30.10.2014 19:55:45

29.10.2014 - "Česká národní banka užití slov „czech crown“, což je anglický ekvivalent názvu peněžní jednotky České republiky „koruna česká“, a „coin“, což je anglický ekvivalent ustáleného pojmu „mince“ pro určitý druh platidla, považuje v názvu virtuální „měny“ za nešťastné a zavádějící,...." Více ZDE

03.10.2014 - Upozornění: Od 4. - 8. 10 2014 je prováděna aktualizace systému, při které může dojít k výpadku systému. Děkujeme za pochopení

19.09.2014 - Centrální registr dlužníků zaznamenal významný nárůst registrovaných věřitelských účtů. Věřitelé kladně hodnotí význam a poslání registru při vymáhání svých pohledávek vůči dlužníkům.

19.09.2014 - Neplatiči si stěžují na vše a na všechny! Významná většina neplatičů dle Centrálního registru dlužníků se dopustila trestného činu podvodu. Trestné může být i obstarání půjčky za zcela prokazatelné neschopnosti ji splácet. Věřitelé díky slušné vymahatelnosti pohledávek prostřednictvím exekucí své pohledávky prozatím řeší formou exekuce. V brzké době se ale mohou hromadně obracet na Policii.

18.09.2014 - Centrální registr dlužníků vyvrátil první křivé obvinění, které vzniklo na základě klamavě podaných informací ze strany Elišky Čeřovské v kauze údajného nedoručeného výpisu na základě písemné žádosti ze strany PČR. V současné době registr zvažuje zpětné právní kroky vůči oznamovateli.

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením CZC, CechCrownCoin s grafickým vyobrazením státního znaku v obchodní značce, která mohla bez zásahu CERD důvěřivé investory připravit až o jednu miliardu korun.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

Registr pedofilů pro Českou republiku z důvodu perzekucí nebude!

Děkujeme za podporu při pokusu o zřízení bezplatného nekomerčního registru pedofilů, který měl za úkol poukázat na zcela opomíjenou ochranu dětí. Cílem registru bylo zejména suplovat neadekvátní tresty pro sexuální delikventy a snížit jejich ochrany jak při výkonu nízkých trestů, tak při následné léčbě vedoucí k  vysoké recidivě.

Zatímco delikventi se z větší části těší podmíněným trestům, dětská oběť zneužití si následky nese celý život. Registr tak měl poskytnout informace všeobecně známé, v centralizované formě na jednom místě, a tak by pouze sumarizoval veřejně dostupné rozsudky ze soudních síní - ze zákona přístupných veřejnosti.

Autoři projektu chtěli využit zázemí demokratičtější a svobodnější země „USA“, která je celosvětovým symbolem svobody a silné ekonomiky.

Vzhledem k tomu, že v souvislosti s registrem pedofilů byly vydávány řady nepravdivých informací zasahujících do dobrého jména účastníků a podporovatelů projektu, bylo rozhodnuto o zastavení dalších aktivit.

V této věci pouze chceme poukázat na některé skutečnosti: například pan Kulínský, odsouzený za zneužití sboristek, prodejem autorských práv na film vydělal nemalé peníze a dětské oběti a jejich rodiče mají celoživotní negativní vzpomínku. Za několik let bude taková osoba (a další jim podobné) opět moci pracovat s dětmi.

Vzhledem k tomu, že by hrozila silná snaha pronásledovat podporovatele registru na území České republiky ze strany silových složek (jak bylo již naznačeno) s pravděpodobnou podporou nejlepšího právního zástupce ČR zaměřeného na trestní právo, který již několikrát dokázal schopně obhájit několik delikventů, podporovatelé projektu i za podpory 96% obyvatel nehodlají jít do rizika účelových perzekucí.

Za 20 let po pádu komunismu a “odchodu komunistů“ z politického a justičního života, nebylo Česko schopno zajistit dětem práva vyšší něž práva sexuálním delikventům. Volič by si tedy měl vybírat v následujících volbách uváženě - zohlednit například i ochranu dětí a doufat ve splněné nekonečné sliby.

Na druhou stranu, soudní kauzy delikventů jsou dobrým obchodním artiklem pro masmédia, neboť soudní procesy se sexuálními delikventy se těší vysoké sledovanosti a jsou tak přínosné pro komerci sledovanosti, respektive pro prodej reklam. Lze tak snadno dohledat, jaká media si cení více ochrany dětí a jaká spíše současného stavu. Děkujeme všem médiím, která informovala objektivně a věcně k problematice pedofilů (sexuálních delikvetů) a otevíraly s námi otázky zlepšení ochrany dětí.

Děkujeme za pochopení

Jiří Jehlička