27.05.2018 06:42:12

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Upozornění před podvodem

Upozornění:
Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že registruje případ podvodného vylákání finančních prostředků formou falešné výzvy k uhrazení  s příkazem plněním na účet 43-9442280207/0100.

Centrální registr dlužníků České republiky je evidenčním systémem, nikoliv vymáhací agenturou a proto neprovádí žádné přímé vymáhání pohledávek třetích osob s hlavičkou odesílatele společností:

CERD LLC.
CERD SYSTEM LLC.
CERD ČR s.r.o.
Centrální registr dlužníků České republiky
Central register fo debtors

Fiktivní vymáhání bylo zjištěno pod falešným jménem Mgr. Daniela Parkosova, jejichž listiny byly opatřeny falešným razítkem  Centrálního registru dlužníků České republiky a CERD.

V případě, že obdržíte upomínku jménem odesílatele Centrálního registru dlužníků České republiky, kdy se nejedná o nedoplatek za služby Centrální registr dlužníků České republiky, kontaktujte Policii České republiky ve věci podezření z podvodu.

Děkujeme za učiněná opatření

Centrální registr dlužníků České republiky