16.08.2018 14:11:06
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 215 800 subjektů
2 570 státních organizací
10 000 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

myWAC TECHNOLOGIES s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 63490048 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Lýskova 1038/11
Část obce: Bystrc
Obec: Brno-Bystrc
PSČ: 63500

Datum vzniku: 04.03.1996

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 10 - 19 zaměstnanců

Převažující činnost: Činnosti v oblasti informačních technologií

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
19.02.2014
Nedoporučujeme. Nefungující péče o zákazníky, účtují si za každý dotaz, za každou pomoc, za každé podívání na server. Časté chyby a problémy.
Vloženo z: XA.FN.HJN.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.02.2015
Nedoporučuji, nedodržují termíny, zapírají se, podpora je neodborně vzdělaná, častá fluktuace pracovníků podpory
Vloženo z: TR.XZG.AY.GX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2015
neskutečně předražený a ve spoustě věcí nefungující software. Prakticky určen pro programátory, lteří ho budou umět ovládat. Pro používání ve firmě složitá obsluha, spousta věcí nefunguje, když zavoláte , tak zaplatíte za to, ýe Vám řeknou, že to máte špatně nastavené, to asi jo , ale nastavit to, to musíte být programátor. Pordlení s termínama oprav chyb 6 měsíců je normální. I když je chyba na jejich straně , tak to kloikrát naúčtují a pak Vám řeknout ať to tedy reklamujete.
Když ptáčka lákají , hezky mu zpívají, tak jsme se k tomuto software dostali a dnes toho silně litujeme. Hledáme jinou cestu, protože přes 300 000,- ročně za software, který je údajně informační (ne účetní) je to hrozná raketa. Všechny varuju před tímto softwarem.
Vloženo z: AO.XTG.AY.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.05.2015
Jako bývaly klient teto firmy jednoznačně nedoporučuji. Katastrofální úrověň poskytování nebo spíš neposkytování služeb. Radek Menšík aaapapir.cz
Vloženo z: TK.VH.HRE.GAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.08.2015
Fatálním způsobem nefungující zákaznický servis. Vyhozená investice!

Vloženo z: TR.XZG.AE.GXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2017
Tak tady čtu komentáře z roku 2014,2015 dnes je rok 2017 a musím říci, že se vůbec nic nezměnilo. Vysoce nekomfortní systém, podpora téměř k ničemu, neumí poradit ani se základními problémy, jen zakládají požadavky. Předražené, málo funkční. Obvykle nedávám komentáře k ničemu, ale tady musím a chci varovat případné zájemce o tento systém. Pokud se rozhodnete, zakupte raději Pohodu, Money, nebo pak víc profi Bynys nebo Helios. Vše vyjde podstatně levněji a budete spokojení. MyWac nedoporučuji ani v nejmenším.
Vloženo z: AR.VN.HRN.RX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2018
Tento systém používám již rok - bohužel. Naprosto nefungující zákaznická podpora. Aby se ním dalo pracovat, člověk aby byl programátor. Na hot-line neporadí téměř s ničím. Je velmi předražený. Pro větší s.r.o. doporučuji Bynys, Helios, ale i Pohodu nebo Money, vše je 100x lepši než myWac. Tento předražený software si rozhodně nekupujte. Budete zklamaní a budete se cítit podvedení. Jakmile zakoupíte a nadále budete platit, zájem o vás ze strany myWacu rázem klesne k bodu 0. NEDOPORUČUJI!!!
Vloženo z: AR.VN.HRN.RX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Martin Foukner detail
Michal Gregor detail
Miroslav Mandrik detail
Rudolf Kopecký detail
Dana Valdecká detail
Martina Lišková detail
Jiří Burian detail
Jaroslav Starý detail
Milada Stanimirovičová detail
Ivan Bělohradský detail
Leona Křížová detail
František Pajma detail
Ladislav Moravec detail
David Máša detail
Eva Landová detail
Miroslav Vosyka detail
Danuše Bažoutová detail
Josef Neumann detail
Miroslav Lejček detail
Roman Knor detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382