02.10.2014 10:24:29

19.09.2014 - Centrální registr dlužníků zaznamenal významný nárůst registrovaných věřitelských účtů. Věřitelé kladně hodnotí význam a poslání registru při vymáhání svých pohledávek vůči dlužníkům.

19.09.2014 - Neplatiči si stěžují na vše a na všechny! Významná většina neplatičů dle Centrálního registru dlužníků se dopustila trestného činu podvodu. Trestné může být i obstarání půjčky za zcela prokazatelné neschopnosti ji splácet. Věřitelé díky slušné vymahatelnosti pohledávek prostřednictvím exekucí své pohledávky prozatím řeší formou exekuce. V brzké době se ale mohou hromadně obracet na Policii.

18.09.2014 - Centrální registr dlužníků vyvrátil první křivé obvinění, které vzniklo na základě klamavě podaných informací ze strany Elišky Čeřovské v kauze údajného nedoručeného výpisu na základě písemné žádosti ze strany PČR. V současné době registr zvažuje zpětné právní kroky vůči oznamovateli.

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením CZC, CechCrownCoin s grafickým vyobrazením státního znaku v obchodní značce, která mohla bez zásahu CERD důvěřivé investory připravit až o jednu miliardu korun.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

04.09.2014 - Desítky firem měly společnosti Metrostav zaplatit více jak 60 milionů korun. Naštěstí tak ale neučinily. Faktury, které dostaly, neměly s Metrostavem nic společného. Vedly totiž na účty podvodníků.

02.09.2014 - Centrální registr dlužníků podal trestní oznámení na Elišku Čeřovskou, neboť dne 2.9. 2014 úmyslně nevyčkala příjezdu PČR za účelem zdokumentování její případné trestné činnosti.

Podvodné stránky www.registr-dluzniku.cz (stránka také funguje pod uhrazeno.cz)

Podvodné stránky  www.registr-dluzniku.cz (stránka tako funguje pod uhrazeno.cz)

Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že neposkytuje žádné informace prostřednicím placených SMS. Informace, které jsou dostupné na internetu s možností čerpání informací jsou PODVODEM! V případě, že jste využily služeb za účelem čerpání informací z Centrálního registru dlužníků a cítíte se být poškozeni, můžete podat trestní oznámení na Policii, případně volat na linku 158.

Znění podvodného reklamních textů:
„Nedostali jste od banky půjčku a nevíte proč? Možná je to tím, že jste zapomněl i na nějaký ten škraloup z minulosti. Zda se vaše jméno či firma nedostala do registru dlužníků (CERD = Centrální registr dlužníků ČR) můžete nyní zjistit jedinou SMS. Pokud chcete zjistit stav pro soukromou osobu, pak bude mít zpráva tvar PRSMS R jméno a příjmení, adresa. Pro zjištění stavu pro firmy odešlete PRSMS R identifikační číslo firmy. Ať už jste zvolili jakýkoliv způsob, textovou zprávu odešlete na telefonní číslo 9000999. Cena odchozí zprávy je 99 Kč. Příchozí zprávy jsou již samozřejmě zdarma a dozvíte se z nich pozitivní nebo negativní výsledek vyhledávání vašeho kontaktu v registru, v případě pozitivního nálezu i kontakt na správce databáze. Odpověď obsahuje jen údaje o nesplacených pohledávkách z titulu půjček, úhrady zboží a služeb. Maximální počet ověření z jednoho telefonního čísla jsou 3 denně. Více informací a podrobnosti k této službě naleznete na internetových stránkách registr-dluzniku.cz“

Zdroj podvodné informace: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/svuj-dluh-zjistite-pres-sms/sc-4-a-1116482/default.aspx