24.01.2018 12:21:02

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Centrální registr dlužníků ČR v boji s korupcí

Centrální registr dlužníků v roce 2009 zahájil protikorupční on-line linku. V první polovině roku 2009 bylo podáno přibližně 300 oznámení. Protikorupční linka si postupně získala důvěru občanů a díky tomu bylo za druhé pololetí roku 2009 podáno více než 1000 oznámení.

Díky této lince, která plně chrání oznamovatele, se tento unikátní projekt stal největším systémem, který napomáhá při odhalování trestných činů.

Centrální registr dlužníků tak vždy díky své univerzálnosti odolal jakýmkoliv účelovým snahám mediálního pošpinění ze strany silných lobbistických skupin, zkorumpovaných úředníků a jim podřízených přisluhovačů.

Centrální registr se tak stal prvním systémem, který v České republice veřejně a transparentně bojuje s korupcí a trestnou činností.