22.03.2019 16:40:25
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 234 900 subjektů
2 600 státních organizací
11 000 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2019 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

stemprOK s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27568741 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Mezibranská 1579
Část obce: Nové Město (Praha 1)
Obec: Praha 1
PSČ: 11000

Datum vzniku: 23.06.2006

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Maloobchod s květinami, rostlinami, osivy, hnojivy, zvířaty pro zájmový chov a krmivy pro ně

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
14.07.2011
Tato firma, respektive její majitel Milan Štemprok, jedná velmi nekorektně. Objedná si přes své oblastní zástupce provedení prací na nových či stávajících \"filiálkách\" rozumněno pobočkách a poté když je vše hotovo, neuhradí faktury!!!! Výmluvy typu: "Náš oblastní zástupce zpronevěřil peníze ", nebo " faktura již byla uhrazena". Rozhodně nedoporučuji s touto firmou spolupracovat.
Vloženo z: AA.QNB.TA.WGS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2011
Spolecnost Stemprok s.r.o. jiz byla tento rok v insolvenci. Rada pro vsechny pokud pro tuto firmu budete cokoli delat, pozadujte zaplaceni v hotovosti, jinak sve penize priblizne rok neuvidite (pokud vubec).
Vloženo z: AV.QWN.UHA.QSY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2011
Mohu potvrdit zkušenosti výše uvedených přispěvatelů. Firma si objednávala zboží i v období, kdy byla v insolvenčním řízení a věděla, že fakturu nezaplatí. Na urgence nereaguje a hraje "mrtvého brouka". Jsou to podvodníci.
Vloženo z: TH.QET.AU.WGF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2011
Panove Tomas Stemprok a Milan Stemprok s trvalou adresou xxxxxx, jsou vysoce sofistikovany podvodnici. Neplati faktury, nezvedaji telefony, vydiraji, jsou velice agresivni jednatele, maji vice firem a pres sve zastupce domlouvaji obchody, kterych podminky nikdy nedodrzi. Svym zamestnancum pred prodejem firem neplati vyplaty ani odvody. Podvadeji i pri potvrzenich o bankovnich prevodech. Nejdriv poslou penize, poslou potvrzeni, pak platbu zrusi a vymlouvaji se. Caste reklamace objednanych sluzeb a nasledne neplaceni faktur. Nejdriv vlastnily Stemprok s.r.o., zadluzily to,prejmenovaly na Alma Flower s.r.o. a nasledne prodaly do USA a vyply telefony. Momentalne se predstavuji jako OKKVETINY s.r.o. Pozor na ne!
Vloženo z: EHH.HBB.TEW.S ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.01.2012
Nejvetsi podvodnici v cele Česke republice i na slovensku kteri slibuji proplaceni fa ktere nikdy neuhradi pouze si hrajou na seriozni podnikatele okradaji sve zamestnance i sve subdodavatele na slovensku dluží miliony v česku také jsou xxxxxxx,který si vozí xxx v audi A8 a neplatí socialni zdravotní, všechno mají na dluh a mají nové tel čisla jelikož dluží na vodafone spoustu penez POZOR NA NE!!!!!!!!!!!!!!!!! TED SI ŘIKAJÍ OKKVETINY BACHA NA NE.
Vloženo z: XC.UA.HRN.WAS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2012
V jakem pribuzenskem vztahu jsou tito dva panove?
Vloženo z: AV.XZT.JUE.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2012
Společnost Stemprok s.r.o. byla i se všemi dluhy prodána, novým majitelem přejmenována na Alma Flowers s.r.o., a poslána do likvidace. Páni Štemprokové mají v současnosti aktivní 2 společnosti: OK květiny, s.r.o. (velkoobchod + síť maloobchodních prodejen), a OK Green, evr.spol. - síť maloobchodních prodejen. Zejména Milan Stemprok naslibuje cokoliv, když je potřeba rychlá dodávka nebo oprava! Pak vámi vystavená faktura dosud nepřišla, nebo jste špatně napsali název odběratele (pozor na záměnu firem OK květiny a OK Green) nebo špatná adresa - firma má jiné sídlo a jinou fakturační adresu. Právník mi doporučil nechat si od nich příště vystavit písemnou objednávku s uvedením fakturační adresy, nicméně s touto firmou už spolupracovat nehodlám. Nebo práce byla špatně provedena a pak se donekonečna reklamuje, nebo jste uvedli špatně či nečitelně číslo vašeho účtu, atd. - příspěvek ze 17. 11. 2011 situaci dobře vystihuje. Záleží jen na vás, jak jste vytrvalí a jaké kroky podniknete, abyste se dočkali svých peněz. Pánové jsou velmi protřelí.
Vloženo z: AV.YH.DRW.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2012
Ahoj holky taky jsem pro ně dělala,dluží mě hrozně moc pěněz.Prý na mě bylo podáno trestní oznámení a holky z Vanzdorfu se někam zapsaly aby to z nich dostaly.Nevíte někdo kam???Ráda bych se se svou bývalou nadřízenou k té stížnosti přidala.Děkuji za odpověď
Vloženo z: EHH.AB.T.RHW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.12.2012
Mohu potvrdit vše výše uvedené. U firmy Stemprok jsem byla zaměstnaná, jejich choání je nehorázné... Také mi dluží peníze- dva měsíční platy/almužny a odstupné ve výši tří dalších měsíčních platů. Inventury se dělaly za provozu, a záhadně vyšly vždy v mínusu... rozdíl pak chtěli zaplatit po zaměstnancích prodejny... Ještě že jsem jim nikdy nepodepsala souhlas se splátkovým kalendářem... Už je to přes rok, co z nich peníze tahám, ale vypadá to beznadějně. Jinak k příbuzenskému vztahu- jsou to registrovaní partneři. Milan si vzal příjmení od Tomáše. Milanův otec dělal ve firmě závozáka, a ani tomu pořádně neplatili, a pak tatínka vyhodili z firmy. Kéž by se i na ty dva začala vařit voda. Nikomu nepřeju nic špatného, ale každému co jeho jest...
Vloženo z: TH.QEA.UYB.WBU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2013
Jsem v nemem úžasu o techto dvou pánech. Vi nekdo z vás, kde bydli? Ma nekdo zkusenost s AUTO-MIXEM?
Vloženo z: AV.XZT.JUE.WA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 5 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2013
Já jsem též pro ně pracovla,ráda bych se k té stížností připojila,prosím kdo víte kam\\r\\nse zapsat,ozvete se.Děkuji za odpověď.
Vloženo z: ECA.SNR.AR.WSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.12.2013
Moja manželka je zamestnankyňou spoločnosti, ktorá patrí týmto dvom pánom. Už 3. Mesiac nedostala výplatu.
Vloženo z: EAC.SA.UWE.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2014
I moje žena je zde zaměstnaná, dělá 250 hodin měsíčně a nemá ani výplatu za listopad.
Na její kolegyně ,, nakráčeli,, s policií v zádech a hodili jim na stůl výpovědi.
Vloženo z: XC.QNY.JYE.WEY ( 6 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 12 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.01.2014
Dobrý den, jsem rovněž zaměstnankyní Štemproků, jsem z Prahy, nám rovněž dluží peníze. Nikdo neví co bude, od ostatních kolegyň víme, že neplatí nájmy v Kauflandu a teď v lednu každý den zavírají jeden obchod, nikdy vám ale dopředu neřeknou, jestli vás zavřou nebo ne. Věděli, již v listopadu, že se budou obchody zavírat, ale nic neřekli, abychom oddřeli celé Vánoční svátky, kdy jsou nejvyšší tržby. Čekám, že zítra přijdu do práce a je možné, že už bude zavřeno. Jinak jejich chování během mého zaměstnání bylo hrozné, pohrdají obyčejnými lidmi, nutí vás prodávat podřadné květiny, do práce si musíte nosit své vlastní nářadí, jinak byste ani neměli, čím, ustřihnout květiny.... Hrůza, divím se, že taková firma ještě nedostala postih za prodej špatného zboží... Ještě bych chtěla upozornit na jejich pravou ruku, sl. Jírovou, která je jako osoba velmi zákeřná a nečitelná,pracuje jako supervedoucí, dejte si na ni pozor a nevěřte ji. Lže a jedná přesně podle jejich příkazů...
Vloženo z: AV.QWB.W.RSX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 13 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2014
Dobrý den jsem také zaměstnanec této firmy ale bohužel se k nám žádné info nedostává, sl Jírová uhýbá odpovědmi a nikdo není schopný něco říct, chtěla sem Vás poprosit zdali něco víte dejte prosím info děkuji
Vloženo z: TV.QTX.UNT.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2014
Nejhorší na tom všem je také to, že 15.1. odlétají do austrálie. Podívejte se jim na facebook a butete jen kulit oči jak si pánové užívají.
Vloženo z: AV.YH.RK.BW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
Dobrý den, sem zamestnanec, peníze nejspise uz ani neuvidime, vsichni delaji jak sou nejvetsi chudaci ze nemaji na nic...jen vam chci rici a upozornit na to, ze Pani Stemproci- maji zitra sobota 11.1.2014 odlitat do Australie...nejspise za nase nevyplacene Mzdy...
Vloženo z: JC.QAA.JNA.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
ano, ti chudaci mají u zadku koudel, opousteji republiku a nechavaji tu dluhy obrovskych rozmeru..nemela by to vedet hospodarska kriminálka ?
Vloženo z: XA.QNG.JWK.WZU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
Od te doby, co zacali delat cachry s prehazovanim zamestnancu po praze, tak Pani Jirova o vsem vedela, a je pekna mrcha a svine, pac zamestannce z okkvetin davala do okgreenu jen proto, ze snima jela na tykani a vychazela s nimi, a ty co dava a nechavala v okkvetinach tak ty sou ti spatni, takze by sme se meli vsichni postavit za vsechny a snazit se s touoto situaci neco udelat...vim, neni to lehke ani jednoduche ale nerikej te ,mi ze se s tim neda nic udelat...a podil na tom nese i Jirova ...takze by bylo asi dobre do teto situace dostat i ji aby vedela a hlavne si uvedomila jake ona dela chyby a doceho se namocila, muze si za to sama....a to ze hraje pred vsemi divadylko ze o nicem nevi, at jde do prdele...vedela o tom uz mnohem drive...podala bch na ni trestne oznameni jede v tom snima, a na kazdou svini se vari voda...ona na to jednou dojede....
Vloženo z: JC.QAA.JNR.WAY ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2014
Mela by to vedet hospodarska kriminalka....
Vloženo z: JC.QAA.JNB.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2014
Dobry den, také jsem pracovala u spolešnosti Ok-květiny jenomže jsem dala v listopadu vypověd. Dnes už pracuji jinde a stalé mi dlužej vyplatu za listopad a tetka už i za prosinec. Z firmy svama nikdo nekomunikuje radši vám neberou telefony. Měli bysme se nák spojit a udělat něco stim přece sito nenechame jen tak libit aby jsme přišli o penize dřeli sme se tam jak kreteni za ty šichty co nám na svatky dali a tetka se nám takhle odděčí to je svinarna největší , pak vam supervedouci laksně řekne ja taky nedostala vyplatu a nic stim neudelam co toje za jednani sakra , mě vubec nezajima žeji nedostala já jsem bez penez nemam ani na jidlo a taky to nikoho nezajima a neuvedomujou si to že človek plati určity poplatky sakra . No jo tohle je česka republika a nase debilni zákony. Ale mě už docházi trpělivost už toho mám tak akorat dost.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: AW.QNG.RU.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2014
Stále jsem zaměstnaná u této šílené firmy. Dala jsem výpověď, ale nemůžu odejít, dokud si za sebe nazacvičím náhradu. Tolik lidí, co by se sem hrnuli je velmi málo, myslím, že není nikdo, kdo by tuto formu neznal. Proto se vedoucí bude hledat asi těžko a já nemůžu odejít, i když jsem v současnosti na prodejně už jen dvě, kdo mohl, utekl. Pracuju celý dny, protože není kdo by tu jiný byl, budu někoho zaučovat a to všechno ZADARMO!!!!! S Prosincovou výplatou se můžu rozloučit a s tou za leden také!!!!!! Vystěhují mne z bytu, protože nemám na nájem na další měsíc, nemám už ani na jídlo, na nic...... A udělat si rezervu z toho srandovního platu, co nám tady dávají..... to opravdu NEJDE!!! A KDYŽ NEPŘIJDU ZÍTRA DO PRÁCE, BUDOU TO POSUZOVAT JAKO HRUBÉ PORUŠENÍ PRACOVNÍ KÁZNĚ, PARAGRAF 53......\\r\\nTo jsou skutečné problémy, pánové! Muset si půjčovat všude okolo, aby člověk měl alespoň na jídlo. Přála bych vám to zažít, drazí šéfové!
Vloženo z: EWL.AE.UWH.WZ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 5 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.01.2014
jen mě překvapuje ,že je zde stále k nalezení pouze firma stemprOK.s.r.o.-----kdepak jsou v konkursu Alma ,právě likvidované OKkvetiny ,nebo aktuální OK green a OKflowers ?
Vloženo z: XC.QNY.JYE.WEY ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2014
jak se zdá, tak v tom pánové umějí chodit.... jen doufám, že je trest za nepoctivost dožene!!! Hlavně, že oni se utápí v penezích a luxusu a druhé přivedou na pokraj zoufalství bezmoci a samých poblémů a nejen existenčních, ale i duševních. Jojo jak platí to přísloví...s poctivostí nejdál dojdeš.....ale ty holky na prodejnách poctivé byly a co za to mají??? Pocuchané nervy, prázdné peněženky a dluhy.... Stále, ale věřím na spravedlnost. Děvčata vydržte!!!
To Vám přeje kamarádka jedné z jejich pracovnic.
Vloženo z: AW.XT.DTW.GX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2014
Uz take nebudu MLCET !!!! VSE VEREJNE !!!!! Jsem take zamestnanec ve vypovedni lhute u firmy Ok Kvetiny a jeste jsem nevidela mzdu za listopad ! Na uradu prace mi oznamili, dokud firma neni v insolvenci nedaji mi nic a kdyz se budu chtit soudit o mzdu ktera mi podle zakona nalezi, tak je lepsi kdyz nas bude vic.Tak doufam, ze ja a jeste moje kokegine nebudeme sami! TY PENIZE Z NICH DOSTANEME !!!!
Vloženo z: TH.QEE.UHA.GE ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2014
HOLKY A JINI ... PRIDEJTE SE DO SKUPINY https://m.facebook.com/groups/225516457633721?__user=100000505073069
NAVZAJEM SI PORADIME CO A JAK :-)
Vloženo z: TH.QEE.UHA.GE ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 4 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.01.2014
No to možná ještě nevíte,že za nikoho neplatili zdravotní.Já zmizela cca před rokem,když nám po prodejně začali řádit exekutoři s fotákem a nálepkama....moc pěkná situace.Výplatu jsem dostala a stálo mi to pár tisíc za nedoplatek na daních a zdravotního pojištění,což pokud o tom nevíte na úrocích pěkně přiskakuje....Doporučuji si zjistit aby jste jednoho dne neměli statisícové dluhy...
Vloženo z: EHH.SXR.T.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.01.2014
ma prosim nekdo cislo na jejich ucetni...moc prosim jinak se zhroutim....
Vloženo z: JC.UA.CA.KHQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2014
608 261 755
Vloženo z: PD.QZ.DD.KR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2014
Jsem ráda, že jsem za včas ve zkušebce vzala roha,

Vloženo z: AV.YH.HVW.GXR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2014
Tak bych řekla, že si z vás pánové dělají srandu
Volné místo - prodavač/ka - florista/tka (Mělník)
OK Green SE nabízí volné pracovní místo v obci Mělník na pozici prodavač/ka - florista/tka. Mzda od 11000,- do 12000,-
Přidáno : 5.2 2014

Volné místo - prodavač/ka - florista/ka (České Budějovice)
OK Green SE nabízí volné pracovní místo v obci České Budějovice na pozici prodavač/ka - florista/ka. Mzda od 11000,- do 12000,-
Přidáno : 23.1 2014

Volné místo - prodavač/ka - florista/ka (Olomouc)
OK Green SE nabízí volné pracovní místo v obci Olomouc na pozici prodavač/ka - florista/ka. Mzda od 12000,- do 14000,-
Přidáno : 23.1 2014
Vloženo z: AV.YH.HVW.GXR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2014
Jsou to pěkní hajzlové, dělal jsem pro ně 9 let a dopadnul jsem jako vy všichni.Jediná možná cesta je, se semknout a podat na ně HROMADNOU!! žalobu, na to soudci slyší,jako jedinec nemá nikdo šanci.
Vloženo z: WRD.AB.EJ.GWZ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.04.2014
Tak jak to s pány vypadá, už dlouho nikdo nepřispěl. Jak bylo v té Austrálii?
Vloženo z: AV.XZT.JUE.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.04.2014
Noooo pěkné teda....pracovala jsem pro tuto firmu měsíc.Pány Štemproky osobně neznám,ale super vedoucí Jírová, tak pro tu nemám ani název.Je mi z ní a z celé firmy na blití.Dnes 25. podle smlouvy je výplatní den.Tudíž mi měla dorazit výplata za 5 dnů v březnu.Po té co jsem nalezla tyto stránky a recenze ze kterých sotva dýchám, se mám s výplatou rozloučit?????NE NE NE všichni co jim dluží spojme se a vyražme do boje za naše práva.Jinak Jírovka je vlez doprdelka a má ráda vlez doprdelismus, což neproferuji.Zachovala se ke mě jako prase a nechci to nechat jen tak být.Lidi spojme se !!napište mi na email : leonoraj@seznam.cz domluvíme se co a jak.
Vloženo z: AW.QET.JUK.XR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.04.2014
Lidi proboha,nechápu jak pro ně může ještě dnes někdo pracovat,tohle snad není možný,jestli tohle Štemprokové čtou,tak se musí dobře bavit?????
Vloženo z: ECA.SNR.AR.JE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.06.2014
Ahoj vsichni, koukam jak strelena co jste si zazily. A momentalne uz dva mesice zadne novinky,nikdo nic nepisete . . .?!\\r\\nJak jste na tom a jak se k tomu stavi urady.?\\r\\nAndrea K.
Vloženo z: JC.UA.ET.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.07.2014
Nestiham sa divit ake veci ste tu vsetci popisali a co prezivate... Z toho mi vyplyva jedine a to ze aj na Slovensku sa na nas chysta nieco podobne?
Vloženo z: EV.QCE.UAT.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2014
Štemproci jsou podvodníci a lháři !!!!! Pokud u nich ještě děláte-prchejte dokud máte peníze, nechají vás na holičkách a bez výplat !!!! Mají spoustu jiných aktivit, některé z nich silně nelegální!!!!!! Nevěřte jim a utečte od těch hloupých zbohatlíků !!!!!!
Vloženo z: TO.QHG.JTW.QRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2014
Lidi...pokud si chcete pana Milana Stemproka osobne navstivit, staci si na nej pockat treba s policii na jeho nove soukrome adrese, kde ca. od kvetna 2014 bydli v novem byte, zrejme za platy vas vsech tady:\\r\\nHornomecholupska 663\\r\\nbyt 124 v 9.patre\\r\\nPraha 10 H.Mecholupy\\r\\n
Vloženo z: TH.QET.EH.WAR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.11.2014
Dobrý den lidi, vite že u nich už nedělá pana Tomáše bratr?Byl to hodnej kluk se divím že u nich vydržel tak dlouho, prý mu taky nezaplatily vyplatu a to byl z rodiny jsou to oba dobytkové který nemají soudnost ani před svojí rodinou tito panové si už dlouho zahravají s ohněm, uz se těším až oni oba zkrachujou pomalu a jistě jim to podnikání jde do prdele. Jo a první dluh u této firmy činil kolem 70000000.milionů slušné!!!!!!!!
Vloženo z: EWL.AE.UTA.JB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2015
Ahoj lidi,všichni se od nich držte co nejdál,hlavně nic nepodepisujte,my holky z bývalé filiálky Beroun jsme se s nimi i soudily,samozřejmně to prohráli,s nikým horším jsme se nikdy nesetkaly,ale ono na ně dojde a jednou si to odsedí,už jim k tomu chybí jen krůček!!!
Vloženo z: JC.UA.EV.TR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2015
Zavřít a hlídat,krmit vykalama od prasat.
Vloženo z: TH.QAB.JTE.WSY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.02.2015
Ma někdo z vás číslo na milana štemproka? Děkuji.
Vloženo z: AV.XZT.JNE.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.02.2015
Telefon na p.Štemproka je 608590000 jinak s nima mam velmi špatné skušenosti..
Vloženo z: EAC.ZE.UEE.WF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.05.2015
Ahoj, potřebovala bych pomoct. nevím jestli na tyto stranky jestě nekdo chodí ale já už 16 dní marně cekám na vyplatu za březen. :( rozhodla jsem se že to takhle nenecham!!! byla bych rada kdyby se nasel nekdo kdo mi pomuže tuto firmu znicit! opravdu MOC prosím...oni si po tom vsem zaslouší to nejhorší.. kdyby se nasel nekdo kdo by sel do \"boje\" ozvěte se prosím na muj e-mail andreazimova94@seznam.cz
Vloženo z: AV.YN.HRH.GAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2015
Ahoj všem.Oba dotyční pánové osobně neznám, vím jen z doslechu-jelikož jsem chodila s jeho příbuzným, že oni jsou manželé-proto shodné příjmení. Já se s nimi nikdy nesetkala. Jen z vyprávění, že jsou to velice zámožní pánové.Což jsem netušila, že se jedná o takové podvodníky! Momentálně by se měli pohybovat v Chorvatsku snad v Rovinji. Bydlí někde na Bášti v nové zástavbě. Bohužel víc nepomohu, ale jak to vypadá, tak celá ta rodina je prolezlá podvody.
Vloženo z: AW.QNG.UHW.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.10.2016
Také jsme měli s Tomášem Štemprokem co dočinění. Objednal si práce na svém rodinném domě v Bášti Mratínská 571 a doplatek neuhradil pouze zálohu a ještě na dvakrát. Nedělat pro něj. Podáno trestní oznámení! Přidejte se další alespoň bude ve výkonu trestu když dluží všem.
Vloženo z: SQ.XTE.UWR.GS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.10.2016
Ano také jsme pro něho dělali, nejdříve působil korektně, přijel Audi A8 prý peníze nejsou problém a po první zmínce o peenězích se začal vytáčet. Sdílejte to an Facebook ať má z ostudy Kabát. Prostě je to lhář a jiný už nebude. Jdu an policii to pdoat ať to mají od všech komplet.
Vloženo z: JC.UA.EV.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.07.2017
Dobrý den, také pracují u těchto pánů tedy pracovala dne 14.6. Mi skončila mateřská a ja jim poslala výpověď kterou jsem měla dohodou od te doby mi nepřišla reakce. Nemůžu ani na pračka ani nic jiného. Chci se zeptat zda u nich ještě někdo pracuje nebo má nějakou stejnou zkušenost jak se mám bránit. Jsem smírená s tím ze budu platit nedoplatek za zdr. A soc. Nechapu, ale že když mi řekli ze me pustí dohodou, ze mi delaj zbytečný problémy a neposlou výpověď a započal. Diky
Vloženo z: PD.QZE.JYE.QED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.03.2019
Číslo na Tomáše Štemproka - 777470000
Vloženo z: TK.VH.RK.RR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
DEREDES s.r.o. detail
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382