28.08.2014 11:04:45

28.08.2014 - CzechCrownCoin (CZC) prověřuje Policie ČR Více ZDE

23.08.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků v řadě kauz začala podávat trestní oznámení a oznámení médiím přes zprostředkovatele. Nově se tak recipročně vyhne zpětným útokům ze strany ovlivněných novinářů, jež neprověřují pravost zdrojů a pravděpodobně podléhajících vlivu prověřovaných z trestné činnosti.

16.08.2014 - Centrální registr dlužníků své služby poskytuje více jak 10 let. Služba je poskytována formou automatizované on-line aplikace na stránce http://www.centralniregistrdluzniku.cz, která zajištuje výměnu informací mezi věřiteli a dlužníky. 95% stěžovatelů na zápis v registru je při zpětné kontrole jejich stížností podezřelá z trestného činu úvěrových podvodů. Stížnostmi se většinou snaží dosáhnout zastavení sběru negativních informací k jejich osobě z důvodu reálné hrozby odhalení trestné činnosti. Centrální registr dlužníků není oprávněným subjektem se jakkoliv vyjadřovat k těmto problematickým dlužníkům na veřejnosti a médiím, neboť jakékoliv informace k fyzickým osobám jsou ze strany věřitele chápany jako informace osobního charakteru.

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

23.06.2014 - Řada bank a leasingových společností mají účinnou fintu na dlužníky. Posílají je do jimi financovaných poradenských center, kde jim radí horší varianty řešení správy svých závazků. Rozdíl při oddlužení může být desítky až stovky tisíc za 5 let.

Registr pedofilů pro Českou republiku z důvodu perzekucí nebude!

Děkujeme za podporu při pokusu o zřízení bezplatného nekomerčního registru pedofilů, který měl za úkol poukázat na zcela opomíjenou ochranu dětí. Cílem registru bylo zejména suplovat neadekvátní tresty pro sexuální delikventy a snížit jejich ochrany jak při výkonu nízkých trestů, tak při následné léčbě vedoucí k  vysoké recidivě.

Zatímco delikventi se z větší části těší podmíněným trestům, dětská oběť zneužití si následky nese celý život. Registr tak měl poskytnout informace všeobecně známé, v centralizované formě na jednom místě, a tak by pouze sumarizoval veřejně dostupné rozsudky ze soudních síní - ze zákona přístupných veřejnosti.

Autoři projektu chtěli využit zázemí demokratičtější a svobodnější země „USA“, která je celosvětovým symbolem svobody a silné ekonomiky.

Vzhledem k tomu, že v souvislosti s registrem pedofilů byly vydávány řady nepravdivých informací zasahujících do dobrého jména účastníků a podporovatelů projektu, bylo rozhodnuto o zastavení dalších aktivit.

V této věci pouze chceme poukázat na některé skutečnosti: například pan Kulínský, odsouzený za zneužití sboristek, prodejem autorských práv na film vydělal nemalé peníze a dětské oběti a jejich rodiče mají celoživotní negativní vzpomínku. Za několik let bude taková osoba (a další jim podobné) opět moci pracovat s dětmi.

Vzhledem k tomu, že by hrozila silná snaha pronásledovat podporovatele registru na území České republiky ze strany silových složek (jak bylo již naznačeno) s pravděpodobnou podporou nejlepšího právního zástupce ČR zaměřeného na trestní právo, který již několikrát dokázal schopně obhájit několik delikventů, podporovatelé projektu i za podpory 96% obyvatel nehodlají jít do rizika účelových perzekucí.

Za 20 let po pádu komunismu a “odchodu komunistů“ z politického a justičního života, nebylo Česko schopno zajistit dětem práva vyšší něž práva sexuálním delikventům. Volič by si tedy měl vybírat v následujících volbách uváženě - zohlednit například i ochranu dětí a doufat ve splněné nekonečné sliby.

Na druhou stranu, soudní kauzy delikventů jsou dobrým obchodním artiklem pro masmédia, neboť soudní procesy se sexuálními delikventy se těší vysoké sledovanosti a jsou tak přínosné pro komerci sledovanosti, respektive pro prodej reklam. Lze tak snadno dohledat, jaká media si cení více ochrany dětí a jaká spíše současného stavu. Děkujeme všem médiím, která informovala objektivně a věcně k problematice pedofilů (sexuálních delikvetů) a otevíraly s námi otázky zlepšení ochrany dětí.

Děkujeme za pochopení

Jiří Jehlička