14.11.2018 10:27:27
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 300 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Vladimír Urban Císařovský

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 76652785 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Česká Lípa
Obec: Česká Lípa
PSČ: 47001

Datum vzniku: 17.03.2010

Datum poslední změny: 04.09.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.04.2011
VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ-PODVODNÍK!!!\\r\\nChtěl bych všechny UPOZORNIT na tohoto člověka,je to PODVODNÍK,vybírá zálohy na PALIVOVÉ DŘÍVÍ a samozhřejmě,žádné NEDODÁ!!! Podepíše svámi slouvu,ale bohužel!!! Používá tyto telefony-608 640 916 nebo733 758 741 jeho ičo-76652785,tak jsi dávejte POZOR VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ-PODVODNÍK!!!
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.04.2011
Chtěla bych take reagovat na tuto firmu.Pan V.U.Císařovský po nás žádal 50.000,-zálohu předem.Informovali jsme se v okolí a tato firma má problemy s dodávkami a zřejmě nemá dobré jméno.Nakonec jsme od nich nic nebrali a jak koukám,tak se nám to vyplatilo.Pán láká na dobré ceny ale skutek utek.
Doležalová,Praha
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2011
Dobrý den,chtěl bych také upozornit na tohoto člověka jménem Vladimír Urban Císařovský,mám také sním špatnou zkušenost,úplně to samé,dal jsem mu zálohu a už jsem ho neviděl,nezvedal telefon atd,TAKOVÝCH DEBILŮ TADY VÍC A MŮŽEM TO ZABALIT!!! VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ JE NORMÁLNÍ ZLODĚJ A LHÁŘ!!! JEHO JAKOBY ,,FIRMĚ\" SE VYCHNĚTE!!! TAKOVEJ ČLOVĚK MÁ BÝT V KRYMINÁLE!!! Novotný Česká Lípa
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2011
Pan Vladimír Urban Císařovský se dostal do problému ohledně lidí které zaměsnával a podvedli ho proto apeluji na vaší recenzi on pracuje a své termíny plní Doušková Česká Lípa
Vloženo z: AH.QAA.AE.HX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.04.2011
Každý se muže dostat do problému v dnešní době je to normální . A proto tomuto pánovi fandím pokácel mě 4 stromy a neměl jsem sním žádný problém a dodávky dřeva pro mého známého vždy dodal . Petr Kadlec Praha Kunratice
Vloženo z: AH.QAA.AE.HX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2011
Každý se muže dostat do problému v dnešní době je to normální . A proto tomuto pánovi fandím pokácel mě 4 stromy a neměl jsem sním žádný problém a dodávky dřeva pro mého známého vždy dodal . Petr Kadlec Praha Kunratice
Vloženo z: AH.QAA.AE.HX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.04.2011
Dobrej,jo do problému se může dostat každý,ale né každý to řeší,jak Vladimír Urban Císařovský,který OKRÁDÁ LIDI!!!! TAK TO REŠÍ MÁLO KDO,JEN ZLODĚJI A PODVODNÍCI,JAK JE ON!!! TOBĚ MOŽNÁ POKÁCEL STROMY,ALE MĚ OBYČEJNĚ OKRADL U MĚ TO JE ZLODĚJ,PODÍVEJ SE NA REGISTR DLUŽNÍKŮ A BUDEŠ ČUMĚT,JAKEJ JE PÁN VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ BOREC!!! TOMAS PRAHA
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2011
Tento pán Vladimír Urban Císařovský,také podvedl a okradl naši firmu ,vzal si od nás zálohu na dřevo a samozhřejmě,žádné nedodal,podal jsem na něj trestní oznámení na policii čr,nemám čas ani chut ho někde nahánět,policie jsi sním poradí a pokud ne,tak to zařídím jinak,at to tady vyčistíme od takových,jako je Urban Císařovský!!! firma Palivovedřevo,pozor na takového debila,jak je on!!!
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2011
Žádného tomáše z prahy jsem neokradl a netajím se tím že problémy ted mám ale všechno jse dá řešit .. NORMÁLNÍ CESTOU .. Tomáši z prahy mužeš mě napsat o co šlo a já ti odpovím. na v.u.cisarovsky @seznam.cz .



kamile tobě se ozvu až vidělám nějaké peníze a nepomlouvej mě tu to že ted neplním termíny to neznaméná že okrádám lidi
Vloženo z: AH.QAA.AE.HX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2011
Vážený pane Císařovský,to ,že neplníte co slíbíte je naprosto jasné.Vybrat zálohu předem umí každý a na vykonanou práci se už nějak zapomíná.\\\\\\\\r\\\\\\\\nVzhledem k tomu,že se nejedná o zanedbatelnou částku raději splňte to co již dávno mělo býti vykonáno a vyhnete se potížím.\\\\\\\\r\\\\\\\\nTo,že má slušný člověk trpělivot neznamená,že se nechá okrádat.\\\\\\\\r\\\\\\\\nV opačném případě Vás už poněkolikáté a to již skoro rok upozorňujeme,že začneme jednat a to v jiném smyslu než po dobrém.\\\\\\\\r\\\\\\\\nPro případ uvádím tel.č. i pro jiné 737 105 511Není problém podat hromadnou žalobu a to už bude pozdě!!!!!!!!\\\\\\\\r\\\\\\\\n
Vloženo z: XA.QNG.UWT.QZY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2011
TAK VIDÍM,ŽE TAKOVÝ PROBLÉM S PANEM CÍSAŘOVSKÝM,MÁ SPOUSTA LIDÍ,TAKŽE NAVRHUJI NA PANA VLADIMÍRA URBANA CÍSAŘOVSKÉHO,PODAT HROMADNOU ŽALOBU ZA PODVOD!!! A S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ,DÁT HO NA EXEKUCI,NEBO SE NAŠICH PENĚZ NEDOČKÁME!!!I KDYŽ EXEKUCÍ MA JISTĚ DOST!!! OKRÁDAT SE NENECHÁME!!! KDO MÁ ZÁJEM,AT TADY NÁPÍŠE TEL A OKAMŽITĚ SE SNÍM SPOJÍM!!! SVITAVY
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2011
KDYŽ JE TENTO PÁN TAKOVÝ DOBRÁK,TAK PROČ TEDA OKRÁDÁ OSTATNÍ LIDI???????BUDTE RÁDA PANÍ DOUŠKOVÁ,ŽE VÁS TAKÉ NEOKRADL!JISTĚ BY SE VÁM TO TAKÉ NELÍBILO,ŽE?ONO OKRÁDÁNÍ JE JEDNA VĚC A VYDĚLAT PENÍZE VĚC DRUHÁ!!!!!!!!!!
UKÁZALO SE,ŽE PÁN MÁ TOHO POVÍCE A NIKDO TO NENECHÁ LADEM!NAVÍC ANI NECHCE KOMUNIKOVAT,NEBERE TELEFONY....PROSTĚ OBERE A JE MU TO UPLNĚ JEDNO!

Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.05.2011
Pan Vladimír Urban Císařovský je jeden zmála co udělal každou práci vpořádku . Nemám stouto firmou žádný problém . Setnička Jan Nová Ves u Světlé
Vloženo z: TH.QEA.UAB.WZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.05.2011
Tak milý pane,tak to jste jedinej,co nemáte s panem Vladimírem Urbanem Císařovským problém,protože tady všechny okradl,vzal jsi zálohy a slehla se poněm zem u nás to je ZLODĚJ-NIC VÍC!!!!!!!! A Vládimíre Urbane Císařovský,už si tady přestan psát sám,ty svoje kladný recenze,seš ubožák a zloděj,tak se to tady nesnaž vyvracet!!!! SEŠ JEDINEJ!!!! KAREL
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2011
Musím se také přidat. S panem Císařovským mám špatnou zkušenost, vzal si ode mne peníze, na které velmi pospíchal a tvrdil, že práce je již hotova a to trvá od listopadu ani práce ani peníze. Po telefonických domluvách tvrdil, že si musí vzít půjčku a po nějaké době dělal dokonce blbého, že vůbec neví o koho jde. DEJTE SI VŠICHNI NA NĚJ POZOR!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRB.HEA.UEA.Z ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2011
VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ,JE ZLODĚJ A PODVODNÍK,CO TADY PÍŠOU LIDÉ,JE PRAVDA MĚ TAKY OKRADL A TEN SAMEJ SCÉNÁŘ,SLIBOVAL HORY DOLY A PAK,VZAL PENÍZE A DĚLÁ DEBILA,NE VLASTNĚ ON JE DEBIL!!!!TAK POZOR PODNODNÍK!!!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.05.2011
paní doušková nejste známa pana urbana císařovského,že si ho tak zastávate.pokud vím tak byla na něj podaná insolvence,vybíra zalohy za dřevo,které nedodá a jeho jednaní je pod psa pokud si myslíte,že to je problem zaměstnáncu tak jste na omylu.mužete mi zdělit jak se dostal do problému kvuli zaměstnáncum a to že po nich chtěl zalohu na pracovní oděv,neproškolil je ohledně bezpěčnosti prace neplatil jim mzdu a veěkeré zalohy prohral k automatech.doufám ,že i u soudu budete hajit pana urbana císařovského. jan hofman
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.WE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.05.2011
PAN VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ,JE OBYČEJNÝ ZLODĚJ A PODVODNÍK,VŠECHNY VARUJI!!! VZAL SI OD NÁS PENÍZE,ŽE NÁM VYKÁCÍ STROMY A UŽ JSME HO NEVIDĚLI!!! A PO SOUSEDOVI,CHTĚL ZÁLOHU NA DŘEVO,ŽE DODÁ,ALE NIC MU NEDAL A UDĚLAL DOBŘE,PROTOŽE BY NEMĚL NIC!!! HORÁK U SOUDU MU BUDE KRUŠNO!!!
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.05.2011
svitavi kontaktujte mě ne email levis66@seznam.cz
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.WE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.05.2011
proti panu urbanu císařovskému je vedeno insolvenční řizení proto pokud chcete uplatnit narok dopuručuji se pripojit k insolvenčnímu řízeni
jsem zvědav kolik se vás přida a nebude tu jen kecat
s pozdravem jan hofman
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.WE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
na pana Vladimíra Urbana Císařovského je vedeno insolvenční řízení,tak všechny koho okradl,to podejte!!! Je to u Libereckého soudu,můžete jsi to dohledet na internetu na stánkách insolvenční rejstřík a tam jsi teké můžete stáhnou,jak podat a vyplnit!!! Všem podvedeným doporučuji!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.06.2011
Pan Vladimír už odškodnil některé své dlužníky a proto věřím že na vás také dojde . Jedná se o Antonína P, Vlastmila N, a Další odškodní též .A insolvence nebude potřebná skuste kontaktovat pana Císařovského s částkamy a č učtu na v.u.cisarovsky@seznam.cz mě osobně opžděnou dodávku dřeva dodal vpořádku . Vjeřím že to je poctiví člověk . Karel Svoboda Beroun
Vloženo z: TH.QEA.UAB.WZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.06.2011
a co se vrátit do školy a zopakovat si psaní gramatiky,když už sem chceš psát takové nesmysly pokud chceš zde šíři takové nesmysly,tak si top srovnej ve své hlavě insolvence je na něj podána proto výše jmenovaní dostali část mzdy od úřadu práce.opravdu nevím jak tohle můžeš psát takovou kravinu muže napsat jen dlužník v.u.cisařovsky co si hraje na karla svobodu a je pro tvou informaci vyhledej si ve slovníku slovo dlužník:to je ten co dluží a těm co dluží jsou věřitele.tak že se nad sebou zamysly chudáku
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.06.2011
Vladimíre Urbane Císařovský (Karle Svobodo s Berouna),už tady fakt nepiš,ty svoje sračky a keci o tom,jak seš poctivej atd,mě dodneška dlužíš peníze a ani tě nenapadlo,mě třeba zavolat,nebo tak něco a bude to 6měsíců!!!! Tak tady přestan psát,sám na sebe ty kladný recenze,jakej seš dobrák a jak ti všichni ubližujou,jseš normální ZLODĚJ A PODVODNÍK,NIC VÍC!!! Myslím,že takových je nás tady dost,co jsi nás OKRADL a pak se necháváš zapírat a děláš že o ničem nevíš!!! Všem doporučuje na Vladimíra Urbana Císařovského, připojit se k věřitelům,jak jsem to udělal já,nebo nic nikdo neuvidíte!!! A co jse týká,nějakýho posílání čísel účtu,tak to ani nedělejte,protože taky jsem posílal a budete se divit,ale nikdy nic NEPŘIŠLO!!! ASI VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOVSKÝ ZAPOMĚL,JAKO VŽDY!!! ON TAK BRÁT,TOBY ZA VÁMA PŘIJEL I 300KM,ALE VRACET,TO PAK JE UŽ DÁLKA!!! Takže podat u soudu v Liberci,at si nemyslí,jak je chytrej a mazanej,ten zloděj Císařovský!!! Kamil ze Svitav,dodnes čekám na to dřevo na který jsem ti zaplatil 10tisíc zálohu a to bylo keců,at se nebojím,jak všechno proběhne ok atd,měl jsem dát na svůj pocit a na toho ZLODĚJE se vysrat!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.06.2011
Máte pravdu pane,mě tento pán Vladimír Urban Císařovský,také okradl ,mě sliboval pokácet stromy,vzal si peníze a pak jsem ho,už neviděl,nezvedá tel adt!!! Kadlec
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
na pana urbana cisařovskeho je podaná insolvence kontaktujte mě na levis66@seznam.cz a informujte o tom další
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.X ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.08.2011
Bohužel s ním máme také špatnou zkušenost, byť jako dodavatel. Zapůjčil si od nás vůz, poškodil, slíbil zaplatit do večera a od té doby žádná reakce na mail ani na telefon. Půjčoval si vůz na jméno Voráčková Nela - tak na ni také pozor. ASAP Rent car, s.r.o. www.autopujcovna-praha.cz
Vloženo z: TH.QET.WY.GWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.08.2011
https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?rowid=AAAE1DAAiAAP%2FJ3ABb
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.AH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.08.2011
zde je odkaz jak maji postupovat věřitele pana vladimíra urbana císařovského https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?rowid=AAAE1DAAiAAP%2FJ3ABb musite to stihnout v termínu jinak nemužete uplatnit narok a pan urban cisařovsky se vam vysměje
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.AH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2011
Pana Císařovského znám osobně a většího lháře než je on jsem v životě nepotkala!!!!!! nevrátí vám nic!!!! a ty příspěvky, kladné co tu jsou, psal sám.. je to dement, to jeho debilní vyjadřování poznám.. jenom idiot dokáže napsat VJEŘÍM .Tak Vladimíre už na tebe konečně došlo!!!! bylo na čase, aby si ty i ta tvoje pipka na to vše doplatili... až tě zavřou budu ti do kriminálu posílat lubrikační gel.debile!!!!!
Vloženo z: AW.XT.E.UKR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.08.2011
podaní přihlašek je 27.8 2011 pak se vám pan podnikatel urban a jeho milá přítelkyně vysmějí
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.QSA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.08.2011
Nejsem žádnej zloděj a podvodník,nikoho jsem neokradl.Nic nemam tak nevím co by mi vzali budu splacet dluh po 100kc měsíčně a budu mit od vás klid Vladimír Urban Císařovsky
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.QSA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.08.2011
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000414100464&sk=info
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.QSA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.08.2011
Toto jsme nepsal já Vladimír Urban Císařovský .Prosím o to,aby jste se přestali vozit na moje jméno . Neuznávám špinění mé osoby .

V.U.Císařovský
Vloženo z: TO.QHG.RU.WQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.08.2011
Jsem rád,že se moc dlužníku nepřipojilo,vyrovnám se až někoho podvedu,nebo okradu nebojte jsem poctivec od kosti a dluhy splacím

V.U.Císařovský
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2011
VLADIMÍR URBAM CÍSAŘOVSKÝ JE DEBIL,ZLODĚJ A PODVODNÍM,POKUD VÁS PODVEDL A NIJEK JSTE NA TO NEREAGOVALI,TAK JSTE STEJNĚ D...... KOMU NÉNI RADY,TOMU NÉNI POMOCI!!!!!!!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2011
Seš dobrej sráč takhle tu psát a používaš mé jméno .. V.U. Císařovský
Vloženo z: AD.UC.LK.KSX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.09.2011
nechci strašit, ale myslím sí, že nevrátí nic, protože peníze nemá. kdyby měl, kdyby,...
Vloženo z: TH.QEA.UWB.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2011
Kdy mám vrátíš peníze,ty zloději zlodějskej!!! Urbane Císařovský Vladimíre,asi to vyřídíme jinak a neboj,bude to diskrétní záležitost,ani o tom nebudeš vědět ty zloději!!!
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.11.2011
Ano, ano, vše, co je zde řečeno, je pravda. I já jsem naletěla panu Císařovskému. Zaplatila, ale dřevo nedodal. Jeho chování není neprofesionální, ani amatérské, ale opravdu se jedná o PODVOD! Chvíli se vymlouvá, potom nebere telefony, potom opět výmluvy a nakonec neni sehnatelný. \\r\\nAle nebojte se, na každou svini se vaří voda!
Vloženo z: XC.XTB.WE.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2011
Už mám dost toho vyhrožování tady samé lži a spousta keců takhle řvát dokáže akorát banda hajzlů a hulvátů ...
Vloženo z: WRL.SGD.TBR.FA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.11.2011
POKUD MÁTE POHLEDÁVKY MŮŽETE JE UPLATNIT ZDE > KOPPA, v.o.s.
> Mozartova 679, 460 01 Liberec
> Tel.: +420-485 107 807
> Mob: +420-739 056 167
> E-mail: velharticka@koppa.cz
KDE VÁM ZDĚLÍ JAK DÁL POSTUPOVAT PROTI PANU PODNIKATELI VLADIMÍRU URBANU CÍSAŘOVSKÉMU,JE JEDNO O JAKOU ČASTKU SE ROVNÁ JDE O PRINCIP,ABY SI TAKOVÝ LIDÉ UVĚDOMILY ,ŽE SI NIKDO NENECHÁ SRÁT NA HLAVU.VY TAKÉ MUSÍTE PLATIT.TAK PROČ NE ON.POKUD BY JSTE VĚDĚL KDE SE PAN PODNIKATEL ZDRŽUJE INFORMUJTE O TOM INSOLVENČNÍHO SPRÁVCE KOPPA,KDE MUŽETE UPLATNIT SVÉ POHLEDÁVKY.JINAK JE UŽ VEDENÁ EXEKUCE PROTI CÍSAŘOVSKÉMU.NEVÍM CO SE PAN PODNIKATEL ROZČILUJE.
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.XH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.11.2011
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000414100464
TADY VIDÍTE JAK PRACUJI NA SVÉ DLUHY,TO DŘEVO MOJE NENÍ,ALE TO JE JEDNO MAJITEL TO POCHOPÍ
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.XH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.11.2011
já jsem chtěl vše dát do pořádků.ale když se vozíte po mém jméně tak na vas všechny seru.nikdo stejně nevíte,kde bydlím tak,že mi nikdo nemůže nikdo nic vzít a dál si v klidu podnikam dál\\r\\ns pozdravem V.U.Císařovsky
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.GH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.11.2011
nemate někdo kontakt na vladimíra je to důležite jsem s ním těhotná nevím co mám dělat je mi 14let děkuji jana
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2011
vladimír je borec
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.12.2011
Vláda je nejlepší zmrd,kterýho znám!!!!Pokud bych měl na něj číslo,tak ti ho dám,ale sám ho scháním,kdyby chtěl,ten zloděj Urbanovský peníze,tak ti zavolá sám,ale takhle,asi ne!!! Tak tady napiš,že máš proněj 100tisíc a on zavolá,at má na dárky!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2012
Vladimír Urban Císařovský je PODVODNÍK A ZLODĚJ!!! BACHA NA NĚJ,JEN LŽE A PODVÁDÍ,PROSTĚ ZMRD!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.01.2012
Císařovský pracuje nyní na Hvozdech Praha Západ, Štěchovice 272 05 a má pronajmutou nemovistost od pana Bečky. Tvrdí že má velmi dobré vztahy s Lesy České Republiky a panem Dudou. Buduje restauraci v této nemovistosti. Popis budovy : světle zelená s nápisem HVOZDY mezi Masečínem a Hvozdnicí
Vloženo z: AH.VS.HRU.GXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.01.2012
S Dudou? No to se ani nedivím....vrána k vráně sedá...hajzl ještě většího hajzla si hledá...
Vloženo z: EWC.ZV.EY.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.01.2012
Současný tel. p. Císařovský 774 908 718 p.s. Na nás to právě zkouší...
Vloženo z: AV.QWN.JWE.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2012
Bacha na Vladimíra Urbana Císařovského,je to zloděj a podvodník,lže a okrádá lidi o peníze různýma záminkama,třeba že neco sežene,zařídí atd a hlavně chce zálohu a pak už ho nikdy neuvidíte!!! Tak bacha na něj,je to PODVODNÍK A ZMRD!!! Michal Plzen
Vloženo z: WRL.HV.WT.GQF ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.02.2012
nikoho jsem naokradl a nešpinte moje jmeno nebo na vás podám trestní oznámení. v.u.císařovský.
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.WZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.02.2012
Vladimír \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Urban\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Císařovský je podvodník v součastné době těží dřevo v okolí Jílového u Prahy a je k zastižení na tel. čísle 774908718. \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n POZOR JE TO SRÁČ A ZMRD!!!!!!!!!!!\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n
Vloženo z: AA.QNX.UW.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2012
takže pokud má někdo zajem o kvalitní dřevo stačí zavolat nebo pokud by chtěl někdo odborně a levně pokacet strom jsem zde pro vás,Váš Vladimír Urban Císařovský.
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.X ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.03.2012
co tahle podat hromadně žalobu na císařovskyho
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.X ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2012
že tohle někoho baví psát tu mým jménem a ktomu ještě lži !!!!!!!!!!!
Vloženo z: AW.QEE.UWR.AZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.03.2012
že tohle někoho baví psát tu mým jménem a ktomu ještě lži !!!!!!!!!!! kontaktujte mě na v.u.ciarovsky@seznam.cz
Vloženo z: AW.QEE.UWR.AZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.03.2012
a co nam povíš?další lži
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.WF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2012
momentálně se pohybuji na hlaváku v praze,kde nabízím své sexuální služby zahraničním zákazníkum,abych si vydělal na dluhy,ale nejde to tak rychle jak si představujete. V.U.Císařovský
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.04.2012
Neví někdo, kde se ten zmrd teď schovává? Měl bych pro něj nabídku, která se neodmítá...
Vloženo z: TH.QAN.EY.WJS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2012
jestli máte peníze,které mi chcete darovat zde je muj email v.u.ciarovsky@seznam.cz,zašlete kolik mi chcete poslat a já vám pošlu č.účtu byl bych rád,kdyby jste mě neobtěžovali s částkami pod 100 000 kč děkuji
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.05.2012
Musím se přidet,V.u.Císeřovský je opravdu podvodník,také nás okradl,nevěřte mu,je to fakt zloděj a podvodník!!!! Také se poněm scháním,nemáte na něj někdo kontakt??? A ještě něco,ty sráči,ty tady budeš vyhrožovat trestním oznámením,ty kterej všude dlužíš a kolik jsi okradl slušných lidí,tak takovej člověk tady bude vyhrožovat,je vidět,jakej jsi ubožák a chudáček ty ZLODĚJI!!!! VLADIMÍRE URBANE CÍSAŘOVSKÝ ,,CHUDÁČKU PODSTIVEJ\"
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2012
nebojte se jen co se vrátím z dovoloné z mauriciusu tak na vás podám trestní oznámení za uražku mé osoby a hanobení mé firmy
Vloženo z: TQ.XTB.UEA.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.10.2012
Kamen , je to hajzl
Vloženo z: TH.QAN.UWH.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2012
Cisarovsky je lhar, podvodnik a zlodej. Podavam na trestni oznameni a zaluji na nahradu skody na mem pozemku, 1 mil. Korun. Mgr. MBV
Vloženo z: WRB.HEH.YR.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2012
Cisarovsky je lhar, podvodnik a zlodej. Podavam na trestni oznameni a zaluji na nahradu skody na mem pozemku, 1 mil. Korun. Mgr. MBV
Vloženo z: WRB.HEH.YR.WAU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2012
Kontaktujte me na v.u.cisarovsky@seznam.cz o co se jedna pane Mgr .MBV
Vloženo z: JC.QAA.JWE.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.11.2012
DOBRÝ DEN VŠEM,MUSÍM SOUHLASIT S PANEM MBV,PROTOŽE VLADIMÍR URBAN CÍSAŘOSKÝ JE OPRAVDU ZLODĚJ A PODVODNÍK,TAKÉ MĚ OKRADL A PODVEDL,POZOR NA MĚJ A CO MÁM INFORMACE,TAK V PODVÁDĚNÍ NÉNÍ ŽÁDNÝ NOVÁČEK,CO JÁ VÍM,TAK NA NĚJ BYLO JIŽ PODÁNO,NĚKOLIK TRESTNÍCH OZNÁMENÍ,JENŽE V.U.CÍSAŘOVSKÝ SE VYCHÝBÁ ZODPOVĚDNOSTI,NEVYZVEDÁVÁ POŠTU ATD,BACHA NA ZLOĚJE A PODVODNÍKA!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2012
Ti kteří VUC obhajují, že zaplatili a dřevo dostali tak vězte, že to bylo dřevo kradené. U nás si v lese nasmlouval spoustu dřeva, vytěžil, odvozil a nezaplatil. Navíc umí lhát jako málokdo. Bohužel je to jen obyčejný zloděj. Němcová
Vloženo z: AV.QWB.VT.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2012
Dobrej všem,musím jen souhlasit,tady s paní Vladimír Urban Císařovský je opravdu jen Podvodník a Zloděj nic víc!!! Tady je akorád vidět,jak naše justice je slepá a naše zákony diravé a takovým Zlodějům a Podvodníkům jenom nahrávají,protože on vlastně nikoho nechtěl okrást ani podvést,jen to prostě nevyšlo!!! Tady krade celá naše slavná vláda,tak proč né Vladimír Urban Císařoský!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2012
Dobrý den,jen souhlsím a už jsem obeslal naše média,jako námět na reportáž o Vladimírovi Urbanovi Císařovském,jaký to je zloděj a podvodník,tak jsem jen zvědav,jak se obhájí před kamerou,že žádný Zloděj a Podvodník néní a že nikoho okrádat nechtěl!!! Ten bude koukat!!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2013
https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?id=5930111
zabavne počteni jak nic nedluží

Vloženo z: TQ.XTB.UEB.AZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.01.2013
https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?id=5930039
Vloženo z: TQ.XTB.UEB.AZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.07.2013
Pan Cisarovsky se nezmenil. Když pominu jeho dluhy k lidem, kteří byli jeho pratele a zaplakaje nad jeho tezkym životem pomahali, je na nej uvalen konkurs, ale preze vse jede vesele dal!!! Neplni sve zavazky k insolvenčnímu spravci, potažmo jinym, i presto, ze vydelava a holi další duverivce s velkou pomoci sve pritelkyne Nely Vorackove. Stále vybira zalohy, a když uz skutecne doda, tak alespoň ošidí na dohodnutem množství dodaného dreva. Mozna nekoho nalaka na cenu, ale ta urcite neodpovida jeho kvalite, je mokre a pouzitelne az po ulezeni tj. tak min. za rok, protože je natezeno chvili před dodanim. Vse si umi duveryhodne omluvit, ale zdani klame.!!! Rada bych, aby zde recene bylo opravdu vykonano, napr. Viz natoceni jeho činů v TV. Nic nemá a tudíž spravedlnost v CR je na nej kratka, cehoz on si je velmi dobře vedom. Paklize tu někdo nemá jen plnou pusu reci a mysli sve ciny vazne, rada se pripojim k hromadnému trestnimu oznameni. Kdyby nepomohlo toto, urcite mu min. ztizime jeho činy, tak, že o něm co nejvíce rozšíříme pravdu. Je to dusevni chudak, ale pojdme s tim něco udelat! Je v konkruzu a ma podminku, tudíž nic není ztraceno. Napiste ….michaela.subrtova@seznam.cz
Vloženo z: TH.QET.VT.GAE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2013

Vloženo z: AQ.QHX.RW.WWH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.08.2013

Vloženo z: AQ.QHX.RW.WWH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.08.2013

Vloženo z: AQ.QHX.RW.WWH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.12.2013
Už toho zloděje a podvodníka Urbana Císařovského sundejte!!! Je vidět,že tady v ČR není a nikdy žádná spravedlivost nebyla!! Nevinný sedí v kriminálech a zloději a podvodníci,tady vesele,chodí po svobodě a všem se nám smějí!!! Odraz našeho ,,perfektního\\\\\\\"státu zlodějů a podvodníků!!!! Vlastně jsme Češi!!! Tak pro nás typické!!
Vloženo z: WRL.SED.UEG.SYG ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.05.2014
http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/ceska_lipa/dokumenty/restart_znamena_novou_sanci_shrnuti.pdf
Mimochodem pán si ještě na zaměstnance obstaral dotaci, pokud chápeme dobře?
Budeme rádi, když se objeví informace zda se podařilo panu VUC dokázat úmyslný podvod a dojde k jeho odsouzení a uvěznění. Celé insolvenční řízení dopadlo jen jako laciná fraška. :(((
Vloženo z: WRB.HNL.URH.RUZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.08.2014
Insolvenční řízení bylo ukončeno v roce 2013. Pokud jste měli pohledávky měli jste je sdělit insolvenčnímu správci v roce 2011. Bohužel nyní je už pozdě!!! Jo a 16 příspěvků z jedné IP adresy fakt super :-D
Vloženo z: JR.UE.DDW.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.10.2015
Na Vl.Urbana Císařovského a firmu LoveBuilding s.r.o Praha, ve které v současné době působí jako hl.stavbyvedoucí, jsou podána již tři trestní oznámení. Dejte si pozor na jejich podvodné jednání, jde o vysoké částky.
Případní další poškození se mohou připojit k tr.řízení.
Vloženo z: AK.XNA.EE.QQ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.04.2016
Bydlím v čr Tady je můj emaAre hledáte pro velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je
důvěryhodně nabídka, protože otázka úvěru a bezpečnosti je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3%, pokud zájem o získání finančního
pomoc, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:

Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com

Vloženo z: PR.QTE.UUT.WHJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.08.2016
Vladimír Cisarovsky je curak
Vloženo z: PD.QZE.UWR.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.09.2016
Muzu nejake info. Prosim o prozvoneni a ja zavolam zpet. Děkuji 605223648
Vloženo z: EHH.AN.JTR.WRT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2017
Tak mimochodem se p. Vladimír Urban Císařovský přejmenoval na Vladimír Efenberk IČ: 76652785
Vloženo z: EHH.HBD.URG.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.10.2017
Já nestačím zírat. Tento kokot ve své podvodnické činnosti pokračuje a je nás více které zase okradl. Prosím všechny, kteří jsou zase podvedeni ať sem napíšou
Vloženo z: TH.QAB.UWE.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2018
Hezký den!!!
Jmenuji se Dr. Donald Tenisin, jsem jen s úsměvem, jak jsem to vysílání, protože obchodní financování firmy učinil můj sen. To všechno začalo, když jsem potřeboval půjčku $200,000.00 USD dokončit můj projekt, tak jsem narazil na jejich inzerát a e-mailový kontakt na internetu, takže jsem se rozhodl požádat o půjčku od nich, a teď jsem velmi rád, že jsem vlastní velmi velké nemocnice v Jižní Karolíně a gratef UL za pomoci obchodní financování firmy za to, že mi půjčku na dokončení mého projektu, můžete kontaktovat nyní prostřednictvím e-mailu získat pomoc a také obchodní nastavení.

Kontaktní osoba: Trade.funding_firm@usa.com
Vloženo z: EHC.HNH.HW.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.06.2018
Dobrý den, pan podnikatel se nyní jmenuje Vladimír Efenberk firma e.k.celent design, prosím další podvedené v této době napište. Propaguje ho na Facebooku pan Michal Kadluba ve skupině řemesla, služby, zemědělství. Všem děkuji
Vloženo z: AW.XT.DVU.VX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.06.2018
Už mě skutečně sere jak tady kazdy Vladimíra pomlouvá, a prirom plno věcí není ani pravda. To ze v minulosti udělal nějakých pár chyb, neznamená že v tom pokračuje. Spoustě lidem pomohl, ale to tad nikdo nenapíše. Takze si laskavě ty svoje urážky nechte. Beztak ru vsichni lzete. Ruku na srdce vy svatousci.
Vloženo z: EAA.HGD.URG.SD ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2018
Toto anonymní formu je k smíchu slouží jen jako likvidační prostředek a ano jsou věci které vyřešit šli a věci které nešli pokud má stále někdo pocit křivdy muže psát na vlaurban@gmail.com a dá seto řešit

Pokud jse jen nejedna o blbou pomstu dekuji
Vloženo z: EAA.HGD.URG.SD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Magda Černá detail
Bohumil Bína - COLOR FOTO detail
Milan Kubát - ATM sítotisk detail
Robert Komiš - RELAX - FIT CENTRUM detail
Rudolf Duba detail
Ladislava Štěpánková detail
Miroslav Jüptner detail
Rudolf Pumprla detail
Josef Vymětal detail
Milan Rybenský detail
Pavel Kolář - JI - PA detail
Vojtěch Meca detail
Petr Škuta detail
Josef Matějček - fa Matějček detail
Petr Basler detail
Miroslav Bič detail
Zdeněk Švarc detail
Josef Stehlík detail
Jan Bělohlávek detail
Alfons Adámek detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382