24.01.2018 12:15:07

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Prohlášení k údajným sporům s Michalem Morozem, současného náměstka MVČR za Věci veřejné

Centrální registru dlužníků ČR (službu provozuje CERD ČR s.r.o.) upozorňuje, že není ve sporu s Michalem Morozem, prezidentem malého občanského sdružení ANOV, ve kterém zastupuje své soukromé zájmy jemu podřízených vymáhacích a bezpečnostní agentur.

CERD ČR jen upozornil kompetentní orgány, že ANOV zveřejnil prostřednictvím anonymně držených internetových stránek s logem sdružení nepravdivé a lživé informace o fyzických a právnických osobách (tj. obchodní firmy, inkasní agentury, advokátní kanceláře, atd..) a dále zveřejnil několik desítek až stovek chráněných osobních údajů občanů České republiky.

ÚOOÚ dalo podnětu CERD ČR za pravdu a v důsledku naší intervence a poukázání na nelegitimní nakládání s rodnými čísly nabyla udělená pokuta právní moci.

Autor: CERD SYSTÉM