03.09.2014 04:07:28

02.09.2014 - Centrální registr dlužníků podal trestní oznámení na Elišku Čerovskou, neboť dne 2.9. 2014 úmyslně nevyčkala příjezdu PČR, za účelem zdokumentování její případné trestné činnosti.

28.08.2014 - CzechCrownCoin (CZC) prověřuje Policie ČR Více ZDE

23.08.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků v řadě kauz začala podávat trestní oznámení a oznámení médiím přes zprostředkovatele. Nově se tak recipročně vyhne zpětným útokům ze strany ovlivněných novinářů, jež neprověřují pravost zdrojů a pravděpodobně podléhajících vlivu prověřovaných z trestné činnosti.

16.08.2014 - Centrální registr dlužníků své služby poskytuje více jak 10 let. Služba je poskytována formou automatizované on-line aplikace na stránce http://www.centralniregistrdluzniku.cz, která zajištuje výměnu informací mezi věřiteli a dlužníky. 95% stěžovatelů na zápis v registru je při zpětné kontrole jejich stížností podezřelá z trestného činu úvěrových podvodů. Stížnostmi se většinou snaží dosáhnout zastavení sběru negativních informací k jejich osobě z důvodu reálné hrozby odhalení trestné činnosti. Centrální registr dlužníků není oprávněným subjektem se jakkoliv vyjadřovat k těmto problematickým dlužníkům na veřejnosti a médiím, neboť jakékoliv informace k fyzickým osobám jsou ze strany věřitele chápany jako informace osobního charakteru.

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

Registr pedofilů pro Českou republiku z důvodu perzekucí nebude!

Děkujeme za podporu při pokusu o zřízení bezplatného nekomerčního registru pedofilů, který měl za úkol poukázat na zcela opomíjenou ochranu dětí. Cílem registru bylo zejména suplovat neadekvátní tresty pro sexuální delikventy a snížit jejich ochrany jak při výkonu nízkých trestů, tak při následné léčbě vedoucí k  vysoké recidivě.

Zatímco delikventi se z větší části těší podmíněným trestům, dětská oběť zneužití si následky nese celý život. Registr tak měl poskytnout informace všeobecně známé, v centralizované formě na jednom místě, a tak by pouze sumarizoval veřejně dostupné rozsudky ze soudních síní - ze zákona přístupných veřejnosti.

Autoři projektu chtěli využit zázemí demokratičtější a svobodnější země „USA“, která je celosvětovým symbolem svobody a silné ekonomiky.

Vzhledem k tomu, že v souvislosti s registrem pedofilů byly vydávány řady nepravdivých informací zasahujících do dobrého jména účastníků a podporovatelů projektu, bylo rozhodnuto o zastavení dalších aktivit.

V této věci pouze chceme poukázat na některé skutečnosti: například pan Kulínský, odsouzený za zneužití sboristek, prodejem autorských práv na film vydělal nemalé peníze a dětské oběti a jejich rodiče mají celoživotní negativní vzpomínku. Za několik let bude taková osoba (a další jim podobné) opět moci pracovat s dětmi.

Vzhledem k tomu, že by hrozila silná snaha pronásledovat podporovatele registru na území České republiky ze strany silových složek (jak bylo již naznačeno) s pravděpodobnou podporou nejlepšího právního zástupce ČR zaměřeného na trestní právo, který již několikrát dokázal schopně obhájit několik delikventů, podporovatelé projektu i za podpory 96% obyvatel nehodlají jít do rizika účelových perzekucí.

Za 20 let po pádu komunismu a “odchodu komunistů“ z politického a justičního života, nebylo Česko schopno zajistit dětem práva vyšší něž práva sexuálním delikventům. Volič by si tedy měl vybírat v následujících volbách uváženě - zohlednit například i ochranu dětí a doufat ve splněné nekonečné sliby.

Na druhou stranu, soudní kauzy delikventů jsou dobrým obchodním artiklem pro masmédia, neboť soudní procesy se sexuálními delikventy se těší vysoké sledovanosti a jsou tak přínosné pro komerci sledovanosti, respektive pro prodej reklam. Lze tak snadno dohledat, jaká media si cení více ochrany dětí a jaká spíše současného stavu. Děkujeme všem médiím, která informovala objektivně a věcně k problematice pedofilů (sexuálních delikvetů) a otevíraly s námi otázky zlepšení ochrany dětí.

Děkujeme za pochopení

Jiří Jehlička