23.04.2019 05:27:27
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 237 500 subjektů
2 610 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2019 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Vojtěch Šebestík

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 45304271 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Rudná
Obec: Rudná
PSČ: 25219

Datum vzniku: 16.09.1992

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Výroba nožířských výrobků, nástrojů a železářských výrobků

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Zaměstnavatelé

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
15.05.2014
DLUŽNÍK - nehradí své závazky a nekomunikuje!
Vloženo z: XA.FN.HD.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.09.2014
Musím napsat to samé - firma je mým dlužníkem a nekomunikuje!!
Vloženo z: AR.XNN.EU.RW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2014
První 2 měsíce pan Š zaplatil při vyšši částce už ne ,nekomunikuje .též je mým dlužníkem
Vloženo z: EHH.AN.UHE.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2015
Mam opacnou zkusenost.Firma p.S odebira od nas spoustu materialu a plati vzdy s predstihem.Navic pro nas odvedli perfektni praci na rekonstrukci haly.Dekuji.N.
Vloženo z: PD.QZE.EW.WX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.04.2015
Dlužník nekomunikuje, dluží nám, 1.zakázku zaplatil a druhou už ne.
Vloženo z: TH.QEA.KN.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2015
jestli si zde stěžuje ten co sprasil zakázku a chce za ní ještě zaplatit,tak to je v pořádku a vím o tom,
Vloženo z: AQ.QHX.TY.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2016
Před panem Šebestíkem varuji, neplatí. Mně za projekt dluží několik let, po několika telefonátech a jeho slibech jsem to už vzdal. Nemůžu tu napsat, co si o něm myslím, příspěvek by mi asi smazali.
Vloženo z: XA.UW.L.TRR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2016
Musím se přidat. Stejné jako předchozí reakce. Pan Šebestík přestane komunikovat a samozřejmě neplatí.
Vloženo z: JC.UA.DD.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.09.2017
Musím pochválit pana Šebestíka za skvěle odvedenou přípravu a práci.Až na drobné kosmetické vady,které hned odstranil,mu nemůžeme nic vytknout.Dokonce si po sobě uklízeli nepořádek při každém odjezdu,což o druhých firmách ,co jsme tady měli, říci nemohu.Doporučuji Kadlčík.
Vloženo z: EAC.CN.UET.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.11.2017
Fimu nedoporučuji nedostatek kvalitních stav.delniku rovna se špatný výsledek za který peníze nevrátí nýbrž nabídne další práci o kterou nemáte zájem.Rad píše SMS lip se tam lže.
Vloženo z: EAC.CN.UET.WH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2018
Pan Šebestík , je hajzl a zmrd , ulahej podvodník . Nekoumunikuje a když ano tak jen po sms . Lže !!! Raději se sním nedávejte do jakéhokoli holportu . Lidi stejně nemá najíma si na to firmy co ho ješte neznaj a pak jim to nezaplatí nebo nedoplati . Ale jinak mluví a vypadá jako andílek .
Vloženo z: JC.QAA.UAT.QRA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2018
V žadnom případe nedoporučuju tuto firmu. Pan Šebestík vybere zalohy a pak když žadate realizaci dila, na ktrerem jste se smluvne domluvili, nebere telefony a když už ho vezme, lže a jen slibuje. Obracim se na sveho advokata a podavam tresní oznameni na nej ,budu požadovat vrácení peněz za tak velice nekvalitní praci a jeste nedodelanou, protože neverim že je pan Šebestik vrátí dobrovolně za to co dostal zaplaceno ale neudelal to.
Vloženo z: TH.QEE.WE.HW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.01.2019
Pán je podvodník, bere zálohy na práci kterou začne , nechá rozdělanou a pak už nedokončí, protože dělá zas na jine zakázce, když chcete vrátit peníze tak telefony nebere a jen lže do sms. Práci co odvádí je velice nekvalitní !!!
Vloženo z: TH.QAB.UEE.QST ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.02.2019
No, s pánem jsme nezačali ani na ničem dělat a už se neozývá, sliboval jak pošle smlouvu, na volání ani SMS nereaguje. A to jsem mu chtěl pomoct, no kdo chce kam pomozme mu tam :-) Zajac
Vloženo z: WRL.SGD.UES.FA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2019
Nevím,kdo tu p.Šebestíka pomlouvat,ale u nás chlapi odvedli skvělou čistou práci.Sádrokarton bez chyby a starý odvezli i když jsem jim nabízel ,že ho uklidim.Určitě je doporučim dál.
Barták .
Vloženo z: JC.QAA.JYT.WF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.03.2019
Též se připojuji ke kladnému hodnocení dobře odvedené práce na mé bráně .Funguje skvěle .Škoda,že sem asi nejdou dát obrázky,byla by to pro p.Šebestíka dobrá reklama.
Macháček.
Vloženo z: JC.QAA.JYR.JE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Monika Vodičková detail
Andris Eversons detail
Suren Najaryan detail
Michal Prček detail
Klára Martykánová detail
Petr Bartošík detail
Lucie Petruželková detail
Vít Pavelčák detail
Alena Brnoliaková detail
Ing. Pavel Vojta detail
Martin Kostrej detail
Barbora Doleželová detail
Olga Uhlíková detail
Ing. Denisa Malůšková detail
Bc. Petr Stibor detail
Michal Polomský detail
Jiří Hauser detail
MgA. Filip Nerad detail
Olga Šprincová detail
Martin Fechtner detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382