24.06.2018 12:14:36
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 211 900 subjektů
2 570 státních organizací
9 700 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

THERMO HOME s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27679021 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Vídeňská 134/102
Část obce: Dolní Heršpice
Obec: Brno-jih
PSČ: 61900

Datum vzniku: 22.03.2006

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Nespecializovaný velkoobchod

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
17.01.2016
Pan Sasinek mi dluzi sta tisice za praci kterou jsem pro nej udelal a nedluzi jenom me a jenom se vyhejba.POZOR NA NEJ!
Vloženo z: WRD.HN.UTH.WEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2016
Výše uvedený příspěvek je lživý. Jedná se primitivní pokus anonymního individua poškodit naši společnost. Naše společnost své závazky plní a zodpovědní pracovníci včetně vedení, jsou všem k dispozici každý pracovní den. viz kontakty na http://www.thermohome.cz/ .
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.07.2016
ZDRAVÍM VŠECHNY.
VARUJI VŠECHNY ZÁJEMCE, KTEŘÍ SI CHTĚJÍ POSTAVIT DOMEK OD TÉTO FIRMY. NEJSOU KOREKTNÍ,REKLAMACE NEUZNÁVAJÍ, MÁM NĚKOLIK REKLAMACÍ A DO DNEŠNÍHO DNE JE NEMÁM ODSTRANĚNÉ. KOLAUDACI DÍKY TÉTO FIRMĚ DO DNEŠNÍHO DNE NEMÁM, NEDODALI 2 DŮLEŽITÉ DOKUMENTY, KTERÉ POŽADUJE ST.ODBOR.POKUD SE PŘECE ROZHODNETE STAVĚT, TAK JEDINĚ SE SVÝM STAVEBNÍM DOZOREM, JINAK SPLÁČETE NAD TÍM, CO VYTVOŘÍ.POLÁČKOVÁ BLANKA - OBŘÍSTVÍ
Vloženo z: AH.QAA.RA.WAB ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.07.2016
Dluží Vám společnost Thermo Home IČ 27679021 se sídlem Vídeňská 134/102, Brno, Provozovna Rohatec? Jste fyzická osoba nebo podnikatel? Ozvěte se na email thermohomemidluzi@seznam.cz pro společnou cestu vymáhání pohledávek.
Vloženo z: EHH.AN.JTE.QRY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.07.2016
tady někdo ze společnosti Thermohome psal že je lživý příspěvek o dluhách, že prej nikomu nedluží..... V pátek 29.7 2016 byla na jednu z firem pana Sasínka podána insolvence u soudu v Praze. A že prej anonymní individum. Tak tady bych chtěl dát svoje peníze.
Vloženo z: JC.UA.L.ER ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2016
Jak jsme již uváděli, jedná se o nekalou kampaň pana Martina Choura, a jeho společnosti RETAIL HOUSE s.r.o. Tento člověk pro naši firmu působil jako sprostředkovatel. Od naší společnosti před rokem dostal výpověď, protože nám nevyúčtoval vybrané zálohy od zákazníků. Jeho dětinská msta je očerňování na internetu. Vymáhá po Firmě RETAIL HOUSE stavební s.r.o. neexistující pohledávku za dvě projektové dokumentace, které mu už jednou zákazníci zaplatili. Tento závazek neexistuje. RETAIL HOUSE stavební s.r.o. má pouze jediný závazek ve výši cca 150 000 Kč vůči společnosti TRADE PANAD. Ten vznikl právě proto, že Pan Chour nevyúčtoval 600 000 K,č které od této společnosti přijal na svůj osobní účet.
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2016
dobrý den, koukám, že nejsem jediný komu tenhle lump dluží ...
Vloženo z: AW.QEE.UWK.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2016
Nepravda lživé poškozující kampaně nepoctivého Martina Choura se potvrdila. Soud samozřejmě zamítl návrh na insolvenci společnosti RETAIL HOSE stavební. Nevěřte prosím lháři, který se snaží všemožně nás poškodit a přitom dodnes nevyúčtoval společnosti RETAIL HOSE stavební 10 000 000 Kč. My naopak všechny své závazky hradíme. Pokud by měl kdokoliv na nás nějaký požadavek obraťte se přímo nás. Jeli oprávněný bude vám jistě vyhověno.
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.08.2016
Kdy opět rozjedete stavby.
Vloženo z: WRL.HVH.TE.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2016
tik ťak, tik ťak, tik ťak....
Vloženo z: EHH.AN.JTE.QRY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.09.2016
Na společnost Thermo Home je insolvence, kde její pohledávky jsou v řádech milionů. Pozor před touto firmou.
Vloženo z: EHH.AN.JTE.WFA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2016
Jedná se o šikanózní návrh, jenž podal pan Martin Chour, RETAIL HOUSE. Vystavil zpětně faktury z roku 2015 a zaslal je v srpnu a září 2016. A ihned podal insolvenční návrh. Tyto faktury jsou neoprávněné. Snaží se mstít firmě, jenž zjistila co je zač a ukončila s ním spolupráci. Sám Martin Chour má dlouhodobě exekuce, které neplatí.
Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.09.2016
Společnost THERMO HOME jedná poctivě, vždy si dostojí všem svým závazkům a všem zákazníkům dostavěla a dostaví jejich domy. Naopak Martin Chour, RETAIL HOUSE jedná nepoctivě, připravil mnoho lidí o statisíce. Doporučuji shlédnout
video o jeho činnosti „černé ovce“ od minuty 4.45. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/213452801081204/titulky
Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.09.2016
U S N E S E N Í
Krajský soud v Brně rozhodl

takto:

I. Insolvenční návrh se odmítá

Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.10.2016
Ano, je pravda že brněnský soud insolvenci na Thermo Home s.r.o zamítl. Toto rozhodnutí ale nezbavuje společnost Thermo Home jejich závazků, které bude muset uhradit. Jsou ale prostředky pro odvolání a ty budou samozřejmě využity. Pan pisatel se zapomněl zmínit, že byl podán i insolvenční návrh na druhou společnost pana Davida Sasínka a ten byl Městským soudem v Praze přijat. \r\nV žádném případě se ale nejedná pouze o faktury z měsíce srpna a září letošního roku a rozhodně se nejedná, jak uvádí pisatel, o šikanózní návrh. Dluhy před sebou pan David Sasínek valí již od roku 2012, toto byla jenom poslední kapka a došlá trpělivost. Několikrát byl pan David Sasínek upozorňován na to , aby postupně hradil pohledávky. V tuto chvíli jsou celkové dluhy společnosti Thermo Home v závratné výši. Otázkou tedy je, kdo je nepoctivý a kdo naopak pouze požaduje plnění podepsaných smluv, které když nevyhovují, jsou vypovězeny. \r\n Zde psané zprávy jsou ze dne 29.9.2016. V tento den již pan David Sasínek nevlastnil společnost Themo Home s.r.o. a nebyl ani jejím jednatelem. Dne 23.9 2016 byl vymazán z obchodního rejstříku jako jednatel a novým jednatelem se stal pan Bačík, jehož jméno figuruje i u dalších společností v insolvenci. Stejného dne se stala společníkem Thermo Home společnost z USA, INVESTS COMPANY LLC. Vše je až zářivě bíle. Vše najdete na odkaze: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=615885&typ=UPLNY\r\nVzhledem k tomu, že pan David Sasínek předpokládal konec své předlužené společnosti Thermo Home s.r.o, koupil pan David Sasínek dne 25.8.2016, respektive se stal předsedou správní rady společnosti Cauzione a.s a v ten samý den tuto společnost přejmenoval na Thermo Home Group a.s. Dne 14.9 2016 převedl sídlo společnosti ze Zlína do Prahy. Opět vše zářivě bílé a čisté jako padlý sníh. Kompletní informace na odkaze: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=604382&typ=UPLNY\r\nČinnost společností Thermo Home, ať sro nebo as, je založena na kompletním kopírování know how společnosti Retail House a prodeji domů, které jsou ve vlastnictví Retail House. \r\nDům Greta je ve skutečnosti dům Pegas: https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Pegas-na-klic-202\r\nDům Gita je ve skutečnosti dům Pegas Top: https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Pegas-Top-na-klic-548\r\nDům Bella je ve skutečnosti dům Retail Smat plus a Retail Smart XL https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Retail-Smart-Plus-na-klic-495 https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Retail-Smart-XL-na-klic-449\r\nTento dům nafocený na webových stránkách Thermohome.cz jako Bella, byl objednán jako Retail Smart Plus za cenu 1 250 000,-Kč v lednu 2014.\r\nVšechny tyto domy a nejen ty, jsou chráněny autorským právem a duševním vlastnictvím. Samozřejmě bude požadováno za každý prodaný dům zaplacení autorských práv. \r\nOdkaz na pořad České televize je sice hezký, nejedná se ale o reportáž o Retail House, nýbrž o stavební firmě, která měla domy realizovat. Pevně věřím, že se pan David Sasínek - Thermo Home dočká v brzké době vlastního televizního pořadu.\r\n
Vloženo z: EHH.AN.JTE.WFA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
To byste se měl spíš divit, že je ještě na trhu firma Thermo Home, která dluží, neplatí, podvádí, nevyřizuje reklamace, kde jejich podnikání je založeno pouze na kopírování všeho, co nabízejí. Opravdu spolehlivá firma.
Vloženo z: JC.UA.CA.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2016
Taky jsem velmi zvědavý co z toho vyleze.Právě se rozhoduji s kým mám stavět a thermohome byl jasný favorit,ale pár negativních příspěvku na internetu koluje....tak to musím ještě hodně popřemýšlet přece jenom už to není televize nebo pračka ale barák.
Vloženo z: TK.VN.DEW.WQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2016
Jak by to mohlo dopadnout. ThermoHome bude stavět dál, protože je realizační společnost a dnes už lidi nechtějí překupníky s teplou vodou...Každý zákazník si musí udělat úsudek sám. Ale rozhodně ne na anonymním internetu. Retail tedy Chour bude kydat hnůj na všechny kolem, ale sám vlastní stavbu nepostavil ani jednu. Je to spíš trapné!\r\nTaky jsem si prošel návrh a je tam vše dobře vidět. Podání a opětovné podání... Opravdu se nejedná o jednání účelové? \r\nJestli to náhodou nebude tím, že Chour díky svému machrovskému přístupu spíš ješitně kope kolem sebe. Na druhou stranu tomu rozumím mít třista tisíc ze smlouvy nebo ne... Taky jsem chtěl stavět a to dokonce s Retailem ale po dvou větách Choura jsem věděl že rozhodně ne. \r\nCo chcete? Máte zálohu? A pak jak ho okradli atd... Raději jsem podepsal smlouvu s Atriem. Ale Pravdou je, že o Thermo Home jsem nevěděl, že realizuji domy přímo. Asi bych si je taky vyslechl.\r\n\r\n
Vloženo z: EAC.HBA.TKH.AT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.10.2016
No to je vůl.... duševní vlastnictví? Vždyť Pegas je okopírovaný a zmenšený dům Lyra od Gservisu.. To by spíš měl chtít pro Gservis od Choura.
To je vážně směšné.

A že to není pořad o Chourovi? Vždyť tomu se říká alibizmus. Vždýt ta právnička říká, že je to rezervační smlouva ...A pan Chour se na kameru vyjádřit nechce. Proč? Protože by se jen zesměšnil.
Za mě plus lidem, co se trhli od namustrovaného člověka. Nedejte se!!! Lidi jsou dnes inteligentní.
Vloženo z: EAC.HBA.TKH.AT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.10.2016
Dobrý den
Jsem autorem kompletní projektové dokumentace zmiňovaného domu Pegas. Pokud má kdokoli pochybnosti o faktu, že autorské práva na tento dům jsou v mém osobním vlastnictví, tak mě může kdykoli kontaktovat. Dům jsem vytvořil v roce 2011. V únoru 2016 jsem s panem Chourem podepsal licenční smlouvu pro možnost používáni této dokumentace k obchodním účelům. V případě, že někdo užívá tuto dokumentaci neoprávněně, porušuje tím autorský zákon. projekce@janros.cz

Vloženo z: EWI.SGA.TB.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.10.2016
Protože hodlám stavět s firmou Thermo Home docela jsem se o zmiňovanou insolvenci zajímal.

Proč vznikla akciová společnost je jasné. Banky odmítají vyplácet peníze firmě, na kterou je podán insolvenční návrh a to jestli je oprávněný, nebo ne, nikoho nezajímá.

Dal jsem si tu práci a obeslal zbylé dlužníky, které p. Chour uvádí ve svých insolvenčních návrzích. Odepsal mi například Rekom-Livtvínov, který o žádné pohledávce neví a s firmou neměl za 4 roky žádný problém. Ale to bude brzo objasněno, protože si soud vyžádal jejich vyjádření k návrhu p. Choura.

Pak jsem se také podíval na video z Černých ovcí a je pro mě zcela nepochopitelné, že takováhle firma ještě funguje. Jelikož mám momentálně méně práce, zvažuji tvorbu "propagačního webu" pro Retail House.
Vloženo z: EHH.AN.JTR.WEC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2016
Dobrý den,
s klidem vám můžu říct že tato firma je velmi spolehlivá to však musíte zajít na jejich pravé stránky www.thermohome.cz jsou spolehliví a vše udělají pořádně.
Vloženo z: JC.XSB.VY.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.01.2017
Jsou to podvodníci. Pozor na ně. Důrazně nedoporučuji !!!
Vloženo z: SQ.QWA.UU.HJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2017
NEDOPORUČUJI!! Tato společnost mi v minulém roce postavila dům za Prahou, první 3 měsíce se zdálo být vše v pořádku, nicméně v lednu do domu začalo zatýkat přes střechu a zároveň se začaly u země v přízemí tvořit plísně, hlavně v rozích místností. Snažili jsme se to řešit, ale jak obchodní zástupce pan Polášek tak ani pan Sasínek, jednatel společnosti na naše výzvy nereagují a přestali nám zvedat telefony. Asi si to budeme muset vyřešit sami a opravit na naše náklady. Zvažujeme na společnost THERMO HOME žalobá. Prosím o případné rady a Vaše zkušenosti. Bohužel jsme neuposlechli vnitřní hlas a všechna špatná hodnocení. Byli jsme ujišťováni, že se jedná o klamné informace a nepřející konkurenci. Nakonec nám nabídli i malou slevu. Teď za to bohužel krutě platíme.Kdo se k nám chce přidat při společné žalobě, určitě mě prosím kontaktujte na email ivana.hrabetova.ih@seznam.cz .
Vloženo z: AK.XNA.RJ.WAH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2017
Tak nevím... Ač jsem nechtěl, musím se vyjádřit ke stavbě domu s firmou THERMO HOME a.s. Postavili jsme s nimi dům na klíč - dřevostavbu, termín byl dodržený, kvalita stavby výborná. Jsme spokojeni. Byla dodržena i cena dle smlouvy a vše, co bylo smluvně dojednáno. Jednání pana Poláška bylo vždy korektní, snažil se nám vždy vyjít vstříc. \r\nNěkteré výše uvedené příspěvky se mi nezdají. Někdo si vyřizuje osobní účty a jistě se nejedná o stavbu. Já pokud budu chtít, tak podám insolvenční návrh na kohokoliv, s kým si budu chtít cokoliv vyřídit, ať to je pravda nebo ne. Pokud ji nezaplatím, neprojedná se. Ale škraloup na té firmě nebo osobě již zůstane. Co na tom, že to nebyla třeba pravda a soud by takovou osobu nebo firmu očistil? Na internetu to již zůstane.\r\nJeště se vrátím k firmě THERMO HOME a.s. - já osobně s mojí rodinou tuto firmu doporučujeme!!!
Vloženo z: ECF.EY.UNA.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.07.2017
Jsou to podvodníci první třídy hlavně p.sasinek dluží za odvedenou práci řemeslníkům statisíce a dělá jako že nic ze pane rediteli
Vloženo z: JC.QAA.UNW.QSC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2017
Nedoporucuji , Sasinek hrozne jednani. Od leta reklamace na popraskanou nekvalitne odvedenou fasadu.Delaji mrzve brouky.Jiz se budeme pripojovat k zalobe na tuto firmu.Pri stavbe nedodrzovali terminy,delnici hruza odvedli strasnou praci.Stale jsme se jen rozcilovali .Nekvalitni material hruza des.Tuto firmu vymazat a byl by klid
Vloženo z: EAA.HTR.UEG.RJA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2017
Já bych tak nerad někomu křivdil. No, kde začít?
Na začátku s totální nasraností jsem si říkal, kašlu na to, abych na tuto fu. něco psal, držím v ruce klíče od domu s euforií, horror mám za sebou.
Avšak když mi 21.12. vypověděl službu kotel(neměl za sebou ještě ani první sezonu, teprve se zahříval), tak už mi teď došli nervy.
Budu se snažit být stručný.
1. Story s firmou a RD? No jak to lépe vystihnou. Zbořit a postavit znovu.
Průser za průserem. Termíny KO, Komunikace keci v kleci, použité materiály nejlevnějšího stupně - trvanlivost max. 2 roky.
2. Mám "postaveno" necelý rok a už jsem nechal soukromě opravovat elektriku, topení a nepočítám moji maličkost, jenž stále něco přetahuje a lepí.
3. Kvalita? Živím se úplně něčím jiným než je stavařina, ale zhodnotil jsem, že bych si ten dům ve stejném čase jako Termohome, tedy 1x déle než bylo deklarováno, postavil sám a mnohem lépe.
4.Nechci jmenovat, avšak jde o sqadru
azzuru, kde dominuje stavbyvedoucí, říkejme mu Zýval, pak si rovnou připravte pistoli k hlavě a nehrajeme ruskou ruletu.
5. Dal bych jsem své tel. číslo, ale nemám
na každého min. hodinu čas, proč fa. Termohome opravdu ne.
Doporučení: Pokuste se najít někoho ve svém okolí a zeptejte se, podívejte se, jak to dopadlo a jaké mají zkušenosti, pokud nad touto firmou vážně uvažujete. Konec konců komentáře od opravdových klientů, jsou negativní.
6. Heslo: Není vše zlato co se třpytí, protože když s Vámi smlouvu uzavírají, ptáčkovi pěkně zpívají.
Vloženo z: EHH.SXE.WH.QZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2018
Firma Thermo home ,hruza nereaguji na reklamaci po pisemnem doruceni delaji mrtve brouky .Dum nam stoji 3 roky nekvalitne odvedena fasada ,ktera byla reklamovana.Nic se nedeje.Pripojujeme se k žalobě na tuto firmu.Jednani p.Sasinka a jeho zamestnancu hrozne.NEDOPORUCUJI OSOBNI ZKUSENOST
Vloženo z: EAA.HTR.UEG.RJA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2018
Prosím má někdo postavený dům od THERMO HOME,Ostrava a okoli?děkuji chtěla by jsem se poptat na zkušenosti a jestli bylo vše dokončené v pořádku.
Vloženo z: AQ.QWB.UAR.GE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2018
Také si necháváme stavět dům od této firmy. Spolupracujeme s nimi již skoro rok a jsme ve fázi, kdy máme hotovou hrubou stavbu. Zatím se vše obešlo bez nějakých zásadních komplikací. Samozřejmě nějaké věci bych firmě vytkl, ale to asi každé. \\\\r\\\\nNěkteré s výše uvedených příspěvků se mi opravdu nezdají. Mluvil jsem s několika lidmi, kteří s nimi staví, nebo už mají hotovo a vesměs bylo vše v pořádku-nikdo nelitoval.
Vloženo z: AQ.VC.DKJ.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.04.2018
Taky stavíme s Thermo Home a jsme těsně před dokončením. A za sebe musím říct že zatím v pořádku. A mluvil jsem s lidma kteří také mají od nich postavení a taky jsou vesměs spokojeni...
Vloženo z: AC.XTV.UNE.WA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.05.2018
My také máme už skoro postaveno s firmou Thermo Home.... Zatím musim říct že spokojenost. Několik much bych samozřejmě našel, ale to asi u všech firem....
Vloženo z: AC.XTV.UNE.WA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.06.2018
Reklamoval jsem špatnou fasádu reklamace uznána po opravě napíšu.
Vloženo z: JC.UA.CK.RAQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
DEREDES s.r.o. detail
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382