15.07.2018 22:56:30

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Případ SAZKA ukazuje, že zákony platí pouze pro státem určené. Vedení Sazky se těší záhadné Imunitě.

Pouze v České republice může management společnosti pobírat mnohamilionové platy a odměny ve společnosti, kterou přivedl ke krachu. SAZKA je předlužená již několik let, byla financována úvěry a dluhopisy, o kterých se předem vědělo, že je nebude schopna splácet. SAZKA ukázala, jak velký vliv v médiích má.

V bodech:

1. Centrální registr dlužníků vydal v roce 2010 varování, že SAZKA nebude v budoucnu schopna plnit své závazky vůči výhercům. Obratem byl registr za toto prohlášení kritizován a musel čelit pokusu o diskreditaci. Výsledek je však zřejmý, SAZKA není schopna vyplácet výhry a nemá ani na svůj provoz.
  2. Aleš Hušák bez postihu nazývá Insolvenční řízení (insolvenčního správce a soudce) justiční mafií. Přitom právě Aleš Hušák zapříčinil svými rozhodnutími, že SAZKA není schopna dostát svým závazkům a již dnes způsobila věřitelům škody ve výši několika miliard Kč. Za tento výsledek představenstvo pobíralo ročně více než 30 milionů korun.
  3. U Insolvenčního soudu jsou přihlášeny mnohamiliardové pohledávky, které jsou odborníky označovány jako fiktivní. Na vedení Sazky již bylo podáno několik trestních oznámení týkajících se podezření z podvodů, poškozování a zvýhodňování věřitele, úvěrového podvodu, atd. Protikorupční divize registru tak může srovnávat některá řízení, u nichž jsou jiní stíháni za mnohem banálnější prohřešky! Vedení SAZKY, které zapříčinilo pád ziskové firmy, se těší jakési imunitě.

Co by občané měli, pokud by SAZKA byla správě vedena?

Český sport by nebyl podhodnocen, bylo by patrně dostatek prostředků na nová sportoviště pro děti a mládež. Nefungující SAZKA tak již před mnoha lety přenesla finanční zátěž (dnešní dluhy) na sportovce a rovněž například rodiny, jejichž děti sportují.

SAZKA nesymbolizuje bankrot běžné firmy, ale vytunelování financování českého sportu pro dospělé, mládež a děti.

Autor: CERD SYSTEM