29.07.2014 14:44:22
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 036 900 subjektů
2 270 státních organizací
5 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

23.06.2014 - Řada bank a leasingových společností mají účinnou fintu na dlužníky. Posílají je do jimi financovaných poradenských center, kde jim radí horší varianty řešení správy svých závazků. Rozdíl při oddlužení může být desítky až stovky tisíc za 5 let.

09.05.2014 - Oprava údajů o podnikatelce Zuzaně Sopuchové INFORMACE

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě.

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Sdružení občanů obytného domu ul. Husova čp. 792, 793 a 794 Chrudim

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 69174881 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Husova 792
Část obce:
Obec: Chrudim
PSČ: 53701

Datum vzniku: 16.02.1999

Datum zániku: 15.07.2003

Datum poslední změny: 04.09.2003

Datum zániku: 15.07.2003
Způsob zániku: Zrušení právnické osoby bez likvidace bez nástupců

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost:

Právní forma: Sdružení (svaz, spolek, společnost, klub aj.)

Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Subjekt 'Sdružení občanů obytného domu ul. Husova čp. 792, 793 a 794 Chrudim' zde nemá prozatím žádný příspěvek / reakci, vložte ji jako první!

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Juraj Ambruš detail
Antonín Dolák detail
Miroslav Kalců detail
Daniel Pružinský detail
Marta Perglová detail
Václav Šídlo detail
Vasili Kouzik detail
Ing. Josef Koňařík detail
Eva Miňovská detail
Ing. Milan Novotný - PRO XL CONSULTING detail
Miloš Balaš detail
Ivana Volná detail
Jana Stankeová detail
Alexandra Čerevková detail
Ivo Gillar detail
Radovan Zátopek detail
Milan Křížek detail
Radek Chmelař detail
Jiří Muryc detail
Jiří Harok detail
Ladislav Matějček detail
Ondřej Kantor detail
Pavel Soukup detail
Vladislav Hubka detail
Viktor Vanžura detail
Jiřina Karlovcová detail
Jitka Sadílková detail
Michal Tyml detail
Nazarij Skrypka detail
Silvie Pražmová detail
Ing. Larisa Dvořáková detail
Saša Burlica detail
Aleš Javůrek detail
Karel Talaš detail
Václav Janeček detail
Hana Gajdošová - BAR 777 detail
Roman Hudec detail
Zdeněk Kadeřábek detail
Roman Spilka detail
Pavel Říha detail
Milan Háněl detail
Róbert Kostyšák detail
Jan Bouda detail
Mgr. Květoslava Čapková detail
Josef Bušta detail
Ha Tran Thi Thanh detail
Jiří Lelek detail
Martin Kaiser detail
Jiří Kopecký detail
Naděžda Broftová detail
Roman Bauer detail
Alena Moulisová detail
Věra Šalomová detail
Zdeněk Blažek detail
David Veselý detail
Hana Koutková detail
Sbor dobrovolných hasičů Janovice n/Úhl. detail
Sbor dobrovolných hasičů Vřeskovice detail
Zuzana Míčková detail
Jiří Dlask detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382