30.04.2016 15:03:18

31.03.2016 - ČSSD dluží více jak 300 mil. korun. Existence strany ČSSD je ohrožena. Díky sporu ČSSD vs. Altner v nadcházejících letech výrazně posílí strana ANO Andreje Babiše. Ano tak může v parlamentních volbách získat ústavní většinu a získat absolutní vládu na schvalování zákonů v České republice.

07.10.2015 - Počet lidí, kteří mají na krku více exekucí, rychle stoupá. Za poslední rok a půl se jejich počet zvýšil o 54 procent na 356 tisíc lidí. O plných 92,3 procent se zvýšil i počet lidí, kteří mají deset a více exekucí. Těchto nešťastníků už je téměř 100 tisíc.

24.09.2015 - Proběhla oprava chybně spárovaných plateb v důsledku chybně zadaných variabilních symbolů. Současně proběhla plošná kontrola párovaných plateb automatizačním systémem s následnou korekcí.

24.09.2015 - V důsledku úprav systému, dochází k opožděnému odbavování písemných požadavků. V současné době pracujeme na zkrácení lhůt. Děkujeme za pochopení.

02.09.2015 - Protikorupcnilinka.cz uspěla se stížností na postup ÚOHS z roku 2013 u státem zřízeného Veřejného ochránce práv, kdy úřad na základě našeho podnětu posuzoval registrační a přestupní řád ČSLH. ÚOHS se tak na základě podrobné právní analýzy bude opět zabývat postupy ČSLH a prověřovat podezření ze zneužití kartelového postavení na trhu a porušování hospodářské soutěže. Pevně věříme, že ÚOHS vezme v úvahu námitky Veřejného ochránce práv a sám úřad se postaví za práva dětí vykonávající sportovní činnost národního sportu Ledního hokeje.

20.08.2015 - V současné době dochází k úpravě platebního terminálu, v případě že Váš systém neeviduje úhradu platby za autorizaci účtu, prosím vyčkejte do 10. 9. 2015 na její spárování.

01.08.2015 - Protikorupčnílinka.cz: Soud v JAR uznal Čecha Radovana Krejčíře vinným v případu pokusu o vraždu, únosu a držení drog.

24.07.2015 - Poradna pro osobní bankroty pomáhá dlužníkům s oddlužením se 100% zárukou úspěšnosti! Více ZDE

20.07.2015 - Od 1. 08. 2015 bude omezeno anonymní hodnocení firem a živnostníků. Nově se tak bude muset autor identifikovat správci této aplikaci prostřednictvím základních kontaktních údajů, kdy jeho komentář z důvodu relevantnosti bude podléhat kontrole. Centrální registr dlužníků má zájem o komentáře ze 100% vypovídající hodnotou o firmě, nebo živnostníku.

15.04.2015 - Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

Upozornění před podvodem

Upozornění:
Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že registruje případ podvodného vylákání finančních prostředků formou falešné výzvy k uhrazení  s příkazem plněním na účet 43-9442280207/0100.

Centrální registr dlužníků České republiky je evidenčním systémem, nikoliv vymáhací agenturou a proto neprovádí žádné přímé vymáhání pohledávek třetích osob s hlavičkou odesílatele společností:

CERD LLC.
CERD SYSTEM LLC.
CERD ČR s.r.o.
Centrální registr dlužníků České republiky
Central register fo debtors

Fiktivní vymáhání bylo zjištěno pod falešným jménem Mgr. Daniela Parkosova, jejichž listiny byly opatřeny falešným razítkem  Centrálního registru dlužníků České republiky a CERD.

V případě, že obdržíte upomínku jménem odesílatele Centrálního registru dlužníků České republiky, kdy se nejedná o nedoplatek za služby Centrální registr dlužníků České republiky, kontaktujte Policii České republiky ve věci podezření z podvodu.

Děkujeme za učiněná opatření

Centrální registr dlužníků České republiky