25.04.2018 02:49:15

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

SAZKA a.s. - Co bude dál? Již je součástí soukromé hry o miliardy!

Doporučujeme všem zvážit rizika spojená s novými sázkami, které provozuje společnost SAZKA, a.s.. Obchodní partneři (dodavatelé) by měli zvážit rizika spojená s poskytováním služeb a produktů s úhradou se splatností bez řádného zajištění svých pohledávek pro případné Insolvenční řízení.

Obchodní spekulace:

1)      Sazku koupí soukromý investor, který tak posílí své akvizice na trhu s hazardem a ovládne trh v České republice.

2)      Sazka se bude naoko bránit, ale její kroky povedou k jejímu pádu. Tím skončí dominantní hráč na trhu s hazardem a SAZKU si pak skoupí konkurenční subjekty v konkurzním řízení.

Poslední varovné informace (lidovky.cz):

V pondělí 17. ledna v 10:00 hodin podá podnikatel Radovan Vítek u Městského soudu v Praze návrh na insolvenci vůči Sazce. Vítek to řekl novinářům. Dodal, že tak učiní s ohledem na nezaplacení jediné koruny z celkové dlužné částky za své pohledávky u Sazky. Vítek skoupil pohledávky za Sazkou celkem za téměř 1,5 miliardy korun. Sazka oprávněnost jeho nároků neuznává.

Poslední varovné informace (kurzy.cz):

Podle zpráv agentury Reuters snížila ratingová společnost Standard & Poor's rating dlouhodobých závazků společnosti Sazka z dosavadního stupně "CC" na "D", což je nejnižší možné hodnocení naznačující, že firma není schopny splácet své dluhy.