16.08.2018 14:11:12
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 215 800 subjektů
2 570 státních organizací
10 000 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Zdeněk Vykopal - NAVYKO INTERIER

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 40291171 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Hranice I-Město
Obec: Hranice
PSČ: 75301

Datum vzniku: 26.06.1991

Datum poslední změny: 23.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
31.01.2018
Podnikatel na podzim 2017 vyměřil zakázku, vzal si šestimístnou zálohu a do data zhotovení 1.12. 2017 telefonicky ujišťoval, že pracuje na zakázce, pak se měsíc neozval a vůbec nekomunikuje už druhý měsíc po datu, kdy měla být zakázka zhotovena. Po mnoha pokusech o kontakt se ozval až po emalu (15.1. 2018), v němž byl informován o záměru předat celou věc policii a soudu. Dnes je již 31.1.2018 a pan Vykopal občas komunikuje, avšak stále nedodal zakázku. Vystupuje velice suverénně, avšak slova vyřkne snadno, ale závazky nedodrží, nezvedá telefon, donekonečna slibuje a odkládá. Takže to je krajně nespolehlivý podnikatel anebo ......... Až teď, po důkladném prošetření, jsem zjistila, že sídlo tohoto živnostníka je na adrese městského úřadu v Hranicích!!! - to vysvětluje vše. \r\nZuzana Březovská (Zda zakázku dokončí a v jaké kvalitě budu informovat, neboť proto tady jsou tyto stránky. Škoda, že to neudělali i jeho klienti dřívější, neboť i s těmito jsme se kontaktovali a zjistili jsme, že si v Hranicích na Moravě dobré jméno neudělal.\r\n\r\n
Vloženo z: PD.UE.DET.GWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2018
Chtěla bych doplnit mou referenci z minulého měsíce.
Pan Vykopal se, po vystavení reference na několika webových stránkách, ozval. Následně k 1. 2. 2018 dodal a namontoval kuchyň - s jednou reklamací, kterou bude opravovat. V průběhu montáže již plně komunikoval a plnil termíny. Další část objednávky, což byly vestavěné skříně (na které byla také složena záloha již na podzim) s velkou pravděpodobností nedodá, z důvodu nedostatku financí a já nejsem přesvědčena, že další poskytnutí hotovosti nad limit zálohy objednávky před jejím dodáním je správná volba.
Doufám, že během tohoto týdne dojde k dohodě o odstoupení od smlouvy a navrácení zálohy a penále, která vyplývají ze smlouvy.
Zuzana Březovská
Vloženo z: PD.UE.DET.GWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2018
Na firmu Navyko, tedy na pana Zdeňka Vykopala musíme napsat velmi negativní referenci. Smlouvu na dodání kuchyně jsme podepsali 13.11. 2016. Zaplatili jsme 70% ceny kuchyně a 100% spotřebičů. Dodání kuchyně proběhlo po dlouhých tahanicích 5.5.2017, tedy 7 měsíců od podpsání smlouvy a zaplacení zálohy. Bohužel jsme smlouvu neměli ošetřenou právníkem, takže kromě toho, že jsme zaplatili přehnanou částku předem, tak jsme neměli uvedené ani penále za prodlení s dodáním zakázky, a toho pan Vykopal využil.
Věc probíhala tak, že pan Vykopal od ledna, kdy měl dodat kuchyni, střídavě volal a vymýšlel si různé výmluvy, proč kuchyně ještě není. Situace se vyhrotila tak, že nám nakonec v dubnu řekl, že kuchyně sice bude, ale neví kdy, a že peníze nám nevrátí (přestože jsme vypověděli smlouvu), protože je už nemá. Po komunikaci s právníkem řekl, že kuchyni dodá, ale spotřebiče jsme si museli koupit sami znovu, peníze za ně nám nevrátil. Kuchyně je provedena velmi kvalitně, proto jsme se rozhodli v dobré vůli a na radu právníka pokusit se dluh vyrovnat naturálním plněním a zadali jsme Navyko nábytek v hodnotě cca 35 tisíc. Právník tvrdil, že peníze nám pan Vykopal s největší pravděpodobností nevrátí. Tento nábytek jsme zadali na začátku srpna 2017, od té doby opět několikrát volal a vymlouval se, sliboval, že dodá, že splatí zbytek dluhu. Nakonec po nátlaku ze strany AAApoptávky dodal skříňky ve výrazně nižší kvalitě (půlku skříněk musel on nebo my opravovat) před Vánoci 2017. Od té doby nám ještě dluží 42 tisíc a nereaguje ani na právníka. Přestože je pan Vykopal velmi zručný, zásadně jeho firmu nedoporučujeme, dejte si na něj pozor a nevěřte žádným slibům z jeho strany.
Vloženo z: PD.QZE.RJ.GWZ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2018
POKRAČOVÁNÍ K PŘÍSPĚVKŮM ZE DNE 31.1. 2018 a 17.2. 2018\r\nNakonec bylo nalezeno řešení vyhovující oběma stranám a skříně jsou hotovy. Pan Vykopal dojížděl i několikrát po sobě, vždy jak přislíbil, aby práci dokončil. Skříně byly dodány do 9.3.2018, kdy byly také opraveny nedostatky a doplacena kupní cena. Úroveň jednání od února 2018 už hodnotím vysokou spokojeností. Pan Vykopal se při osobním kontaktu choval příjemně a přátelsky a snažil se vyjít vstříc všem zadaným požadavkům. Poměr cena/výsledný produkt je dobrý. Věřím, že pokud u dalších zakázek provede práci tak, jako na závěr naší spolupráce, bude klienta pravidelně kontaktovat, při případném opoždění zakázky i častěji, dostane již jen plně kladná hodnocení.Využijte i tento odkaz: http://www.aaapoptavka.cz/reference/9381-zhotoveni-kuchynske-linky-bez-spotrebicu-dvou-vestavenych-skrini-praha.html
Vloženo z: PD.UE.DET.GWZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Martin Foukner detail
Michal Gregor detail
Miroslav Mandrik detail
Rudolf Kopecký detail
Dana Valdecká detail
Martina Lišková detail
Jiří Burian detail
Jaroslav Starý detail
Milada Stanimirovičová detail
Ivan Bělohradský detail
Leona Křížová detail
František Pajma detail
Ladislav Moravec detail
David Máša detail
Eva Landová detail
Miroslav Vosyka detail
Danuše Bažoutová detail
Josef Neumann detail
Miroslav Lejček detail
Roman Knor detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382