24.04.2014 18:07:38
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 019 400 subjektů
2 250 státních organizací
5 800 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.04.2014 - Úvaha: Vykonavatel není Exekutor! Nejvyšší soud rozhodl, že exekutorský vykonavatel není úřední osobou, to naleží pouze Exekutorovi. Tento převratný, byť logický nález zcela mění pohled na exekutorského vykonavatele a mělo by se na něj pohlížet jako na běžnou civilní osobu. Tudíž při mobiliární exekuci by se od 22. 4. 2014 vykonavatel měl dopustit trestného činu krádeže, omezování osobní a domovní svobody a jiných trestných činů, jakmile vstoupí bez svolení vlastníka do bytu, domu, nebo na pozemek. Máte za dveřmi exekutorského vykonavatele? Jednoduše volejte 112, nebo 158.

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě. Vykonavatel není Exekutor a neměl by tedy mít ani právo bez přítomnosti Exekutora provádět mobiliární Exekuce. Případ nadále sledujeme!

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

13.01.2014 - Podnikatel se domáhá výmazu kritiky i přesto, že dluží nemalé prostředky, které jsou již splatné v Exekuci. CERD SYSTEM díky aktivním exekucím nevyhověl výmazu negativních příspěvků a rozhodl se je ponechat veřejně přístupné! Martin Chour-EXPRESS MCH

06.01.2014 - Z velké části exekučních dražeb těží v prvé řadě drobní vetešníci. Majetek se totiž se souhlasem exekutorů prodává pod cenou a nesplacené závazky dlužníků se tím neřeší, tvrdí právník a oceněný oznamovatel korupce Ondřej Závodský. "A to je přeci úplně špatně."

04.01.2014 - Neoprávněné vyhrožování exekucemi motoristům, kteří na povinném ručení nic nedluží, jen tak neskončí. Ministerstvo dopravy, provozující Centrální registr vozidel, a Česká kancelář pojistitelů (ČKP) se sice vzájemně viní z chyb v databázích, ale žádné společné kroky k nápravě se nerýsují.

23.09.2013 - Registr dlužníků zaznamenává stále více firem a živnostníků ve finančních problémech. Už třetím měsícem po sobě narůstá počet vyhlášených konkurzů. Hlavním důvodem je druhotná platební neschopnost, kdy si firmy navzájem přestávají hradit závazky. Významná většina firem v bankrotu si řádně nekontrolovala své obchodní partnery. Tisíce firem jsou totiž vedeny v registru dlužníků dlouhodobě jako problematické.

03.09.2013 - CERD SYSTEM, provozovatel protikorupční linky na základě nátlaku úředníků ÚOOÚ rozhodl o ukončení transparentní protikorupční linky. Od 9. 1. 2013 bude zablokován přístup na veřejné stránky, na kterých jsou veřejně přístupná oznámení o podezření ze spáchání přestupků a trestných činů. Sdělení třetích stran již nebudou podléhat veřejné kontrole.

02.09.2013 - Bezdomovectví hrozí 100 000 Čechů. V České republice je bez domova zhruba 30 000 lidí, bezdomovectvím je však ohroženo až 100 000 lidí. Plyne to z informací vlády premiéra Jiřího Rusnoka.

01.09.2013 - Úřad na ochranu osobních údajů se stal politickou institucí. Bez bezpečnostních prověrek se mohou seznamovat s utajovanými skutečnostmi a ovlivňovat chod řady firem a státních organizací. V současné době ÚOOÚ omezila zveřejňování platů a odměn státních úředníků a řadu transparentních protikorupčních aplikací. Prezident republiky tento úřad označil za zcela zbytečný. Plat inspektora (90.000,-Kč po dobu 5ti let)Trafikanti na ÚOOÚ

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Trutnovská společnost pro využití biomasy, o.p.s.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27498468 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: K Bělidlu 92
Část obce: Horní Staré Město
Obec: Trutnov
PSČ: 54102

Datum vzniku: 13.07.2006

Datum poslední změny: 23.12.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití

Právní forma: Obecně prospěšná společnost

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Subjekt 'Trutnovská společnost pro využití biomasy, o.p.s.' zde nemá prozatím žádný příspěvek / reakci, vložte ji jako první!

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
"Společenství J. z PODĚBRAD čp.438, čp.439 KYNŠPERK n/O" detail
Společenství vlastníků jednotek Bdeněves čp.143 detail
Společenství vlastníků jednotek domu Česká 12 ve Františkových Lázních detail
Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 851 a 852, v ulici U Porcelánky, obec Chodov detail
Společenství vlastníků Nerudova 1394-1395-1396 detail
Mária Dančová detail
Společenství vlastníků Brožíkova 959-960 detail
GABREMENTA s.r.o. detail
L.max - správa nemovitostí s.r.o. detail
Dung Nguyen Ta detail
Společenství vlastníků bytových jednotek domu čp. 1082, 36301 Ostrov detail
Společenství Jelínkova čp. 1877 Sokolov detail
Společenství vlastníků jednotek Tlučná, V Rybníčkách 510 detail
Společenství Roháčova 553, 554, Rokycany detail
Společenství vlastníků jednotek Tlučná, V Rybníčkách 512 detail
"Společenství vlastníků jednotek Jana Opletala 884/2, 360 10 Karlovy Vary" detail
perzoom, s.r.o. detail
INVESTBAU CZ s.r.o. detail
RENT POINT s.r.o. detail
"Společenství SOKOLOVSKÁ čp. 1602 SOKOLOV" detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382