25.04.2018 02:45:35

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Registrpedofilu.cz - ANO/NE

Záznam z 03. 11. 2010
Registrpedofilu.cz  - ANO/NE

Předběžné informace:

1. 10.11. 2010 Budou zveřejněny průběžné výsledky veřejného mínění. (zveřejněno)
  2. 15.11. 2010 Finální výsledky budou předány Jiřím Jehličkou k rukám Ministerstva spravedlnosti a Úřadu vlády.

Mediální zástupce Jiří Jehlička, který upozornil na absenci státního neveřejného registru pedofilů (případně veřejně dostupné evidence deviantů) a iniciátor za vznik Registrpedofilu.cz na základě velkého počtu hlasovacího vzorku předloží vládě výzvu občanů podporující vznik veřejného registru pedofilů (osob pravomocně odsouzených za násilný trestný čin ze sexuálním podtextem).

Na základě postoje MSČR, případně ODS, VV, TOP09, ČSSD bude rozhodnuto, v jaké formě bude registr spuštěn ve veřejném zájmu občanů mimo území České republiky.

Aktualizace záznamu 15. 11. 2010 :

Z důvodu nabídky účasti v diskusním pořadu „Kontexty České televize“, které se budou zaobírat existencí a vhodnosti registru pedofilů bude odloženo předání petice zástupcům Úřadu vlády a MSČR.

Nový termín bude stanoven 16. 11. 2010

Stav registru pedofilů:

Na systému registru pedofilů se v současné době intenzivně pracuje. Na základě velké podpory obyvatel bude technologicky dokonalejší, než se zprvu předpokládalo. Z tohoto důvodu může být registr spuštěn po avizovaném termínu 17. 11. 2010. Doba zpoždění by neměla přesáhnout 15 dní.

Parametry:

• předpokládané náklady na registr pedofilů jsou 30.000 USD.
  • systém bude nekomerční a bezplatně přístupný
  • systém nebude provozován na území České republiky
  • registr bude umožňovat evidenci sexuálního delikventa ve formátu (jméno, datum narození, bydliště, popis odsouzení, lokace místa činu, vyhledání údajů na mapě)
  • registr bude obsahovat mediální archiv o odsouzených i podezřelých (údaje z tisku)