20.04.2014 05:54:16

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

13.01.2014 - Podnikatel se domáhá výmazu kritiky i přesto, že dluží nemalé prostředky, které jsou již splatné v Exekuci. CERD SYSTEM díky aktivním exekucím nevyhověl výmazu negativních příspěvků a rozhodl se je ponechat veřejně přístupné! Martin Chour-EXPRESS MCH

06.01.2014 - Z velké části exekučních dražeb těží v prvé řadě drobní vetešníci. Majetek se totiž se souhlasem exekutorů prodává pod cenou a nesplacené závazky dlužníků se tím neřeší, tvrdí právník a oceněný oznamovatel korupce Ondřej Závodský. "A to je přeci úplně špatně."

04.01.2014 - Neoprávněné vyhrožování exekucemi motoristům, kteří na povinném ručení nic nedluží, jen tak neskončí. Ministerstvo dopravy, provozující Centrální registr vozidel, a Česká kancelář pojistitelů (ČKP) se sice vzájemně viní z chyb v databázích, ale žádné společné kroky k nápravě se nerýsují.

23.09.2013 - Registr dlužníků zaznamenává stále více firem a živnostníků ve finančních problémech. Už třetím měsícem po sobě narůstá počet vyhlášených konkurzů. Hlavním důvodem je druhotná platební neschopnost, kdy si firmy navzájem přestávají hradit závazky. Významná většina firem v bankrotu si řádně nekontrolovala své obchodní partnery. Tisíce firem jsou totiž vedeny v registru dlužníků dlouhodobě jako problematické.

03.09.2013 - CERD SYSTEM, provozovatel protikorupční linky na základě nátlaku úředníků ÚOOÚ rozhodl o ukončení transparentní protikorupční linky. Od 9. 1. 2013 bude zablokován přístup na veřejné stránky, na kterých jsou veřejně přístupná oznámení o podezření ze spáchání přestupků a trestných činů. Sdělení třetích stran již nebudou podléhat veřejné kontrole.

02.09.2013 - Bezdomovectví hrozí 100 000 Čechů. V České republice je bez domova zhruba 30 000 lidí, bezdomovectvím je však ohroženo až 100 000 lidí. Plyne to z informací vlády premiéra Jiřího Rusnoka.

01.09.2013 - Úřad na ochranu osobních údajů se stal politickou institucí. Bez bezpečnostních prověrek se mohou seznamovat s utajovanými skutečnostmi a ovlivňovat chod řady firem a státních organizací. V současné době ÚOOÚ omezila zveřejňování platů a odměn státních úředníků a řadu transparentních protikorupčních aplikací. Prezident republiky tento úřad označil za zcela zbytečný. Plat inspektora (90.000,-Kč po dobu 5ti let)Trafikanti na ÚOOÚ

01.09.2013 - ÚOOÚ tak zahájilo tažení proti zveřejňování platů státních úředníků, agentů STB, osob jež páchají přestupky. V minulosti se tento úřad postavil i proti zveřejnění odsouzených sexuálních deviantů, kdy postavil ochranu zločince nad ochranou života dětí.

01.09.2013 - Už od loňského léta má jedna z přísedících Okresního soudu v Opavě a zároveň bývalá ekonomka Slezského německého svazu na krku obžalobu, že si pro vlastní potřebu neoprávněně přisvojila téměř sto tisíc korun. Přitom stále obléká talár.

Podvodné stránky www.registr-dluzniku.cz (stránka také funguje pod uhrazeno.cz)

Podvodné stránky  www.registr-dluzniku.cz (stránka tako funguje pod uhrazeno.cz)

Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že neposkytuje žádné informace prostřednicím placených SMS. Informace, které jsou dostupné na internetu s možností čerpání informací jsou PODVODEM! V případě, že jste využily služeb za účelem čerpání informací z Centrálního registru dlužníků a cítíte se být poškozeni, můžete podat trestní oznámení na Policii, případně volat na linku 158.

Znění podvodného reklamních textů:
„Nedostali jste od banky půjčku a nevíte proč? Možná je to tím, že jste zapomněl i na nějaký ten škraloup z minulosti. Zda se vaše jméno či firma nedostala do registru dlužníků (CERD = Centrální registr dlužníků ČR) můžete nyní zjistit jedinou SMS. Pokud chcete zjistit stav pro soukromou osobu, pak bude mít zpráva tvar PRSMS R jméno a příjmení, adresa. Pro zjištění stavu pro firmy odešlete PRSMS R identifikační číslo firmy. Ať už jste zvolili jakýkoliv způsob, textovou zprávu odešlete na telefonní číslo 9000999. Cena odchozí zprávy je 99 Kč. Příchozí zprávy jsou již samozřejmě zdarma a dozvíte se z nich pozitivní nebo negativní výsledek vyhledávání vašeho kontaktu v registru, v případě pozitivního nálezu i kontakt na správce databáze. Odpověď obsahuje jen údaje o nesplacených pohledávkách z titulu půjček, úhrady zboží a služeb. Maximální počet ověření z jednoho telefonního čísla jsou 3 denně. Více informací a podrobnosti k této službě naleznete na internetových stránkách registr-dluzniku.cz“

Zdroj podvodné informace: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/svuj-dluh-zjistite-pres-sms/sc-4-a-1116482/default.aspx