svá jména a kdo je chce znát tak je pozná. jsou to pořád ty a samá. Ten kdo zná problém těchto věcí musí říct ,že opak je pravdou . Měl jsem možnost spolupráce a poznat jak to všechno je.... A už jen to ,že se anonym neumí podepsat o nčem vypovídá... s pozdravem Jan Smutný
Vloženo z: AR.XW.DE.AG ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.11.2010
Ubohá obhajoba pod pseudonymem od anonyma.. S pozdravem (například) Stanislav Horáček
Vloženo z: XA.QHB.JWA.WFD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.11.2010
Vážený pane \"Smutný\" nechápu, z jakého důvodu se domníváte, že by bylo vhodné, zde uvádět svá pravá jména. Pokud totiž Jenišovou znáte v jiném vztahu, než rodinném, (o čemž pochybuji, jelikož z pouze \"pracovního\" vztahu by jste tuto obhajobu nenapsal...)musíte si být moc dobře vědom, že je to nevídaně zlá, pomstichtivá,prolhaná a lakomá osoba, která nezná bratra - sestru, jen aby obohatila sama sebe.
Vaše jméno - nevím, jak ostatním pisatelům, ale mně rozhodně nic neříká - tudíž ani nechápu, jak můžete napsat, že víte, jak to doopravdy bylo...je tedy zřejmé, že se tak domníváte z vyprávění věci Jenišovou - a tudíž Vám tedy mohu pogratulovat, ale zároveň se i vysmát Vaší najivitě - že tedy \"opravdu\" víte, jak to vše bylo....
Vloženo z: TQ.UZ.HE.EG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2010
Vážený...znáte to.. potrefená husa se vždycky ozve... jestli máte zájem tak se můžem sejít, ale opravdu mě tihle tzv anonymové nezajímaj Jestli za svým názorem stojím tak se podepíšu jinak je to o ničem a tyhle lidi by neměli snad ani být a ani už s nemíním s Váma dále na tomto !přiblblém fóru kde si ti stále stejní lidé léčí svoje mindráky/slovy tři!/ pisatelé Jákl, Bučkovi a třetí nebudu jmenovat s úcty/dále diskutovat... přeji krásný den Smutny, Horáček, Jeniš , Novák jak chcete... jak říkám nabídka platí..... ale nejdřív se sem podepište......
Vloženo z: AR.XW.DE.AG ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2010
Pane Jeniši, obhajoba Vaší manželky je pochopitelná a proto se prosím věnujte jí a své rodině a neřešte věci o kterých víte jen povrchově ...
Vloženo z: XA.QHB.JTE.AS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2010
Vážený pane Jeniši moc nechápu z jaké úcty jste zrovna nás nejmenoval, ale možná už si ani nemůžete vzpomenout komu to vlastně Vaše žena ještě zničila život.Možná si nemůžete vzpomenout jenom proto, že jsme jako jedni z mála s Váma nešly do soudního sporu a tudíž už nás doma neřešíte. My už Vás taky neřešíme, protože ze života vím, že na každou svini se vaří voda a že na tu Vaší jí bude potřeba dost. Přeji klidné spaní....
Vloženo z: XA.QHB.JWA.WFD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2010
dál si tedy pište ty svoje bláboly a vaše reakce je logická dle Vaši úrovně.....a máte pravdu na každýho se vaří voda..... a jinak jste úplně mimo JS
Vloženo z: AR.XW.DE.AG ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2010
Pane Jeniš (nebo přímo p.Jenišová?). Divím se, že vám vadí anonymita příspěvků a sami se za ni schováváte. Nikdo jiný totiž nemůže znát jména lidí, pro které p. Jenišová \"pracovala\". To jen na úvod.
Tohoto fóra jsem se doposud nezúčastnila, ale teď už mi to nedá.
Mám na vás jen jeden dotaz:
Jak nazvete člověka, který zadá někomu práci, ten ji provede za x peněz. P. Jenišová si ale na scaneru vytvoží jiné faktury (od firmy NISA CONSTRUKT), samozřejmě za více peněz (proč by to jinak dělala,že?) a ty pak vykazuje jako náklady své firmy?
Každý slušný člověk má pro tyto aktivity pojmenování jen jediné - zloděj a podvodník. P. Jenišová vystupuje jako chytrý, silně sebevědomý jedinec. S tou chytrostí to ale moc slavné asi nebude. Každý chytrý člověk by si nejprve ověřil, zda tato firma vůbec funguje. V době, kdy toto p. Jenišová prováděla, byla tato firma už pro nečinnost v likvidaci a její nový majitel nezvěstný.
Závěrem bych chtěla p.Jenišovou upozornit, že pokud si myslí, že když svou firmu TOP SERVIS BYDLENÍ prodala za 1 Kč nějakému Rumunovi, že utekla před případnými pohledávkami. že se mýlí. Nebude těžké prokázat, že za krach její firmy nese zodpovědnost ona a pohledávky se dají vymáhat přímo na ní.
Vloženo z: WRL.HEA.TAH.RAK ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2010
Ať psal poslední příspěvek kdokoli, z celého srdce Vám držím palce. Protože tohle jsou prostě do nebe volající podvody a je až s podivem, že jí to pořád prochází. Jen tak dál, jednou to určitě neuhlídá a i když vím, že já už se na ní určitě nezahojím přeji komukoli ať ji srazí na kolena!
Vloženo z: XA.QHB.JWA.WFD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2010
je vidět ,že tito lidé vůbec nic nevědí a sami mají máslo na hlavě a hlavně každý rozumný člověk ,který čte tyto nesmysly ,bláboly a výplody tří lidí jejichž slovník začíná slovy svině a tomu odpovídá i jejich morálka.... si udělá obrázek sám Už jednou jsem Vám nabízel ,že se múžem sejít,ale na to nemáte a mít nikdy nebudete. A další nechte na jiných, oni to za Vás vyřeší a věřte ,že správně... Je slušnost odpovídat ,ale musí to mít slušnost a úroveň. PS Tímto už nebudu na vaše odpovědi reagovat, protože to nemá cenu.....
Vloženo z: AR.XW.DE.AG ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2010
Účelem tohoto fóra je varovat poctivé lidi před podvodníky. Pokud dobře počítám, reagovalo zde celkem 6 různých lidí z toho jen jedna osoba obhajobala a to celkem logicky, jelikož se jedná o manžela dotyčné a o skutečném průběhu daných věcí neměl ani páru - maximálně měl přehled pouze ze strany Jenišové tzn. pro něj tedy logicky zde psané blábol, jelikož se dotyčná manželovi asi jen těžko bude svěřovat jak vydělává do rodinného rozpočtu okrádáním jiných lidí.... Naopak si myslím, že rozumný člověk po přečtení zde zmiŇovaných zkušeností (byť jen ve stručnosti) s Jenišovou nenajde odvahu, což je účel a za sebe mohu říci, že jsme moc rádi, že jsme alespoň touto formou mohli před touto osobou varovat.
Mimochodem slušnost a úroveň tyto příspěvky opravdu mají, slovo \"svině\" jste k Vaší manželce přiřadil pouze VY, my osobně pro ní název nemáme, jelikož i ty nejvulgárnější slova jsou pro VAši ženu ještě slušná a je jich škoda..
Vloženo z: XA.QHB.JTE.AS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2010
ach jo!!!!!
Vloženo z: AR.XW.DE.AG ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2010
Nedoporučuji, mám špatnou zkušenost.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2010
Bohužel v době kdy jsou zákony nastaveny tak, že rádoby podnikatel který už své podvody nedokáže udržet na uzdě a nedokáže si je obhájit, vyhlásí bankrot - popř. prodá firmu za 1,-Kč člověku - kterého je nemožné sehnat - zde tedy. Rumunovi s trv.bydlištěm v Rumunsku a založí si další firmu s jiným názvem a vesele podniká dál... na to je i spravedlnost krátká a podvodníci si vesele mastí kapsy dál...
Tento případ je toho vzorovým příkladem, že i policie, soudy, živnostenské i finanční úřady jsou na podvodníky, kteří v tom už umí chodit, krátcí...
Vloženo z: XA.QHB.JTE.AS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2012
Jak se to tedy u této firmy dělá? Zavážu si klienta s tím, (nejspíš to musí být totální blb...(většina RK zasílá své nabídky přímo do mailu klienta..., pokud je to z jeho strany vyžádáno. A to zcela zdarma! ...), že mu najdu vhodnou nemovitost... Čímž ho utáhnu..., a potom jen šmíruju v nabídkách realitních kanceláří..., nejlépe dohledám přímo majitele, oslovím ho..., a z něho si stáhnu další prachy...? A pokud je klient solidní..., odkáže ho na makléře, který se mu o nemovitost opravdu stará... A potom nezbývá, než se trapně obrátit skutečně na makléře...Rádoby klientka, která se chová jako máááčo, načež aby měla peníze na nemovitost......
Vloženo z: ECA.SBB.TTG.RCJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.07.2018
Zkušenosti s touto osobou mám velice negativní. Na první schůzce, kterou byla i prohlídka bytu, \r\nbyla příjemná a dalo se s ní jednat. Během prohlídky se vyjádřila, že mi může zajistit i hypotéku k bytu. Když jsem po dalším zvážení tuto nabídku odmítl, byl to první impuls, kdy tato makléřka zcela otočila. Pak už následovala nevyhovující budoucí kupní smlouva, dost těsné termíny, nedodržování termínů z její strany – například při poskytnutí podkladů odhadci, vedení 2 řízení na byt, které již v té době měly být ukončené, atd. Neznalost sice neomlouvá, jenže koupit si v dnešní době byt, není vůbec lehké a člověk spoléhá, že realitní makléř je ten člověk, který Vám se vším poradí, pomůže a vysvětlí nejasnosti, jelikož se v tomto prostředí pohybuje denně. Namísto toho, my jsme se bohužel od této paní setkali pouze s arogantním jednáním, machrováním a házením klacků pod nohy. Je až smutné, že kvůli vidině maximálně pár desítek tisíc korun za provizi z hypotéky se člověk může zachovat jak hyena.\r\n
Vloženo z: EAA.HTR.URW.SDA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
MINISTERSTVO VNITRA detail
DEREDES s.r.o. detail
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382