17.09.2014 05:29:15

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením CZC, CechCrownCoin s grafickým vyobrazením státního znaku v obchodní značce, která mohla bez zásahu CERD důvěřivé investory připravit až o jednu miliardu korun.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

04.09.2014 - Desítky firem měly společnosti Metrostav zaplatit více jak 60 milionů korun. Naštěstí tak ale neučinily. Faktury, které dostaly, neměly s Metrostavem nic společného. Vedly totiž na účty podvodníků.

02.09.2014 - Centrální registr dlužníků podal trestní oznámení na Elišku Čeřovskou, neboť dne 2.9. 2014 úmyslně nevyčkala příjezdu PČR za účelem zdokumentování její případné trestné činnosti.

28.08.2014 - CzechCrownCoin (CZC) prověřuje Policie ČR Více ZDE

23.08.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků v řadě kauz začala podávat trestní oznámení a oznámení médiím přes zprostředkovatele. Nově se tak recipročně vyhne zpětným útokům ze strany ovlivněných novinářů, jež neprověřují pravost zdrojů a pravděpodobně podléhajících vlivu prověřovaných z trestné činnosti.

16.08.2014 - Centrální registr dlužníků své služby poskytuje více jak 10 let. Služba je poskytována formou automatizované on-line aplikace na stránce http://www.centralniregistrdluzniku.cz, která zajištuje výměnu informací mezi věřiteli a dlužníky. 95% stěžovatelů na zápis v registru je při zpětné kontrole jejich stížností podezřelá z trestného činu úvěrových podvodů. Stížnostmi se většinou snaží dosáhnout zastavení sběru negativních informací k jejich osobě z důvodu reálné hrozby odhalení trestné činnosti. Centrální registr dlužníků není oprávněným subjektem se jakkoliv vyjadřovat k těmto problematickým dlužníkům na veřejnosti a médiím, neboť jakékoliv informace k fyzickým osobám jsou ze strany věřitele chápany jako informace osobního charakteru.

Registr pedofilů pro Českou republiku z důvodu perzekucí nebude!

Děkujeme za podporu při pokusu o zřízení bezplatného nekomerčního registru pedofilů, který měl za úkol poukázat na zcela opomíjenou ochranu dětí. Cílem registru bylo zejména suplovat neadekvátní tresty pro sexuální delikventy a snížit jejich ochrany jak při výkonu nízkých trestů, tak při následné léčbě vedoucí k  vysoké recidivě.

Zatímco delikventi se z větší části těší podmíněným trestům, dětská oběť zneužití si následky nese celý život. Registr tak měl poskytnout informace všeobecně známé, v centralizované formě na jednom místě, a tak by pouze sumarizoval veřejně dostupné rozsudky ze soudních síní - ze zákona přístupných veřejnosti.

Autoři projektu chtěli využit zázemí demokratičtější a svobodnější země „USA“, která je celosvětovým symbolem svobody a silné ekonomiky.

Vzhledem k tomu, že v souvislosti s registrem pedofilů byly vydávány řady nepravdivých informací zasahujících do dobrého jména účastníků a podporovatelů projektu, bylo rozhodnuto o zastavení dalších aktivit.

V této věci pouze chceme poukázat na některé skutečnosti: například pan Kulínský, odsouzený za zneužití sboristek, prodejem autorských práv na film vydělal nemalé peníze a dětské oběti a jejich rodiče mají celoživotní negativní vzpomínku. Za několik let bude taková osoba (a další jim podobné) opět moci pracovat s dětmi.

Vzhledem k tomu, že by hrozila silná snaha pronásledovat podporovatele registru na území České republiky ze strany silových složek (jak bylo již naznačeno) s pravděpodobnou podporou nejlepšího právního zástupce ČR zaměřeného na trestní právo, který již několikrát dokázal schopně obhájit několik delikventů, podporovatelé projektu i za podpory 96% obyvatel nehodlají jít do rizika účelových perzekucí.

Za 20 let po pádu komunismu a “odchodu komunistů“ z politického a justičního života, nebylo Česko schopno zajistit dětem práva vyšší něž práva sexuálním delikventům. Volič by si tedy měl vybírat v následujících volbách uváženě - zohlednit například i ochranu dětí a doufat ve splněné nekonečné sliby.

Na druhou stranu, soudní kauzy delikventů jsou dobrým obchodním artiklem pro masmédia, neboť soudní procesy se sexuálními delikventy se těší vysoké sledovanosti a jsou tak přínosné pro komerci sledovanosti, respektive pro prodej reklam. Lze tak snadno dohledat, jaká media si cení více ochrany dětí a jaká spíše současného stavu. Děkujeme všem médiím, která informovala objektivně a věcně k problematice pedofilů (sexuálních delikvetů) a otevíraly s námi otázky zlepšení ochrany dětí.

Děkujeme za pochopení

Jiří Jehlička