21.04.2015 04:59:19
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 081 100 subjektů
2 340 státních organizací
6 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

15.04.2015 - Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

11.02.2015 - V současné době upravujeme databáze veřejného hodnocení firem a OSVČ. K 1. 3. budou znepřístupněné informace o místech podnikání u OSVČ.

08.01.2015 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků zaznamenala další úspěch. Statutární orgán realitní kanceláře Škorcová byl obžalován pro podezření z podvodů ve výši desítek milionů korun na základě podaného trestního oznámení ze strany registru. Jednatelce společnosti hrozí až 10 let vězení.

31.12.2014 - Dluhy domácností od začátku roku trvale rostou, v říjnu meziměsíčně stouply zhruba o pět miliard korun. Bankám a finančním institucím lidé ke konci října dlužili téměř 1,243 bilionu korun.

31.12.2014 - Dlužníků po Vánocích přibývá, Exekucí v prvním čtvrtletí přibude. Převzato ze statistiky největšího Exekutorského úřadu Přerov.

29.12.2014 - Novinky.cz: Sliby advokátů z akce Poplatky zpět jsou k ničemu, platit budou lidé. Webové stránky s klamavým označením hromadných žalob můžou uvrhnout stovky lidí do sociální nouze a exekucí. Projekt poplatkyzpet.cz mediálně podpořila TV PRIMA! Centrální registr dlužníků proti těmto projektům před půl rokem vydal důrazné varování a ohradil se proti mediální podpoře za vrácení poplatků.

29.12.2014 - Kdo zaplatí účet za prohrané soudní spory o bankovní poplatky? Systém hromadných žalob byl pokus o zbohatnutí bohatých právníků! Teď se k placení nemají a lidé platí tisíce! Více ZDE

29.12.2014 - Česká bankovní asociace varuje před pokusem iniciativy Poplatkyzpet.cz uvést v omyl klienty bank, které v minulosti přiměla zapojit se do poplatkových soudních sporů.

28.12.2014 - Rada pro rozhlasové a televizní vysílání uložila televizi Prima pokutu za pořady ohrožující vývoj dětí.

04.11.2014 - Ministerstvo financí bude více omezovat dlužníky, chystá další registr.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

TIP - AUTO s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 26953293 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: 390
Část obce: Popovice
Obec: Popovice
PSČ: 68604

Datum vzniku: 29.01.2005

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 6 - 9 zaměstnanců

Převažující činnost: Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.07.2012
Této firmě se vyhněte obloukem!! Měl jsem u nich na opravu auto. 5x jsem ho reklamoval, kdy reklamace trvala od prosince 2011 do června 2012. Od ČOI dostali sankci,protože neví, jak vypadá správný reklamační protokol. Bylo mě také odmítnuto vydání veškerých faktur, které podle jejich smlouvy měly být vystaveny na mé jméno. Faktura byla proto vyžádána od Kooperativy, která opravu proplácela. Na základě této faktury jsem se dozvěděl všechny měněné díly a rozpis prací. Mnoho dílů na autě, které mají být nové jsou přehozeny ze starého, kdy např. podběh a ochranná lišta nárazníku jsou jen lehce opraveny a přehozeny, i když ve faktuře jsou uvedeny jako nové. Při hrozbě znaleckým posudkem a následným soudem-došlo tady k pojistnému podvodu-jsem byl fyzicky panem Kaštánkem a panem Dědákem napaden, o čemž existuje i záznam PČR, kterou jsem na místo zavolal. Je tedy naprosto evidentní, že k pojistnému podvodu tady došlo!\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nCo se týká prodávaných aut v autobazaru této firmy, tak moje doporučení je stejné jako v opravě aut-VYHNOUT SE OPRAVDU VELKÝM OBLOUKEM.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nToto platí pro pobočku v Popovicích, nicméně dle informací známých je to jak přes kopírák na pobočce ve Spytihněvi.\\\\\\\\r\\\\\\\\nPro info ke Spytihněvi-známý prodával přes tuto firmu auto-neprodalo se. Auto převzal zpět a po cestě zjistil, že je vymontovaná sada handsfree, po návratu zpět do této firmy, požadoval sadu handsfree zpět. Bylo mu sděleno, že podepsal předávací protokol a tím to skončilo. Na jednu stranu jeho chyba,na druhou stranu si udělejte sami obrázek, jak to ve firmě TIP-AUTO funguje.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nDoufejme tedy, že boží mlýny melou a že soud bude k takovým darebákům nekompromisní!!!
Vloženo z: AW.XNX.UJW.WE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.07.2012
konečně někdo napsal pravdu! autobazar Tip-Auto Popovice a vůbec www.resenidopravninehody.cz jsou jedni a ti samí darebáci!!! Pokud vám při zájmu o auto sám prodejce řekne,že jestli se mě nájezd km zdá moc velký, tak není problém ho stočit, tak to už je na zamyšlení. Viz. příspěvěk výše...vyhnout se jim a hlavně nenechat si nic navykládat...je to pakáž!!
Vloženo z: WRB.CN.KU.GXA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Uvedené negativní příspěvky jsou značně zavádějící, protože mají za úkol mimo jiné očernit tu či onu stranu konkurence. Já mám např. známého, kterému prováděla službu u nehody firma NEHODYSOS a byl s ní krajně nespokojen. Slíbila mu dobře se postarat o jeho nabourané auto a ve finále neměl ani své opravené auto, ani peníze od pojišťovny a slíbené auto zdarma mu po pár dnech odebrali. Takže nyní chodí pěšky a jenom čeká a čeká na údajné vyřízení formalit ! Naproti tomu zase znám zákázníky od TIP-AUTO kteří byli maximálně spokojeni a doporučuji tuto firmu svým dalším známým !
Vloženo z: WRL.HVH.NB.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.11.2012
nebavíme se zde o nějaké NEHODYSOS, ale o Tip-Auto Popovice. Viděl jsem auto po jejich opravě a můžu říct, že jde o naprosto amatérsky odvedenou práci a opravit jejich \"opravu\" je vskutku nadlidský výkon!!
Vloženo z: AW.XNX.UJW.WE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2012
http://podvodnefirmy.cz/pozortip-auto-s-r-o-popovice-www-resenidopravninehody-cz/#comments-title
Vloženo z: WRB.HG.TW.WXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2013
http://www.hodnoceni-autobazaru.cz/autobazar/tip-auto


Vloženo z: TK.QWX.UWE.WRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.11.2013
mohu potvrdit , ze provadeni vetsiny oprav je opravdu trestuhodne , ale jedna se pouze o opravy provadene v samotne firme tip-auto jejich pracovnikem , nebot nektere opravy jsou svereny odbornym servisum a tim by jsme ocernily i poctivou praci firem , ktere se na opravach podileji na zaklade smlouvy o provedeni prace . Tim bych nechtel zlehcovat fusersky provadene opravy teto firmy a pouzivani i dilu ze zrusenych vozidel na vrakovistich za ucelem vyssich zisku , toto se pak snazi zamaskovat perfektnim vycistenim vozidla a pripadnym dareckem . K temto praktikam zde dochazi neustale , ale jsou malo prokazatelne , nebot se takto pouzite praktiky naucily lepe maskovat .
Vloženo z: XC.UA.RW.RHJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2014
vážený pane, opravy jsou NAPROSTO trestuhodné!! a jen pro úplnost, dle spisu kriminální policie Uherské Hradiště byla oprava provedena v AUTORIZOVANÉM servisu AUTOEDEN Kroměříž. Takže mi tu nevykládejte, že se jedná pouze o opravy v servisu Tip-Auto samotném.
Vloženo z: AR.QWN.EW.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2015
Tady o tuto firmu byl si neopřel ani kolo... Podvodníci jak to jde
Vloženo z: AV.XNT.AH.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Dušan Konývka detail
Lenka Králová detail
Ladislav Šifta detail
Binh Chu Van detail
Cuong Nguyen Van detail
Hana Lounová detail
Cuong Nguyen Ba detail
Miroslav Včeliš detail
Thanh Le Xuan detail
Ing. Jiří Povolný detail
Zdeněk Matucha detail
Vuong Dao Viet detail
Jiří Černý detail
Olha Popovych detail
Nhan Lai Van detail
Minh Luong Tan detail
Petr Baloun detail
Martin Sládek detail
Hue Nguyen Thanh detail
Ing. Miloslav Žížala detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382