25.04.2018 02:52:03

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Centrální registr dlužníků k MDČR - Padlo trestní oznámení

Protikorupční linka CERD - zaznamenala a automaticky postoupila trestní oznámení na bývalého zástupce MDČR. Oznámení je  podáno pro podezření z Porušování povinnosti při správě s cizího majetku. Jako hlavní svědek byl v tomto oznámení označen Vít Bárta.

Citace důkazního materiálu:

Za to může Hodač!

Podle Bárty není hlavním viníkem státní investor Ředitelství silnic a dálnic, ale především jeho předchůdci na ministerstvu dopravy. Konkrétně jmenoval prvního náměstka Jiřího Hodače (ODS), který nevýhodné smlouvy uzavíral.

Na zbytečném utrácení profituje zvláště pět stavebních firem.

Pouze v letech 2008 a 2009 rozdělil stát na silnicích zakázky za 97 miliard, pět největších společnosti z toho získalo 63 miliard.

Zpráva NKÚ stavebníky nejmenuje, ze statistik však vyplývá, že jde o Metrostav, Strabag, Skansku, Eurovii a OHL. Další peníze přitom získaly spřízněné firmy jako jsou Subterra, Dálniční stavby, ODS-Dopravní stavby atd.