17.11.2018 19:43:33
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Úřad pro ochranu osobních údajů

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 70837627 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Pplk. Sochora 27
Část obce: Holešovice (Praha 7)
Obec: Praha 7
PSČ: 17000

Datum vzniku: 01.06.2000

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 100 - 199 zaměstnanců

Převažující činnost: Všeobecné činnosti veřejné správy

Právní forma: Organizační složka státu

Institucionální sektor: Ústřední vládní instituce

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
26.10.2010
Pokud se registr na internetu skutečně objeví, je Úřad na ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) okamžitě připraven jeho činnost prověřit. „Šlo by o klasický black list (černý seznam), který je u nás nezákonný a je nezákonný i v celé Evropě,“ řekl Právu šéf ÚOOÚ Igor Němec. „Dokud není seznam zveřejněný, nemohu říct, zda proti němu lze něco dělat. Je samozřejmě naší povinností takové věci šetřit. Pokud dostaneme nějakou stížnost na provoz takového registru, tak se jí určitě začneme zabývat,“ dodal Němec. Podle něj jsou v rámci Evropy a mezi Evropou a Spojenými státy už dávno uzavřeny smlouvy, v rámci kterých si policie údaje o pedofilních pachatelích může předávat. \\r\\n\\r\\nÚOOÚ je snad úřad úchylů co nemá děti. Mne osobně by nikdo nedonutil jebat někoho, kdo pouze z dobré vůle umožní lépe dohledávat lidi co jsou nebezpečný pro děti. \\r\\n\\r\\nAmerická databáze je nekompromisní a může do ní nahlédnout kdokoliv z veřejnosti. U pedofilů je jméno, podobizna, věk i adresa. Každý člověk proto může zjistit, zda v jeho okolí nebydlí někdo evidovaný v databázi.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2010
Otec zavražděného Jakuba Šimánka (+9) generál Hynek Blaško žádá, aby byla zveřejněna databáze pedofilů. Nabízí se otázka, jak podobným případům předcházet.

No zeptejte se těch co se to týká a ne těch co to teprve čeká a jen o tom nevědí !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2010
Mám pocit, že úřad ÚOOÚ chrání stbáky a pedofily!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2013
Předseda ÚOOÚ Igor Němec si loni ve své funkci vydělal 1,752 milionu korun a k tomu ještě dostal 203 227 korun na paušálních náhradách. Jeho úřad ale nechce platy dalších vysoce postavených státních úředníků zveřejňovat. Celkem tak 2 mil za 1 rok. \\r\\n\\Jeho podřízení si přijdou na 1 mil za jeden rok po dobu 10 let.

Tento článek mě dostal, Odměna 80 tis měsíčně po dobu 10 let.

Daniel Rovan, exposlanec, který nedokázal věrohodně vysvětlit své majetkové poměry a kvůli tomu odešel z politiky, aby neškodil ODS, byl jmenován prezidentem Václavem Klausem jedním ze čtyř inspektorů Úřadu na ochranu osobních údajů.
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.09.2013

Vloženo z: JC.UA.EU.TG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.08.2015
Jste všichni postižení stihomanem.
Třeba ve Švédsku si může každý dohledat na internetu daňové přiznání kohokoliv.
A taky žijou.
Podle dlouhodobých statistik patří mezi první čtyři státy s nejspokojenějšímiobyvateli.
Inu, monarchie...
Vloženo z: JC.UA.ER.RVJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Monika Stránská detail
Zuzana Popelková detail
Pavla Sojková detail
Mgr. Karin Holečková detail
Monika Koukalová detail
Jan Švanda detail
Ing. Jaromír Rys detail
Zbyněk Macháč detail
Martin Holý detail
Vladislav Sobotka detail
Jaroslav Malý detail
Pavlína Opluštilová detail
Dagmar Skotnicová detail
Libor Baxa detail
Lenka Švandová detail
Slavoj Markup detail
Marek Ludvík detail
Zdeněk Saučuk detail
Radka Rozehnalová detail
Petr Kosina detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382