19.09.2018 12:13:59

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Tiskové prohlášení k událostem kolem SAZKY

Centrální registr dlužníků ČR prostřednictvím protikorupční linky upozorňoval, že SAZKA je v mnohem horším ekonomickém stavu než na venek deklaruje. V souvislosti s tímto tvrzením protikorupční linka zprostředkovala trestní oznámení na představitele SAZKY. CERD byl některými médii za upozornění o nesolventnosti SAZKY a ohrožení výher sázejících kritizován a formou nepravdivých informací byla snižována jeho důvěryhodnost. Centrální registr dlužníků ČR nadále trvá na stanovních, že je důvodné podezřen ze spáchání řady trestných činů při řízení SAZKY a od prvopočátku Insolvenčního řízení byly a jsou ohroženy výhry sázejících. CERD - odborné doporučení: Sazka by měla být vykoupena státem a měla by dále fungovat jako Státní loterie a její zisky by měly bát poukazovány na sport pro děti a mladistvé. V souladu s trestním řádem by měly být potrestání osoby, jež zapříčinili pád ziskové SAZKY, která byla proti všem pravidlům zatížena úvěry, které poté nebyla schopna splácet. Náhrada škody by měly být uplatněna vůči představenstvu a to formou propadnutí majetku státu, nebo spřežení majetku za účelem pokrytí ztrát. Je třeba mít na paměti, že SAZKA je na rozdíl od předsedy představenstva pana Hušáka předlužena a bankrotuje.