24.05.2015 23:09:55

15.04.2015 - Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

11.02.2015 - V současné době upravujeme databáze veřejného hodnocení firem a OSVČ. K 1. 3. budou znepřístupněné informace o místech podnikání u OSVČ.

08.01.2015 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků zaznamenala další úspěch. Statutární orgán realitní kanceláře Škorcová byl obžalován pro podezření z podvodů ve výši desítek milionů korun na základě podaného trestního oznámení ze strany registru. Jednatelce společnosti hrozí až 10 let vězení.

31.12.2014 - Dluhy domácností od začátku roku trvale rostou, v říjnu meziměsíčně stouply zhruba o pět miliard korun. Bankám a finančním institucím lidé ke konci října dlužili téměř 1,243 bilionu korun.

31.12.2014 - Dlužníků po Vánocích přibývá, Exekucí v prvním čtvrtletí přibude. Převzato ze statistiky největšího Exekutorského úřadu Přerov.

29.12.2014 - Novinky.cz: Sliby advokátů z akce Poplatky zpět jsou k ničemu, platit budou lidé. Webové stránky s klamavým označením hromadných žalob můžou uvrhnout stovky lidí do sociální nouze a exekucí. Projekt poplatkyzpet.cz mediálně podpořila TV PRIMA! Centrální registr dlužníků proti těmto projektům před půl rokem vydal důrazné varování a ohradil se proti mediální podpoře za vrácení poplatků.

29.12.2014 - Kdo zaplatí účet za prohrané soudní spory o bankovní poplatky? Systém hromadných žalob byl pokus o zbohatnutí bohatých právníků! Teď se k placení nemají a lidé platí tisíce! Více ZDE

29.12.2014 - Česká bankovní asociace varuje před pokusem iniciativy Poplatkyzpet.cz uvést v omyl klienty bank, které v minulosti přiměla zapojit se do poplatkových soudních sporů.

28.12.2014 - Rada pro rozhlasové a televizní vysílání uložila televizi Prima pokutu za pořady ohrožující vývoj dětí.

04.11.2014 - Ministerstvo financí bude více omezovat dlužníky, chystá další registr.

Upozornění před podvodem

Upozornění:
Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že registruje případ podvodného vylákání finančních prostředků formou falešné výzvy k uhrazení  s příkazem plněním na účet 43-9442280207/0100.

Centrální registr dlužníků České republiky je evidenčním systémem, nikoliv vymáhací agenturou a proto neprovádí žádné přímé vymáhání pohledávek třetích osob s hlavičkou odesílatele společností:

CERD LLC.
CERD SYSTEM LLC.
CERD ČR s.r.o.
Centrální registr dlužníků České republiky
Central register fo debtors

Fiktivní vymáhání bylo zjištěno pod falešným jménem Mgr. Daniela Parkosova, jejichž listiny byly opatřeny falešným razítkem  Centrálního registru dlužníků České republiky a CERD.

V případě, že obdržíte upomínku jménem odesílatele Centrálního registru dlužníků České republiky, kdy se nejedná o nedoplatek za služby Centrální registr dlužníků České republiky, kontaktujte Policii České republiky ve věci podezření z podvodu.

Děkujeme za učiněná opatření

Centrální registr dlužníků České republiky