26.09.2016 05:23:17

07.05.2016 - Protikorupcnilinka.cz: V kancelářích detektivů, kteří prověřují také dotační podvody kolem ministra financí Andreje Babiše (strana ANO), se našla skrytá kamera a odposlouchávací zařízení.

31.03.2016 - ČSSD dluží více jak 300 mil. korun. Existence strany ČSSD je ohrožena. Díky sporu ČSSD vs. Altner v nadcházejících letech výrazně posílí strana ANO Andreje Babiše. Ano tak může v parlamentních volbách získat ústavní většinu a získat absolutní vládu na schvalování zákonů v České republice.

07.10.2015 - Počet lidí, kteří mají na krku více exekucí, rychle stoupá. Za poslední rok a půl se jejich počet zvýšil o 54 procent na 356 tisíc lidí. O plných 92,3 procent se zvýšil i počet lidí, kteří mají deset a více exekucí. Těchto nešťastníků už je téměř 100 tisíc.

24.09.2015 - Proběhla oprava chybně spárovaných plateb v důsledku chybně zadaných variabilních symbolů. Současně proběhla plošná kontrola párovaných plateb automatizačním systémem s následnou korekcí.

24.09.2015 - V důsledku úprav systému, dochází k opožděnému odbavování písemných požadavků. V současné době pracujeme na zkrácení lhůt. Děkujeme za pochopení.

02.09.2015 - Protikorupcnilinka.cz uspěla se stížností na postup ÚOHS z roku 2013 u státem zřízeného Veřejného ochránce práv, kdy úřad na základě našeho podnětu posuzoval registrační a přestupní řád ČSLH. ÚOHS se tak na základě podrobné právní analýzy bude opět zabývat postupy ČSLH a prověřovat podezření ze zneužití kartelového postavení na trhu a porušování hospodářské soutěže. Pevně věříme, že ÚOHS vezme v úvahu námitky Veřejného ochránce práv a sám úřad se postaví za práva dětí vykonávající sportovní činnost národního sportu Ledního hokeje.

Podvodné stránky www.registr-dluzniku.cz (stránka také funguje pod uhrazeno.cz)

Podvodné stránky  www.registr-dluzniku.cz (stránka tako funguje pod uhrazeno.cz)

Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že neposkytuje žádné informace prostřednicím placených SMS. Informace, které jsou dostupné na internetu s možností čerpání informací jsou PODVODEM! V případě, že jste využily služeb za účelem čerpání informací z Centrálního registru dlužníků a cítíte se být poškozeni, můžete podat trestní oznámení na Policii, případně volat na linku 158.

Znění podvodného reklamních textů:
„Nedostali jste od banky půjčku a nevíte proč? Možná je to tím, že jste zapomněl i na nějaký ten škraloup z minulosti. Zda se vaše jméno či firma nedostala do registru dlužníků (CERD = Centrální registr dlužníků ČR) můžete nyní zjistit jedinou SMS. Pokud chcete zjistit stav pro soukromou osobu, pak bude mít zpráva tvar PRSMS R jméno a příjmení, adresa. Pro zjištění stavu pro firmy odešlete PRSMS R identifikační číslo firmy. Ať už jste zvolili jakýkoliv způsob, textovou zprávu odešlete na telefonní číslo 9000999. Cena odchozí zprávy je 99 Kč. Příchozí zprávy jsou již samozřejmě zdarma a dozvíte se z nich pozitivní nebo negativní výsledek vyhledávání vašeho kontaktu v registru, v případě pozitivního nálezu i kontakt na správce databáze. Odpověď obsahuje jen údaje o nesplacených pohledávkách z titulu půjček, úhrady zboží a služeb. Maximální počet ověření z jednoho telefonního čísla jsou 3 denně. Více informací a podrobnosti k této službě naleznete na internetových stránkách registr-dluzniku.cz“

Zdroj podvodné informace: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/svuj-dluh-zjistite-pres-sms/sc-4-a-1116482/default.aspx